Absolut empfehlenswert darüber einen Urlaub auf Sardinien zu planen!!!👍 Vom ersten Kontakt per E-Mail, bei allen Rückfragen wurde sehr freundlich auf alles eingegangen, erläutert, zusätzliche Hinweis... もっと見る
企業が回答しました
We hebben onlangs een reis bij deze organisatie geboekt. We kunnen nog niet oordelen over hoe de reis bevallen is, aangezien wij pas over een paar maanden vertrekken. We kunnen wel zeggen dat het cont... もっと見る
企業が回答しました
Ich bin bei meiner Suche über Unterkünfte auf Sardinien über die Seite gestolpert und habe eine unverbindliche Anfrage gestellt. Diese wurde rasch beantwortet und auf unsere Wünsche hin angepasst. Eig... もっと見る
企業が回答しました
Frau Lamanna hat mich vom ersten Kontakt bis zur Auftragserteilung wunderbar freundlich und kompetent beraten und in kürzester Zeit auf Anfragen und Änderungswünsche reagiert. Wir freuen uns nun au... もっと見る
企業が回答しました
Mit unserer langjährigen Erfahrung als Ferien- und Reise-Spezialist auf Sardinien kennen wir die Insel wie kein anderer und bieten Ihnen einzigartige Rundreise-Kombinationen, tolle Ferienhäuser und Familienanlagen, eine kompetente Fährberatung, dazu einzigartige Ausflüge und spannende Exkursionen - alles aus einer Hand. Wir haben unseren Firmensitz in den Niederlanden und garantieren unsere Reiseleistungen mit einem deutschen Sicherungsschein gem. §651r des BGB.
Van Beethovenlaan 69B, 2253 BE, Voorschoten, オランダ
Sardinia4all was heel behulpzaam, had veel kennis, was meedenkend, flexibel en goed bereikbaar! Prachtige accommodaties en ze reageerden snel! We hebben veel er heel veel vertrouwen en zin in doordat we met hen hebben geboekt!

Sardinia4all からの回答
Sehr schnelle und gute Beratung. Timo Lutz geht auf die Wünsche ein, ist sehr Hilfsbereit und flexibel.

Sardinia4all からの回答
Super behulpzaam. Ze denken met je mee en reageren vriendelijk en snel op (al) je vragen. Top service!

Sardinia4all からの回答
Vielen Dank, das war die beste Reiseberatung seit sehr langer Zeit. Die kennen sich wirklich sehr gut aus und wissen, wovon sie sprechen

Sardinia4all からの回答
Wij zijn zeer goed geholpen met het plannen van onze rondreis door Sardinië. Het voorstel sluit exact aan bij onze wensen.

Sardinia4all からの回答
Zeer behulpzaam en betrouwbaar bureau. Ze reageren snel en geduldig als je toch (weer) wat wilt wijzigen. Prijs, kwaliteit is prima. Je ontvangt complete informatie met adres, eventueel bijkomende kosten en toeristische info. Aanrader om hen in te schakelen als je naar Sardinië wilt.

Sardinia4all からの回答
Wij wilden weer eens naar Sardinië maar waren nogal blanco over de invulling van onze vakantie daar. Marieke heeft ons met een 6-tal voorstellen perfect geholpen onze gedachten en voorkeuren te ordenen tot een fijn stukje maatwerk!

Sardinia4all からの回答
Attenzione per il cliente e cordialitá. Peccato che non sia contemplata la prenotazione dei voli aerei. Per il resto una vasta selezione di strutture a misura di chiunque. Consigliatissimo.

Sardinia4all からの回答
Perfecte organisatie met het oog voor details.
Continue en positieve afstemming bij de keuze van hotels.
Wij hebben, mede dankzij Sardinia4all een onvergetelijke vakantie gehad in Sardinië !!

Sardinia4all からの回答
Altijd goede voorstel van hotels. Precies wat we vragen wordt voor je uitgezocht! Kleinschalige Hotels, heel erg fijn! Al 3x eerder geboekt bij deze site! Duidelijk! En wij hebben nu g nooit slechte ervaringen gehad..Echt superfijn!

Sardinia4all からの回答
Sardinia4all / Marieke luistert naar je wensen, denkt mee en vertaalt dat snel en accuraat in een fantastisch voorstel. De tips voor de omgeving én een routebeschrijving naar de accommodatie (s) maken het af!

Sardinia4all からの回答
Heeft ons ontzettend goed geholpen met een reis op maat, helemaal naar onze wens, ondanks dat we pas 3 weken van tevoren hebben geboekt.

Sardinia4all からの回答
We hebben samen binnen 2 dagen een mooie reis samengesteld voor deze zomer naar Sardinie.
Uitgebreide beschrijving van de geboekte accomodaties.
Top geregeld allemaal.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。