Köpte Dasia Achillea för 1400 kr den 23/2. Skorna höll tyvÀrr inte mÃ¥ttet och behövde reklameras efter bara en mÃ¥nads anvÀndning. Bemötandet frÃ¥n butikschefen pÃ¥ Scorett Sickla var nonchalant och arro... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Försökte göra en reklamation pÃ¥ ett par skor som jag handlade för 1 mÃ¥nad sen. Fick höra att det Àr slitage som orsakat skadan och att det inte Àr nÃ¥got dem kan hjÀlpa mig med. Notera att jag an... ãã£ãšèŠã
Köpte ett par fodrade vinterskor (Mount Faden Boots, Sympatex). Ãr glatt överraskad av de höga kvalitén pÃ¥ skorna. Priset var bland högsta i butiken, men man fÃ¥r verkligen valuta för pengarna. Riktig... ãã£ãšèŠã
VARNING!!! Scorett, SergelgÃ¥ngen. Köpte ett par höga stövlar till dottern för 1 300 kronor och efter endast fyra timmars normal anvÀndning gick klacken helt sönder. Jag hÀnvisades av tvÃ¥ i personale... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Scorett Footwear AB Àr en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och online. Hos Scorett hittar du trendiga och klassiska damskor och herrskor samt vÀskor, accessoarer, skovård och skotillbehör. Scorett vÀnder sig till mode- och kvalitetsmedvetna skoÀlskare.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
CANADA SNOW Toronto Premium CurlingâŠ
CANADA SNOW Toronto Premium Curling Svart.
Inget fel på personal men skorna!
Jag köpte ett par av denna modell 2019.
Jag fick anvÀnt de 2 dagar sen lossnade limningen och började lÀcka in. Eftersom jag Àr boende i ett vinterland så behövs det ordentliga varma skor om vintern. Men NEJ. Gick i sneakers hela vintern istÀllet för att skorna inte va till någon nytta.
Fick de utbytta.
Ãnnu en gÃ¥ng sÃ¥ lossnade limningen, Ã¥ter igen in i butik för att göra nÃ¥got av saken. DÃ¥ skickades skorna in pÃ¥ lagning.
Samma sak nÀr jag fick tillbaka dem, limningen lossnade.
Det Àr som en cirkel. Konstant in på lagning och jag har anvÀnt mina skor max 5 gånger på 4 år.
HUR?!?! Jag menar HUR kan ni sÀlja en produkt som inte håller?!?! Det ska vara en hÀrdad sko? Hur kan den vara hÀrdad nÀr det bara lossnar konstant?
KÃP absolut inte nÃ¥gra skor frÃ¥n scorett. Man köper skor hos dem som Àr snabbgjorda som dom sÀljer till löjliga priser.
Nu står mina skor i garderoben som på ett museum, så dom pengarna kunde jag har köpt några andra hållbara skor för.
Det finns skor som Àr exakt lika varma, med ull och fördelen Àr att de inte lÀcker in eller lossnar någonstans.
Köp aldrig skor av scorett
Köp aldrig skor av scorett. Dåligt bemötande nÀr skor inte håller. Ljuger och skyller över allt på kunden, uppenbar reklamation. Kontaktade tillverkaren Barbour som bekrÀftade och dÀr de blev förvånade eftersom de har en reklamationspolicy mot scorett dÀr butiken får ersÀttning. Detta låtsades Emopria som om de inte hade någon aning om. OÀrliga.
Jeg kan desvÊrre bekrÊfte at denneâŠ
Jeg kan desvÊrre bekrÊfte at denne butikskÊde ikke lever op til deres forpligtelser omkring reklamation. Vi kÞbte et par sko til 599 kr, som allerede faldt fuldstÊndig fra hinanden efter mindre end tre uger. Scorett siger at det er forventeligt og anerkender ikke reklamationen.
Uanset hvor godt et tilbud I tror I finder, så vil jeg på det kraftigste anbefale jer at kÞbe jeres sko et andet sted. For her er både kvalitet og service under al kritik.
I kan gå ind på hvilken som helst Scorett butik på Google Maps og se i anmeldelserne og finde billeddokumentation på både kvalitet og kÞbstidspunkt.
Jeg håber de synes de var det vÊrd.
Nå.. jeg skal videre til Yelp, blogs, Facebook etc med mine advarsler, for jeg Þnsker ikke andre skal blive snydt, som jeg er blevet.
For guds skyld: Handl et andet sted. Her er de tilsyneladende ligeglade med både kvalitet, service og kunderne.
