レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

BRAVO🙌👏voor jullie!! Wat ben ik goed geholpen door jullie. Mijn inboedel verzekeraar heeft mijn heel naar behandeld en een laag bedrag uitgekeerd ivm inbraakschade. Ik nam contact op met schadeoplos... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hebben geholpen bij de bemiddeling van een brandschade Nadat het stroef ging lopen tussen mij en de aangestelde verzekeringexpert Waarna onze schade vergoeding beter uitpakte

5぀星のうち5の評䟡

Na een teleurstellende tijd na een grote brand, met een contraexpert van Troostwijk die er niet voor ons was, zochten we hulp bij Schadeoplossing.nl. Dhr Sepoyan heeft fantastisch werk verricht en ee... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na melden van de waterschade is er gelijk contact gezocht met ons door Schadeoplossing Nederland BV. Wij zijn zeer goed ondersteunt door de heer Sepoyan, hij is betrokken, dat geeft gelijk een goed ge... もっず芋る

䌁業情報

1. 保険専門匁護士
  2. 䜏宅保険代理店

圓該䌁業による蚘述

Met contra-expertise schakelt u uw eigen onafhankelijke expert in bij het verhalen van uw water-, brand- of inbraakschade. Waarom zou u een contra-expert inschakelen? Omdat het lang niet altijd vanzelfsprekend is dat u bij een water- of brandschade de juiste vergoeding ontvangt. Wij kijken kosteloos met u mee of u de juiste en eerlijke vergoeding krijgt aangeboden van uw verzekeraar. Bij een brandschade of waterschade komen wij bij u langs voor een schadevaststelling. Onze bevindingen leggen wij naast de bevindingen van de schade-expert van uw verzekeraar. Dit kan best veel afwijken en dat gaat dan ten koste van uw vergoeding. Wij maken ons in zo'n situatie sterk voor uw belangen omdat we vinden dat u moet ontvangen waar u recht op heeft. Dát is contra-expertise. Onze contra-expertise is ook nog eens kosteloos omdat wij onze kosten kunnen declareren bij uw verzekeraar. Dit is mogelijk omdat de verzekeraar hiertoe wettelijk verplicht is gesteld. U ontvangt dus nooit een rekening van ons. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder met uw brandschade of waterschade.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

BEDANKT MENEER ARDASH!!!

Januari jl. een heftige brand gehad in mijn woning waarbij de gehele benedenverdieping is uitgebrand, tweede verdieping veel rookschade. Het was een verschrikkelijke ervaring en de impact ontzettend groot. De volgende dag contact opgenomen met de verzekeringsmaatschappij en twee dagen later kwam de schade-expert en binnen 4 dagen kwam het voorstel van de vergoeding van de inboedel met een voor mij veel te laag bedrag.😟. Schade Oplossing, m'n buurvrouw kwam met de enveloppe en onmiddellijk contact opgenomen met hen. Een vriendelijke man stond mij te woord en ik werd teruggebeld door een vriendelijke meneer Ardash en al snel zaten we gezamenlijk rondom de tafel.
Vervolgens gekeken in de afgebrande woning, een vreselijke aanblik om te zien, al m'n spullen weg en heel veel rookschade. Ardash nam de lijsten mee van de totale inboedel en als snel kwam zijn tegen voorstel en die lag een stuk hoger dan die van m'n eigen verzekeringsmaatschappij.
Na een paar weken kreeg ik het telefoontje dat alles was afgerond, met een bedrag die € 14.000 hoger lag dan die van mijn eigen verzekeringsmaatschappij. Het heeft toch nog een aantal weken geduurd voordat ze tot uitbetaling zijn overgegaan. Keurt de slager dan toch z'n eigen vlees? Daar lijkt het wel op....🙄
Ik ben ontzettend blij met de afhandeling door Schade Oplossing en meneer Ardash krijgt van mij een hele dikke pluim voor zijn goede verdiensten.

