Banner for Sappa

5,523
TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Av princip lämnar jag inga omdömen. Omdömeskulturen är mig förhatlig. Utvisa den till USA, därifrån den kommer. De tre * är för att jag antar att jag måste lämna stjärnor och det motsvarar neutralt =... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Det började med att jag ringde för att säga upp mitt abonnemang. Hade en gammal box till tv´n. Jag blev erbjuden ett bättre pris på abonnemanget samt en ny dosa att koppla in istället för boxen som de... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Hade lite klydd att logga in första gången. Gick inte att logga in med fyra sista för någon anledning, så jag skapade lösenord via hemsidan. Det gick dock inte att logga in med det nya lösenordet,... もっと見る

5つ星のうち1の評価

När det är något som inte fungerar så är eran support under all kritik hur kan det ta en månad och fortfarande fungerar inte tv så jag har sagt upp abonnemanget idag orkar inte vänta längre hur skulle... もっと見る

企業情報

1. インターネット プロバイダー
  2. ケーブル会社
  3. インターネット サービス プロバイダ
  4. 移動体通信事業者
  5. 映画のストリーミング サービス

当該企業による記述

Hej, det är vi som är Sappa! En kundvänlig och stabil telekomoperatör som levererar bredband, TV, streamingtjänster och telefoni till ca 500,000 hushåll i Sverige. För oss är det viktigaste att du får tjänster som är stabila, självklara och kraftfulla – lite som rinnande vatten. Det ska bara fungera, vara enkelt att använda och till ett vettigt pris. Vi erbjuder bredband i flera hastigheter, från 100 upp till 1000 Mbit/s, alltid med en kraftfull router som komplement. På tv- och streamingsidan hittar du allt från sport i världsklass på Viaplay och TV4 till underhållning från SkyShowtime. Vår kundsupport når du varje dag — oavsett om det är helg eller röd dag har vi någon på plats för att svara på dina frågor, för vi vet hur viktigt det är att din uppkoppling alltid fungerar.

まあまあ

(5,523)

過去12か月のレビュー数: 933

レビューを書く

Imponerande bra service!!!!!

Snabb service, trevligt bemötande och mkt hjälpsamma vid en installation. Kortet till tv'n kom snabbt!!!!! Mkt nöjd!!!!!!!

2026年7月27日

Hej Anna!
Tack så mycket för ditt fina betyg, riktigt härligt att höra att du är så nöjd med hjälpen du fick vid installationen och att allt fungerar som det ska för dig. Skulle det uppstå några frågor om dina tjänster framöver är du självklart välkommen att höra av dig igen, vi finns här för att hjälpa!

Önskar dig en fortsatt go sommar!

5つ星のうち2の評価

Godtyckliga fakturor utan något ansvarstagande

Drar till extra på fakturan och yrkar på att det var dåvarande månads pris och att de inte kan göra åt det. Hade ett billigt erbjudande som gick ut, så gick över till ordinarie pris (489) helt plötsligt får jag en faktura på 599 för 250/250 det finns inget abonnemang som går upp till det priset 250/250 ska kosta 519, hörde av mig för att säga upp abonnemanget, personen uppgav att det inte fanns något han kunde erbjuda och jag sa upp abonnemanget. När jag senare hör av mig till faktura avdelningen och tar upp det med kundtjänst uppger han att det kanske var dåvarande priset. Enligt honom hade de alltså priset 599 i en månad (?) och att han inte kunde göra något åt den fakturan men kan se till att fakturorna framöver landar på 519. Kunde inte säga upp mitt abonnemang snabbt nog. Otroligt oseriöst med en kundtjänst som uppenbarligen inte har koll.

2026年7月28日

Hej Sasuke!
Jag beklagar verkligen att din upplevelse med oss inte levde upp till förväntningarna och att du känner dig missnöjd med faktureringen och vår kundtjänst. Jag förstår att det är frustrerande när prisuppgifter är otydliga och när informationen från olika medarbetare inte stämmer överens.

