Sengespinderiet レビュヌ 955

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kÞbte for nylig en seng, og jeg er super tilfreds med bÃ¥de produktet og servicen. Denis MÞller var virkelig professionel, hjÊlpsom og tog sig god tid til at finde den helt rigtige lÞsning til mi... もっず芋る

KÞb ikke noget gemme dem! De snyder og bundefanger folk Min mor har den 20/03-2026 fÃ¥et bestilt en sengebund med elevation. Hun fortryder kÞbet 3 dage efter og skriver til dem uden svar. Nu er det en... もっず芋る

Jeg har netop handlet med Sengespinderiet, og det har vÊret en fornÞjelse fra start til slut. Det hele startede i Kolding Storcenter, hvor jeg faldt i snak med Mikkel. Han var utrolig imÞdekommende,... もっず芋る

䌁業が回答したした

MÞdte sengespinderiet pÃ¥ Borup krammermarked. De er ganske imÞdekommende og har leveret en fantastisk service med ryg tjÊk og vejledning. Vi venter nu bare pÃ¥ sengene ankommer. Mange tak til De... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ベッド専門店
  2. 寝具店
  3. 寝宀家具店
  4. リネン専門店

圓該䌁業による蚘述

Sengespinderiet er en specialbutik med passion for god sÞvn, hÞj kvalitet og personlig service. Siden 2016 har vi hjulpet flere tusinde danskere med at finde den helt rette seng – og dermed forbedret deres sÞvn og livskvalitet. Vi tror pÃ¥, at god sÞvn ikke skal vÊre en luksus, men en naturlig del af hverdagen. Hos os finder du et nÞje udvalgt sortiment af kontinentalsenge, elevationssenge, madrasser og sengetilbehÞr fra nogle af Danmarks og Tyskland mest anerkendte producenter. Vi tilbyder ogsÃ¥ skrÊddersyede lÞsninger, sÃ¥ du fÃ¥r en seng, der passer perfekt til netop din krop og dine behov. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ faglig vejledning og personlig service. Vores erfarne team har indgÃ¥ende kendskab til sÞvn, ergonomi og komfort, og vi tager os altid tid til en grundig samtale og prÞvelÊgning i rolige omgivelser. For os handler det ikke om at sÊlge en seng – men om at finde den rigtige lÞsning til dig. Med fokus pÃ¥ dansk design, kvalitet og bÊredygtighed er mange af vores senge produceret i Danmark, hvor vi vÊgter lang holdbarhed og miljÞvenlige materialer. Vi er stolte af at vÊre et stÊrkt dansk brand, bygget pÃ¥ Êrlige vÊrdier, godt hÃ¥ndvÊrk og hÞj kundetilfredshed. Sengespinderiet er mere end en sengebutik – det er stedet, hvor komfort, kvalitet og tryghed gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd. Her starter din gode nattesÞvn.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

955件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 76に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Min mand har sovet rigtig godt på den

Min mand har sovet rigtig godt på den nye madras, men jeg har ikke sovet sÊrlig godt og har måttet tage min gamle topmadras ovenpå madrassen og det er hjulpet lidt ,
Annelise og Steen Jakobsen

Hej Annelise og Steen,

Mange tak for jeres anmeldelse og for at dele jeres oplevelse med os!
Det glÊder os at hÞre, at Steen sover godt på madrassen. Vi er kede af, at du ikke har haft samme oplevelse endnu. Der er naturligvis en tilvÊnningsperiode, så forhåbentlig vil du også snart opleve samme gode sÞvn.

I er altid velkommen til at kontakte os, hvis der skulle vÊre nogle spÞrgsmål.

Fibromyalgi

Jeg har nu haft min madras i ca 1/2 år, som blev speciel lavet til mig på grund af en ryg scanning. Jeg har fibromyalgi og plejer at have mange smerter i det ene ben ( hofte og underben) . Siden jeg fik madrassen, har jeg ikke haft ondt, så mange tak for det. Rigtig god service af alle jeg har haft kontakt med.

