Scently レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zeepjes zijn goed op tijd geleverd. Contact gehad ivm levering en ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam geweest. Zeepjes zien er mooi uit en ruiken heerlijk!

5぀星のうち5の評䟡

Zeer snelle verzending, een onverwachte, aangenaam ruikende verrassing in de doos, zorgvuldig verpakt. Hoewel de afmetingen vermeld stonden, was het misschien iets te klein voor mij, maar dat is geen... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Super makkelijk en mooi resultaat. Alleen lastig inschatten wanneer het werd bezorgd, wat het jammer maakte. Verder heel fijn!

5぀星のうち5の評䟡

Ontzettend goede services en persoonlijk contact! Geen robot waar je mee chat maar iemand die echt met je mee denkt en je verder helpt. Wij hebben 150 zeepjes besteld voor onze bruiloft, gedeeltelijk... もっず芋る

䌁業情報

1. 化粧品店

圓該䌁業による蚘述

Bij Scently vind je een diverse selectie van geurige producten die je huis heerlijk laten ruiken. We bieden alles van zepen tot gezellige kaarsen en van verleidelijke waxmelts tot leuke bedankjes voor speciale momenten zoals huwelijken en geboortes. Elk product is met zorg gemaakt, zodat je kunt genieten van een geweldige geurervaring in je eigen huis. Ontdek de wereld van Scently en laat je betoveren door onze heerlijke geuren!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 30ä»¶

レビュヌを曞く

Labelzeepjes met "bedankt" en hartjesketting

Ik heb de witte labelzeepjes met "bedankt" besteld en de witte hartjesketting met de parelmoer kraaltjes. De labelzeepjes met bedankt zijn mooi stevig en ziet er met het strikje leuk uit. Ook de hartjesketting is leuk met mooie stevige hartjes. De zeepjes ruiken heerlijk. Snelle verzending, netjes verpakt. Ik ga hier in de toekomst zeker vaker bestellen. Prijs kwaliteitverhouding is prima.

2025幎1月29日

Beste H. van Vugt

Super bedankt voor je mooie woorden! We doen ons best om kwaliteit en service te bieden, dus het is geweldig om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je bestelling en graag tot snel!

Geweldige kaarsjes zonder paraffine

Geweldige kaarsjes zonder paraffine waar veel aandacht aan besteed is. Na een vraag om de verpakking wat extra's te geven is er direct meegedacht en de benodigdheden direct nagezonden. Ga zo door.

2024幎11月27日

Beste Miranda,

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat we samen een oplossing konden vinden voor de verpakking en dat dit naar wens was. We waarderen je positieve woorden enorm en zijn blij dat je tevreden bent!

Groetjes

Geweldig gemaakt

Geweldig gemaakt, en goed verpakt verzonden.

2024幎11月17日

Beste Hans,

Super dat je de producten mooi vindt en de verzending goed was! We waarderen je reactie enorm!

Heel tevreden!

Super mooie zeepjes besteld als bedankjes voor kraamvisite. Ze zien er mooi uit en ruiken heel lekker en zelfs een extraatje bij de bestelling gekregen!
Ik had een vraag over de levertijd van mijn bestelling en er werd meteen gereageerd dat het onderweg was en even erna een track en trace code ontvangen, heel netjes!
Heel tevreden over de bestelling!

2024幎11月27日

Beste Allissia,

Bedankt voor je ontzettend lieve woorden! Wat fijn om te horen dat de zeepjes zo in de smaak vielen en dat je tevreden bent met de service. We doen ons best om elke bestelling perfect te verzorgen, dus het is heel fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt.

Keurig op tijd geleverd

Keurig op tijd geleverd, zeepjes zijn van goede kwaliteit en erg tevreden met mijn bestelling.

2024幎11月23日

Beste Tim,

Bedankt voor je fijne reactie! Wat goed om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en levering. Hopelijk tot snel bij Scently!

Super!

Ik had wat vragen voordat ik ging bestellen, ik kreeg al snel reactie. De bestelling (verkeerde kleur) geplaatst maar doordat we al contact hadden gehad kreeg ik meteen de vraag of het wel juist was. Echt super fijn en meedenkend!

Toen de zeepjes binnen kwamen rook het ook boven verwachting lekker en het ziet er super mooi uit, kan niet wachten om ze aan mijn kraambezoek mee te geven 🩵

2024幎9月20日

Beste L. Versteeg,

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat de zeepjes zo goed bevallen. Veel plezier met het uitdelen aan je kraambezoek!

Prima verpakt,goed optijd

Prima verpakt,goed optijd, uistekende kwaliteit van het produkt.

2024幎9月10日

Beste HWJ Becks,

Dankjewel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles goed verpakt, op tijd en van uitstekende kwaliteit was!

Zeepketting maken

Ik heb zeep kettingen besteld voor n meidenfeestje. De bestelling kwam netjes en zorgvuldig verpakt aan. Meiden vonden het geweldig; Al die mooie en heerlijk ruikende zeepjes. Het was n groot succes!! Mooie, duidelijke website met app functie voor vragen dat was heel fijn, want ik had n paar vragen. Er werd binnen een 1 terug geappt.

2024幎8月27日

Beste Corrie,

Wat leuk om te horen dat het meidenfeestje zo'n succes was met de zeepkettingen! Bedankt voor je complimenten over onze website en service, we helpen je graag altijd snel verder. Tot de volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

Reageert snel en vriendelijk. Geen vraag was te veel. Bestelling is precies zoals op de website.

2024幎8月7日

Beste Natasha,

Bedankt voor de mooie feedback! We zijn blij dat de bestelling naar wens was en dat we je goed hebben kunnen helpen. Tot de volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

telefonische een vriendelijke en goede

telefonische een vriendelijke en goede behandeling. Alles is perfect afgehandeld en keurig op tijd geleverd.

2024幎6月30日

Beste G Beelen,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! We streven altijd naar de beste behandeling en tijdige levering. Bedankt voor je positieve feedback!

5぀星のうち5の評䟡

Echt een top service van begin tot eind

We hadden vooraf wat vragen over de bestelling en wilden een zeepje graag aangepast hebben. Daar werd al snel op gereageerd en alles was mogelijk.
We werden zowel per mail als app op de hoogte gehouden van de status. De bestelling kwam mooi op tijd binnen een alles zag er goed uit (op de doos na, die mogelijk bij PostNL beschadigd was). Echt een top communicatie en service.

2024幎5月10日

Wat een fijn bedrijf

Wat een fijn bedrijf. Er was wat fout gegaan met post.nl waar hun niks aan konden doen. De prettige manier van communiceren heb ik als heel fijn ervaren en gaf me het vertrouwen dat het goed zou komen, wat ook gebeurt is. Alleen maar complimenten van mij. Met vriendelijke groet, Hennie Neven.

2024幎5月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス