レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er meget tilfreds. Sten og smykker af hÞj kvalitet. Nemt at bestille. Hurtig levering. Jeg har handlet en del gange- og altid super god service

Meget fin forretning med stort udvalg af udvalgte krystaller med kraftige vibrationer. Gode beskrivelser af krystallerne. NÃ¥r man henvender sig mÞder man meget venlighed og hjÊlpsomhed. Varerne komm... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk shop med krystaller af hÞj kvalitet. Christine, giver den bedste kundeservice, og super hurtig forsendelse med GLS. I dag modtog jeg en meget unik og speciel bjergkrystal klynge. DesvÊrre,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Endnu et skÞnt kÞb af smykker fra dén vidunderligt butik Savasana 🀗 Den forskel smykkerne gir bÃ¥de, med den indre gnist og den ydre fremtoning. Som omgiver dig med de varme vidunderlig krystall... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝食デザむナヌ
  2. 金现工職人
  3. ゞュ゚リヌ補造業者
  4. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

Hos Savasana bliver dine smykker hÃ¥ndlavet, nÃ¥r du bestiller dem. Det betyder at de vil vÊre skabt til dig, prÊcis med den intention og energi, du Þnsker, smykkerne skal besidde. ♥

4.9

4.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk gave med personlighed.

Personlighed, service osv er helt i top. De flotteste sten, gode beskrivelser af sten og et smukt armbånd med betydning.
Christina får mine varmeste anbefalinger. En helt fantastisk julekalender, der bare spreder glÊde.
Det er mit fÞrste kÞb der
 ⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎11月15日

KÊre Lone,
Af hjertet tak for dine skÞnne ord, hvor er det bare dejligt at hÞre! 🥰
Christine

malakit Þreringe og armbånd.

KÞbte malakit Þreringe og armbånd.
Kom lynhurtigt efter bestilling trods juletravlhed. Ankom i fin Êske med en ekstra overraskelse - Mange Tak! 😊

2023幎12月24日

KÊre Alex,
Det er mig der takker for bestillingen - og ikke mindst for disse fine ord, hvor er det bare dejligt at hÞre! 🥰

Hurtigt og enkelt

Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levring i fin indpakning.

2023幎12月18日

KÊre Christoffer,
Tusind tak for din anmeldelse - hvor er det skÞnt at hÞre! 🥰
Christine

Hurtig levering. Fin indpakning med en skÞn overraskelse ❀ kÞber helt sikkert der igen 😊

2023幎12月18日

KÊre Connie,
Tusind tak for din anmeldelse - hvor er det dejligt at hÞre! Du skal vÊre hjerteligt velkommen tilbage en anden gang 💖

Smykker m.m.

Super service og smukke smykker

2023幎12月21日

KÊre Preben,
Af hjertet tak for din anmeldelse! Det er jeg sÃ¥ glad for at hÞre 🥰

Meget tilfreds med kÞbet

Rigtig fine smykker og helt klart krystaller af hÞj kvalitet!

2023幎11月24日

KÊre Cat,
Tusind tak for din fine ord - hvor er det bare dejligt at hÞre! 🥰
Christine

Hurtig levering og fine vare.

Hurtig levering og fine vare.
Jeg er lidt skuffet over hvor små de polerede Êdelsten er, men udover det var de meget fine!
De havde også håndskrevet et lille brev som tak og jeg fik en gratis lille sten med.
Jeg kan godt anbefale hjemmesiden 😋

2023幎12月6日

KÊre Nalle,
Tusind tak for de skÞnne ord, hvor er det bare dejligt at hÞre! 🥰
Jeg er dog ked af at hÞre, at krystallernes stÞrrelse ikke levede op til dine forventninger - det er ikke den feedback vi plejer at fÃ¥ og det betyder rigtig meget for os at prÊsentere krystallerne pÃ¥ sÃ¥ Êrlig vis som overhovedet muligt 🙏 Derfor vil jeg selvfÞlgelig meget gerne hÞre, hvilke krystaller du har kÞbt, sÃ¥ vi kan undersÞge sagen og se om der er noget vi kan gÞre bedre i den forbindelse 🥰
Du mÃ¥ derfor hjertens gerne sende et par uddybende ord til christine@savasana.dk, sÃ¥ vi kan se nÊrmere pÃ¥ din bestilling 🫶
Rigtig god dag til dig,
Christine

Den bedste behandling og dejlige varer

Jeg fik en helt fantastisk behandling. Er meget begejstret for båre betjening og vare og jeg kan kun anbefale Savasana

2023幎11月24日

KÊre du,
Hvor er det vidunderligt at hÞre, tusind tak for de skÞnne ord! 💖

TrovÊrdigt firma

Super service hele vejen.
Et trovÊrdigt firma at handle med.

