Sebra Interior レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg havde kÞbt nogen nye greb til en Leander kommode efter en godt stykke arbejde fra servicemedarbejder Bodil fandt vi ud af at en lille dims man skal bruge ikke passede fordi kommoden er en gammel... もっず芋る

The most horrific experience with this retailer. Would never reccomend or buy again they treat customers like crap. Purchased a long time ago needed some screws chased a dozen times contacted other... もっず芋る

Vi havde kÞbt en brugt Sebra seng, og manglede desvÊrre en del skruer for at kunne samle sengen. Jeg kontaktede Sebra og fik fat i Louise. Hun var meget hjÊlpsom, og brugte en del tid pÃ¥ at hjÊlpe os... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kundenservice mit großem ❀! Wir haben den Spielzeughasen (Marke Sebra) unserer Tochter verloren. Weil er nicht mehr zu bekommen war (das Spielzeug war 6 Jahre alt), habe ich der Zentrale in DÀnemark... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. おもちゃ屋

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

NÃ¥r du vÊlger et produkt fra Sebra vÊlger du samtidig et dedikeret dansk bÞrneinteriÞrmÊrke, som fokuserer pÃ¥ sikkerhed, funktionalitet og kvalitet. Sebra sortimentet er karakteriseret ved skandinavisk enkelhed og stÞrstedelen af kollektionen er lavet af autentiske materialer - herunder trÊ, uld, genbrugspapir og Þkologisk bomuld. Desuden er en stor del af kollektionen hÃ¥ndlavet, hvilket gÞr mange af produkterne helt unikke. Sebra tror pÃ¥, at det at skabe et hjem med plads til bÞrn og deres leg og kreativitet ikke behÞver at vÊre ensbetydende med Êstetiske kompromiser. Derfor har Sebra gjort det til deres vision at skabe produkter fyldt med glÊde for legesyge bÞrn og deres stilbevidste forÊldre
 og det har de gjort siden 2004.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

ekstra ordinÊr god service

Vi har kÞbt en Kili seng til vores sÞn gennem en anden forhandler. Sengen er et år gammel, men er kun blivet brugt 2 måneder. Så sengen har stået til pynt det meste af tiden. Vi opdager at nogle af samlingerne har slået revner, derfor kontakter vi forhandler da vi vil gÞre brug af reklamationen.

Hos forhandleren (ikke Sebra) forklarer vi hvad der er sket med sengen og fremsender billeder som dokumentation, vi får så svar tilbage om at de gerne vil give 300 kr. i kompensation for skaden. Dette belÞb kan vi ikke acceptere, slet ikke når det er en seng i den prisklasse. Vi vil gerne bare have en seng som ikke har fejl eller skader.
De foreslår så at vi kan sende hele sengen ind, pakke den forsvarligt sammen og sende den ind. Dette takker vi pÊnt nej til, jeg kan på ingen måde stå indenfor at pakke denne seng forsvarligt ind og vil ikke risikere at få sengen retur med en masse nye skrammer fra transporten. Det fremgår tydligt på billederne hvad der er galt med sengen, derfor ville det vÊre lettere for dem at sende de dele af sengen hvor der var et problem og det ville vÊre lettere for os.

Jeg tog kontakt til producenten (Sebra) og forklarer situationen som den er. I forklarer så at denne forhandler ikke lÊngere er forhandler af jeres produkt. Jeg kunne straks mÊrke at i tog sagen alvorlig og gerne ville hjÊlpe mig med min seng. Status er at i sender mig to nye gavle til vores seng, trods vi ikke har kÞbt sengen hos jer. Det er altså virkelig god kundeservice! Derfor tusinde tak for hjÊlpen til Kirsti.

De bedste hilsner fra Anni

2018幎9月19日

Virksomhed udover det sÊdvanlig

KÊre Sebra,

Jeg har endnu engang oplevet en kundeservice udover det sÊdvanlige. Det er ikke ofte jeg har kontaktet jer men hvis det er sket er kundeservicen i top, sÞde og hjÊlpsomme medarbejdere og udover dette er vi så heldige at I har nogle super lÊkre produkter som I står inde for. I får 5 stjerner med et lille plus hvis man kan give dette;-)

GlÊder mig til at se jeres kommende kollektioner som skal pryde mine bÞrns vÊrelser men også de I vores omgangskreds som jeg anbefaler jer varmt til:-)

Rigtig god Jul til hele teamet.

2016幎12月14日
自発的なレビュヌ

Kundeservice ud over det sÊdvanlige!

Vi fik, til vores lille datter, en elefant uro med musik i. Efter et par mÃ¥neder, med ganske almindeligt brug gik den desvÊrre i stykker 😕 Da vi havde fÃ¥et den i gave, var der ingen kvittering med pÃ¥ den (vi vidste heller ikke i hvilken butik den var kÞbt). Jeg skrev derfor en mail til sebra.dk, som prompte sendte mig en ny! Flot gjort, at de stÃ¥r inde for kvaliteten af deres produkter, selvom det egentlig ikke lÊngere var deres ansvar 😃

2016幎3月3日

Utrolig god kundeservice!

Utroligt fint legetÞj til bÞrn! Min datter fik det sÞde dukke-thestel i julegave, men var uheldig at få Þdelagt hanken på kanden efter kun 5 min. brug, da hun tabte den, og den landede uheldigt. Jeg kontaktede Sebra for at hÞre, om jeg kunne kÞbe en ny kande (uden at skulle kÞbe et helt nyt sÊt), og de sendte mig kvit og frit en ny kande. En meget venlig og imÞdekommende kommunikation. Jeg kan varmt anbefale andre at kÞbe hos Sebra.

2016幎2月3日