レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

BRAVO🙌👏voor jullie!! Wat ben ik goed geholpen door jullie. Mijn inboedel verzekeraar heeft mijn heel naar behandeld en een laag bedrag uitgekeerd ivm inbraakschade. Ik nam contact op met schadeoplos... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hebben geholpen bij de bemiddeling van een brandschade Nadat het stroef ging lopen tussen mij en de aangestelde verzekeringexpert Waarna onze schade vergoeding beter uitpakte

5぀星のうち5の評䟡

Na een teleurstellende tijd na een grote brand, met een contraexpert van Troostwijk die er niet voor ons was, zochten we hulp bij Schadeoplossing.nl. Dhr Sepoyan heeft fantastisch werk verricht en ee... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na melden van de waterschade is er gelijk contact gezocht met ons door Schadeoplossing Nederland BV. Wij zijn zeer goed ondersteunt door de heer Sepoyan, hij is betrokken, dat geeft gelijk een goed ge... もっず芋る

䌁業情報

1. 保険専門匁護士
  2. 䜏宅保険代理店

圓該䌁業による蚘述

Met contra-expertise schakelt u uw eigen onafhankelijke expert in bij het verhalen van uw water-, brand- of inbraakschade. Waarom zou u een contra-expert inschakelen? Omdat het lang niet altijd vanzelfsprekend is dat u bij een water- of brandschade de juiste vergoeding ontvangt. Wij kijken kosteloos met u mee of u de juiste en eerlijke vergoeding krijgt aangeboden van uw verzekeraar. Bij een brandschade of waterschade komen wij bij u langs voor een schadevaststelling. Onze bevindingen leggen wij naast de bevindingen van de schade-expert van uw verzekeraar. Dit kan best veel afwijken en dat gaat dan ten koste van uw vergoeding. Wij maken ons in zo'n situatie sterk voor uw belangen omdat we vinden dat u moet ontvangen waar u recht op heeft. Dát is contra-expertise. Onze contra-expertise is ook nog eens kosteloos omdat wij onze kosten kunnen declareren bij uw verzekeraar. Dit is mogelijk omdat de verzekeraar hiertoe wettelijk verplicht is gesteld. U ontvangt dus nooit een rekening van ons. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder met uw brandschade of waterschade.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

De zaak zag er hopeloos uit, vooral met z Dekra vonden. Maar de grote experts van Schadeoplossing regelden alles, de meneer van Dekra had geen argumenten - ik merkte het alleen niet - ik raad ze iedereen aan, ze zijn geweldig. Groeten Mr. Ardash
jullie zijn engelen
Malgorzata Kapys

2023幎1月24日

Schadeoplossing Nederland B.V. からの回答

Bedankt voor uw positieve feedback. Het is fijn om te horen dat onze experts in staat waren om de situatie op te lossen en dat u tevreden bent met onze service. We waarderen het dat u ons aanbeveelt bij anderen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons!

Super geholpen door schadeoplossing

Super geholpen door schadeoplossing nederland nadat er waterschade was ontstaan. schadeoplossing neemt het initatief en zijn zeer kundig, echt een aanrader bij schade, dank schadeoplossing nederland voor de prima afhandeling, Edwin de Vries Nieuwveen

2023幎1月30日

Beste heer de Vries,

Bedankt voor uw positieve feedback! Het is prettig om te lezen dat de waterschade is opgelost. We doen altijd ons uiterste best om onze diensten te optimaliseren. Fijn om te lezen dat dit weer resulteert in een tevreden klant!

Bedankt voor uw waardering en aanbeveling!

Topervaring met onze woningbrand

Op 4 maart 2022 in de morgen hebben we een woningbrand gehad. Diezelfde werd door Schadeoplossing Nederland met ons contact opgenomen. We hebben vervolgens met Ardash een gesprek gehad over de gang van zaken en de schade. Het herstel van de schade is intussen voltooid. Wij zijn zeer te spreken over de hulp van schade oplossing. Er komt met zo'n schade veel op je af en dan is het fijn als er dingen uit handen worden genomen en Schadeoplossing Nederland is zeker een aanrader!! Ze hebben ons vervolgens ook nog geholpen aan een aannemer die de herstelwerkzaamheden heeft verzorgd. Heel veel lof voor Ardash. Ze hebben gezorgd voor de opslag van onze spullen, het contact met de verzekeringsmaatschappij en we konden altijd terecht met onze vragen via de telefoon of mail. We zijn ze zeer dankbaar, een uitstekende service.

