レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har forsÞgt at kontakte Segboradshoppen et par gange pÃ¥ telefon og mail. Ingen svar. Jeg tjekker deres CVR og de stÃ¥r til at vÊre ophÞrt pr. 2018. Hvorvidt der er nogen der har overtaget deres s... もっず芋る

Pas pÃ¥! Dette er desvÊrre ikke et sted man fÃ¥r sine vare selvom man betaler og hverken adresse, telefon nr eller mail kan man finde svar pÃ¥ dem, kan slet ikke forstÃ¥ der findes sÃ¥ ulÊkre mennesker der... もっず芋る

Vi afgiver ordre pÃ¥ segboard og orienterer om, at kan I ikke levere indenfor 1 uge, er vi ikke interesseret i kÞbet. To dage senere skriver I at ordren er annulleret og pengene returneres. I h... もっず芋る

KÞbte et Segboard i marts sidste Ã¥r. Det gÃ¥r ud konstant, nÃ¥r min datter kÞrer pÃ¥ det. Har prÞvet at kontakte firmaet i en mÃ¥ned nu. FÞrst via mail, derefter via deres kontaktformular, pÃ¥ hje... もっず芋る

䌁業情報

1. むンタヌネット ショップ

圓該䌁業による蚘述

Vi tilbyder de mest populÊre segboards i Danmarks. Absolut bedste kvalitet. Kig forbi shoppen og vÊlg i mellem alle vores fede segboards og HoverKarts.

1.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk kÞbeoplevelse!!

Fantastisk service. Blev kontaktet af Martin omkring aftale til afhentning og der var 120% service så det passede til ind i min hverdag! Rigtige god råd om valg af det rigtige board til min sÞn, så på farver og udgaver. Vi er meget glade og det hele stemmer overens med de råd vi fik.
Handler bestemt her igen
Tak!

2019幎5月4日

Mangel på service

Bestilte et blåt segboard d 13-3 som skulle bruges til en fÞdselsdagsgave. Fik en bekrÊftelse på bestilling, men ingen dato for afsendelse. D 18-3 forespurgte jeg på afsendelsestidspunkt. D. 19-3 fik jeg svar at varen var afsendt. D. 20-3 modtog jeg en pakke med et pink segboard. Fejl kan ske. Sendte mail og bad dem ombytte hurtigt da jeg skulle bruge til en gave. Fik svar tilbage d 20-3 at de rettede fejl med det samme. Modtog ingen pakke d. 21-3 og stod uden en gave. Rykkede for status og fik svaret. "Jeg har da sendt dig en mail med tracknummer.". Jeg skev tilbage at den mail havde jeg ikke modtaget og spurgte til status. Jeg fik tilsendt pakkenr som ikke eksisterede på gls. Spurgte igen tll status fik svar at pakken var sendt og der kunne gå op til 4 dage med gls ? D 25-3 kunne jeg stadig ikke sÞge på det angivne pakkenr. D. 27-3 modtager jeg et blå segboard med en ulÊkker taske fyldt med pletter. Måtte igen reklamere. Modtog ny taske d. 31-3
Da jeg kÞbte varen blev jeg oplyst 1-2 dages levering. Selv med pakkefejl som kan ske, burde det uden problem kunne vÊre lÞst så jeg havde haft en gave i rette tid. Måtte gentagne gange rykke for svar og for handling. Jeg er ikke imponeret over servicen. Skrev til Segboard shoppen at jeg havde vÊret utilfreds med forlÞbet - en mail de fuldstÊndig valgte at ignorere.
Jeg kan dog se segboardshoppen efterfÞlgende har rettet leveringtiden (Sendes fra fjernlager. Levering ca.4-5 hverdage.) på den angivne vare - så der er måske håb for andre kunder ikke kommer i samme situation, på lige netop dette produkt.

Svar til segwayshoppen på deres tilbagemelding:
Tak for svaret. Dejligt at i efter jeg skriver en anmeldelse på Truspilot kommer så hurtigt ud af busken og i en så venlig tone (og så på en sÞndag) :-) Mailen i ikke svarer på. Sender jeg onsdag d. 27-3 (ikke weekend)
Alt den gode info i skriver nedenfor kunne jeg havde Þnsket mig tidligere.
Det skal vÊre op til fremtidige kunder at vÊlge hvem man helst vil lytte til :-)

