Banner for Sappa

5,523
TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Av princip lÀmnar jag inga omdömen. Omdömeskulturen Àr mig förhatlig. Utvisa den till USA, dÀrifrÃ¥n den kommer. De tre * Àr för att jag antar att jag mÃ¥ste lÀmna stjÀrnor och det motsvarar neutralt =... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det började med att jag ringde för att sÀga upp mitt abonnemang. Hade en gammal box till tvÂŽn. Jag blev erbjuden ett bÀttre pris pÃ¥ abonnemanget samt en ny dosa att koppla in istÀllet för boxen som de... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Hade lite klydd att logga in första gÃ¥ngen. Gick inte att logga in med fyra sista för nÃ¥gon anledning, sÃ¥ jag skapade lösenord via hemsidan. Det gick dock inte att logga in med det nya lösenordet,... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

NÀr det Àr nÃ¥got som inte fungerar sÃ¥ Àr eran support under all kritik hur kan det ta en mÃ¥nad och fortfarande fungerar inte tv sÃ¥ jag har sagt upp abonnemanget idag orkar inte vÀnta lÀngre hur skulle... もっず芋る

䌁業情報

1. むンタヌネット プロバむダヌ
  2. ケヌブル䌚瀟
  3. むンタヌネット サヌビス プロバむダ
  4. 移動䜓通信事業者
  5. 映画のストリヌミング サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Hej, det Àr vi som Àr Sappa! En kundvÀnlig och stabil telekomoperatör som levererar bredband, TV, streamingtjÀnster och telefoni till ca 500,000 hushÃ¥ll i Sverige. För oss Àr det viktigaste att du fÃ¥r tjÀnster som Àr stabila, sjÀlvklara och kraftfulla – lite som rinnande vatten. Det ska bara fungera, vara enkelt att anvÀnda och till ett vettigt pris. Vi erbjuder bredband i flera hastigheter, frÃ¥n 100 upp till 1000 Mbit/s, alltid med en kraftfull router som komplement. PÃ¥ tv- och streamingsidan hittar du allt frÃ¥n sport i vÀrldsklass pÃ¥ Viaplay och TV4 till underhÃ¥llning frÃ¥n SkyShowtime. VÃ¥r kundsupport nÃ¥r du varje dag — oavsett om det Àr helg eller röd dag har vi nÃ¥gon pÃ¥ plats för att svara pÃ¥ dina frÃ¥gor, för vi vet hur viktigt det Àr att din uppkoppling alltid fungerar.

たあたあ

(5,523)

過去12か月のレビュヌ数: 933ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Lite tillbehör ,lÀtt att anvÀnda o

Lite tillbehör ,lÀtt att anvÀnda o billigt för mig.

2026幎6月3日

Hej Tommy!
HÀrligt att se att du har kommit igång och att du Àr nöjd med både smidigheten och priset! Tack så mycket för att du skickat in ett omdöme till oss, och ha en fortsatt fin dag.

åtgÀrda problem

åtgÀrda problem. Inte bara sÀga att vi skall Àndra på störningssidan. DÀr Àndrades inget!! Problemet Ànnu inte löst efter drygt dygn. Jag vill kunna se direkt TV som jag betalt för.

2026幎6月9日

Hej Kent!
Beklagar att din TV-tjÀnst krånglade för dig nÀr du skulle komma igång. Jag tittade i din kundprofil hos oss och ser att ditt problem verkar ha löst sig, om inte Àr du sjÀlvklart vÀlkommen att höra av dig igen så att vi kan undersöka tillsammans.

Hoppas att du har en bra dag!

5぀星のうち5の評䟡

LÀtt att fÃ¥ kontakt och trevligt å

LÀtt att få kontakt och trevligt å kunnigt bemötande!

2026幎6月2日

Hej Jan-Åke!

Vad skoj att höra att du tycker det Àr enkelt att komma i kontakt med oss och att du möts av både ett trevligt och kunnigt bemötande. Det Àr precis den kÀnslan vi vill skapa i varje kontakt.

Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor, eller behöver hjÀlp med något annat.

Smidigt o enkelt

Smidigt o enkelt! Bra kundtjÀnst, bra hårdvara som Àr enkelt att anvÀnda!

2026幎6月9日

Hej Emil!

HÀrligt att höra att du upplever allt som smidigt och enkelt, och att du Àr nöjd både med kundtjÀnsten och hur utrustningen fungerar i vardagen. Det Àr precis den typen av upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Tack för att du tog dig tid att skriva!

5぀星のうち5の評䟡

Alla kanaler på samma plats,app.

LÀtt att vÀlja mellan kanalerna och hitta dom.LÀtt att se program efteråt.

2026幎5月31日

Hej Raimo!

Tack så mycket för din fina recension och 5 stjÀrnor! ⭐

Vad roligt att höra att du uppskattar hur enkelt det Àr att hitta alla kanaler på ett stÀlle och att det Àr smidigt att både vÀlja innehåll och se program i efterhand. Precis så vill vi att upplevelsen ska vara, enkel och tillgÀnglig.

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Fick bra hjÀlp 45 minuter nÀr vi hade

Fick bra hjÀlp 45 minuter nÀr vi hade gjort fel

Hej Paul!

Vad roligt att höra att du fick bra hjÀlp och att vi kunde reda ut det tillsammans.

Det Àr viktigt för oss att finnas tillgÀngliga och se till att det blir rÀtt nÀr något inte fungerar som tÀnkt, och det glÀder oss att du Àr nöjd med den hjÀlp du fick.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse, det uppskattar vi verkligen!