2022幎6月28日

Beste Harry,

Wij zijn blij dat we u van begin tot eind van dienst mochten zijn. Een woningbrand is een verschrikkelijke gebeurtenis en wat extra hulp is dan áltijd prettig. We hopen meer mensen zoals u te mogen helpen.

Waterschade

Maanden bezig geweest met expert van de verzekering voor het vaststellen van de waterschade. De expert van Dekra deed alles om de prijs maar te drukken. Uiteindelijk contact opgenomen met schadeoplossing. Na telefonisch contact kwam op dezelfde dag nog een expert langs en wel de heer Ardash Sepoyan . Na 3 weken kregen wij een bedrag uitgekeerd die vele malen hoger was dan die van de expert van Dekra. Enige minpuntje was dat wij zelf contact moesten opnemen met de heer Ardash Sepoyan daar wij niets hoorden over de voortgang. Doch nadat het bedrag op onze rekening stond alle lof voor deze expert. Tevens heeft onze verzekeraar nat. ned. alles keurig opgelost. Bij deze wil ik tevens mensen waarschuwen voor bedrijf Dekra. Stuurt de verzekeraar dit bedrijf schakel dan direct een contraexpertise in en wel Schadeoplossing Nederland. Ik ben dan ook zeer tevreden over de heer Ardash Sepoyan van dit bedrijf ondanks mijn vermelde minpuntje. Met mijn ervaring kan ik iedereen dit bedrijf aanbevelen.

2022幎12月4日

Beste Ekko,

Hartelijk dank voor het delen van uw uitgebreide en eerlijke ervaring. Wij streven er altijd naar om gedupeerden van schade zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Helaas ging dat in uw geval niet helemaal zoals we het hadden gewild. We zijn blij dat we u verder de best mogelijke service hebben kunnen bieden en willen u bedanken voor deze prachtige review!

Wat een toppers!

Wat een toppers!! Waar wij van onze verzekeraar te horen kregen dat we 39 % van de dagwaarde van onze massief houten vloer terugkregen( waterschade) Hebben de mensen van schade oplossing het maximale eruit gesleept voor ons!!!!! Dit hadden wij niet durven dromen.Super bedankt!!!! Ik zou het iedereen aanraden om deze mensen om advies te vragen!!
Anneke.

2022幎11月7日

Beste Anneke,

Graag gedaan! Wij bedanken u voor het gestelde vertrouwen in ons. Bij een aangemelde schade gaan we altijd voor de juiste en eerlijke vergoeding. Dat is waar u echt recht op heeft. Wij hopen natuurlijk nog veel meer mensen met schade te mogen helpen.

Een dikke 10!

Goede en vriendelijke afhandeling van onze waterschade. Zeer behulpzaam naar ons. Een dikke 10!

2022幎10月5日

Beste Adrie,

Dat vinden wij een hele mooie score! Hartelijk dank daarvoor!

Fijne samenwerking

Dit bedrijf heeft professionele skills, ze zijn behulpzaam. Goede communicatie en zeer vriendelijk personeel.

2022幎11月11日

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij blijven ons best doen!

5぀星のうち5の評䟡

Daniel van schadeoplossing NL heeft mij

Daniel van schadeoplossing NL heeft mij geholpen met een waterschade zaak. Heldere communicatie en is goed bereikbaar bij vragen. Denkt echt mee en geeft zelf ook aan wat je rechten zijn wat uiteindelijk zich uitdrukt in een veel hogere schadevergoeding. De expert die ABN AMRO heeft ingeschakeld( Dekra) was erg ongeïnteresseerd en onbehulpzaam.

Ik hoop dat ik komende tijd geen schade meer heb maar mocht het straks toch het geval zijn dan zal ik schadeoplossingen zeker weer bellen!

