Köpte Dasia Achillea för 1400 kr den 23/2. Skorna höll tyvÀrr inte mÃ¥ttet och behövde reklameras efter bara en mÃ¥nads anvÀndning. Bemötandet frÃ¥n butikschefen pÃ¥ Scorett Sickla var nonchalant och arro... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Försökte göra en reklamation pÃ¥ ett par skor som jag handlade för 1 mÃ¥nad sen. Fick höra att det Àr slitage som orsakat skadan och att det inte Àr nÃ¥got dem kan hjÀlpa mig med. Notera att jag an... ãã£ãšèŠã
Köpte ett par fodrade vinterskor (Mount Faden Boots, Sympatex). Ãr glatt överraskad av de höga kvalitén pÃ¥ skorna. Priset var bland högsta i butiken, men man fÃ¥r verkligen valuta för pengarna. Riktig... ãã£ãšèŠã
VARNING!!! Scorett, SergelgÃ¥ngen. Köpte ett par höga stövlar till dottern för 1 300 kronor och efter endast fyra timmars normal anvÀndning gick klacken helt sönder. Jag hÀnvisades av tvÃ¥ i personale... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Scorett Footwear AB Àr en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och online. Hos Scorett hittar du trendiga och klassiska damskor och herrskor samt vÀskor, accessoarer, skovård och skotillbehör. Scorett vÀnder sig till mode- och kvalitetsmedvetna skoÀlskare.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Varning!
Jag köpte ett par skor i Nordstan i gbg.
Rosa Negra 857-0703 Boots Broddar Svart.
Efter 100 meter fick jag skavsår på högra skon.
Provade med inlÀgg, blev vÀrre.
Ã
kte tillbaka till butiken och fick rådet att jag skulle sÀlja dem på blocket. Det accepterade jag inte.
Tjejen dÀr sade: "Men du har ju gått med dem ju, de kan vi inte byta in"
Jag lÀmnade de på disken och sade att jag ville inte ha dem. Tjejen dÀr tog dem och tog nÀsta kund.
Jag gick ivÀg, sur som fasiken.
Mina pengar försvann och skorna också.
Finns det ingen garanti enligt svensk lag som gÀller hos dem.
Så nu Àr jag blåst på 2000:-
VARNING Se upp för skojarna på Scorett!!!

Canadian Snow
Canadian Snow. Redan från början var det fel på innersulan, ville jag tyvÀrr inte upptÀckt i butiken. De åtgÀrdade felet, vilket tog någon vecka. TyvÀrr har fodret slÀppt i hÀlen på båda skorna, och då efter 1/2 sÀsong. Vilket skrÀp, blir inga mer av det mÀrket.

This company is scam
This company is scam. I ordered some winterboots, never received a confirmation of my order, nor an invoice, nor the shoes. I will report this to the police.

Scorett Footwear AB ããã®åç
Helt otroligt att inte ens kunna ge friâŠ
Helt otroligt att inte ens kunna ge fri frakt nÀr man köper ett par skor för flera tusen.

DÃ¥lig reklamationspolicy!
Köpte ett par Canada Snow Noel för 2400 kr, men fick skavsår på hÀlen efter första promenaden. Någon plastbit i hÀlkappan skar in. Två dagar senare nÀr jag såklart vill reklamera detta uppenbara produktionsfel i butiken så vill de inte ta emot dem. Jag ska sjÀlv ta dem till skomakaren för att få dem fixade.
Efter en del dividerande så tog de tillbaka dem för att skicka dem till skomakaren utan kostnad, så det var vÀldigt snÀllt av butikspersonalen. Men att Scorett har som policy att inte acceptera ett uppenbart produktionsfel på dyra skor Àr helt galet. De borde skicka skorna till Canada Snow så de får feedback på att det finns fel i deras produktion.
Fungerar ej
Att en så stor kedja inte har en fungerande e-handel år 2023 såsom att tillhandahålla bestÀllda produkter, ha kundkontakt, sköta återbetalningar mm. övergår mitt förstånd. En månad har gått utan att jag fått bestÀllda skor och fakturan Àr inte ens makullerad.
Varning!
