䌁業情報

2.6

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

15件のレビュヌ

Efter flere mail frem og tilbage .Så

Efter flere mail frem og tilbage .SÃ¥ melder Scholl ( Reckit) ud med at de ikke vil bytte eller sende penge til bage for en fodfil.
Den lyder som en horde af gnuer .
Ja min hund er blevet bange for den .
Jeg fik den i gave for 18 mdr siden og nu er den så ikke til at bruge mere.
Det er simpelthen for dårligt.
Jeg kan ikke skaffe bon på den og har endda tilbudt at sende den ind igen .
Ih ja det må jeg gerne for de vil gerne se hvad der er galt med den . Jo tak men stadig skal jeg betale porto og stadig ikke få en anden
Det er f en ommer Scholl

2022幎4月28日

Sko - "Free Style"

Min syge, krÊsne fÞdder sang: "Halleluja, vi kan gå", da jeg puttede dem ned i skoene, "Free Style".

De er måske en anelse til den lille side i stÞrrelsen, hvis jeg skal sÊtte en finger på noget. Men så er det jo bare at kÞbe en stÞrrelse stÞrre nÊste gang. Vups, så forsvandt fingeren...

Prisen er også god, og leveringen var hurtig.

2021幎5月5日

Dyrt billigt plastik-mÞg

Enig med Þvrige anmeldelser.
Brug jeres penge på noget andet... Eksempelvis en proff fodterapeut.
Mage til billigt plast-mÞg skal man lede lÊnge efter. Med den lille tilfÞjelse, at prisen ingenlunde er billig.
BÞjler til nedgroede tånegle skulle vÊre nok til seks uger. Nu, efter to dages brug, er flertallet knÊkket eller pulveriseret. De er nÞje sat på efter anvisningen.
TÊnk, at man vil sÊlge den slags. Må koste kunder i lÊngden.

2020幎10月9日
自発的なレビュヌ

En stjerne, samtlige brugere har indtil videre givet en stjerne. EN. Der findes ikke en anmeldelse, med to stjerner eller mere

Utrolig dårlig oplevelse med Scholl.

Jeg har dags dato brugt over to måneder på en reklamation over en negleolie jeg havde kÞbt, der lugtede harsk.

Kontakter kundeservice som er meget langsommelige til at svare, men efter lidt mailudveksling vÊlger de at sende mig en ny negleolie.

En måned efter har jeg stadig ikke modtaget den. Kontakter Scholl igen der beder mig vente ugen ud. Da ugen er gået har jeg fortsat intet modtaget.

Kontakter Scholl igen og efter 13 dage har de stadig ikke svaret. Skriver til dem igen, og får nu at vide at de vil overfÞre et belÞb til min konto, istedet for den olie der er sendt men som jeg ikke har modtaget. Besvarer mailen med mit kontonummer som de har bedt om, dagen efter ligger der en besked på min telefonsvarer fra Scholl om at de ikke kan overfÞre pengene uden de ved hvilken bank jeg bruger. De beder mig ringe tilbage, men efterlader ikke et telefonnummer, og nej man kan ikke se hvilket nummer de ringer fra ....... vÊlger at svare på mail. Får svar tilbage at pengene bliver overfÞrt det er nu 12 dage siden. Har skrevet til kundeservice igen, og nu har de så haft problemer med overfÞrsler af penge..........men pengene skulle komme i dag. Jeg vil mene det ikke er jeres stÞrste problem. Og nej jeg har naturligvis ikke modtaget pengene

PrÞv at kig trustpilot igennem, og nej det tror jeg ikke de gÞr, ene og alene dårlige anmeldelser med EN STJERNE. Ingen har givet så meget som to stjerner...........Den lader vi lige stå lidt.......

2019幎8月19日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞbte i februar et par sko indlÊg

Jeg kÞbte i februar et par sko indlÊg fra Scholl, i netto. De passede fint ind i skoen, men fÞltes mÊrkelige at gå på. IndlÊget belastede specielt min mellemfod. Fik efter 2 dage ondt i fÞdderne, og smed indlÊggene ud.
Siden har jeg dÞget med hÊlespore på hj. fod. Gik til lÊgen, fik nogen Þvelser og det gik så fremad.
Nu, nÊsten parat til 10 Km. gåtur, men det tog 6 måneders optrÊning.
Scholl ??