2022幎9月5日

Beste,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Ook u zijn wij graag van dienst geweest!

5぀星のうち5の評䟡

Zonder schadeoplossing had onze situatie er nu heel anders uit gezien...

Nu een jaar geleden schakelde ik de hulp in van Schadeoplossing (Ardash en Frank). Ons huis was overstroomd en de verzekering wilde ons afschepen met een nieuwe keukenplint en een paar honderd euro voor schilderwerk. Nadat ze ons 3 dagen lieten wachten in een onbewoonbaar huis, en erger nog 4 dagen in onzekerheid lieten zitten of ze ÃŒberhaupt wel iets zouden vergoeden. Ik heb het ervaren als een vreemd spelletje dat voor geen meter deugde maar ik had geen energie en focus om er tegen op te boksen. Toen vond ik schadeoplossing. Zij namen alle communicatie over en hebben er voor gezorgd dat we hebben ontvangen wat nodig was om de schade te herstellen. Pas 9 maanden later konden we terug en al die tijd zijn ze betrokken en behulpzaam gebleven. Ze hebben zelfs nog gezorgd op eigen initiatief dat we extra uitbetaald kregen omdat we zo veel langer dan gedacht elders woonkosten gemaakt hebben. Ik ben nog steeds enorm dankbaar voor het ont-zorgen, voor het resultaat en de blijvende beschikbaarheid. Deze mensen helpen vanuit hun hart en expertise wanneer je eigen verzekering je onterecht af wilt wimpelen terwijl je al in een crisis situatie verkeerd. Dankbaar!!

2022幎9月3日

Beste Julie,

Het gebrek aan focus en energie is heel goed voor te stellen. Wij zijn blij dat u ons heeft gevonden en dat wij deze schade voor u mochten oplossen.

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben heel erg tevreden geworden.

Ik ben heel erg tevreden geworden.
Meneer Ardash Sepoyan heeft me goed geholpen wat ik niet begreep, maakte hij heel duidelijk tot dat ik begreep hij was duidelijk en hulpzaam en luisterde heel goed wat ik vertelde.. Voor mijn vragen kreeg ik altijd een antwoord..
Ik ben heel erg tevreden .. geen woorden met cijfer geef ik een 10+
Met vriendelijke groeten 👋

2022幎7月6日

Beste Aynur,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij zijn u graag van dienst geweest.

Zeker aan te raden!

Ik had vanwege een rioolwaterschade contact opgenomen met schadeoplossing.nl en ook omdat mijn eigen verzekeraar gewoon niet te bereiken was.
Ze hebben me meteen geholpen, echt heel erg blij mee , anders had ik er waarschijnlijk nu nog mee gezeten.
Schadeoplossing.nl is zeker een aanrader ! Nogmaals bedankt

2022幎6月12日

Beste Tamara,

Een verzekeraar die niet te bereiken is kan inderdaad erg vervelend zijn, We zijn blij dat we u hiermee van dienst mochten zijn.

Super geholpen

Super geholpen! Wij kwamen er niet uit met de schadeexpert van onze verzekeringsmaatschappij. Schadeoplossing ingeschakeld en uiteindelijk is alles netjes opgelost.

2022幎6月6日

Beste Petra,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Dit stellen wij zeer op prijs! Wij zijn u graag van dienst geweest.

5぀星のうち5の評䟡

zeer goed geholpen door schadeoplossing

zeer goed geholpen door schadeoplossing nederland
wij waren het niet eens met de verzekering over het
schadebedrag wat wij zullen krijgen voor een schutting wat kapot gegaan was door stormschade en door bemiddeling van yvonne
is het toch positief afgerond

2022幎4月15日

Beste Michel,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij zijn u graag van dienst geweest!

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn super goed geholpen door

Wij zijn super goed geholpen door Schadeoplossing Nederland B.V. Zij werken ook heel erg snel. Wij hadden helaas waterschade. Meneer Sepoyan, U bent super goed in uw werk. Wij zijn heel erg tevreden, nogmaals heel erg bedankt!

