Virkelig god service og kommunikation under hele forlÞbet. Selve sengen er i virkelig god kvalitet. Den tager et Þjeblik at samle, men det er selvfÞlgelig hvad man kan forvente og det er ikke ret svÊ... ãã£ãšèŠã
Vi er meget tilfredse med kvaliteten pÃ¥ den kÞjeseng vi har kÞbt. Robust og solid. Leveringen foregÃ¥r meget hurtig og kommunikationen med Michael er effektiv og serviceminded. Der manglede en enkelt s... ãã£ãšèŠã
Jeg kan varmt anbefale scandibeds! Der var både hurtig levering, og kÞjesengen er i super lÊkker kvalitet, og så har der bare vÊret god information/service hele vejen igennem!
Det har vÊret en lidt hektisk omgang at fÃ¥ sengen hjem og samlet. Selvom det ikke er Scadibeds selv som er Ã¥rsag til det, sÃ¥ skal det nÊvnes at det valgte fragtfirma, Brink, fÞrst formÃ¥ede at... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Jeg kÞbte en kÞjeseng hos ScandibedsâŠ
Jeg kÞbte en kÞjeseng hos Scandibeds til mine dÞtre og er meget tilfreds. En god, robust seng og en platform med rigtig god kundeservice.