2025幎10月19日

Hej Birthe,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det betyder utrolig meget for os at hÞre, at madrassen har haft en positiv effekt på dine smerter, og at du har oplevet god service hele vejen igennem.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du deler din oplevelse – det er netop derfor, vi gÞr os sÃ¥ umage med at tilpasse hver madras individuelt.
Vi Þnsker dig fortsat mange gode og smertefrie nÊtter.

Vi er blevet bondefanget,

Vi er blevet bondefanget,

Vi har for et par siden, kÞbt en seng hos jeres firma. Og står nu her 3 år senere, med en smadret ryg, vi blev fortalt at vi havde en returret, som vi altid kunne benytte so af, da vi så eftergÞrende kontakter firmaet for at gÞre brug af denne, så er det ikke lÊngere en mulighed.

vi står nu med to forskellige afdrag, og betsalinger på noget vi realt ikke Þnsker. Ikke nok med så er de eksrtemt gode til at presse og udnyttet af firmae5t

2024幎10月15日

Hej Annemarie,

Vi er kede af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse, og at sengen ikke har levet op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker, vores kunder skal have.

Vores returret gÊlder i den periode, der fremgår af kÞbsaftalen, og vi beklager, hvis der har vÊret en misforståelse omkring dette.

Du er velkommen til at kontakte os direkte på mail Info@sengespinderiet.dk eller telefon 2278 0909 så vi kan se, hvordan vi kan hjÊlpe dig videre.

-Emily, Sengespinderiet

Rigtig godt tilfreds med kÞbet af min seng.

Jeg har kÞbt en rigtig god seng.
SÊlgeren var meget dygtig, og han vidste, hvad han talte om, da han kom hjem til os. Han gav sig god tid til fortÊlle om alle fordelene ved kÞb af sengen.

Hej Annette,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med både din nye seng og den service, du fik af vores sÊlger.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du fremhÊver den tid og grundighed, han lagde i besÞget – det betyder meget for os.

-Emily, Sengespinderiet

Ufattelig dyr senge lÞsning men godt

Det er en ufattelig dyr senge lÞsning, men vi må bare erkende at komforten er helt i top, via den er special designet efter din egen krop figur, så den passer perfekt til dig selv.

Hej Hanne,

Tusind tak for din Êrlige og positive anmeldelse!
Det er netop vores mål at skabe en seng, så du får den bedst mulige sÞvn og stÞtte hver nat.

-Emily, Sengespinderiet

Diskret og trovÊrdig sÊlger.

Diskret og trovÊrdig sÊlger.
2 dygtige og akkurate unge mÊnd der monterede sengen
Dejlig og yderst behagelig seng

2025幎8月10日

Hej M.Ohlsen

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse.
Vi Þnsker dig mange gode nÊtter i din nye seng!

Jeg elsker min nye seng

SÊlgeren var rolig, informativ og ikke aggressiv/pushy.
Jeg har sovet dårligt og haft dårlig ryg i rigtig mange år. Hvis denne seng kunne hjÊlpe mig til at sove bedre var det et forsÞg vÊrd.
Jeg fik at vide ved leveringen, at der kunne gå en til fire uger, hvor jeg måske oplevede en dårligere sÞvn, idet man skal vÊnne sig til en ny seng. De to fÞrste nÊtter sov jeg 10 timer begge nÊtter!!! Det er meget stort for mig. Jeg har jÊvnligt nÊtter, hvor jeg slet ikke får sovet. Nu har jeg haft min nye seng i små to måneder, og jeg har kun haft en dårlig nat og ingen nÊtter helt uden sÞvn! Jeg kan slet ikke få armene ned, og jeg havde slet ikke forventet så fabelagtig godt resultat.
Min ryg var nÊsten helt rÞd (tegn på tryk på nerverne) på den fÞrste skanning. Den nÊste skanning blev taget 5 uger efter, at jeg fik sengen. På det nye billede er min rygsÞjle helt lige, og der er markant mindre rÞdt!! Det er et vildt resultat på så kort tid.
Jeg har talt med flere ansatte, og de har alle vÊret venlige, imÞdekommende og servicemindede. Ikke en gang der, er der noget at klage over, så jeg er mildest talt begejstret :-)

Hej Elisabeth,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!🀩

Det glÊder os utrolig meget at hÞre, at du allerede efter fÃ¥ nÊtter oplevede en markant forbedring af din sÞvn – og at din ryg ogsÃ¥ har fÃ¥et det bedre pÃ¥ sÃ¥ kort tid. Vi ved, hvor stor en forskel god nattesÞvn kan gÞre, sÃ¥ det er dejligt at hÞre, at sengen har haft sÃ¥ positiv en effekt for dig.

