Av princip lämnar jag inga omdömen. Omdömeskulturen är mig förhatlig. Utvisa den till USA, därifrån den kommer. De tre * är för att jag antar att jag måste lämna stjärnor och det motsvarar neutralt =... もっと見る

企業が回答しました
Det började med att jag ringde för att säga upp mitt abonnemang. Hade en gammal box till tv´n. Jag blev erbjuden ett bättre pris på abonnemanget samt en ny dosa att koppla in istället för boxen som de... もっと見る
企業が回答しました
Hade lite klydd att logga in första gången. Gick inte att logga in med fyra sista för någon anledning, så jag skapade lösenord via hemsidan. Det gick dock inte att logga in med det nya lösenordet,... もっと見る
企業が回答しました
När det är något som inte fungerar så är eran support under all kritik hur kan det ta en månad och fortfarande fungerar inte tv så jag har sagt upp abonnemanget idag orkar inte vänta längre hur skulle... もっと見る
Hej, det är vi som är Sappa! En kundvänlig och stabil telekomoperatör som levererar bredband, TV, streamingtjänster och telefoni till ca 500,000 hushåll i Sverige. För oss är det viktigaste att du får tjänster som är stabila, självklara och kraftfulla – lite som rinnande vatten. Det ska bara fungera, vara enkelt att använda och till ett vettigt pris. Vi erbjuder bredband i flera hastigheter, från 100 upp till 1000 Mbit/s, alltid med en kraftfull router som komplement. På tv- och streamingsidan hittar du allt från sport i världsklass på Viaplay och TV4 till underhållning från SkyShowtime. Vår kundsupport når du varje dag — oavsett om det är helg eller röd dag har vi någon på plats för att svara på dina frågor, för vi vet hur viktigt det är att din uppkoppling alltid fungerar.
Falkenbergsgatan 3, 412 85, Göteborg, スウェーデン
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snabb service, trevligt bemötande och mkt hjälpsamma vid en installation. Kortet till tv'n kom snabbt!!!!! Mkt nöjd!!!!!!!

Sappa からの回答
Drar till extra på fakturan och yrkar på att det var dåvarande månads pris och att de inte kan göra åt det. Hade ett billigt erbjudande som gick ut, så gick över till ordinarie pris (489) helt plötsligt får jag en faktura på 599 för 250/250 det finns inget abonnemang som går upp till det priset 250/250 ska kosta 519, hörde av mig för att säga upp abonnemanget, personen uppgav att det inte fanns något han kunde erbjuda och jag sa upp abonnemanget. När jag senare hör av mig till faktura avdelningen och tar upp det med kundtjänst uppger han att det kanske var dåvarande priset. Enligt honom hade de alltså priset 599 i en månad (?) och att han inte kunde göra något åt den fakturan men kan se till att fakturorna framöver landar på 519. Kunde inte säga upp mitt abonnemang snabbt nog. Otroligt oseriöst med en kundtjänst som uppenbarligen inte har koll.

Sappa からの回答
Min förening har från 1 juli Sappa som bredandsleverantör. Min kontakt för hyra av router fungerade bra och installationen var enkel och har hittills fungerat utmärkt. Gärna fler kanaler i TV utbudet.

Sappa からの回答
Det var enkelt att installera, bra pris. Att den var anpassad till vart jag bor så att nyheter blir Västernorrland.

Sappa からの回答
Om ni inte slutar med dessa meddelanden säger jag upp mitt abonnemang.

Sappa からの回答
Smidigt byte av bredbandsleverantör, tydlig och bra information om hur övergången till Sappa skulle gå till.

Sappa からの回答
Har tv abonnemang från Sappa sedan april/maj. Vi har upplevt riktigt dålig bildkvalitet både via app och hubb (box).
Alla VM fotbollsmatcher med snabba rörelser har varit suddiga gubbar som springer omkring. Har försökt överallt här hemma även internetleverantören och lagt så mycket tid på att felsöka. Felanmälde hos Sappa för över en månad sen - de har fortfarande inte hjälpt oss. De skyllde på att det var semester tider och kort om folk. Otroligt dålig service och kundsupport. Slutade med att jag sa upp tjänsten bara efter 3 månader.
Gick tillbaks till Telia med toppen bild igen! 👍🏻😊

Sappa からの回答
Tack vare en förnämlig support lämnar jag min bedömning. I övrigt är tjänsten vad den är, kanaler i TVn.

Sappa からの回答
Tjänsten delvis utslagen flera veckor .
Ingen ersättning.
Inkompetent bemötande.
Rekommenderas inte.
Pröva Telia Play istället- samma utbud och mycket billigare.
-/——
Har nu prövat Telia Play i några månader.
Mycket pålitligare och avsevärt billigare än Sappa.
Mycket billigare och - bättre, alltså.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。