Banner for Sappa

5,523
TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Av princip lämnar jag inga omdömen. Omdömeskulturen är mig förhatlig. Utvisa den till USA, därifrån den kommer. De tre * är för att jag antar att jag måste lämna stjärnor och det motsvarar neutralt =... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Hade lite klydd att logga in första gången. Gick inte att logga in med fyra sista för någon anledning, så jag skapade lösenord via hemsidan. Det gick dock inte att logga in med det nya lösenordet,... もっと見る

5つ星のうち1の評価

När det är något som inte fungerar så är eran support under all kritik hur kan det ta en månad och fortfarande fungerar inte tv så jag har sagt upp abonnemanget idag orkar inte vänta längre hur skulle... もっと見る

企業情報

1. インターネット プロバイダー
  2. ケーブル会社
  3. インターネット サービス プロバイダ
  4. 移動体通信事業者
  5. 映画のストリーミング サービス

当該企業による記述

Hej, det är vi som är Sappa! En kundvänlig och stabil telekomoperatör som levererar bredband, TV, streamingtjänster och telefoni till ca 500,000 hushåll i Sverige. För oss är det viktigaste att du får tjänster som är stabila, självklara och kraftfulla – lite som rinnande vatten. Det ska bara fungera, vara enkelt att använda och till ett vettigt pris. Vi erbjuder bredband i flera hastigheter, från 100 upp till 1000 Mbit/s, alltid med en kraftfull router som komplement. På tv- och streamingsidan hittar du allt från sport i världsklass på Viaplay och TV4 till underhållning från SkyShowtime. Vår kundsupport når du varje dag — oavsett om det är helg eller röd dag har vi någon på plats för att svara på dina frågor, för vi vet hur viktigt det är att din uppkoppling alltid fungerar.

まあまあ

(5,523)

過去12か月のレビュー数: 933

レビューを書く

Använder CGNAT i 2026

Det är en enorm besvikelse att det finns en ISP som använder CGNAT som standard i 2026. Tvingar att betala 49 kr per månad extra för att få egen IP adress, SOM ALLA ANDRA ISP:ER HAR SOM BAS FUNKTIONALITET. På den 49 kr per månad tar det en 18 kr fakturavgift om du inte använder autogiro, vilket enligt mig är oskäligt högt att lägga på 40% av ett automatiserat system.

Jag ger det 2 bara för att BRF:en fick en bra hastighetsdeal och hittils har servicen varit bra sedan bytte vid 07/31.

2026年7月31日

Hej Adam!

Tack för att du tar dig tid att dela din feedback, det uppskattar vi enormt mycket!

Faktureringsavgiften finns för att täcka våra kostnader kring administration, system och hantering av fakturor - men självklart vill vi kunna erbjuda kostnadsfria alternativ till våra kunder också. Därför finns autogiro som ett alternativ, helt utan avgift!

Gällande den publika IP-adressen tar jag med mig din feedback! Genom att ha CGNAT som standard kan vi hålla ner grundpriset för alla kunder, samtidigt som de som behöver en egen publik IP-adress kan välja till det. Vi hör dock din synpunkt om att det borde ingå som standard, och tar med oss det i vårt fortsatta arbete med hur vi paketerar våra tjänster.

Riktigt kul att höra att du varit nöjd med servicen, priset och hastigheten. Det tar jag med vidare!

Bra service

Snabb hjälp och trevlig bemötande

2026年8月12日

Hej Lotta,

Tack så mycket för din fina recension! Det värmer att höra att du fått snabb hjälp och ett trevligt bemötande, det är precis den känslan vi vill att våra kunder ska ha.

Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig framöver!

Sappa からの回答

Hej Marie, tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att det gick snabbt och smidigt att få igång din tjänst hos Sappa! Vi strävar alltid efter att leverera enkla och pålitliga tjänster och det är kul att höra att vi lyckas med detta.

Önskar dig en fin dag!

Håller ej vad de lovar!

Bra och smidig streaming men superdåligt att man, vid avslut av abonnemang, nte får behålla TV-HUB vilket tydligt framgick i erbjudandet att man skulle få.

2026年8月13日
自発的なレビュー

Hej Anna,

Vi vill givetvis se över vad som har hänt här, men eftersom det inte finns några kunduppgifter kopplade till ditt omdöme kan vi inte se vad för erbjudande du tecknat. Vi har haft olika kampanjer vid olika tidpunkter, vissa där TV-hubben ingår och andra där man får låna den under tiden man har avtal hos oss.
Du är varmt välkommen att kontakta vår support så kan vi dubbelkolla vad som ingick i den kampanj du tecknade.
Du når oss på 0774 444 744, vår support har öppet varje dag, året om.