2023幎11月27日

KÊre Steen,
Tusind tak for de flotte ord - og tak fordi vi mÃ¥tte hjÊlpe med din bestilling! 🙏

Fantastisk service

Fantastisk service! Det er en fornÞjelse at handle sådan et sted!

KÊre SÞren,
Hvor er det bare skÞnt at hÞre, tusind tak for den fine anmeldelse! 🥰
Christine

Servicen og varerne er helt i top!

Servicen og varerne er helt i top!
Jeg har handlet et par gange her, og jeg får altid hjÊlp når jeg spÞrg efter den. Hvis det er en fejl, bliver det hurtigt rettet. Kvaliteten af det man kÞber, er helt fantastisk. Aldrig har jeg fået så smukke ting som her.

KÊre Lisbeth,
Ih, hvor er det bare skÞnt at hÞre! Tusind tak for at tage dig tiden til at sende sÃ¥dan nogle skÞnne ord afsted 💖

Venligheden strÞmmer

Hurtigt svar pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l i forbindelse med bestilling (sÞndag aften😊).
Hurtig ekspedition. Varer som beskrevet og en lille opmÊrksomhed. Venligheden strÞmmer.

2023幎11月19日

KÊre Per,
Hvor er det bare dejligt at hÞre - tusind tak for dine ord! 🥰

Super god service

En ting jeg fÞrst have bestilt var desvÊrre ikke tilgÊngelig alligevel. Dette fandt vi hurtig en lÞsning på og jeg fik en anden vare i stedet, som jeg er rigtig glad for. Super hurtig service, sÞd og imÞdekommenhed og hurtig levering. Her handler jeg selvfÞlgelig gerne igen❀

2023幎11月19日

KÊre Christina,
Af hjertet tak for dine fine ord - og tusind tak for din forståelse med den udsolgte vare! 🙏💖
Jeg er sÃ¥ glad for, at vi kunne hjÊlpe pÃ¥ anden vis og du skal vÊre sÃ¥ hjerteligt velkommen tilbage en anden gang 🥰

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Varerne kom hurtigt, var pakket smukt ind, med et personligt skrevet kort og en flot lommesten i gave. Virkelig fint udvalg i shop og gode kvalitets krystaller. Kan varmt anbefale ✹

KÊre Christina,
Tusind tak for disse skÞnne ord - hvor er det bare dejligt at hÞre! 🥰

Varmeste anbefaling

Superhurtig levering, fint pakket ind og et kort med en sÞd hilsen. Det var som at blive personligt betjent, selvom jeg aldrig har vÊret fysisk tilstede i butikken.

2023幎11月4日

KÊre Maya,

Ih, hvor er det skÞnt at hÞre - tusind tak for at tage tiden til at sende denne fine anmeldelse afsted! 💖

Christine er den bedste

Christine er den bedste. Jeg har aldrig haft en bedre oplevelse med en webshop.

2023幎10月27日

KÊre Anne,
Jeg mÃ¥tte lige knibe mig selv i armen over denne fine anmeldelse, det var dog de skÞnneste ord en butiksejer kunne Þnske sig! 🥹 Af hjertet tak, det betyder simpelthen alverden! 💖

Altid god service

Altid god service, hurtig levering, skÞnne produkter og fineste håndskrevne kort.

2023幎10月18日

KÊre Malene,
Tusind tak for dine ord - hvor er det skÞnt at hÞre! 🥰

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering og det sÞdeste hÃ¥ndskrevet kort. Absolut ikke sidste gang jeg bestiller derfra. ☺

2023幎10月26日

Savasana からの回答

Tusind tak for den skÞnne anmeldelse, Pernille! Du skal vÊre sÃ¥ hjerteligt velkommen tilbage en anden gang 🥰

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。