Met vriendelijke groet
Albertina en ook Jannie

2024幎1月18日

Beste Albertina en Jannie,

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze uitgebreide review! Een brandschade is inderdaad verschrikkelijk om mee te maken en dan kan iedereen wel wat hulp gebruiken. Wij willen u bedanken voor het vertrouwen in onze contra-expertise.

Super geholpen

Super geholpen, blij met het resultaat, we hebben een hoger bedrag weten te bemachtigen dan ons aanvankelijk werd aangeboden. Een zeer dynamisch en attent team vol vriendelijkheid.
Ik geef geen 5 maar 10 sterren voor de geleverde service.
Hartelijk dank en ik raad uw diensten zeker aan aan iedereen die ze nodig heeft.

2024幎3月12日

Beste Carla,

Hartelijk dank voor deze uitgebreide review en natuurlijk voor alle lof. We vonden het fijn dat we u van dienst mochten zijn!

We hebben al 2de keer Schadeoplossing

We hebben al 2de keer Schadeoplossing moeten inschakelen en voor 2 verschillende schade’s en zoals gewoonlijk wilde tegenpartij niks betalen maar Schadeoplossing ging voor ons de strijd aan en won. Eerlijkheid en netjes opgelost. Schade bedrag is verhaald.
Goed team en goede communicatie terug

2024幎3月25日

Beste Bilal,

Ook deze keer zijn wij u weer graag van dienst geweest!

Heel fijn bedrijf

Heel fijn geholpen, altijd snel antwoord op vragen en uiteindelijk hebben wij bijna onze volledige schade vergoed gekregen. Ontzettend blij met bedrijven zoals deze, als het aan de onze verzekering had gelegen kregen we veel minder.

2023幎11月24日

Beste,

Fijn dat u ons heeft gevonden en dat wij u van dienst mochten zijn. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!

5぀星のうち5の評䟡

Top bedrijf, staat voor de cliënt

Een lekkage in de badkamer, welke overduidelijk niet onze fout kon zijn. Maar volgens de verzekering lag dit aan kitnaden, oftewel; niets vergoed. Schadeoplossing ingeschakeld en zij hebben zich helemaal vastgebeten in het dossier. Alle communicatie op zich genomen, duidelijk naar ons gecommuniceerd en zorg gedragen voor een juiste afwikkeling!

Dank jullie wel!

2024幎3月22日

Beste Marcel,

Zo'n discussie met een verzekeraar is lastig te voeren, want vaak staat men met de rug tegen de muur. We zijn blij dat u ons heeft gevonden en dat wij u van dienst mochten zijn met het claimen van de schade door uw lekkage!

Goed bedrijven

Goed bedrijven

2024幎3月20日

Beste Faiz,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!

Brand meterkast

Op 31 mei 2023 hebben wij brand gehad in de meterkast, hierdoor moesten wij noodgedwongen voor 8 maanden ons huis verlaten. Op zo'n moment komt er zoveel op je af, zaken waar je totaal geen verstand van hebt. Onze verzekering gaf tussen neus en lippen aan dat we eventueel ook een contraexpert konden inschakelen en dat hebben wij gedaan. We hebben schadeoplossingen benaderd en dat was een zeer goede beslissing. Zij hebben alles top geregeld, de inventarisatie van de schade en de afhandeling hiervan. Schadeoplossing, tesamen met Kradon en natuurlijk Musa met zijn team hebben er voor gezorgd dat alles weer perfect is hersteld. Wij zijn super tevreden. Dankjewel allen!

2023幎6月1日

Beste,

Hartelijk dank voor uw vertrouwen in ons! Wij zijn u graag van dienst geweest.

Een TOP dienstverlener

Een TOP dienstverlener! Duidelijke communicatie, transparant en betrouwbaar.
Mijn vraag is snel opgepakt en opgelost, in tegenstelling tot mijn eigen maatschappij waar ik onenigheid had.
Mijn dank gaat in het bijzonder uit naar dhr Ardash Sepoyan!