Jag tar din feedback vidare till kundsupportansvarig för att se över om vi kan ändra något i våra rutiner för att säkerställa att all information är korrekt och konsekvent.

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter, det hjälper oss att bli bättre.

Alltid proffsigt bemötande på sappas

Alltid proffsigt bemötande på sappas
kundtjänst.

2026年7月18日

Hej Leif!
Tack så mycket för ditt fina betyg. Jag blir glad att höra att du är nöjd med vår kundsupport! Självklart är det bara för dig att kontakta oss igen om det skulle uppstå några ytterligare frågor framöver.

Ha en fortsatt bra sommar!

Fungerat bra

Bra bemötande

2026年7月9日

Hej Björn!
Gott att se att allt fungerar bra och att du är nöjd med hjälpen du fått hos kundsupporten. Skulle du ha några ytterligare frågor framöver är du självklart välkommen att höra av dig igen.

Ha nu en riktigt go sommar!

Mycket bra

Mycket bra.

2026年7月18日

Sappa からの回答

Tack för ditt höga betyg, vad härligt att se att du är nöjd med oss som leverantör!

Önskar dig en riktigt härlig sommar!

Sappa からの回答

Tack så mycket för ditt fina betyg, vad roligt att du är så nöjd med kontakten som du haft med vår kundsupport. Du är självklart välkommen att höra av dig igen om det skulle uppstå någon ny fundering!

Ha en fortsatt härligt sommar!

Snabb leverans vid beställning

Snabb leverans vid beställning

2026年7月17日

Hej Tommy!
Tack för att du skickat in ditt betyg till oss, vad bra att du fått hem din beställning i tid. Hoppas att det inte var några problem att installera så att du också kommit igång, annars är det bara att du hör av dig!

Ha en fortsatt fin sommar!

Lättstartat

Bra utbud. Lätt att komma igång

2026年7月16日

Sappa からの回答

Så bra att det fungerat för dig i starten och att du är nöjd med utbudet, gott att höra! Tack för att du tog dig tiden att skicka in ditt betyg till oss.

Önskar dig en underbar sommar!

5つ星のうち4の評価

Min förening har från 1 juli Sappa som…

Min förening har från 1 juli Sappa som bredandsleverantör. Min kontakt för hyra av router fungerade bra och installationen var enkel och har hittills fungerat utmärkt. Gärna fler kanaler i TV utbudet.

2026年7月16日

Hej Lajla!
Vad gott att höra att du kommit igång med de gruppavtalade tjänsterna och fått ordning på router. Om ni är fler i föreningen som är intresserade av fler kanaler, kan ni alltid ta kontakt med oss via er ordförande för att uppgradera till ett större utbud.

Annars vill jag också tipsa om vårt paket TV Fem Flex, där du kan välja fem valfria kanaler och byta varje månad om du vill variera. Det paketet hittar du på sappa.se/tv-abonnemang.

Väldigt trevlig personal

Väldigt trevlig personal, väldigt snabb service .

2026年7月20日

Sappa からの回答

Tack så mycket för att du skickat in ditt omdöme till oss, vad härligt att höra att du är nöjd med kontakten du haft med vår kundsupport.

Hoppas att du har en bra sommar!

Fungerar utmärkt

Fungerar utmärkt. Dock önskar vi att det skulle vara billigare.

2026年7月22日

Hej Stig!
Tack för ditt omdöme, var roligt att det fungerar bra för dig! Jag håller med om att den här typen av tjänster kan kännas lite dyra nuförtiden, men hoppas att stabiliteten och vår tillgängliga kundsupport gör att du känner att tjänsterna är värda sitt pris.

5つ星のうち5の評価

Det var enkelt att installera

Det var enkelt att installera, bra pris. Att den var anpassad till vart jag bor så att nyheter blir Västernorrland.

2026年6月29日

Hej Johnny!
Vad härligt att höra att du kommit igång med din nya TV-tjänst och att du är nöjd med hur den fungerar. Tack så mycket för att du skickat in ditt omdöme till oss!

Hoppas att du har en underbar sommar!