Jag returnerade ett par skor i butik som jag köpt via Scoretts hemsida. Jag har registrerat uppgifter via Klarna för återbetalning. Det har nu gått 3 veckor och jag har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar. Har kontakt Scoretts kundtjÀnst men utan resultat!
Superservice
Skor jag ville köpa fanns inte online, men fick tips att de skulle ha i en affÀr. De hade inte kvar dessa lÀngre men ger mig ett telefonnummer till en butik i Kristianstad som sedan skickade dessa till min huvudman. Stort tack för fina skor, service, fin liten personlig hÀlsning och Scorett har haft ett föredömligt agerande. TÀnk om alla varit lika serviceinriktade!
BestÀllde 1par skor för 11 dagar sedan
BestÀllde 1par skor för 11 dagar sedan! Inget fÃ¥tt mer Àn betalningen! GÃ¥r bara att kontakta via chatt! Och dÀr svarar de inte!! Hade behövt skorna i helgen och vill avboka och köpa i butik.. men kontaktat dem 4dagar nu men inget svarð¡ð¡ð¡finns inget telefonnummer
Riktigt irriterande att man efter 9âŠ
Riktigt irriterande att man efter 9 dagars vÀntan efter inköp av ett par vinterskor med leverans till butik fÃ¥r svaret frÃ¥n kundtjÀnts ( som jag sjÀlv kontaktade ) att varan Àr slut? utifrÃ¥n Kjedjans storlek & butiker i hela Sverige tror dom borde ha trimmat sin webbförsÀljning, men nej! svÃ¥rt att fÃ¥ kontakt, ingen fysisk person att prata med mm. Ãnskade att man tittat pÃ¥ tidigare omdömmen gÀllande mÀrket.
Helt ny sko till skomakaren
Hejsan. Jag undrar varför man lÀmnar in en ny vara som har ett fel till en skomakare. Jag köpte ett par nya Canada snow skor för 2600 kr pÃ¥ fredag. AnvÀnde inte skorna alls dÃ¥ jag pÃ¥ lördagen hamnade akut pÃ¥ sjukhus. Och blev utskriven söndag kvÀll vid 23. MÃ¥ndag morgon sÀtter jag pÃ¥ mig mina nya skor och gÃ¥r ut. Och upptÀcker efter ca 200 meter att det Àr nÃ¥got som sticker upp i sulan. SÀtter mig i bilen och tar av skon och kÀnner hur det sticker upp flera knölar i fodret pÃ¥ vÀnsterskon. à ker raka vÀgen till er butik i Liljeholmen för att reklamera detta fabrikationsfel och fÃ¥r dÃ¥ som svar att detta ska skickas till skomakaren som ska försöka reparera felet. Hur kan man repeterar en helt ny sko som suttit pÃ¥ en fot ca 20 minuter? Ãr detta rimligt enligt er.
Scorett ör opålitliga.
BestÀllde skor i butik som jag betalade 2300kr för på plats. 6 dagar senare nÀr jag kontaktar dem o undrar om de har kommit så fick jag till mig att de var slut på lager.
Jag bad om mina pengar tillbaka. Nu har jag vÀntat 17 dagar o ff inga pengar på mitt konto.
Så dåligt skött!
Det var viktigt att jag skulle betala dem på direkten med Swisch, men nu Àr det inte viktigt att jag som kund får mina pengar tillbaka.
Finns heller inget telnr till kundtjÀnst.
VÃRDELÃST!
Bristande kvalité och kundservice
Efter att ha köpt Novita-skor från Scorett blev jag besviken över både kvaliteten och kundservicen. Efter endast några timmars anvÀndning i vardagliga situationer som bilfÀrd och dop, uppstod repor i skinnet. Vid reklamation i Drottninggatans butik, dÀr jag prata med butikschefen, möttes jag av ovÀnligt bemötande, bristande förståelse och envÀgskommunikation om yttre påverkan, vilket jag inte kan bekrÀfta. Att både produkten och servicen inte lever upp till förvÀntningarna för ett par 3000-kronors skor Àr mycket beklagligt. Hoppas att Scorett kan förbÀttra kvalitet och kundbemötande i framtiden.
VARNING!!
VARNING!!
Dålig kvalitet som går sönder efter 1 anvÀndning!!
Personalen Àr upplÀrda i att vara otrevliga vet inte hur man ger kundservice..