FruktansvÀrt bemötande vid uppenbar reklamation
InstÀmmer med alla andra kommentarer, fruktansvÀrt hanterade av reklamationer. I detta fall i butiken i Nacka forum. Stor okunskap om skor men det måste också vara någon typ av policy, att skylla på kund. Limmet för innersulan på mina sandaletter slÀppte efter mindre Àn 3 veckor (3 dagars anvÀndning). Personen i butik nÀr jag gick för att lÀmna in skorna kunde inte bedöma detta och tog in skorna för att "kunnig" personal skulle kunna bedöma. Några dagar senare fick jag ett samtal dÀr de sa att de bedömde att detta berodde på slitage!! Helt galet, en sula ska inte slÀppa efter 3 veckor!! Helt fel såklart och oturligt nog för dem i butik har jag sjÀlv jobbat i skobutik i många år och hade kunskap nog att verkligen stå på mig så att de tillslut lagade skorna. Det Àr inte ens ett svårt fel för en skomakare att laga och jag kan inte förstå hur de kan få för sig att bråka med sina kunder om detta. Jag kommer aldrig mer gå in i en scorettbutik nu nÀr jag vet hur de behandlar sina kunder. De har uppenbart alldeles för dålig kvalité på sina skor, nÀr de dessutom har den hÀr skeva instÀllningen till reklamationer.
Tar ej ansvar över reklamation
Jag har aldrig skrivit en recension tidigare, men i det hÀr fallet så kÀnner jag mig tvungen. Köpt ett par superfina K.Cobler klackar (scoretts egna varumÀrke). Bar under EN eftermiddag och under denna tid så slÀppte "lÀdret" på flera stÀllen. Jag gick såklart för att reklamera och de ansåg detta som slitage och ville inte ta tillbaka skorna.
Om man inte kan ha ett par skor mer Àn några få timmar, INOMHUS, hur kan man då sÀlja produkten? KÀnns tyvÀrr som att Scorett satt i deras affÀrsplan att inte ta emot returer för att göra en bÀttre vinst!
SÃ¥ besviken.
DÃ¥lig policy kring reklamationer
Dålig policy kring reklamationer, returer samt öppet köp. Tråkigt bemötande av kassör som inte borde bestÀmmas av chef och skomakare, kunden borde få rÀtt. Rekommenderas ej.
Skor var feltillverkade och gick sönder efter endast några dagar, borde ej bedömas av skomakare.
Scorett Liljeholmen.
Aldrig mer scorett
Köpte ett par skor för 1400:- som gick sönder på 3 månader. Ingen hjÀlp med detta. Skrev ett mail med konstruktiv kritik kring hur de hanterade Àrendet (ej deras avsaknad av kompensation utan snarare hur personalen hade agerat) och fick inte ens ett svar. Oseriöst företag, aldrig mer scorett!
Köpte mina skor knappt en mÃ¥nad sedanâŠ
Köpte mina sandaler knappt en månad sedan 1200kr dem har töjs ut, dem. Så dålig kvalite jag krÀver att byta ut, men får ett nej dem Àr så otrevliga vid triangel Malmö.
Köp aldrig skor i från scorett dem heter Håkansson på deras skylt varning. Köp aldrig dÀrifrån ni kommer ångra er, kommer aldrig köpa skor i från dem aldrig, deras bemötande dem har noll service.
Uselt
På Scorett Emporia fick jag inte byta skor köpta till ordinarie pris på Scorett Center Syd för att på Scorett Emporia såldes de med rabatt. Serviceminded, eller hur? Brukar sÀllan handla dÀr, och nu tÀnker lÀgga av helt.
FruktansvÀrt dålig reklamationsservice
FruktansvÀrt dålig, lagstridig, hantering av reklamationer. De påstår att de har rÀtt att laga samma fel tre ggr enl Konsumentköplagen och göra avdrag för anvÀndning. Varje lagning tar 14-21 dagar eftersom de lÀmnar en dag i veckan till skomakaren och det tar ytterligare en vecka att få tillbaka dem med nÀsta runda. I egenskap av jurist kan jag meddela att fett inte Àr förenligt med vad en konsument ska behöva tolerera.
Dessutom påstå de att knappt anvÀnda skor, Novita Chelsea boots för 2000 kr, vars sula skjuter ut något, lÀtt får mycket stötar mot kullersten och då kan skadas (i detta fall slÀppa helt mot resten av skon), men att detta inte skulle vara ett fabrikationsfel och dÀrför inte rÀknas som reklamation?! Man kan förvÀnta sig att en sko håller för helt vanlig stadspromenad utan att slÀppa - definitivt till det priset.
Som tidigare recensent skrivit, har Scorett satt upp egna interna policies som inte Àr förenliga med KKL och bemöter reklamationer på ett fruktansvÀrt dåligt sÀtt. Jag kommer ta detta vidare.
FIFFLARE! HANDLA EJ HOS DEM!
Köpte mitt andra par Hugo Boss sneakers hos dem som gick i sönder på exakt samma stÀlle som det första paret. Dom var ca 6 månader gamla nÀr jag gick dit för och reklamera dem. Tjejen som jobba dÀr tog en titt på dom och sa direkt att det Àr slitage. NÀr jag fråga henne hur det kan vara slitage på 6 mån gamla skor och förklara för henne att det Àr mitt andra par som går sönder på exakt samma stÀlle, fick jag som svar att:
-Detta Àr vår policy jag kan inte göra något.