5つ星のうち2の評価

Ganska dålig streamingtjänst med…

Ganska dålig streamingtjänst med väldigt lite att se

2026年8月5日

Hej Olle,

Utbudet du har på Sappa Play idag är de kanaler som ingår via din fastighetsägare. I appen kan du se tillbaka på det som visats på kanalerna den senaste veckan. Vi har dock givetvis betydligt fler kanaler att välja på om du skulle vilja utöka ditt utbud. Du är varmt välkommen att kontakta vår support så kan vi hjälpa dig hitta ett utbud som passar dig!

Hej Mikael!
Tack för att du skickat in din recension till oss. Vad fint att se att du fått den hjälp du behövt samt den service-nivå vi vill erbjuda.

5つ星のうち3の評価

Jag får så lågt ljud på tv när jag…

Jag får så lågt ljud på tv när jag använder sappacast varför.??

2026年8月2日

Sappa からの回答

Hej Per, vad tråkigt att castingen inte lever upp till förväntningarna ljudmässigt. Ibland kan det vara så att ljudet på sändande enhet (padda, telefon etc.) är lågt inställt. Samtidigt jobbar vi ständigt med att optimera Sappa Play för marknadens olika tillverkare av smart TV:s. Mvh // Robin på Sappa

Mycket bra hastigheter & täckning

Mycket bra hastigheter & täckning, samt bra pris! Rekommenderar 👍🏻

Hej Richard!
Gott att höra att du är nöjd med både täckning och pris, vi fortsätter sträva efter ett enkelt och tillgängligt utbud. Tack för att du skickat in ditt betyg till oss!

5つ星のうち2の評価

Bedrövligt internet som försvinner…

Bedrövligt internet som försvinner flera gånger per dag och ingen hjälp

2026年8月10日

Hej Tom!

Ditt ärende har pausats då vi inte har fått någon återkoppling från dig. Om du fortfarande upplever problem ska vi självfallet hjälpa dig vidare och skicka vidare ärendet till tekniker! Jag har tagit och skickat iväg ett SMS till dig med ytterligare information, och när du har tid får du gärna återkoppla så skickar vi vidare ärende.

Jag önskar dig en fortsatt fin dag!
Mvh

5つ星のうち5の評価

Bemötandet på Kundtjänsten har varit…

Bemötandet på Kundtjänsten har varit mycket fint och proffsigt de tre gånger jag behövt ta kontakt.

2026年8月8日

Hej Sonja!
Härligt att du är nöjd med den hjälp som du fått från våra kundsupportmedarbetare. Det finns någon här varje dag om du skulle behöva någon ytterligare hjälp framöver, bara hör av dig!

Tack så mycket för att du skickat in ett omdöme till oss, och ha nu en fortsatt fin sommar.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, men jag är inte riktigt nöjd med alternativet av abonnemang

2026年7月31日

Hej Anneli!
Härligt att se att du fått ett bra bemötande. Vi jobbar ständigt med att försöka erbjuda ett bra och överskådligt utbud av tjänster och vi tar gärna in synpunkter på vad som kan tänkas saknas i abonnemangsväg. Tack för att du tog dig tid att ge oss ditt omdöme!

5つ星のうち3の評価

Inloggningsupplevelsen var hemsk annars…

Inloggningsupplevelsen var hemsk annars funkar tjänsten ok

2026年7月30日

Hej Fredrik,

Vad härligt att du är nöjd med tjänsten! Däremot är vi nyfikna på vad det var med inloggningen som inte fungerade för dig. Jag tar och skickar iväg ett mail till dig som du gärna får besvara när du har tid. Vi strävar alltid efter att förbättra oss, och har du någon feedback tar vi gärna med det internt!

Önskar dig en fortsatt fin dag!

5つ星のうち1の評価

Finns ingen fungerande lättillgänglig väg att nå kundtjänst

Jag har nu flera ggr informerat er + styrelsen om att jag INTE
är intresserad av att anslutas till Sappa. Jag förväntar mig en bekräftelse o garanti på att jag INTE belastas med några kostnader för en anslutning som
inte godkänts av mig.
Har ett abonnemang med annat företag där kundtjänsten är möjlig att nå!

2026年6月26日

Hej Eva!

Tack för ditt omdöme till oss på Sappa. Jag kikade igenom din kundprofil hos oss och ser att vi har informerat dig om att Sappa ingår för dig via din BRF. Önskar du att korrigera avgiften du betalar till din förening rekommenderar vi att du kontaktar din styrelse. Vi på Sappa fakturerar nämligen inte dig. Däremot vill vi såklart göra allt vi kan för att du ska bli nöjd med våra tjänster! Jag ser inte att du har någon felanmälan eller liknande, men upplever du att något saknas eller inte fungerar som det ska i ditt abonnemang hjälper vi dig gärna!