Vi sÊtter også stor pris på dine ord om både vores sÊlgere og Þvrige ansatte. Det betyder meget for os, at du har fÞlt dig godt vejledt og mÞdt med venlighed gennem hele forlÞbet.

Tak fordi du deler din oplevelse – vi hÃ¥ber, at du fortsat fÃ¥r mange gode nÊtter i din nye seng🛌

Den gode service

Hej Preben ,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive din fine anmeldelse!
Vi strÊber altid efter at, levere den bedste service. Så vi er glade for at du synes det samme:)
-Emily, SengeSpinderiet

Sengen blev levere indenfor det angivet tidspunkt.

Sengen blev leveret inden for det angivet tidspunkt. Det var et par flinke unge mÊnd der kom fra transport firmaet.

Hej Julekoncerten,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at hÞre, at leveringen forlÞb til tiden, og at vores leveringsfolk gjorde et godt indtryk!

Den bedste oplevelse var de 2 unge mÊnd

Den bedste oplevelse var de 2 unge mÊnd som kom med sengen,sÞde og rare som de var.🀗
Der var meget vrÞvl med at fÃ¥ min seng ogsÃ¥ i rigtig stÞrrelse blev ringet op flere gange pga af udsÊttelse🀔men er glad for den da jeg endelig fik den

2025幎9月15日

Hej Connie,

Mange tak for at tage dig tid, til at skrive din anmeldelse!
Vi beklager de udfordringer, du oplevede i forbindelse med levering og stÞrrelsen på sengen. Det er bestemt ikke meningen, at det skal give ekstra besvÊr.
Dejligt at hÞre, at du nu er glad for din seng.
Tillykke med det :)

Fantastisk seng

Fantastisk seng, sover som en sten og har ikke ondt i ryggen når jeg står op om morgenen.
Rasmus og Leon som leverede sengen var venlige og hurtige at sÊtte sengen op👍
Vh. Helle Kiel

Hej Helle,
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse!
Hvor er det dejligt at hÞre, at du sover så godt i din nye seng og vågner uden rygsmerter. Vi giver selvfÞlgelig din ros videre.

-Emily, SengeSpinderiet

Ulovlig dÞrsalg, fup og svindel

KÊre medborger, Jeg kan ikke anbefale at kÞbe noget fra dette firma. De har brugt ulovlige salgsmetoder der er afpressende og udnytter systematisk Êldre og sårbare borgere. Det omhandler bl.a. uopfordret dÞrsalg af en 'Diana' stol efter min mormor havde kÞbt en dyr madras af firmaet. Det virker som om så snart de ser et nemt offer lÊgges der planer for at udfÞre uopfordret salg. Der er desuden tale om svindel, uÊrlige og grove salgmetoder, brud på markedfÞringsloven og Forbrugeraftalelovens § 18. Det er simpelthen sådan noget svinderi og dybt rÞstende at opdage et dansk firma svindle og behandle vore Êldre sådan, hvilket du kan lÊse mere om fra ved de andre 1-stjernede anmeldelser.
Jeg var heldigvis i stand til at få min mormors penge tilbagebetalt af firmaet efter jeg gjorde dem opmÊrksomme på deres overtrÊdelser, og efter nogle alvorlige emails forstod de vist at min sag var for stÊrk og jeg agtede at indberette firmaet til Forbrugerombudsmanden og ForbrugerklagenÊvnet uden at tÞve hvis de ikke tilbagebetalte min mormor penge. Jeg er glad for at de på det seneste har vist mere respekt og vÊrdsÊtter deres seneste korrespondance.

