Jeg kÞbte for nylig en seng, og jeg er super tilfreds med bÃ¥de produktet og servicen. Denis MÞller var virkelig professionel, hjÊlpsom og tog sig god tid til at finde den helt rigtige lÞsning til mi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KÞb ikke noget gemme dem! De snyder og bundefanger folk Min mor har den 20/03-2026 fÃ¥et bestilt en sengebund med elevation. Hun fortryder kÞbet 3 dage efter og skriver til dem uden svar. Nu er det en... ãã£ãšèŠã
Jeg har netop handlet med Sengespinderiet, og det har vÊret en fornÞjelse fra start til slut. Det hele startede i Kolding Storcenter, hvor jeg faldt i snak med Mikkel. Han var utrolig imÞdekommende,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
MÞdte sengespinderiet pÃ¥ Borup krammermarked. De er ganske imÞdekommende og har leveret en fantastisk service med ryg tjÊk og vejledning. Vi venter nu bare pÃ¥ sengene ankommer. Mange tak til De... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sengespinderiet er en specialbutik med passion for god sÞvn, hÞj kvalitet og personlig service. Siden 2016 har vi hjulpet flere tusinde danskere med at finde den helt rette seng â og dermed forbedret deres sÞvn og livskvalitet. Vi tror pÃ¥, at god sÞvn ikke skal vÊre en luksus, men en naturlig del af hverdagen. Hos os finder du et nÞje udvalgt sortiment af kontinentalsenge, elevationssenge, madrasser og sengetilbehÞr fra nogle af Danmarks og Tyskland mest anerkendte producenter. Vi tilbyder ogsÃ¥ skrÊddersyede lÞsninger, sÃ¥ du fÃ¥r en seng, der passer perfekt til netop din krop og dine behov. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ faglig vejledning og personlig service. Vores erfarne team har indgÃ¥ende kendskab til sÞvn, ergonomi og komfort, og vi tager os altid tid til en grundig samtale og prÞvelÊgning i rolige omgivelser. For os handler det ikke om at sÊlge en seng â men om at finde den rigtige lÞsning til dig. Med fokus pÃ¥ dansk design, kvalitet og bÊredygtighed er mange af vores senge produceret i Danmark, hvor vi vÊgter lang holdbarhed og miljÞvenlige materialer. Vi er stolte af at vÊre et stÊrkt dansk brand, bygget pÃ¥ Êrlige vÊrdier, godt hÃ¥ndvÊrk og hÞj kundetilfredshed. Sengespinderiet er mere end en sengebutik â det er stedet, hvor komfort, kvalitet og tryghed gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd. Her starter din gode nattesÞvn.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi kÞbte 2 madrasser hosâŠ
Vi kÞbte 2 madrasser hos sengespinderiet i maj 2025, og ved kontrol besÞg og scanning her i dec 2025 er der konstateret en vÊsentlig forbedring af ryggen og vi fÞler også at vi har det bedre i ryggen, så en stor tak til Dennis MÞller som fik os overtalt til at kÞbe 2 madrasser.

Sengespinderiet ããã®åç
Vi fik den bedste service
Vi fik den bedste service og en rigtig god behandling

God oplevelse
God oplevelse. Vi har haft sengen i 6 måneder
Vi ligger godt og kan mÊrke forskel i sÞvnen. Forbedret sÞvn og veludhvilet
Mange tak til Joakim og amin j . Begge gode til at forklare

Sengespinderiet ããã®åç
Super service og kvalitet af sengen
Super service og kvalitet af sengen - 5 stjerner herfra.
Kompetent rådgivning og levering.

Sengespinderiet ããã®åç
Madrassen og elevationen er fantastisk
Madrassen og elevationen er fantastisk, er kun lidt av over prisen ð men det er i hvert fald pengene hver, sÃ¥ kan ikke klage for meget ð

Jeg har for 6 mÃ¥neder siden kÞbt enâŠ
Jeg har for 6 måneder siden kÞbt en seng fordi jeg havde dårlig ryg og vågnede med trÊthed ofte
Efter gennemgang af min sÞvn og måling, skiftede vi box sengen ud til madras med stÞtte på madras og lameller. 6 måneder efter er mine smerter lindret og jeg sover igennem
Konsulent Amin J,
Jytte, VÊrlÞse