2024幎1月4日

Beste Nergiz,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Helaas kennen veel te veel mensen de onenigheid met een verzekeringsmaatschappij. We zijn dankbaar voor uw vertrouwen in ons.

zeer tevreden met afhandeling

Ik ben blij dat ik bij Schadeoplossing een contra expert heb ingeschakeld. In begin wat onzeker, daar ik dacht hier extra kosten mee te krijgen. Zelfs door de expert van Centraal Beheer begon ik te twijfelen of ik er goed gedaan gedaan.
Uiteindelijk ben ik zeer tevreden over wat de heer Sepoyan voor mij gedaan heeft.

Een waterschade na terug komst van vakantie is nooit fijn. Heel de benedenverdieping stond blank met pas nieuwe meubels erin. Waar te beginnen?
Uiteraard mijn eigen verzekeraar ingelicht.
Hier kwam geen expert. Wel werd het drogen snel ingezet. Toch maar eens op internet gaan zoeken wat te doen bij waterschade. Hierbij werd valer een contra-expert benoemd. Via deze weg bij Schadeoplossing terecht gekomen. Ik raad het ook iedereen aan om deze weg te bewandelen. Kijk wel even wat in je voorwaarde staat van je verzekering.

Mocht er ooi weer iets vo0rvallen wat ik uiteraard niet hoop, dan zou ik weer bij schadeoplossing aankloppen.

2023幎12月17日

Beste Joram,

Wij zijn blij dat u gekozen heeft voor onze contra-expertise bij waterschade. Mocht er ooit weer iets voorvallen, dan staan wij natuurlijk klaar voor u!

5぀星のうち5の評䟡

Door Schadeoplossing kwam er beweging in de zaak

Na onze melding van waterschade op 18 september kwam van verzekeraar Aegon de mededeling dat ze een eerste schriftelijke reactie binnen 14 werkdagen niet zouden halen. Intussen was het kamperen in eigen huis op de plekken die nog wel bewoonbaar waren, dus ik wilde snel een oplossing, in ieder geval plannen maken met herstellers en een uitspraak van Aegon over wat er al dan niet vergoed zou worden.
Yvonne heeft mij geadviseerd over de te nemen stappen voor de schade-inschatting en contact opgenomen met Aegon om toch binnen korte tijd een schade-expert te regelen. Op 6 oktober was er een afspraak met de heer Sepoyan en een schade-expert in ons huis.
Op dezelfde dag zijn Schadeoplossing en Aegon nog tot een overeenkomst gekomen, er is meer uitgekomen dan ik had verwacht.
Bij een dergelijke schade zou ik absoluut Schadeoplossing inschakelen!

2023幎10月6日

Beste Niels,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring met onze dienstverlening na de melding van uw waterschade op 18 september. We stellen uw feedback zeer op prijs.

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelheid van onze reactie op de situatie. Begrijpelijk is dat een dergelijke gebeurtenis ongemak met zich meebrengt, en we streven ernaar om adequaat en efficiënt te handelen in dergelijke omstandigheden.

We willen u bedanken voor uw aanbeveling. Mocht u in de toekomst verdere vragen hebben of onze hulp nodig hebben, staan we tot uw beschikking.

5぀星のうち5の評䟡

Ik wil graag mijn oprechte tevredenheid

Ik wil graag mijn oprechte tevredenheid en waardering uitspreken voor de service die ik heb ontvangen tijdens het afhandelen van mijn schadeclaim. De betrokkenheid en professionaliteit van de heer Sepoyan hebben het proces aanzienlijk vereenvoudigd, waardoor ik me goed ondersteund voelde. Dank voor de efficiënte afhandeling.

2023幎11月15日

Beste Aa,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en het delen van uw positieve ervaring met onze dienstverlening bij het afhandelen van uw schadeclaim. We stellen uw oprechte tevredenheid en waardering zeer op prijs.