Sluta med detta trams

Om ni inte slutar med dessa meddelanden säger jag upp mitt abonnemang.

2026年7月15日

Hej Per!
Beklagar om du har fått fler inbjudningar till Trustpilot än du tycker är rimligt. Våra inbjudningar skickas automatiskt efter att du varit i kontakt med oss eller beställt nya tjänster, så inga fler borde komma nu.

Mycket bra

Mycket bra. TAck

2026年7月13日

Hej Saad!
Tack så mycket för ditt omdöme, vad roligt att du är nöjd med oss som leverantör!

Smidigt byte av bredbandsleverantör

Smidigt byte av bredbandsleverantör, tydlig och bra information om hur övergången till Sappa skulle gå till.

2026年6月19日

Hej Kristina!
Tack för att du delar med dig av din upplevelse, härligt att höra att allt gått bra för dig när du bytte till vårt bredband. Tveka inte att höra av dig om du skulle ha några funderingar framöver!

Hoppas att du har en underbar sommar!

Sappa håller inte måttet

Har tv abonnemang från Sappa sedan april/maj. Vi har upplevt riktigt dålig bildkvalitet både via app och hubb (box).
Alla VM fotbollsmatcher med snabba rörelser har varit suddiga gubbar som springer omkring. Har försökt överallt här hemma även internetleverantören och lagt så mycket tid på att felsöka. Felanmälde hos Sappa för över en månad sen - de har fortfarande inte hjälpt oss. De skyllde på att det var semester tider och kort om folk. Otroligt dålig service och kundsupport. Slutade med att jag sa upp tjänsten bara efter 3 månader.
Gick tillbaks till Telia med toppen bild igen! 👍🏻😊

2026年7月22日

Hej Anna!
Tråkigt att höra att det här är uppfattningen du fått av oss under din korta tid som kund. Givetvis är det viktigt att det fungerar bra under viktiga händelser som VM och att felanmälningar blir tagna på allvar. Jag skickar vidare din upplevelse till vår kundtjänstchef så att hon kan undersöka hur det kan ha dröjt så länge med svar till dig.

Hoppas att du kan överväga att komma tillbaka till oss någon gång framöver, så att vi får möjligheten att förbättra din bild av oss. Önskar dig en fin sommar!

5つ星のうち4の評価

Tack vare en förnämlig support lämnar…

Tack vare en förnämlig support lämnar jag min bedömning. I övrigt är tjänsten vad den är, kanaler i TVn.

2026年7月21日

Hej Marten!
Tack för ditt omdöme, härligt att se att du är nöjd med den service du fått från vårt supportteam och att TV-kanalerna fungerar som de ska.

Hoppas att du har en riktigt fin sommar!

5つ星のうち1の評価

Tjänsten delvis utslagen flera veckor .

Tjänsten delvis utslagen flera veckor .
Ingen ersättning.
Inkompetent bemötande.
Rekommenderas inte.
Pröva Telia Play istället- samma utbud och mycket billigare.
-/——
Har nu prövat Telia Play i några månader.
Mycket pålitligare och avsevärt billigare än Sappa.
Mycket billigare och - bättre, alltså.

2026年3月7日

Hej Hans!
Tråkigt att höra att dina tjänster inte fungerat som de ska, så ska det givetvis inte vara. Tyvärr kan jag inte se dina kunduppgifter den här vägen för att kunna titta på vad som hänt i ditt ärende, eller se någon förklaring till varför kundsupporten gjort bedömningen att det inte blev någon kompensation för det här tillfället.

Jag hoppas att du är villig att vara kvar hos oss som kund ett tag till, så att vi får möjlighet att förbättra din uppfattning om oss. Och har du någon vidare fundering, är du självklart välkommen att höra av dig.

Jättebra

Jättebra, hjälpsamma och tillmötesgående.

2026年7月13日

Hej Lotta!
Vad gott att höra att du har fått den hjälpen du behövde när du kontaktat vår kundsupport. Tveka inte att höra av dig igen om det uppstår någon fundering kring dina tjänster!

Hoppas att du har en bra sommar!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。