2018幎7月3日

En fodfil

En fodfil, der slet ikke fungerer! Ingen forskel bortset fra, at man får endnu mere hård hud og revner et par dage efter. Masse af penge ud af vinduet! :-/ aldrig igen Scholl.

2018幎6月30日

Jeg kÞbte Scholl GelActiv Såler og ingrowing toenail

Jeg kÞbte Scholl GelActiv Såler - Work da mine hÊle ikke tåler overbelastning (ikke pga. overvÊgt) men de er ganske ubrugelige, kan ikke mÊrke nogen forskel så dem måtte jeg udskifte med alm. gel sål fra skobutik. Jeg kÞbte også ingrowing toenail men dem kan man ikke sÊtte på selv om ens negl er lang nok. Hvis neglen var lige som en normal negl ville det nok ikke vÊre et problem men ved indgroet negle buer neglen jo! Jeg har ikke vÊret tilfreds med disse produkter.

2017幎12月17日

Scholl gel indlÊg

KÞbte et par Scholl gel indlÊg til mine sko da jeg har fået en hÊlspore. Havde aldrig prÞvet det fÞr. Nede i Matas viste de mig tre slags men kunne ikke fortÊlle forskellen på de tre. Så jeg valgte den fÞrste hun viste mig, som var en lidt tyk sål. Klippede dem til da jeg kom hjem, og kinden i skoene. Så langt så godt. Men derfra er det bare ned ad bakke. Det er svÊrt at få foden ned i skoen da indlÊgget ikke sidder fast, så det klumper sammen ved tÊerne, ikke behageligt, og hvergang man skal foden op kommer indlÊgget med op, rigtig irriterende.
Samtidigt er de lavet i en gennemtrÊngende blÃ¥ og gul farve sÃ¥ de ser rigtig grimme ud i skoen. Kan absolut ikke anbefale dette produkt. Det var 180kr ud af vinduet. Heller ikke i orden at man ikke kan fÃ¥ rÃ¥d og vejledning omkring dette produkt i din Matas. MÃ¥ nok til lommerne og gÃ¥ til en bandagist som ved hvad de snakker om😊

2017幎11月3日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞbte desvÊrre i god tro et Scholl

Jeg kÞbte desvÊrre i god tro et Scholl produkt for nedgroet negle. De små plastbÞjler er ens stÞrrelser og passer slet ikke. Der er vist ikke taget hÞje for at vi alle har forskellige stÞrrelser negle. Jeg kÞrte personligt ud til kontoret med en reklamation og en pÊn forklaring på problemet.
Det er nu flere måneder side og jeg har intet hÞrt fra dem. Jeg synes det er dårlig stil og forretningsgang.
Så til dig der tÊnker at kÞbe produktet, så spar 210.- og brug dem i stedet hos en rigtig foddame.

2017幎8月22日

DÃ¥rlig stil

Scholl ignorerer deres leverandÞrer og vil ikke varetage de reklamationer de får ind. Det betyder man kan vente op til et halvt på at få et svar om man kan få ombyttet eller repareret et produkt. I sidste ende taber både mellemleverandÞr og kunden. Det synes jeg er rigtig dårlig stil

2017幎6月21日

Ubrugelig

Hold nu kÊft hvor er de ringe de såler. De var på tilbud i FÞtex i dag til 129,- så tÊnkte de skulle prÞves. De er nu klippet til.
For det fÞrste der det nÊrmest umuligt at få dem til at ligge flat i skoen. DernÊst, når man sÊtter foden i skoen bliver hele sålen mast op i snuden så det hele sidder klumpet sammen om ens tÊer. Ganske enkelt ubrugelig og lige til at smide ud.

2017幎6月14日
自発的なレビュヌ

Hvorfor er der ingen der forlanger at Scholl dokumentere effekten???

Jeg fatter slet ikke at scholl for lov til at kÞre deres reklamer i danmark - Det er jo direkte lÞgn når de påstår at den der roterende fodfil er en effektiv hjÊlp mod hård hud - Enhver uddannet fodterapeut kan fortÊlle at det vÊrste du kan gÞre er at begynde at file dine fÞdder; det genererer bare Meget mere hård hud!

Hvorfor pokker forlanger myndighederne ikke at de dokumentere den påståede virkning!!

PS: HVis man Þnsker at anmelde Trustpilot - Selv om de ikke er så vilde med selv at blive anmeldt - kan man gÞre det på Facebook; du sÞger bare på "Trustpilot" på FB

2017幎4月18日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