Vår kundtjänst kan du nå via telefon, chatt eller ärenden på Mitt Sappa. Vi har öppet varje dag i veckan året om, och finns redo att besvara alla dina frågor.

5つ星のうち5の評価

Det började med att jag ringde för att…

Det började med att jag ringde för att säga upp mitt abonnemang. Hade en gammal box till tv´n. Jag blev erbjuden ett bättre pris på abonnemanget samt en ny dosa att koppla in istället för boxen som dessutom fungerar som en smart-tv. Fantastiskt! Jag är supernöjd med denna nya "funktion". Hade varit ännu bättre om Sappa hade förekommit mig och erbjudit det tidigare.

Hej Annette!
Vad härligt att höra att du blev nöjd med lösningen ni kom fram till i telefon och att du valt att stanna kvar som kund hos oss längre. Tack för din feedback om att bli bättre på att förekomma med erbjudanden som det här, det tar vi med oss framåt!

Hoppas att du har en fortsatt fin sommar!

Oklar information …

Oklar information från start när de tog över kabelkanalen från seom.
Skickar pappersfakturor med höga påminnelseavgifter trots att man fyllt i att man önskar faktura via Email.

Hej Carina!

Tack för ditt omdöme. För oss på Sappa är det viktigt att vi uppfattas som enkla och smidiga att ha att göra med, och därför har vi skickat ut information via både mail samt brev. Har du några kvarstående frågor har vår kundtjänst öppet varje dag och hjälper gärna till!

Gällande faktureringsavgiften har vi lite olika alternativ. Är du ute efter ett kostnadsfritt alternativ kan du exempelvis välja autogiro!

Tveka inte att höra av dig vid mista fråga så hjälper vi dig vidare!

Lurendrejare..

Lurendrejare... Jag sitter på 500/150 Lina, Har haft abonnemanget i över 20år, Sappa tog över detta från Lyssna & Njut i Bålsta, Sappa har sedan höjt hastigheten till 500/500, men du ska inte tro att de höjer för alla med 500 lina, man måste tydligen lista ut själv att de höjt hastigheten, Dessutom står det en kostnad för 500/500 linan på deras hemsida 389kr, men jag betalar 579kr, dvs. mer eller mindre DUBBLA kostnaden för samma sak, och har gjort i 2,5år, Som kompensation kunde de höja till 500/500 lina och jag kunde få priset 559kr men förutsatt att jag band mig i 12månader.... FÖR 20 SPÄNN I MÅNADEN... Skrattretande, Hade jag fått internetet för 389kr i månaden OK, men för 20 spänn NEJ TACK!, Jag bad då om att få prata med en Chef, men fick inget nummer utan de skulle lämna meddelande till honom att höra av sig... MEN DET KUNDE TA NÅGON VECKA innan han behagade höra av sig... HAR DU ETT ANNAT ALTERNATIV... TA DET, DETTA ÄR BLAHA, OCH BLAHASERVICE. Tack för mig.

Jo just ja, de försökte locka mig med gratis VIAPLAY och Någon annan dålig kanal i TVÅ MÅNADER... Något de själva blivit tilldelade gratis från VIASAT... WOW.

2026年8月5日
自発的なレビュー

Sappa からの回答

Tack för din feedback. Självklart är det tråkigt att du haft en upplevelse som fått dig att känna dig lurad. På din adress har det inte ännu blivit möjligt med en hastighet på 500/500 och därför kan vi inte uppgradera den.

Priserna du ser på hemsidan speglar ofta de lägsta priserna vi erbjuder, och du får en bättre bild av utbudet genom att skriva in din adress. Jag förstår att detta kan vara missvisande, och tar med mig det till vårt team!

Jag ser också att en ansvarig försökt nå dig över telefon men inte kommit fram, men att du blivit kontaktad i skrift efter detta. Om du önskar vidare kontakt gällande detta eller något annat är du alltid varmt välkommen att höra av dig så kikar vi vidare på det!

Önskar dig en fortsatt fin dag och en trevlig helg!
MVH Sappa

Det gick lättare med Telia

Det gick lättare med Telia

2026年7月28日

Hej Janne!
Tack för att du skickat in din feedback och betyg till oss!

Nu vet ju inte jag exakt vad du syftar på som du upplevt som enklare hos din tidigare leverantör, men om du har något problem med dina nya tjänster hos oss som du behöver hjälp med kan jag bara tipsa om att du hör av dig. Vår kundtjänst har några av branschens bästa öppettider, så du kan höra av dig vilken dag som helst till 0774-444 744. Så ska vi nog få ordning på om det är något som krånglar!

Ha en fortsatt fin sommar!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。