DÀrefter kontakta jag Hugo Boss som godkÀnde reklamationen på båda paren och återbetala mina pengar. Scorett har satt i system att neka reklamationer och vara allmÀnt otrevliga. Köp ej skor hos dom ni kommer bli vÀldigt besvikna ifall ni har en reklamation. NÀr jag kontakta deras kundtjÀnst för att fråga hur Hugo Boss godkÀnde min reklamation men inte dom, fick jag inget svar. Jag skicka 2 mail dÀr jag ifrågasatte det men fick inget svar på nån av dem.
Dom borde inte få sÀlja skor överhuvudtaget!
Riktigt hycklarbolag,medâŠ
Riktigt hycklarbolag,med betalningsanmÀrkningar.tar uc på folk som söker jobb dÀr,medans dom ej sköter sina egna kort rÀtt!!!
Sökte et par sandaler som var âsoldâŠ
Sökte et par sandaler som var âsold outâ, kundservice kontaktade butik i Partille, som havde dem. Butikken kontaktade mig og fik dem sendt til Malmö. I kassan lÃ¥ en personlig besked med önske om en god sommar i nye sandaler. Alt det pÃ¥ 3 dage ðððsuper kundservice ð¥
Terrible customer service
I bought boots of the brand Canada Snow. The first day on put on them I see that one shoe has a defect. The customer service I received when I went back to the store to get the shoe fixed was one of the worst I have experienced. I would agree to any solution. My only request was to fix the shoe by tomorrow since I bought the shoes to use them on a ski trip I am heading to tomorrow. Unfortunately, they refused to replace the defected shoe or could they guarantee to fix it by tomorrow. They could neither offer me other options. They just kept referring to their policies that of course doesnât mean anything to me or something that I agreed to at the time of purchase.
I bought my shoes in Mall of Scandinavia but since I leave in Uppsala I visited their store in GrÀnby Uppsala to get help
GÃ¥ng nummer 2 med samma skor som varitâŠ
Gång nummer 2 med samma skor som varit lagade. Efter 3 gånger Àr dom återigen trasiga. Vill ha pengarna tillbaka men det Àr inte deras policy. Butikschefen i det hÀr fallet har noll koll på kundservice. Kommer aldrig köpa skor dÀr igen.
Och otrevligt bemött blir man med i gallerian city.
FörskrÀcklig service
FörskrÀcklig service. FruktansvÀrt otrevlig personal som dumförklarar en nÀr det Àr något fel på skorna man köpt⊠har köpt tre par skor hÀr (med några års intervall) varav jag haft problem med två av dem. Kommer absolut inte köpa några skor hÀr igen. Detta gÀller butiken i Nordstan, Göteborg.
Fick betala 150 kr för retur
Fick betala 150 kr för retur, trots att jag sjÀlv lÀmnade in skorna i butik. Kommer inte handla dÀr igen.
Dåligt bemötande vid reklamation
Jag köpte ett par skor i present till min dotter. Efter endast 1 månads anvÀndning var tyget på insidan hÀlen helt trasiga på båda skorna. Personalen sa att endast butikschefen kunde bedöma om skorna kunde reklameras. Butikschefen började direkt att ifrågasÀtta hur skorna hade anvÀnts och att felet skulle ha orsakats av min dotter. Skor som kostar 1100 kr och anvÀnts normalt i endast 1 månad bör kunna reklameras utan att man ska kÀnna sig anklagad. Butikschefen tyckte sjÀlv att hon har ett bra kundbemötande men hon får mycket dåligt betyg av mig. Efter ganska mycket diskussion ansåg hon att hon ska vara snÀll för denna gången och jag fick ett par nya likadana men sa också att hÀnder det igen kommer hon att inte godkÀnna en förnyad reklamation. Jag kommer aldrig att köpa något i denna butiken igen! HÀnder samma fel igen efter endast 1 månad, kommer jag reklamera igen och hjÀlper inte det vÀnder jag mig till ARN.
UtmÀrkt och imponerande service!!
UtmÀrkt och mycket imponerande service av en anstÀlld på Drottninggatan (vid namn R..) nÀr min fru skulle köpa skor till våra tvillingdöttrar idag. Du borde bli befordrad! Den servicen vi fick möter jag alltför sÀllan idag. Tack. Hade jag kunnat skulle du fått fler stjÀrnor Àn 5!
Ingen pÃ¥ scorett i Norrköping ÀrâŠ
Ingen pÃ¥ scorett i Norrköping Àr serviceminded! Köpte en sandal frÃ¥n deras egna mÀrke Dasia. Köpte dem för 4 dagar sedan och hade pÃ¥ mig dem i 2h och innersulan pÃ¥ vÀnster fot fick luftbubblor. Gick till butiken för att reklamera men dem ville laga och tyckte att âdet var synd att kassera en sko med en sÃ¥dan lite defekt.â 900kr , haft dem i 2h och ingen reklamation utan en lagning!? Det Àr inte att vara serviceminded. Köper det om jag hade skon i en vecka eller en mÃ¥nad men inte i 2h! Första och sista gÃ¥ngen jag handlar dÀr!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