Sjukt att kvalite skall vara en utav deras ledord Àr pinsamt. Butikschefen på Drottninggatan borde få sparken. Verkar vara okej att lÀxa upp kunder och bete sig som ett svin rent ut sagt. Ingen i min nÀrhet kommer att sÀtta sin fot på en Scorett butik någonsin igen.
Scorett vÀldigt dålig återförsÀljare åt Canada Snow
Scorett återförsÀljare åt Canada Snow. Har vid minst två tillfÀllen bestÀllt via Scorett då butiken finns både lokalt hÀr i Uppsala(GrÀnby Centrum) och på nÀtet.
Vid tidigare bestÀllning för ca 2 år sedan har varan till och med bytts ut vid påvisad defekt. Den hÀr gången bestÀlldes en jacka för ca 3800 kr till min fru och bekrÀftelse skickas till mitt mejl. Jackan finns i sortiment enligt hemsidan men efter några dagars vÀntan har inte order dykt upp på mitt Scorett konto och butiken i GrÀnby Centrum(Uppsala) kunde se order med status bestÀlld.
Efter ca 7 dagar får jag ett mejl från Scorett att order har blivit annullerad på grund av fel i lager saldot. Samma dag besökte jag affÀren i GrÀnby som hade jackan i sortiment och kunde lÀgga den åt sidan. Bad personalen att reda ut det hela och komma med vettig kompensation för Scoretts dåliga bemötande.
Dagen dÀrpå besökte jag butiken men sÀljaren beklagade och har fortfarande inte fått återkoppling. Då min fru har vÀntat i 8 dagar på sin jacka så köptes exemplaret som var undanlagd för hela summan, ingen rabatt! SÀljaren lovade återkomma nÀr svaret har kommit.
ca 16 dagar efter bestÀllning skapades besökte jag Scorett i GrÀnby Centrum, dÀr jag fick ursÀkt för det som hÀnde med ingen kompensation varken från Scoretts webteam eller butiken.
Det hela missköttes av flera personer på Scorett och vÀldigt dåligt kundbemötande leder till att varken jag eller min fru kommer någonsin handla på Scorett. Hoppas verkligen att Canada Snow vÀljer andra återförsÀljare som vet hur man kommunicerar med kunder och bemöter eventuella problem!
Uppdatering :
Scorett kundservice efter allt som hÀnde och Àr beskrivet nedan har gått med på att betala tillbaka 20% som kompensation.
Eco Proofer nr 3 dåligt sprayflaska
Proofer och Àr extremt missnöjd. Jag kan inte riktigt sÀga så mycket om sjÀlva sprayen men flÀckan Àr vÀrdelös. Det går inte att spreja skorna utan att få lika mycket impregneringsvÀtska på sina hÀnder. Det Àr ingen fel på flÀckan men bara extremt dåligt design. Jag har aldrig varit med om så extremt dåligt sprayflaska. Byt sprayflÀckan, tack!
Skor började tappa lÀderdetaljerâŠ
Bara handla någon annan stans.
Skor började tappa lÀderdetaljer första dagen. Ingen retur pga att jag anvÀnt skorna och dragit i dem nÀr jag tagit på mig dem... Va? Riktigt tråkigt.
KÃP ALDRIG SKOR AV SCORETT!
KÃP ALDRIG SKOR AV SCORETT!
Dåligt bemötande vid returen.. Ljuger och skyller över allt på kunden vid retur och uppenbar reklamation.
Canada tufflor var feltillverkade. Otrevligt bemötande av kassörska på Scorett FÀltöverste i Stockholm. FruktansvÀrt otrevlig personal som dumförklarar en kund.
Bought shoes which fell apart (priceâŠ
Bought shoes which fell apart (price 1400 sek), they replaced them. Then it happens again and I should send the shoes in, well... No contact or support for four months... Contact via phone is not possible, support via Facebook finally opened a channel for me and I should write my mail again. FINALLY got an answer and they're sorry for what happened and they would refund my shoes. Yeah... Sorry but I expect more than just a refund.
Usel kundservice
Usel kundservice! De tar inget ansvar för den dåliga kvalité som skorna har. Trots tydliga kvalitetsbrister ger de ingen reklammation!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