5぀星のうち5の評䟡

Betrokken mensen bij Schadeoplossing!

Pas na de interventie van Schadeoplossing kwam er beweging in onze zaak, stuurde de (inboedel) verzekering eindelijk een schade-expert langs en kregen we dankzij Schadeoplossing uiteindelijk ruim 7 (zeven) keer meer dan de verzekering ons initieel had toebedeeld. Heel betrokken mensen, waarvoor dank!

2023幎11月1日

Beste Gabrielle,

Het is geweldig om te horen dat u zo'n positieve ervaring met ons hebt gehad! Het kan inderdaad erg frustrerend zijn als u in een situatie verkeert waarin u wacht op de nodige actie van uw verzekeraar.

We zijn blij dat we u van dienst konden zijn met onze contra-expertise.

5぀星のうち5の評䟡

Heel erg bedankt team van

Heel erg bedankt team van Schadeoplossing Nederland, en speciale dank voor Daniël. Je hebt mij ontzettend fijn geholpen. Je was altijd zo begripvol als ik door het bomen het bos niet meer zag. Ook de samenwerking met de aannemer was zo ontzettend top, en toen het klaar was voelde het weer als thuis.

2023幎4月19日

Beste Tara,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij zijn u erg graag van dienst geweest.

5぀星のうち5の評䟡

Snel,vriendelijk en zeer goede service

Snel een expert die de schade kwam opnemen. Zeer vriendelijk en goede service. Zelf geen zorgen meer want schade oplossing regelde het verder. Hartstikke bedankt meneer Sepoyan en Yvonne.

2023幎9月29日

Beste Sandra,

Inderdaad, men kan het regelwerk aan ons overlaten. Wij zorgen voor de juiste vergoeding en een goede administratieve afhandeling. Wij willen u bedanken voor uw vertrouwen in onze contra-expertise.

12 aug waterschade ,door verzekeraar

12 aug waterschade ,door verzekeraar afgescheept met schijntje.uiterst snel en concreet geholpen door team van schadeoplossing nederland bv.
11 sept.tel.contact met schade expert geheel schadeloosstelling dit was 7 voudige van wat verzekeringsmanager bood.

2023幎9月11日

Beste Bert,

Hartelijk dank voor uw vertrouwen in onze contra-expertise. Helaas overkomt het nog te veel gedupeerden van brand- en waterschade dat zij geen juiste vergoeding ontvangen voor hun schade. Gelukkig ontdekken steeds meer mensen contra-expertise. Wij blijven ons inzetten!

5぀星のうち5の評䟡

Perfect snel accuraat en zeer

Perfect snel accuraat en zeer vriendelijk zijn wij geholpen door dhr Seponyan. Hartstikke bedankt voor de goede zorgen. Zeer aan te raden!!!

2023幎6月7日

Beste,

Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling!

Uitermate tevreden

Verrichte werkzaamheden tot in de puntjes correct en
en dit heeft uiteraard tot de juiste conclusies en resultaten geleid.
Zeer tevreden en heel blij dat ik dit bedrijf heb ingeschakeld.

2023幎6月13日

Beste Clarence,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring! Wij zijn u graag van dienst geweest.

