Vorter kommer igen
Vorter kommer igen, selvom man har frosset dem to eller tre gange og gået igennem de smerter behandlingen giver. Jeg har spildt 500 kroner på deres produkt, og nÊste skridt bliver at fortÊlle apoteket, de ikke skal sÊlge det.
Det kan vÊre svÊrt at fjerne vorter - men der er effektiv hjÊlp at hente. Få mere at vide om vorter, årsager og behandlinger her.
Virker fint efter 2-3 frysninger med ca 5 dages mellemrum var min fodvorte vÊk
Intet levede op til mine forventninger !
De sendte en kinesisk ansigts creme istedet for det jeg havde bestilt! Nu kÊmper jeg med dem på mail gennem 14 dage - de vil have cremen retur -såfremt jeg vil have mine penge retur MEN jeg skal betale retur fragten for en creme DE har leveret forkert!!! Totalt dårligt firma og jeg satser ikke på at se mine penge igen!! KÞb IKKE noget derfra!!!
VorteFri er totalt virkningslÞst. Efter 6 dages brug er der absolut ingen Êndringer på hud eller skintags. Alle de positive anmeldelser, ser hÞjst mÊrkvÊrdige ud. (falske profiler med udenlandske navne??) Pas på. Der er hverken e-mail adresse, post adr.-tlf. nummer, navn, eller hvad som helst der kan spore firmaet. Og dem er der mange af på FB, der sÊlger samme eller lignende produkter.
Virker ikke efter flere ugers brug. Ingen forandring.
Har nu for anden gang prÞvet dette produkt men den der knÊkke funktion i hÊtten virker ikke, og kan ikke bruge produktet. Ãv for priser er ellers til den gode side.
Jeg afprÞvede produktet Vortefri Freeze sammen med personalet på City 2 apoteket, og vi kunne konstatere, at det ikke virkede, der kom intet ud, der var ikke tryk på beholderen. Jeg fik at vide, at produktet skulle i kÞleskabet, så jeg gik hjem med det, og 48 timer senere havde jeg stadig et defekt produkt.
Der kÞrer nu en produktreklamation, og apoteket forventer at den tager lang tid; men jeg fik ingen penge tilbage.
Vi brugte produktet til vores barn, og der er ikke sket nogen forandring. I Þvrigt er der ikke sÊrlig mange doser i pennen.
Ikke en god oplevelse.
Spild af penge! Jeg har nu brugt Vortefri (Syrebehandling) hver 5' dag i 9 måneder, og der er absolut ikke sket nogen forandring på mine 2 vorter som sidder på hÊnderne