Super betjening
En behagelig samtale. God madras. Tak til Dennis MÞller

rigtig god oplevelse
jeg har aldrig haft sådan en god seng som jeg har nu.
og har aldrig rigtig sovet godt, men det gÞr jeg i hvert fald nu.
jeg fik en ekstrem skÞn service af david, til både skanningen af ryg fÞrste gang og genskanningen, og jeg vil anbefale ham og sengespinderet til andre, for det har vÊret en rigtig god oplevelse.
en oplevelse jeg i hvert fald ikke ville have vÊret foruden :)

Tak til Dennis MÞller
En meget venlig betjening. Jeg er meget godt tilfreds.
Mange tak til Dennis MÞller. Jeg henvender mig gerne igen, hvis jeg får brug for det. Jeg fik målt min ryg, jeg har fået mig en dejlig seng og lÊnestol.

Jeg har haft sengen i 1 år
Jeg har haft sengen i 1 år. Som bager har jeg ofte haft dårlig skylder. Har idag haft gen scanning og der har vÊret forbedring i sÞvn og stÞtte. Jeg anbefaler amin j

Sengespinderiet ããã®åç
Jeg har for et par Ã¥r siden kÞbt enâŠ
Jeg har for et par år siden kÞbt en seng af dem, den lever ikke op til det som de lovede. Jeg blev lovet at min ryg ville få det meget bedre og at jeg ikke ville behÞve at gå og få massage mere.
Ca et halvt år efter kom der en sÊlger og solgte mig en massage stol. Den virker heller ikke mod mine smerter i ryggen. De lovede ydere mere at jeg ville kunne få mine penge tilbage hvis jeg ikke var tilfreds med det. Og det er også bare lÞgn. Da jeg så ville at de hentede min stol kunne dette ikke lade sig gÞre. Et kÞb er et kÞb fik jeg så afvide.
NEJ HOLD JER VÃK FRA DEM

KÊmpe scammer firma
KÊmpe scammer firma, betaler en kÊmpe formue (dyrere end HÀstens), for en seng, som ikke var den jeg skulle have haft; de nÊgter at lade handlen gå tilbage, trods den forkerte vare!!!!!⊠(Har i Þvrigt ikke bÞvlet mere med ryg og hofter end nu)⊠Kunne jeg give -0 i stjerner, så havde jeg gjort det!

Utrolig god service
Utrolig god service! Der blev sat god tid af til at tale med mig, og jeg fÞlte virkelig, at mine behov blev lyttet til. Jeg blev mÞdt med et smil og en kop kaffe, og hele oplevelsen var fantastisk. KÊmpe anbefaling herfra â jeg har aldrig haft en bedre butiksoplevelse.

Sengespinderiet ããã®åç
Bedste ligge komfort - god investering
Jeg har kÞbt en seng af sengespinderiet Jonas Lomholt, og har nu ligget i den i over et år.
Det er den bedste investering jeg har gjort og min ryg elsker det. Sengen blev tilpasset netop min ryg.
Jeg har så ligeledes haft besÞg af David Bech i dag, der foretog en ny scanning for at se om sengen stadig var som den skulle. Det var den - ingen forandringer.
Der er 20 års garanti på madrassen - hvilket giver meget tryghed
Og virkelig god service at de kommer og tjekker efter at have ligget i den et år

Jeg har nu haft sengen i 3 år
Jeg har nu haft sengen i 3 år. Min krop hviler bedre og jeg har mere energi om morgenen. Vi har for 1 måned siden får scannet kroppen for at se om stÞtte stadig er den samme. Alt er i orden og vi giver 5 stjerner for service og de gode kvalitets produkter. Vi kan anbefale Ecco2 systemet

gode senge
god og venlig service af David dejlige senge. Flinke folk som leverede og monterede sengene og tog affald med

Sengespinderiet ããã®åç
Dyreste og den dårligste seng
FÞrst kom sÊlgeren forbi og fortalte at madrassen blev lavet specielt til os i Tyskland 4 uger senere kom sengene kl 22 om aften troede vi skylde få en god nats sÞvn men vi kunne ligeså godt have lagt på gulvet godt en uge efter kom de med nye madrasser som var ok i starten men bliver bare ringere og ringere så vores råd hold jer langt vÊk fra Sengespinneriet
SÊlgeren er heller til at slippe af med fÞr du har kÞbt sengen

Sengespinderiet ããã®åç
Vi havde en ok oplevelse i butikken menâŠ
Vi havde en ok oplevelse i butikken men vi fik ikke det vi havde bestilt

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