Schoorsteenhandel レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Sehr gute erfahrung. Schnell geliefert. Gute kwalizeit. Ich gehe wieder eine bestellung platzen. Herzlichen dank.

5つ星のうち5の評価

Mijn ervaring is goed. Ik was in eerste instantie wat wantrouwig omdat de prijs veel lager was dan dat ze elders aangeboden worden. Toch even gebeld om te horen of er ook daadwerkelijk opgenomen wordt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Pelletkachel gekocht in juni 2023, netjes geleverd een 10 tal dagen later. Bij openen pakket bleek dat de zijpanelen van de MCZ Ego Air Xup ontbraken. Melding gemaakt aan schoorsteenhandel.nl direct a... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Inmiddels al ruim 2 jaar bezig met enige vorm van reactie. Pelletkachel is tijdens transport dusdanig beschadigd dat hij vervormd is. Ze hebben toegezegd dat ze een tegemoetkoming zouden doen, maar... もっと見る

企業が回答しました

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 7

レビューを書く

BEDRIEGERS 1 STE KLASSE

NOOIT iets kopen daar komen hun afspraken niet na, geen enkele communicatie mogelijk, als je iets zou ontvangen is het een robot antwoord denk ik 10 keren hetzelfde. Geen communicatie ook met IDS hun vervoerfirma dood bestaat deze wel? Ons geld alvast is weg 2800€, rest maar 1 ding klacht neerleggen LET OP MENSEN DE ZITTE IN DUITSLAND EN NIET NEDERLAND ZOALS ZE LATEN UITSCHIJNEN HET ZIJN BEDRIEGERS 1 STE KLASSE

2022年11月4日
5つ星のうち4の評価

Goed bedrijf, met mooie prijzen

Goed bedrijf, met goede prijzen. Zijn eerlijk over de levertijden. Het enige is alleen dat je met de track and trace die je ontvangt niet kan zien wat de status is. Dat is soms vervelend, aangezien de spullen uit Duitsland komen.

Uiteindelijk staat onze MCZ Tecla heerlijk te branden, na een week of 2 na de bestelling. In deze tijd van het jaar is dat keurig.

2022年9月17日
5つ星のうち5の評価

lang gewacht maar de moeite…

2 jaar terug een 1ste exemplaar gekocht en super tevreden over alles.
Intussen wacht al 7 maanden op de 2de kachel,
We staan kort voor de winter.
Zou nu te maken hebben met onderdelen die niet voorradig zouden zijn bij mcz.
Zou geleverd worden half november.....we houden u op de hoogte.
intussen werd de kachel vandaag geleverd ,alles oke en ongeschonden ontvangen op 23 /11/22.
het lange wachten was wel degelijk te wijten aan de fabrikant die een tekort aan onderdelen had.
super tevreden en als ik ernog 1 nodig heb bestel ik hem weer bij hen!
voor die prijs kun je hem nergens anders kopen!

2022年9月24日
5つ星のうち5の評価

Ik heb hier een pelletkachel gekocht

Ik heb hier een pelletkachel gekocht. Ik vond het wel een beetje spannend. Het gaat toch om een groot bedrag. De levering was best lang maar de gunstige prijs maakte dat helemaal goed. Bij vragen wordt echt meegedacht en de service is goed. Ik heb zeker geen spijt van mijn aankoop en keuze voor dit bedrijf

2022年9月7日
5つ星のうち5の評価

Nieuwe pelletkachel gekocht bij dit…

Nieuwe pelletkachel gekocht bij dit bedrijf,ik vind de correspondentie prima en werd goed geholpen ivm de kachel installatie
Klein verbeterpuntje misschien is dat er Nederlandse beschrijvingen bij de kachels geleverd moet worden
Maar voor de rest top!

2022年7月18日
5つ星のうち5の評価

DIKKE YES voor de Schoorsteenhandel.nl!

Ik kocht een kachel bij de Schoorsteenhandel.nl. Alles prima in orde. Leuke lui en erg vriendelijk en proffesioneel. De levering wat vertraagd maar ik kreeg mijn kachel. Ik werd gebeld door de transporteur, een IDS of zulke partij. Zeer scherpe prijzen vandaar dat de mensen denken dat het niet zal aankomen. Ik heb garantie en al en heb 1000 eur bespaard. Pluim omhoog voor de schoorsteenhandel. .