Blir det något fel löser ni det

Blir det något fel löser ni det

2026幎6月8日

Hej Dan-Åke!

Det glÀder oss att höra! Även om vi alltid strÀvar efter att allt ska fungera problemfritt, Àr det minst lika viktigt för oss att vara tillgÀngliga och hitta lösningar snabbt nÀr nÃ¥got ovÀntat hÀnder.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det uppskattar vi verkligen!

Bra kanalpaket

Bra kanalpaket, lite vÀl dyrt men vÀrt det

2026幎6月8日

Hej Per-Arne!

Tack för din recension och för de 4 stjÀrnorna! Kul att höra att du uppskattar vårt kanalpaket. Vi förstår att priset kan kÀnnas lite högt, men det glÀder oss att du Àndå tycker att det Àr vÀrt det.

5぀星のうち5の評䟡

Bra kundbetjÀning, snabb och vÀnlig personal

Bra kundbetjÀning, snabb och vÀnlig personal. Allt var precis som var överenskommet!

Hej Tuula!

Stort tack för din recension! Vad roligt att höra att du Àr nöjd med både bemötandet och att allt gick enligt plan. Det uppskattar vi verkligen.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Nöjd

Nöjd med Sappa

Hej Monica!
Tack så mycket för att du skickat in ett omdöme, alltid hÀrligt att höra från en kund som Àr nöjd.

Hoppas att du har en riktigt fin dag!

5぀星のうち4の評䟡

Allt bra. Sen allt kom igång så det fungerat bra.

Sen allt kom igång så det fungerat bra.

2026幎6月6日

Hej Lars-Erik!
Tack för att du skickat in ett omdöme till oss, roligt att se att du Àr igång och att allting fungerar! Om det skulle uppstå några frågor framöver Àr du sjÀlvklart vÀlkommen att höra av dig.

Ha en fortsatt fin dag!

sen leverans

Jag bestÀllde danmarkskanaler den 30 maj. Har Ànnu inte, den 6 juni, fått tillgång till min bestÀllning.

2026幎6月4日

Hej Bengt,

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme.
Vi beklagar att det dragit ut på tiden. Det visade sig att din föregående adress låg i vårt system och dÀrmed stökade till leveransen. Det Àr nu uppdaterat och modulen ska ha levererats eller vara framme inom kort.

Om du fortfarande inte har fått den får du gÀrna kontakta vår kundservice så hjÀlper vi dig direkt.

VÀnliga hÀlsningar
Robin på Sappa

5぀星のうち3の評䟡

Generellt tycker jag att det tar lång

Generellt tycker jag att det tar lång tid att få svar. NÀr svaren vÀl kommer Àr dom bra hjÀlp.

Hej Torbjörn!
VI strÀvar såklart alltid efter att svara er som kunder så fort som möjligt om du hör av dig med en fundering, men tyvÀrr kan svarstiden ibland vara lite lÀngre i vissa perioder. Det Àr också något som vi hela tiden letar nya sÀtt för att undvika, så att vi kan hålla en jÀmn, låg vÀntetid.

Det Àr gott att höra att du kÀnner att svaren du fått har varit till hjÀlp, och jag vill tacka dig för ditt tålamod och att du vill ge oss tre stjÀrnor trots den lÀngre svarstiden.

Tack så mycket för din feedback!

Svårt att få igång TVn

Hej Maarit!
Tråkigt att höra att du haft problem med att komma igång, så vill vi såklart inte att det ska vara! Om du inte fått ordning på TV:n Àn, hör gÀrna av dig till vår kundsupport. Vi finns på plats vardagar 8-19 och helger 10-14 och kan hjÀlpa dig att komma igång.

5぀星のうち2の評䟡

Har inte fÃ¥tt igÃ¥ng Tv:n tÀnker att de

Har inte fÃ¥tt igÃ¥ng Tv:n tÀnker att de ska bara vara att sÀtta igÃ¥ng bredband och tv 📺 nÀr man installerar allt.

Hej Annelie!
Så ska det såklart inte vara! Om du fortfarande har problem med installationen, titta gÀrna på våra steg-för-steg-guider på sappa.se/kundsupport eller hör av dig till oss så att vi kan undersöka vad det Àr som gör att det inte kommer igång. Vår kundsupport finns på plats på vardagar 8-19 och helger 10-14, på 0774-444 744.

5぀星のうち5の評䟡

Sappa box lagt utav ,ingen garanti

Sappa box lagt utav ,ingen garanti kvar 🥲Laddade ner Sappa appen tills vidare ,fÃ¥r se om jag köper ny box senare .SÃ¥ min Apple TV och Sappa fixar det tillsammans .Har en tv i sovrummet kabel tv ni finns dÀr ocksÃ¥ ..Nöjd med Sappa 💪..

Hej Anita!

Tack för ditt fina omdöme och dina fem stjÀrnor! Vad roligt att höra att Sappa Play-appen i din Apple TV fungerar bra för dig.

Skulle det vara något annat, eller om du har någon fråga Àr det bara att höra av sig till vår kundsupport, så hjÀlper vi dig med det du undrar över.

5぀星のうち5の評䟡

Har nyligen skaffat mobiltbredband från

Har nyligen skaffat mobiltbredband från Sappa, fick jÀttebra hjÀlp och allt funkar toppen!

2026幎5月20日
自発的なレビュヌ

Hej Marie!
Vad roligt att du skaffat vår mobila bredband och att det funkar som det ska! Tack så mycket för att du skickat in ditt omdöme till oss.

Ha en fortsatt fin dag!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス