レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilte en bremsekaliber for over en mÃ¥ned siden. Pludselig var den i restordre selvom der var en pÃ¥ lager da jeg bestilte. NÃ¥r man skriver for at hÞre om status beder de en om at ringe til scooterge... もっず芋る

Dybt useriÞst, beskadigede varer, varer der simpelthen aldrig dukker op, men ingen problemer med at trÊkke belÞbet fÞr det er sendt. Kundeservice er ikke eksisterende, og hjemmesiden er ikke sÊrlig pr... もっず芋る

Bestilte varer herfra d. 14.06.22 - pengene blev trukket samme dag, men ingen vare modtaget til trods for der bÃ¥de blev oplyst de var fremme efter 1-2 dage og oplyst tracking nummer. IfÞlge det op... もっず芋る

Lagde en ordre d. 28. august, og modtog ordrebekrÊftelse med det samme. I dag, d. 16. September, har jeg stadig ikke modtaget mine varer. Har forsÞgt at kontakte dem pÃ¥ SMS, som man fÃ¥r besked om a... もっず芋る

䌁業情報

1. スクヌタヌ販売店
  2. 原付自転車販売店

圓該䌁業による蚘述

Salg af scooter samt knallert reservedele.

2.2

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

209件のレビュヌ

Bestilte en bremsekaliber for over en

Bestilte en bremsekaliber for over en måned siden. Pludselig var den i restordre selvom der var en på lager da jeg bestilte. Når man skriver for at hÞre om status beder de en om at ringe til scootergear. Det er så bare autosvar fra Maria hver gang. Hold Jer langt vÊk fra det her fup firma.

2024幎7月16日

AmatÞrfirma

AmatÞrfirma -
Forkert leveret vare og ingen respons. Har bestilt en membran til en pgo hot 50 men får leveret en som passer til en Yamaha.
EfterfÞlgende er det ingen respons og svar. Umulig at komme i kontakt med.
Hold jer vÊk
.!!!!

2024幎6月14日

ADVARSEL

ADVARSEL: HOLD JER LANGT VÆK.
Jeg var inde og lave en ordre, fik en faktura på jeg havde betalt. Derfra hÞrte jeg ikke mere fra dem. Var inde og undersÞge hvem der stod registreret som ejer af dette firma. Det viste sig at vÊre en eks kÊreste til Maria. Han kontaktede vi, da vi ikke kunne få kontakt til hende. Han ville så tage kontakt til hende. Herfra sendte hun en tale besked, om at varene ikke var på lager, men på et fjernlager. Vi valgte at annullere ordren, med lovning om vi nok skulle få vores penge tilbage. Så skete der ikke mere. Ingen penge kom retur, og ingen kontakt til Maria. ForsÞgte på hendes mail, sms og Facebook. Men ingen respons.
Så advarer hermed alle om ikke at kÞbe fra scootergear.dk da firmaet IKKE kan leve op til det de lover, og hun er ikke cvr registreret som står på hendes side. Det er en autovÊrksted der har dette cvr nr.
Handler ALDRIG der igen.
Man mister bare sine penge og får ingen vare.

2024幎5月31日

Intet svar.

Vi har modtaget en pakke, men med de forkerte ting i. Jeg skriver så af tre omgange en sms, som de vÊlger at ignorere. Min sÞn sender efterfÞlgende en sms, hvor han skriver at han har et spÞrgsmål til dem - den svarer de på, indtil han gÞr opmÊrksom på at han mangler nogle rigtige dele fra dem, så stopper de igen med at svare. Skide synd for de unge mennesker der vÊlger at bruge deres penge på en hjemmeside der ikke fÞlger almindelig god skik. Her handler vi ikke igen.

2024幎2月19日

Hold jer langt vÊk fra det firma

Hold jer langt vÊk fra det firma
Jeg bestilte nogle dele mandag kl 13 og da jeg ikke hÞrt noget fra dem sendt jeg en mail til dem tirsdag aften hvor jeg skrev at hvis de ikke kunne sende mine dele onsdag skulle de annullere min ordre sender sÃ¥ en sms onsdag aften da de ikke har svaret pÃ¥ min mail og skriver sÃ¥ igen at hvis de ikke fÃ¥r dem sendt torsdag skal de annullere min ordre kort tid efter kommer der en mail og en sms at de har sendt den til mig om eftermiddagen og kl 18.13 fÃ¥r jeg en besked fra gls om at scootergear har registreret en pakke sÃ¥ det var en fed LØGN at den var sendt af sted stÃ¥r og pÃ¥ pakke at de har kÞbt portoen kl 18.06at man lyver over for ens kunder er da en kundeservice der vil noget HANDLER DER IKKE IGEN

2024幎1月31日
自発的なレビュヌ

Så kom der styr på butikken igen

Det tyder nu på, at der igen er kommet styr på butikken, efter en ny leder er kommet til.
De kan nu ringes op, og jeg gjorde opmÊrksom på, at jeg savnede mine penge efter en vare var blevet returneret for mere end to måneder siden. Hun beklagede situationen, og efter 10 min. var pengene på min konto.

2024幎1月25日

Skulle indblande politiet

Havde tjekket andmeldelse fÞr kÞb men håbede de var Beder end det der stod
Jeg kÞbte for 300kr klistermÊrker den 2 november
Jeg for ordre bekrÊftelsen med det samme der går 1 uge hvor jeg derefter skriver til det nummer de hår på deres side intet svar der går 1 uge mere jeg skiver igen på et andet nummer intet svar
Jeg finder så ejeren af firmaet og bliver nÞd til og Skive at jeg anmelder dem til politiet vis de ik svare mig inden for 1 dag jeg for svar morgen efter at min ordre er annulleret og mine penge kommer tilbage på min konger inden for 2 dage
Det kan ik passe man skal sige man anmelder dem vis de ik svare de er en virksomhed skulle man tro tror bare det er en lille dreng der syntes det ville vÊre sejt og have en virksomhed men ik har styr på det sku for dårligt

2023幎11月15日
自発的なレビュヌ

Jeg har for et stykke tid siden kÞbt en
g

Jeg har for et stykke tid siden kÞbt en original pgo udstÞdning til 1299kr fra scootergear. Da pakken kommer har jeg modtaget en pgo sport udstÞdning til 450kr. De har dog stadig trukket 1299kr fra min bank.
Jeg har prÞvet at ringe til dem og skrive til dem men jeg har ikke fået nogen form for tilbagemeldning fra dem.

2023幎10月19日

Hold jer langt vÊk

Lagde en ordre d. 28. august, og modtog ordrebekrÊftelse med det samme. I dag, d. 16. September, har jeg stadig ikke modtaget mine varer. Har forsÞgt at kontakte dem på SMS, som man får besked om alle steder, men de svarer ikke.
Pengene har de selvfÞlgelig trukket, og dem ser jeg nok nÊppe igen. Men selvom belÞbet er relativt småt, ser jeg ingen anden udvej end at politianmelde Scootergear.

En opfordring herfra er, at finde et andet sted at handle.

2023幎8月28日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。