2022年6月17日
5つ星のうち5の評価

Weer een kachel gekocht bij de…

Weer een kachel gekocht bij de Schoorsteehandel.nl. Dit is mijn 2de. Alles naar afspraak. Ik werd op tijd ingelicht over de aflevering. De kachel was op voorraad en direct verzendbaar. De levertijd duurde 6 dagen. Alles prima in orde. Binnenkort bestel ik een derde voor mijn dochter.

2022年6月17日
5つ星のうち1の評価

Beschadigde kachel geleverd, niet opgelost

Beschadigde kachel geleverd. transporteur kachel neergezet zonder handtekening voor ontvangst te vragen. Beschadiging na uitpakken geconstateerd en schoorsteenhandel benaderd. Schoorsteenhandel zet simpelweg dat de schade gemeld had moeten zijn bij transporteur en dat ze niet verantwoordelijk zijn. Uiteindelijk kunnen we nu juridisch verder omdat ze het niet willen oplossen.

ik was al gewaarschuwd door eerder recensies maar had op dat moment geen keuze. Mijn advies is om het risico niet te nemen om zaken te doen met schoorsteenhandel.nl.

2022年5月23日
5つ星のうち1の評価

Product niet retour kunnen sturen

Kachelpijp van 100mm breed besteld. Wil ik ze gewoon terug sturen omdat de buis in totaal gewoon net te kort is. Mail gestuurd naar de klantenservice om het product te retourneren en toen kreeg ik als mail terug dat de leverancier de producten niet terug neemt omdat de kachelpijp maar 100mm dik is!? Na veel heen en weer mailen is het me nog steeds niet gelukt. Dus doei €159…
ik ga er nooit meer iets bestellen! En ik raad het ook niemand aan.

2022年5月16日

Neppers!!!!

Snelle levering? Vergeet het! Zit nog te wachten vanaf december!!! Hoop dat het nog komt, het is nu mei!! Bagger K. u . t . mag je niet zeggen..... tent, niet bestellen daar!!!

2022年5月5日

Tevreden!

Tevreden!
Snelle reacties op vragen.
Realistische verzendtermijnen aangegeven
Laatste kachel werd zelf veel sneller geleverd dan verwacht !

2022年4月29日

Zeer tevreden!

Voor de derde keer een pelletkachel besteld bij Schoorsteenhandel.nl. Wij zijn hier zeer tevreden over. Afspraken zijn nagekomen en snelle reacties op vragen. Verder realistische verzendtermijnen aangegeven (laatste kachel werd zelf veel sneller geleverd dan verwacht).

2022年3月8日

Onbetrouwbaar en klantonvriendelijk

Zint eer ge begint is wel de passende slogan voor deze firma.
Door nader onderzoek kwam ik erachter dat dit een dochterondernemingen is van een Duitse firma met aardig wat negatieve recensies.
Nou hier dan mijn recensie na enkel wat mailcontact:
Klantonvriendelijkheid scoort men een 10+ voor. Gegevens op de website kloppen niet, maar omdat ze 70000+ producten verkopen vinden ze het volgens eigen schrift niet te doen om verstrekte informatie accuraat te houden en moet de klant maar bellen om dit te vernemen. Via een ONLINE winkel zullen er dus velen zijn die na betaling tot deze ontdekking komen.
Het onfatsoenlijke lef om iemand te vertellen dat je een haard koopt in juni en niet in november als het in season is voor deze handel was het definitieve einde van mijn kant uit. Zoek lokaal en betrouwbaar en wees gewaarschuwd zodat u uw vingers niet brand nog voor u een haard heeft staan.
Klantonvriendelijk beledigend personeel. Mails kwamen in rap tempo van meerdere medewerkers. Ze wensten mij sarcastisch succes! Nou jongens; jullie ook👋🏻👋🏻👋🏻

2021年10月27日

Trustpilot エクスペリエンス