2019幎3月31日

Hej Anne Marie

Det er rigtigt du bestilte et segboard d.13-3 i vores webshop. Ved produktet under produktinfo står der at segboardet afsendes fra vores leverandÞr og leveringstiden er op til 5 arbejdedage. Weekenden tÊller så ikke med som leveringsdag. Pakken blev afsendt d.14-3 fra vores leverandÞr. Vi beklager at pakken så fÞrst ankom d.20-3. Det er uheldigt at vores leverandÞr så fik sendt et pink segboard og ikke et i blå som du faktisk bestilte. Vi modtage en mail fra dig omkring den forkerte farve og tog action på problemet med det samme som vi også skrev til dig. Da dette nye segboard også skulle sendes på ny fra vores leverandÞr, ville dette også tage 5 dage at nå frem til dig. At tasken til segboardet ikke var i ok stand, er ikke ok. Vi modtager en mail fra dig omkring dette problem og sender en ny taske med GLS og den modtager du så dagen efter. At du mener vi ignorere dine mails er helt hen i vejret. Vi har svaret på alt og den sidste mail fra dig er sendt i fredags d.29-3 om eftermiddagen, så den har vi ikke nået at svare på, da vi også skal holde weekend som dig :-)
Du skal vide at vi er kede af forlÞbet og det på ingen måde er noget der er gjort med vilje.
Forsat god dag til dig.

Svar på tilbagmelding fra Anne Marie.
Forstår ikke din sidste kommentar på vores svar til dig.
Mener vi har svaret og hjulpet så meget der stod i vores magt for at få problemet lÞst. Vi har på intet tidspunkt gemt os og vi er da nÞd til at svare tilbage på din anmeldelse på Trustpilot. Der er altid 2 sider af samme sag og vi Þnsker KUN at fortÊlle for syn af sagen. Det er jo trods alt dig der giver din mening til kende og sÊtter stjernerne på anmeldelsen. Alt i alt er problemet lÞst og vi håber fÞdselsdagsbarnet blev glad for gaven. Trods alt en meget flot gave :-)

Min min datter tog sit seagbord i brug

Min min datter tog sit seagbord i brug, men der var "fejl" sÃ¥ hun kunne ikke kÞre pÃ¥ det. Ringede til forhandler, og han hjalp mig igennem, med problem lÞsning, og det virkede. SÃ¥ kan stÊrkt anbefale forhandleren, super god kvalitet og mindst ligesÃ¥ god service, skal sÃ¥ lige nÊvnes at det var den 23/12 hvor forhandler faktisk var gÃ¥et pÃ¥ juleferie.👍 Mvh. Steven

2018幎12月23日

Hej Steve

Rigtig god service

Rigtig god service, og hurtig levering.
Kan virkelig anbefales og sikkerheden er i top

2018幎10月30日

Hej

Pengene vÊrd

Efter at have fået kÞbt nogle billigere (og disiderede farlige) segboards hos en konkurrent, og afleveret disse tilbage til samme igen, endte vi med at kÞbe to nye segboards til en pris der ligger godt 50% over hvad vi ellers havde givet.

Men så fik vi og ungerne godt nok også valuta for pengene!

De nye segboards kÞrer betydeligt lÊngere end de fÞrste, der lÞb dÞd efter mindre end én time eller ca. 2,5 kilometers nonstop kÞrsel (ned til 900 meter med en 13 årig på 45 kilo...) og vi har faktisk endnu ikke oplevet at ungerne er kommet hjem med dem med fladt batteri endnu :)

Ved ikke hvor langt de kan kÞre på en opladning, men det er i hverfald en betydelig forbedring, og vi har da gået en aftentur på ca. 5 kilometer hvor ugerne kÞrte rundt med sÊder på og fuld fart under hele turen, uden at de var flade da vi kom hjem...

Og så er de god styrketrÊning, for der er godt nok gods i dem, hvilket nok primÊrt skyldes ordentlige batterier og solid konstruktion, i modsÊtning til billige modeller der er fyldt med plastik der splintrer fÞrste gang de tipper rundt, og det gÞr de!

Vi kÞbte også nogle sÊder til så segboardsene kan bruges som gocarts, og også her er kvaliteten langt bedre end de fÞrste vi kÞbte.

På de fÞrste sprang stropperne mindre end én uge efter de var taget i brug, da de blev skåret over af skarpe hjÞrner og billigt velcro. De nye har rundede hjÞrner på metallet, og vÊsentligt kraftigere velcro stropper.

Så alt i alt er vi rigtigt glade for at vi valgte at opgadere vores segboards til ungerne, da vi nu fÞler os vÊsentligt mere sikre på at de ikke ligepludseligt bryder i brand, at gyroen sÊtter sig fast så boardsne fortsÊtter fremad i fuld fart og ikke kan stoppes så de ender i en katastrofe, eller at sÊderne falder af i en skarp drejning...

Så vores anbefaling til de der måtte overveje at kÞbe et segboard: KÞb noget ordentligt, og betal den hÞjere pris!

Jeres bÞrns liv er ikke billigt...

2018幎6月18日

Hej Jeppe