Meget fin forretning med stort udvalg af udvalgte krystaller med kraftige vibrationer. Gode beskrivelser af krystallerne. NÃ¥r man henvender sig mÞder man meget venlighed og hjÊlpsomhed. Varerne komm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk shop med krystaller af hÞj kvalitet. Christine, giver den bedste kundeservice, og super hurtig forsendelse med GLS. I dag modtog jeg en meget unik og speciel bjergkrystal klynge. DesvÊrre,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Endnu et skÞnt kÞb af smykker fra dén vidunderligt butik Savasana ð€ Den forskel smykkerne gir bÃ¥de, med den indre gnist og den ydre fremtoning. Som omgiver dig med de varme vidunderlig krystall... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
To gange har Savasana lavet smykker til min datter og jeg. Christine har vÊret utrolig hjÊlpsom og omsorgsfuld i sin vejledning, sÃ¥ smykkerne passer prÊcis til vores behov. Smykkerne er enkle og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Savasana bliver dine smykker hÃ¥ndlavet, nÃ¥r du bestiller dem. Det betyder at de vil vÊre skabt til dig, prÊcis med den intention og energi, du Þnsker, smykkerne skal besidde. â¥ïž
Kulvej 10, 2450, KÞbenhavn SV, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Vidunderlig shop, vidunderlige varer og vidunderlig ejer!
Jeg har både fået vejledning af Christine om de bedste krystaller til mit behov, og kÞbt flere krystaller efterfÞlgende.
Krystallerne har altid vÊret smukke og haft god energi, varerne bliver smukt pakket ind med håndskrevet note, og ekstra forkÊlelse, som jeg virkelig nyder i hver eneste pakke!
Hjemmesiden er nem at finde rundt i, og der er dybdegående beskrivelser til hver krystal. Super godt lavet!
Christine er utrolig sÞd og varm, samt hurtig til at svare på mail.
Alle pakker er også ankommet hurtigt, så jeg har virkelig ingen klager.
Jeg kan varmt anbefale Savasana, det er en fantastisk biks!

Perfekt oplevelse!
Hurtig levering og med en håndskrevet note i pakken - tusind, tusind tak!

Savasana ããã®åç
Pakken kom hurtigt frem. Jeg bestilte en halskÊde og den er Sà flot pakket ind. SÞd og feminin indpakning, varm og personlig hilsen fra designeren og halskÊden er super smuk. Tak for en dejlig handel.

Savasana ããã®åç
Elsker at handle hos Savasanas. Fremragende service, hyggelige smÃ¥ samtaler pÃ¥ mail, ekstra gave ved forsendelser og hÃ¥ndskrevet hilsen ved kÞb. Det eneste minus er at jeg bliver fattig ð . Tak for en fin og hyggelig butik

Savasana ããã®åç
Den varmeste anbefaling herfra. Jeg vender helt sikkert tilbage til Savasana.dk når jeg skal handle igen. TAK!

Savasana ããã®åç
Jeg har fået nyt job. Jeg har handlet hos Savasana fÞr. Det var et naturligt valg at kÞbe en sodalit-krystal på hjemmesiden, fordi den stÞtter min kommunikation, fleksibilitet og positive energi på jobbet. Det var en naturlig og brugbar kÞbeoplevelse. Vh. Sebastian

Savasana ããã®åç
Nem og hurtigt levering. Smukke Þreringe â€ïž jeg er tilfreds.

Savasana ããã®åç
God oplevelseð Fine sten og en kÊrlig hilsen vedlagt. Rigtig god service.

Savasana ããã®åç
En fantastisk hurtig levering , med det smukkeste armbånd i lÞvens tegn . Noget jeg Þnsket mig i flere år , hvor heldig kan man vÊre , at finde denne hjemmeside . Så mange tak her fra Esbjerg . Med venlig hilsen Dorte Mouridsen .

Savasana ããã®åç
Fantastisk service. Har handlet to gange hos Savasana og kommer helt sikkert til at handle der igen. Kan kun varmt anbefale Savasana. Det er så dejligt med den personlige hilsen man får og det er nogle smukke smykker.

Altid fantasisk service
Smukke smykker der holder og en virkelig god og personlig service

Savasana ããã®åç
Helt fantastisk service vi fik her på valentines dag
Med lÊkker mad og drikke
Varmt anbefaldes

Savasana ããã®åç
Hurtig og nem bestilling. Hurtig levering, og en lille gave og hilsen med.

Savasana ããã®åç
Jeg er sÃ¥ glad for min ordre, og jeg kommer helt klart til at handle hos Savasana igen. Hurtig levering, og jeg modtog de smukkeste sten + en ekstra gave og en hÃ¥ndskreven note. SÃ¥ personligt og flotte stenð

Savasana ããã®åç
Meget hurtig levering, fantastisk og personlig service. Ikke sidste gang jeg handler her!

Savasana ããã®åç
Jeg har handlet to gange ved Savasana og har modtaget de smukkeste smykker og fineste englekort og en dejlig hilsen hver gang. Jeg er meget tilfreds og jeg glÊder mig til at handle hos Savasana en anden gang âšïž

Savasana ããã®åç
Er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Savasana, skÞnt udvalg af smukke ting, hurtig levering og dejligt med en personlig hilsen i pakken. De varmeste anbefalinger herfra.

Savasana ããã®åç
Hurtig levering, sÞd personlig hilsen,
Har handlet der fÞr og gÞr det helt sikkert igen.

Savasana ããã®åç
Det er fÞrste men bestemt ikke sidste gang, jeg handler her. Jeg havde fÞrst bestilt to krystaller og havde afsluttet - finder ud af en time senere at jeg ville kÞbe en krystal mere, sÃ¥ den kÞber jeg. Ãrger mig lidt over de to gange fragt, men jeg tÊnkte ikke over at kontakte Savasana. Men.. jeg gÃ¥r automatisk refunderet 1 à fragt og modtager snart efter mine flotte krystaller + en ekstra rigtig fin krystal.
Det er godtnok god service, og jeg giver mine bedste anbefalinger.