レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

BRAVO🙌👏voor jullie!! Wat ben ik goed geholpen door jullie. Mijn inboedel verzekeraar heeft mijn heel naar behandeld en een laag bedrag uitgekeerd ivm inbraakschade. Ik nam contact op met schadeoplos... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hebben geholpen bij de bemiddeling van een brandschade Nadat het stroef ging lopen tussen mij en de aangestelde verzekeringexpert Waarna onze schade vergoeding beter uitpakte

5぀星のうち5の評䟡

Na een teleurstellende tijd na een grote brand, met een contraexpert van Troostwijk die er niet voor ons was, zochten we hulp bij Schadeoplossing.nl. Dhr Sepoyan heeft fantastisch werk verricht en ee... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na melden van de waterschade is er gelijk contact gezocht met ons door Schadeoplossing Nederland BV. Wij zijn zeer goed ondersteunt door de heer Sepoyan, hij is betrokken, dat geeft gelijk een goed ge... もっず芋る

䌁業情報

1. 保険専門匁護士
  2. 䜏宅保険代理店

圓該䌁業による蚘述

Met contra-expertise schakelt u uw eigen onafhankelijke expert in bij het verhalen van uw water-, brand- of inbraakschade. Waarom zou u een contra-expert inschakelen? Omdat het lang niet altijd vanzelfsprekend is dat u bij een water- of brandschade de juiste vergoeding ontvangt. Wij kijken kosteloos met u mee of u de juiste en eerlijke vergoeding krijgt aangeboden van uw verzekeraar. Bij een brandschade of waterschade komen wij bij u langs voor een schadevaststelling. Onze bevindingen leggen wij naast de bevindingen van de schade-expert van uw verzekeraar. Dit kan best veel afwijken en dat gaat dan ten koste van uw vergoeding. Wij maken ons in zo'n situatie sterk voor uw belangen omdat we vinden dat u moet ontvangen waar u recht op heeft. Dát is contra-expertise. Onze contra-expertise is ook nog eens kosteloos omdat wij onze kosten kunnen declareren bij uw verzekeraar. Dit is mogelijk omdat de verzekeraar hiertoe wettelijk verplicht is gesteld. U ontvangt dus nooit een rekening van ons. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder met uw brandschade of waterschade.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

5 sterren niet genoeg :-)

Jammer dat je hier maximaal 5 sterren kunt geven, immers Schadeoplossing en A&D Calamiteiten verdienen veel meer sterren.
Na een enorme waterschade was de expert binnen een halve dag ter plaatse en nam vanaf dat moment de leiding over het gehele afhandeling.
Schadeoplossing Nederland zegt niet alleen wat ze gaan doen, ze doen ook wat ze zeggen!
Wij zijn tijdens het hele traject volledig ontzorgt door het team van Schadeoplossing en A&D Calamiteiten.
De kennis, kunde en professionaliteit zijn absoluut de unique selling points van deze dienstverleners.

2021幎12月19日

Beste Ben,

Hartelijk dank voor deze prachtige review! We vinden het fijn als we mensen geheel kunnen ontlasten van de stress en zorgen bij waterschade en brandschade. Er komt zoveel bij kijken en het dagelijks leven gaat ook gewoon door. Bedankt voor uw vertrouwen in onze diensten.

5぀星のうち5の評䟡

Discussie met verzekering over schade taxatie.

Toen ik niet eens was met de uitspraak van mijn eigen verzekering heb ik contact opgenomen met schadeoplossing.
Het telefonisch contact ging heel goed en heb ook goede tips gekregen die ik heb toegepast. Toen mijn verzekering toch niet wilde luisteren en hun eigen voorwaarden wilde naleven heb ik schadeoplossing ingeschakeld. Die zijn hiermee meteen aan de slag gegaan en stonden zelfs 2 dagen later op de stoep om de schade te bekijken.
Het werd snel opgepakt en het resultaat is boven mijn verwachtingen.
Al met al, super service en goed geholpen.
Een echte aanrader als je vast loopt met je verzekering!