2025幎4月10日

Hej Daniel,

Vi er meget kede af at hÞre om den oplevelse, du beskriver. Vi tager henvendelser om både salg og kundehåndtering meget alvorligt, og vi beklager dybt, at din mormor har fÞlt sig presset i forbindelse med sit kÞb. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Vi er glade for, at sagen blev lÞst, men vi tager din feedback med os for at sikre, at lignende situationer ikke opstår fremover. Skulle du have yderligere spÞrgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på
" info@sengespinderiet.dk"

- Emily, Sengespinderiet

Vi er meget tilfredse med de nye senge

Vi er meget tilfredse med de nye senge. De har afhjulpet vores rygproblemer.
Sengene blev leveret af et par rare og hjÊlpsomme fragtmÊnd.

2025幎8月27日

Hej Stig,
Tusind tak for anmeldelse,
Hvor er det dejligt at hÞre, at jeres nye senge allerede har afhjulpet rygproblemerne. Vi giver også gerne rosen videre til vores fragtmÊnd.

-Emily, SengeSpinderiet

Jeg har vÊret fint tilfreds med

Jeg har vÊret fint tilfreds med levering og montering. Det var et par flinke gutter der kom forbi og hjalp med sagerne, sÃ¥ stor ros for hurtig og smilende service af Rasmus og Leon 😊

Hej Den glade pudser,
Tusind tak for at give dig tid, til at skrive din fine anmeldelse!
Det glÊder os at hÞre, at du har vÊret tilfreds med levering og montering!
vi sÞrger naturligvis for at rosen kommer videre.

-Emily, SengeSpinderiet

Amin som en hyggelig mand.

Det var en hÞflig mand der antastede os pÃ¥ ØrbÊk Marked.
Samtalen var god, stille og rolig.
Hjemme besÞg foregik med Amin på en dejlig sommerdag. Amin var god til at måle vores rygge. En rigtig god oplevelse.

2025幎7月14日

Hej Marianne,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Hvor er det dejligt at hÞre, at mÞdet pÃ¥ ØrbÊk Marked og hjemmebesÞget med Amin har vÊret en rigtig god oplevelse. Vi giver naturligvis rosen videre til Amin.

En imÞdekommende sÊlger,

En imÞdekommende sÊlger,
Venlig, hÞflig og professionel levering

2025幎8月25日

Hej Henning,
Tusind tak for din fine anmeldelse,
Det glÊder os, at hÞre du har haft en god oplevelse, både med sÊlger og levering.
Tillykke med kÞbet endnu engang.

-Emily, SengeSpinderiet

SÃ¥ kom jeg ogsÃ¥ i drÞmmeland 🥰

Fantastisk dag med Rasmus og Leon, som var hurtige og meget venlige. Tak til jer❀

Hej Helle,
Tusind tak for din sÞde anmeldelse!
Vi giver din ros videre til Rasmus og Leon, den bliver de garanteret glad for.

-Emily, SengeSpinderiet

Gode råd og gode oplevelser

Jeg har ondt i ryggen og valgte at få hjÊlp efter at jeg har set hvor slemt det egentlig er

2025幎8月31日

Hej Ajaaja,
Tak for din anmeldelse!
Det er godt, at du har valgt at få hjÊlp, når du kunne mÊrke, at din ryg havde brug for det. Vi håber, at din nye seng vil gÞre en stor forskel og give dig en bedre og mere smertefri nattesÞvn.

-Emily, SengeSpinderiet

Jeg har investeret i en ny seng og

Jeg har investeret i en ny seng og glÊder mig

Min ryg har brug for mere stÞtte og derfor har jeg kÞbt en ny madras og sengebund med justering til mig og min

Tak amin j meget professionel

2025幎8月30日

Hej Susanne,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Hvor er det dejligt at hÞre, at du har fundet en seng, der kan give din ryg den stÞtte, du har brug for.
Vi giver naturligvis din ros videre til Amin.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。