5぀星のうち5の評䟡

Waterschade en een weigerachtige schade expert van verzekeraar

‘Waterschade en een weigerachtige schade-expert van verzekeraar’
Augustus 2020 ontstond er een grote waterschade in mijn bedrijfsruimte. Oorzaak was een defecte afvoerleiding van de bovenburen. De schade-expert van Crawford, dhr. J.J. Uil ingeschakeld door de collectieve opstalverzekeraar (Meijers Ass. en Allianz) heeft daarna een schaderapport opgesteld wat onvolledig en onjuist was. Na een onvolledige aanpassing ging ik niet akkoord en heb ik besloten Schadeoplossing te vragen om contra expertise. Wat zich de daarop volgende twee jaren heeft voltrokken kan in een boekwerk worden vastgelegd! De schade expert van de verzekeraar bleef, zelfs na vele e-mails met verzoeken daartoe en ook na inschakelen van een advocaat, halsstarrig weigeren mee te werken aan contra expertise voor de gehele schade. Volgens de schade expert was de zaak al afgewikkeld. Zowel ik als de VVE beheerder hadden echter al aangegeven niet akkoord te gaan met de schaderapportage. Volgens de geldende schadepolis is het in dat geval terecht dat er contra expertise dient plaats te vinden als de verzekerde daarom vraagt. De schade voldeed ook ruimschoots aan de zgn. dubbele redelijkheidtoets. Echter, dit gold, om onbegrijpelijke redenen, niet voor de schade expert. Uiteindelijk heb ik, na een klachtprocedure bij verzekeraar op advies van Schadeoplossing een klacht ingediend bij het Kifid wat resulteerde in een vaststellingsovereenkomst waarin staat opgenomen ‘dat er een contra expertise diende plaats te vinden van de gehele schade’ (lees:1 evenement). Kortom, de schade expert van de verzekeraar dient mee te werken aan contra expertise. De schade expert had de waterschade daarvoor nog gesplitst in een kleine deelschade waarvoor hij een akte van benoeming had opgesteld. M.a.w. hier wilde hij in het kader van contra expertise wel aan meewerken, maar niet aan de overige grote schade. ( Zoals gezegd het ging hier om 1evenement). Deze weigering was uiteraard in strijd met de vaststellingsovereenkomst. Er volgden vanuit Schadeoplossing weer vele e-mails met verzoeken aan de schade expert en verzekeraar om mee te werken nu dit inmiddels was bepaald door het Kifid! Echter wederom was er geen enkele bereidheid te bespeuren bij de schade expert. Op advies van Schadeoplossing werd een nieuwe klacht bij de verzekeraar ingediend die uiteindelijk werd vervolgd door een nieuwe klacht bij het Kifid! Uiteindelijk is eind 2022 -voordat Kifid deze tweede klacht heeft behandeld- het dossier door de verzekeraar beoordeeld wat resulteerde in een schadevergoeding die recht doet aan de gehele schade. Het is natuurlijk schandalig dat deze zaak zo lang heeft moeten doorlopen vanwege de weigerachtige en niet meewerkende houding van de schade expert van verzekeraar. Het is uiteindelijk aan de langdurige en deskundige begeleiding van Schadeoplossing te danken dat deze zaak letterlijk is ‘opgelost.’ Dank daarvoor Daniël en Ardash!

2022幎12月6日

Beste heer Kalberg,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het is goed om te lezen dat u uiteindelijk een schadevergoeding heeft ontvangen die recht doet aan de gehele schade. Het is jammer dat deze zaak zo lang heeft moeten duren. Mocht u ooit weer in conflict komen met uw verzekeraar, dan staan wij voor u klaar!

Schadeoplossing Nederland

5぀星のうち4の評䟡

Ik ben heel blij dat ik de hulp van
schade oplossing Nederland.

Ik ben heel blij dat ik de hulp van schade oplossing Nederland heb in geroepen.
Voor een contra expertise.
Daar waar mijn verzekering het sterk liet afweten heeft schade oplossing Nederland me verder geholpen. En er voor gezorgd dat ik vergoed kreeg waar ik recht op had. En heeft ook geholpen met het inschakelen van een herstel herstel en schoonmaak bedrijf.
Ook hielden zij het overleg met de verzekeringsmaatschappij. En kwamen op voor mijn rechten.
Ik ben zeer goed geholpen en kan ze echt van harte aanbevelen.

2023幎2月11日

Beste Ingmar,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Het is fijn te lezen dat we in staat zijn geweest om uw verzekeringsproblemen op te lossen. Wij zijn u graag van dienst geweest.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。