2022幎4月14日

Beste Joyce,

Wij begrijpen dat waterschade altijd veel ongemak met zich meebrengt en dan is het wel zo prettig als het snel opgelost wordt. We zijn blij dat we u hiermee konden helpen.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!

Waterschade

Na een waterschade kreeg ik bij mijn inboedelverzekering, door vele schademeldingen, geen contact. Ik was radeloos en wist niet hoe verder.
Contact opgenomen met Schadeoplossing.
Zij hebben alle zorg bij mij weggenomen en de verdere regie in handen genomen. Van het inschakelen van een schade-expert, gezocht naar een leverancier voor hetzelfde laminaat, een vloerenbedrijf, en de hele afhandeling bij de verzekering.
Kortom, meer als tevreden over schadeoplossing met name dhr. Van Vliet

2022幎4月13日

Beste Math,

Vervelend dat u heeft moeten meemaken dat u geen contact kreeg met uw verzekeraar. Bij grote drukte, bijvoorbeeld na een landelijke storm, komen wij dit probleem vaker tegen. Gedupeerden kunnen dan geen kant op. We zijn blij dat u ons in vertrouwen hebt genomen en dat wij u van dienst mochten zijn.

5぀星のうち1の評䟡

Echt waardeloos om te huilen

Echt om te huilen dit bedrijf is mijn subjectieve waarde oordeel. Ik had een water en vorstschade die door de verzekering als DAG 🖐waarde werd afgedaan.

Toen schadeoplossing b.v gebeld deze stond bovenaan in Google

Gelijk spijt. Het ging er erg onprofessioneel aan toe. Medewerkers die 's middags de telefoon opnemen terwijl je ze uit hun slaap belt..

Het eerste wat ze deden was de expert van de tegenpartij persoonlijk neerzette als een hele nare man. Toen dacht ik wat jullie vandaag over hem zeggen, zeggen jullie morgen over mij.. Daar had ik de samenwerking al moeten stoppen.

Het was op zijn minst onprofessioneel dat ze zich zo uitlieten over de tegenpartij.. Dat hoor je er buiten te houden.

We gaan ze wel goed aanpakken zei men in stevige cowboy taal.. Dat wekte ook wel vertrouwen.. Maar blijkbaar is dit de manier om klanten te werven.

".. jij krijgt het geld waar je recht op heb. Je hebt nu ons.. . Je moet dit zien als een gevecht.. Je verzekeraar is de vijand".

Toen ik akkoord ging deden ze niks meer. De afspraak werd eerst uitgesteld.. Toen ik zei dat ik iemand anders zocht kon men de volgende dag komen..

En toen ze na weken bezig gingen
werden ze marionet van de tegenpartij (de VERZEKERAAR) . Plots moest HUN eigen contra expertise ook weer over. En wilden ze opnieuw langs komen om de schade op te nemen..?

Uiteindelijk Kwam men met een contra expertise waarin de schade iderdaad meer in de buurt kwam van het oorspronkelijke schade bedrag..

Maar in de navolgende communicatie Kwamen ze hun beloften richting mij niet na..

Tijdens het process ( nu al maanden bezig) kwamen ze op hun eigen contra expertise rapport terug.. Het werd keer op keer minder.. Ze zetten mij onder druk om het aanbod van de verzekering te accepteren.. Het was de helft minder dan hun eigen vast gestelde schade rapport.

In eens was het verwerpelijke voorstel van de verzekeraar zeer redelijk aldus schadeoplossing.

Toen ik er niet akkoord ging en belde
zetten ze vreemde stemmen op en beweerden ze dat ik het verkeerde nummer had gedraaid, of ze zetten in scÚne dat de lijn slecht was en zeiden telkens.. Hallo. Hallo.. Ik hoor u niet..

Dan weet je dat praten geen zin meer heeft..

inmiddels is er een advocaat bijgehaald voor hulp.

Schadeoplossing B.V deed niet hun best, ik heb sterk de indruk dat ze niet onafhankelijk opereren.. Maar dit kan ik niet bewijzen..

Ondertussen 'dreigt' men dat deze recensie moet worden verwijderd... En willen ze excuses.. Sorry bij deze...