2021幎12月8日

Beste Nick,

Een verzekeraar die niet meewerkt is natuurlijk nooit prettig. Men kan zich dan echt in een hoek gedreven voelen, want wat kan iemand nou beginnen tegen een grote verzekeringsmaatschappij? Gelukkig wist u dat contra-expertise tot de mogelijkheden behoorde en heeft u contact met ons opgenomen. Wij zijn u erg graag van dienst geweest en wensen u verder nog het allerbeste toe.

KLANTVRIENDELIJK EN PROFESSIONEEL

We zijn de organisatie A&D Calamiteiten Service enorm dankbaar voor de afwikkeling van de schade en onderhandeling met de verzekering na een brand in onze woning. Niet alleen de administratieve rompslomp werd ons voor een groot deel uit handen genomen, maar ook hun mental support, doortastendheid, professionaliteit, zorgvuldigheid en klantvriendelijkheid hebben ons enorm goed gedaan. Op A&D kun je bouwen en vertrouwen. Wij bevelen hen dan ook van harte aan voor de volle 100%!
Paul en Janet Frankvoort - Kunst ~ Almere

2021幎11月17日

Beste Paul en Janet,

Hartelijk dank voor uw review. Schadeoplossing Nederland en A&D Calamiteiten Service zijn u graag van dienst geweest.

Uitstekend geholpen door Schadeoplossing

Uitstekend geholpen door schadeoplossing, nadat er bij ons waterschade was ontstaan. De uiteindelijk vergoede schade was twee keer het bedrag dat de verzekeraar in eerste instantie had voorgesteld. Dat is volledig aan Schadeoplossing te danken. Daarnaast waren de medewerkers zeer behulpzaam, vriendelijk en accuraat. Ik ben zeer tevreden.

2021幎11月5日

Beste Pepijn,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met onze contra-expertise. Wij hopen meer mensen in zo'n situatie van dienst te mogen zijn.

Geweldig hulp

Snel actie , komen hun afspraken na.
Super bedankt!

2021幎10月10日

Beste Abdullah,

Hartelijk dank voor de lovende woorden over onze contra-expertise!

8 mei woningbrand gehad een dag later

8 mei woningbrand gehad een dag later op advies contact opgenomen met Daniel van schadeoplossing nederland de opbouw van mijn huis is inmiddels begonnen en ben zeer te spreken over de hulp van schade oplossing. Er komt met zo'n schade veel op je af en dan is het fijn als er dingen uit handen worden genomen zeker een aanrader!! Voor mij nog ongeveer een maand voor dat ik weet terug kan naar mijn stekkie alvast bedankt voor de hulp Daniel en collega's van schadeoplossing nederland.

2021幎10月6日

Beste Alex,

Hartelijk dank voor het schrijven van een review op Trustpilot! Er komt na een brand inderdaad erg veel op je af. Wij zijn blij dat we u van dienst mochten zijn!

Schadeoplossing Nederland

5぀星のうち5の評䟡

Wat ben ik goed geholpen door

Wat ben ik goed geholpen door schadeoplossing nederland BV, nadat mijn beneden verdieping onderwater stond met 7 cm water.

2021幎9月17日

Beste Christa,

Hartelijk dank voor uw review. Dit stellen wij zeer op prijs. We zijn blij dat we u van dienst mochten zijn.

Kan het iedereen aanraden

Mijn ervaring met schadeoplossing was uitstekend. Uiteindelijk heb ik door hen een schadevergoeding ontvangen die tientallen malen hoger is dan wat de verzekeraar mij bood. Ook hebben ze me geholpen om het schadebedrag uitgekeerd te krijgen, iets waar de verzekeraar aanvankelijk ook niet aan mee wilde werken. Vanaf het eerste contact was Schadeoplossing vriendelijk en behulpzaam. Ze waren snel, goed bereikbaar, belden altijd terug en deden wat ze beloofden. Het contrast met de verzekeraar kon niet groter zijn. Ze kregen bij de verzekeraar snel voor elkaar wat mij na eindeloos bellen zelf niet lukte. Zij zijn goed op de hoogte van de rechten van de verzekerde en hebben de juiste ingangen bij verzekeraars.

2021幎5月5日

Beste Johan,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons. We zijn blij dat u contact met ons hebt opgenomen voor uw schade. Wij hopen velen zoals u te mogen helpen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。