Onlangs kocht ik een Indische sering Ruba. De plant was uitstekend en stevig verpakt, en dankzij de duidelijke aanplantinstructies stond ze snel op haar plek. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit en... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Alleen bij Schrama. Ik zocht een bijzondere kersenboom die wel geadverteerd werd bij andere firma's, maar telkens stond er: niet leverbaar. Ook geen wachtlijst bij deze bedrijven. Schrama had ook 'ni... ãã£ãšèŠã
J'ai commandé 4 fruitiers colonnaires commande bien arrivé etdans les délais. Par contre un des arbres arriver en bourgeon n'a jamais évolué ni fleuri ni fait de feuilles il s'agit du cerisier. No... ãã£ãšèŠã
Top kwaliteit, precies zoals ik het verwachtte, werden op de hoogte gehouden van de levering. Perfect verpakt en heel overgekomen. Bestelling is een kleine Katsuraboompje, Cercidiphyllum japonicum .... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Welkom bij Schramas.com een onderdeel van boomkwekerij Schrama. Al uw planten, al meer dan 50 jaar lang, direct van de kweker. Met zorg en op een milieuvriendelijke manier gekweekt. Hierdoor bent u altijd verzekerd van verse, mooie en sterke planten. Ons familiebedrijf is sinds 1968 gevestigd in de Flevopolder en gespecialiseerd in het kweken van hoogwaardige fruitbomen en planten voor professionele fruittelers. Sinds december 2019 leveren wij ook aan particulieren. Al onze teelten vallen onder de Naktuinbouw ELITE certificering, wat staat voor een goede traceerbaarheid en hoge kwaliteit van het product.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Le produit est conforme
Le produit est conforme, bien emballé et avec un réseau racinaire en bon état. Je suis donc trÚs satisfaite. J'ai retiré une étoile en raison du service déplorable de livraison par Chronopost qui annonce une livraison le vendredi pour qu'elle n'arrive que le lundi. En plus ils n'ont pas dû tenir compte du sens du colis puisque quelques branches avaient été cassées lors du transport trÚs vraisemblablement.

Tuono Amandelboom -> grote amandelen
We wilden een amandelboom die grote amandelen geeft, en kwamen uit bij de Tuono.
De Prunus dulcis 'Tuono' is een zelfbestuivende amandelboom uit Italië, die bekend staat om zijn grote oogst aan smaakvolle, middelgrote amandelen. Hij bloeit laat. Dus vorst is van minder invloed.
Slechts twee bedrijven in Nederland konden de Tuono leveren. Geappt met Schramas. Ze waren heel behulpzaam. Besteld, en binnen 5 dagen in goede staat ontvangen. Dus, wel aan te bevelen.

Schrama Boomkwekerij B.V. ããã®åç
Recommande pour le moment, plutÃŽt satisfaite
Livraison rapide et soigné... plantes arrivées un peu desséché mais rempoter, en suivant. J'informerai de l'évolution de leurs états de santé.
Satisfaite et recommande pour le moment.

goed en snel verzonden

Kruisbes en braam
De kruisbes en braam waren goed verpakt en zagen er heel goed uit. Ik heb ze met grote zorg geplant en hoop op een goede opbrengst komende jaren.

Geen op of aanmerkingen
Geen op of aanmerkingen is alles goed gegaan

prima zorgvuldig verpakt
prima verpakt. op tijd geleverd. goed ontwikkeld wortelsysteem. vochtige grond. plastiek folie omwikkeld tegen uitdrogen.

Schrama Boomkwekerij B.V. ããã®åç
Het transport is uitstekend geregeld.
Het transport is uitstekend geregeld.
De verpakking biedt optimale bescherming van de planten.
Een duidelijk minpunt is dat twee van drie planten een sterke wortelgroei onder pot hadden.

Schrama Boomkwekerij B.V. ããã®åç
ðð»goot sehr schön pflanzen dankeðð»
Danke fÃŒr die schnelle Lieferung
Danke fÌr die schnelle Lieferung. Die krÀftigen Pflanzen kamen gut verpackt und mit feuchtem Wurzelballen an. Wir haben sie einen Tag spÀter gepflanzt und heute hat es schön geregnet. Danke und ich werde bei Euch bestimmt wieder bestellen.
Zeer goed verpakt en zeer mooieâŠ
Zeer goed verpakt en zeer mooie goeduitziende plant en gezond.
Nu een mini perzik
Nu een mini perzik, zoal mijn vorige Nectarine, deze ook heel gezond en goed aangekomen
prima kwaliteit van planten
prima kwaliteit van planten, zeer zorgvuldig verpakt. Ik zie uit naar de overvloedige vruchten in de toekomst.
Saskatoon
Planten zien er goed uit, zending was snel, netjes op de hoogte gehouden hele proces.
Mooie bomen en goede bezorging
Wij hebben een boom besteld bij Schrama via Bol.com
Snelle levering, netjes verpakt en de boom ziet er goed en gezond uit.
Ik ga hier vaker bestellen
2 zwarte vlieren is dus maar 1 vlier
heb 2 zwarte vlieren besteld via bol.com bij Schrama. Toen ik ze uit de doos haalde zag ik een gewone gezonde plant en een zwak takje met een zij sprietje. Ik was er al bang voor en inderdaad. Dat zwakke plantje heeft het dus niet gered. ondanks goede zorg. bijna 30 euro weggegooid bij schrama. Ik heb een foto opgestuurd naar schrama. ben benieuwd of ze reagerer... ( bestelling 57872)
Na enige dagen werd er een NIEUWE en nu wel levende zwarte vlier bezorgd door Schrama. ERG NETJES van de klantenservice. Veel bedrijven hebben niet z 'on goede klantenservice!

Mooie gezonde planten!
Mooie gezonde planten!
Snelle levering, goed verpakt en de planten zien er goed uit
Zorgvuldige verpakking.
Boom bezorgd in 3 dagen, uiterst zorgvuldig ingepakt en voorzien van info en handleiding. Zeer goed!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