PÃ¥tvinger mig tilmelding af produkt... Jeg havde en telefonsÊlger i rÞret, 3 gange fortÊller jeg vedkommende at jeg blot Þnsker et tilbud pÃ¥ hvilke priser SEF kan tilbyde. EfterfÞlgende modtager... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kontaktede SEF for hjÊlp til dokumentation for forbrug, og fik ret hurtigt mailsvar, men -ved ikke hvor fejlen var- kunne ikke se de vedhÊftede filer. Ringede, kort ventetid, utrolig sÞd medarbejde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hej SEF Jeg bestilte ladestander hos jer og I kunne levere hurtigt og indenfor en uge. God service hele vejen igennem fra bestilling til installation, samt pÊnt udfÞrt arbejde hÃ¥ndvÊrksmÊssigt. Dy... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En rigtig god oplevelse. Da vi stod overfor at skulle kÞbe en ladestander var det naturligt at henvende os til SEF,da vi gennem mange Ã¥r har vÊret bruger. Vi blev mÞdt af sÞde og imÞdekommende medarb... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FÃ¥borgvej 44, 5700, Svendborg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 87ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Fantastisk oplevelse med ladestander fra SEF!
Jeg har vÊret kunde hos SEF i mange, mange Ã¥r â bÃ¥de som el- og fiberkunde â og har altid vÊret meget tilfreds med deres service og stabilitet. Da jeg besluttede mig for at fÃ¥ installeret en ladestander derhjemme, var det derfor helt naturligt at vÊlge SEF igen.
Fra fÞrste kontakt til fÊrdig opsÊtning gik alt glat. Kommunikationen var klar og professionel, og selve installationen blev udfÞrt hurtigt og effektivt af dygtige teknikere. De tog sig tid til at forklare, hvordan ladestanderen fungerer, og svarede tålmodigt på mine spÞrgsmål.
Servicen har som altid vÊret i top â det er tydeligt, at SEF gÃ¥r op i deres kunder og leverer hÞj kvalitet hele vejen rundt. Det fÞles trygt og nemt at have med dem at gÞre, og jeg kan varmt anbefale SEF til alle, der overvejer en ladelÞsning til elbil.
Tak for endnu en god oplevelse, SEF!

SEF Energi ããã®åç
Ja jeg er helt og aldeles tilfreds med SEF har vÊret kunde i rigtig mange år med hensyn til el. Så da vi fik vores elbil var det også SEF der var vores fÞrste valg. Vi blev sat på MONTA app med det samme så vi kunne lade i byen ind til vi fik sat ladestander op på adressen som både gik hurtigt og pÊnt sat op. Så derfor har jeg givet SEF plus Fiberlan fem stjerner

SEF Energi ããã®åç
Som mangeårige tilfredse kunder hos SEF, valgte vi naturligt en lade lÞsning fra dem. Installationen af lade stikket gik super nemt af kompetent teknikker. Nu glÊder vi os til at komme i gang med at bruge lÞsningen.

Meget hjÊlpsomme!!!ðð»ðð»ð¥³

SEF Energi ããã®åç
Sef Energi har imponeret med en moderne og effektiv strategi, der virkelig gÞr en forskel. De har implementeret en struktur med fire arbejdsdag, som sikrer en mere fleksibel og produktiv arbejdsstyrke.
Det er tydeligt, at Sef Energi investerer i både deres medarbejdere og fremtidens arbejdsmarked. En virksomhed, der går forrest med innovation og smart organisering!
Kan varmt anbefales! ð¥

SEF Energi ããã®åç
Jeg fik de direkte svar som jeg spurgte om, ikke noget unÞdvendigt udenom snak for at distrahere. Kort & kontante svar, med en god forklaring ved spÞrgsmål herom. Mange tak

SEF Energi ããã®åç
Vi har vÊret kunde nogle år nu. Og bestilte en ladestander det gik rigtig hurtigt.
Super service og flink personale.

SEF Energi ããã®åç
Har fået lade og det gik fint og hurtigt meget godt - jeg kÞbte så også en holder til ledning den mindste lille stykke bukket jern til 500 kroner havde jeg vist at det var sådan så havde jeg selv kÞbt en til 20 kroner

SEF Energi ããã®åç
Det er altid en god og behagelig behandling man får. Venlige medarbejdere man får i rÞret.

Super oplevelse
Meget forstående og behjÊlpelig kunde service

SEF Energi ããã®åç
En super hurtig og behagelig oplevelse med opfyldelse af svar på spÞrsmål.

SEF Energi ããã®åç
Jeg gÞr flittigt brug af SEF - selvbetjening gennem hele året og jeg er sÊrdeles tilfreds og glad for informations niveauet, det er let at se hvilke aftaler der er mulige, fÞlge med i mit forbrug, se priserne time for time - at min anbefaling kommer netop i dag skyldes en mail, der fortÊller at: Trods store udsving har 2024 givet de laveste elpriser i fire år -

SEF Energi ããã®åç
Jeg har altid fået/mÞdt en venlighed når jeg jeg henvender mig.
God betjening ...

SEF Energi ããã®åç
Altid hÞflig kundeservice og gode forståelige svar på spÞrgsmål

SEF Energi ããã®åç
Deres sÊlgere siger de af en prissammenligningsside er blevet "bedt om" at kontakte mig fordi de er billigere end mit nuvÊrende selskab - det er bare ikke tilfÊldet. Deres sÊlgere siger hvad som helst for at snyde dig og få dig til at tro de biligere end dit nuvÊrende elselskab.

SEF Energi ããã®åç
Fin og hurtig installation af ladeboks - men savner ordentlig dansk vejledning til at få det hele sat op med apps mv. - der er man noget overladt til sig selv. det må kunne gÞres bedre.

En venlig, kompetent og opfÞlgende ekspedition. TAK, vh Kresten