2022幎2月28日

Ik kwam niet uit met

Ik kwam niet uit met verzekeringmaatschappij sinds december 2021. Vandaag 15/2/2022 gebeld met Sepoyan binnen een uur akkoord gekregen! Wat een opluchting en een verbazing! Kan het nog steeds niet geloven. Jullie zijn echt super super super tof!

2022幎2月15日

Beste,

We vonden het prettig dat we u zó snel van dienst konden zijn! Hartelijk dank voor het plaatsen van deze beoordeling!

5぀星のうち5の評䟡

Ik kwam er niet uit met de verzekering

Ik kwam er niet uit met de verzekering die wilde een te laag bedrag vergoeden , toen heb ik schadeoplossing Nederland B.V. Ingeschakeld en binnen een paar weken was alles geregeld . Het bedrag was veel hoger dan het bedrag dat mijn verzekeraar wilde uitkeren .

2022幎2月4日

Beste,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met onze contra-expertise. We zien vaak dat gedupeerden een aanzienlijk hoger bedrag ontvangen met onze expertise. We hopen daarom ook dat er nog velen zoals u geholpen zullen worden door ons.

Wij wensen u weer veel woonplezier!

Super service

Super service
5 sterren zijn echt te weinig..!!

Wij hadden grote lekkage aan de woning.
Door onze verzekering kregen wij alleen maar meer problemen. Dhr. Sepoyan heeft de schade uit ons handen genomen en de grote schade professioneel opgelost.
Wij willen Dhr. Sepoyan en zijn collega’s hartelijk bedanken voor de hulp en steun die wij nodig hadden.

Ik raad iedereen Schadeoplossing aan!

super service/ professioneel/ betrouwbaar en klantvriendelijk.

Dhr. Sepoyan, Super bedankt!

2022幎1月12日

Beste Rahana,

hartelijk dank voor uw score! Met meer dan 5 sterren zijn we natuurlijk buitengewoon blij!

We vinden het vervelend dat u zoveel schade heeft geleden. Fijn dat u ons uiteindelijk hebt gevonden en dat wij voor u de situatie mochten omkeren. Uw vertrouwen in ons stellen wij zeer op prijs!

SCHADE OPLOSSING de Beste keuze

Aller eerst is het jammer dat je niet meer dan 5 sterren kan drukken want ik sta nog steeds versteld van deze snelle afhandeling van schade oplossing

Ik zat als bijna 2 maanden te wachten op mijn eigen verzekering die me heeft laten zitten in een beschimmeld huis met water schade en met 2 kleine kinderen
Mijn eigen verzekering die een expert had ingehuurd om te komen kijken kon pas na 3 weken dus boven op de 2 maanden dat ik wachten kreeg ik nog 3 weken wacht tijd

uiteindelijk was ik het heel erg zat ben ik via internet mijn eigen expert gaan Google en kwam ik terecht bij Schade oplossing
Ik heb schade oplossing ingeschakeld de zelfde dag wist schadeoplossing een expert te sturen die heeft alles bekeken en ik ben sneller geholpen dan mijn eigen verzekering

Schade oplossing is mijn beste keuze geweest de stress die ik meedroeg 2 maanden lang is gelijk verholpen door de service van Schade oplossing
SCHADE OPLOSSING IS :
-Een snelle oplossing inclusief snelle afhandeling.
-klant vriendelijke service
De schade vergoeding is veel hoger dan dat ik had verwacht

Ik raad echt iedereen aan mocht je niet uitkomen bij je eigen verzekering ga a u b voor schade oplossing
Voor snelle en juiste afhandeling Kies schade oplossing

Groetje
Mevr rcc maduro

2021幎12月27日

Beste,

Bedankt voor uw prachtige review! Fijn om te lezen dat u ons hebt gevonden door te zoeken naar 'eigen expert'. We proberen zo vindbaar mogelijk te zijn voor gedupeerden met bijvoorbeeld waterschade en brandschade. Het komt nog veel te vaak voor dat gedupeerden niet ontvangen waar zij recht op hebben. Onze contra-expertise kan daar verandering in brengen, zoals u zelf ook hebt ervaren.

Wij willen u bedanken voor het vertrouwen in ons.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。