SEK-Shipping

Trustpilot にアクセスしおいただき、ありがずうございたす。残念ながら、この䌁業のりェブサむトが閉鎖されたため、こちらにレビュヌを曞くこずはできなくなりたした。ご質問がありたしたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg var en af dem med problemer sidst, ingen svar pÃ¥ kundeservice, ingen pakke modtaget Dog modtog jeg mine penge igen for snusen. dog aldrig for fragten selvom dette ogsÃ¥ blev lovet mig derfor kun... もっず芋る

SÃ¥ glad for vi valgte SEK-shipping!! Fik pakken (fra snusgiganten) overraskende hurtigt. Har aldrig modtaget en pakke med snus sÃ¥ hurtigt - venter normalt dobbelt sÃ¥ lang tid med de andre transportÞ... もっず芋る

Jeg har fÃ¥et mine varer leveret overraskende hurtigt og uden nogen probelemer samtidig er jeg blevet mÞdt af venlige og samarbejdsvillige chauffÞrer. En af chauffÞrerne hed Tobias, high five til... もっず芋る

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 74ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg siger kun tak.

Altså jeg har brugt dem meget og har altid modtaget mit snus.. denne gang, bestiller jeg om morgenen og pakken var der, ikke mindre end 9 timer efter, foran min hoveddÞr.

2024幎11月29日
自発的なレビュヌ

Jeg har fået mine varer leveret

Jeg har fået mine varer leveret overraskende hurtigt og uden nogen probelemer samtidig er jeg blevet mÞdt af venlige og samarbejdsvillige chauffÞrer. En af chauffÞrerne hed Tobias, high five til ham.
Jeg bestilte fx i går og det var allerede fremme i dag.
For 1-2 uger siden bestilte jeg fÞrste gang igennem dem, her gik det også hurtigt, det var dagen efter igen.
Begge gange blev jeg endda ringet til, da leveringen var på vej. Begge gange kunne jeg ikke tage imod varen selv, men det blev lagt efter aftale.
Jeg har lige lÊst nogle af de dårlige anmeldelser, dem kan jeg ikke relatere til.
Herfra har det vÊret perfekt.

2024幎11月29日

Super dårligt firma!

Super dårligt firma!! Aldrig brug det som fragt fra SnusGiganten. Jeg har lige fået refunderet min ordre fra SnusGiganten, men SEK Shipping svarer ikke tilbage på mails og gennem deres kontaktformular.

2024幎11月24日

ForfÊrdelig service

ForfÊrdelig service. Bestilte min pakke for godt en måned siden. Den er aldrig kommet. Umuligt at komme i kontakt med dem, vil aldrig i mit liv anbefale nogen at handle med dem.

2024幎10月31日
自発的なレビュヌ

Jeg har også bestilt snus fra

Jeg har også bestilt snus fra snusgiganten og står i prÊcis samme situation som alle andre, ingen kontakt, ingen bekrÊftelse på ordren og mere end 3 uger siden jeg bestilte
Det er mig en gåde hvorfor snusgiganten ikke tager dette mere seriÞst når der er så mange i samme situation - fjern det samarbejde

2024幎11月1日

SEK=Super elendig kundeoplevelse

Bestilte levering d 5/11 har fået en bekrÊftelse fra butikken at pakken er afhentet, men jeg har ikke fået noget info fra SEK-Shipping. Har skrevet flere gange uden noget svar. Har altså ingen ide hvorhenne min pakke er hvornår jeg kan forvente den og ingen hjÊlp fra kundeservice. Anbefales ikke

2024幎11月5日

Fup og bedrag!

Fup og bedrag!
Inkompetence på dette niveau skal man lede lÊnge efter, som de andre anmeldelser også skriver, skal du ikke forvente at få din pakke eller et svar hvis du prÞver at skrive til support
Ordre lavet ved snusgiganten 31 oktober..

2024幎10月31日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞbte fragt med dette firma

Jeg kÞbte fragt med dette firma, fik aldrig min pakke, det firma jeg kÞbte varen fra, melder tilbage, at de er nÞdt refundere, da det her inkompetente firma har mistet pakken. Lad vÊre med at bruge det her helt igennem inkompetente firma.
Har skrevet adskillige gange til dem, de svarer ikke, de penge jeg betalte for fragt, opgiver jeg ikke, så firmaet skal ikke regne med at de kan lade vÊre med at svare og så beholde pengene.

2024幎11月15日
自発的なレビュヌ

Det vÊrste jeg nogen sinde har oplevet!

Det vÊrste jeg nogensinde har oplevet.

En pakke jeg bestilte d 31. Okt er aldrig ankommet, de svare ikke på mails og de har ikke andre kontakt muligheder.
Jeg vil anbefalde folk at holde sig vÊk fra det her firma da de tydeligvis ikke har styr på deres job eller noget andet for den sags skyld

2024幎11月14日
自発的なレビュヌ

Jeg sku faldet i samme båd som alle

Jeg sku faldet i samme båd som alle andre. Jeg har bestilt en levering, samt får jeg at vide fra butikken at min vare er afhentet og transportÞren vil fremsende et link hvorved jeg kan tracke min vare. Intet link er fremsendt. Har skrevet 3 gange til dem, men intet tilbagemelding. Kan vÊre forstående for en forsinket levering, men ligefrem at stå i en situation hvor man hverken kan komme i kontakt med dem for at lÞse situationen eller finde ud af hvad der enlig foregår er virkelig dårligt service. Der er nok tale om at jeg, som mange andre har spildt penge på fragt og tabt penge på det vi har kÞbt.

2024幎11月14日
自発的なレビュヌ

Lige som mange andre står jeg også og

Lige som mange andre står jeg også og mangler at få leveret fra dette firma. Jeg har prÞvet at kontakte dem, men har desvÊrre ikke fået noget svar. Jeg har fÞr brugt dette firma uden problemer hvor min pakke kom til aftalt tid. Jeg håber at i vil kontakte mig ( og de mange andre ) som går og afventer at få leveret det som man har bestilt.

2024幎11月13日
自発的なレビュヌ

Ligesom mange af jer andre så oplever

Ligesom mange af jer andre så oplever jeg også at firmaet skriver at det er afhentet men flere uger efter har jeg stadigvÊk ikke modtaget min bestilling og efter gentagne mail hvilket man ikke får svar på så er der en der har en ide til hvordan man får fat i dem ???

2024幎10月26日

Manglende varer

Jeg har bestilt shipping hos SEK-Shipping, og jeg får så en mail d 10/11 om at min pakke er afhentet. Derefter har jeg i flere dage intet hÞrt samt intet tracking-link fået. De svarer heller ikke på henvendelser.

2024幎11月10日

SCAM

Update 15/11;
Besked fra snusgiganten, SEK-Shipping har mistet min pakke og jeg får en refundering fra snusgiganten men umiddelbart ingen refundering fra SEK-Shipping.
Update 14/11;
Ringede til snusgiganten i går og de forklarede pÊnt situationen med GLS og de havde en livesupport kÞrende med SEK-Shipping som ikke svarer på mine beskeder. Jeg fik da at vide min pakke stod til at blive leveret, men har hverken modtaget pakke eller tracking.. Virkelig elendig leverandÞr.

Har fået besked fra butikken om kureren har afhentet min ordre d 10/11 men har ikke modtaget tracking endnu.
Derudover skulle pakken vÊre leveret d. 7 eller 8.

2024幎11月11日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。