Sengespinderiet レビュヌ 955

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kÞbte for nylig en seng, og jeg er super tilfreds med bÃ¥de produktet og servicen. Denis MÞller var virkelig professionel, hjÊlpsom og tog sig god tid til at finde den helt rigtige lÞsning til mi... もっず芋る

KÞb ikke noget gemme dem! De snyder og bundefanger folk Min mor har den 20/03-2026 fÃ¥et bestilt en sengebund med elevation. Hun fortryder kÞbet 3 dage efter og skriver til dem uden svar. Nu er det en... もっず芋る

Jeg har netop handlet med Sengespinderiet, og det har vÊret en fornÞjelse fra start til slut. Det hele startede i Kolding Storcenter, hvor jeg faldt i snak med Mikkel. Han var utrolig imÞdekommende,... もっず芋る

䌁業が回答したした

MÞdte sengespinderiet pÃ¥ Borup krammermarked. De er ganske imÞdekommende og har leveret en fantastisk service med ryg tjÊk og vejledning. Vi venter nu bare pÃ¥ sengene ankommer. Mange tak til De... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ベッド専門店
  2. 寝具店
  3. 寝宀家具店
  4. リネン専門店

圓該䌁業による蚘述

Sengespinderiet er en specialbutik med passion for god sÞvn, hÞj kvalitet og personlig service. Siden 2016 har vi hjulpet flere tusinde danskere med at finde den helt rette seng – og dermed forbedret deres sÞvn og livskvalitet. Vi tror pÃ¥, at god sÞvn ikke skal vÊre en luksus, men en naturlig del af hverdagen. Hos os finder du et nÞje udvalgt sortiment af kontinentalsenge, elevationssenge, madrasser og sengetilbehÞr fra nogle af Danmarks og Tyskland mest anerkendte producenter. Vi tilbyder ogsÃ¥ skrÊddersyede lÞsninger, sÃ¥ du fÃ¥r en seng, der passer perfekt til netop din krop og dine behov. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ faglig vejledning og personlig service. Vores erfarne team har indgÃ¥ende kendskab til sÞvn, ergonomi og komfort, og vi tager os altid tid til en grundig samtale og prÞvelÊgning i rolige omgivelser. For os handler det ikke om at sÊlge en seng – men om at finde den rigtige lÞsning til dig. Med fokus pÃ¥ dansk design, kvalitet og bÊredygtighed er mange af vores senge produceret i Danmark, hvor vi vÊgter lang holdbarhed og miljÞvenlige materialer. Vi er stolte af at vÊre et stÊrkt dansk brand, bygget pÃ¥ Êrlige vÊrdier, godt hÃ¥ndvÊrk og hÞj kundetilfredshed. Sengespinderiet er mere end en sengebutik – det er stedet, hvor komfort, kvalitet og tryghed gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd. Her starter din gode nattesÞvn.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

955件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 76に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Vi mÞdte en god sÊlger fra sengespinderiet på et marked som fortalte om deres gode senge og at man kunne få sin ryg scannet . Så vi aftalte at der skulle komme en ud til min adresse han var super flink . Jeg fik et chok over at set på billede af min ryg hvor meget rÞdt der var da jeg lå på min gamle madras .nu ligger jeg super på den nye madras.Super Super at jeg mÞdte den dejligt sÊlger den dag sover fantastisk har ikke så ondt mere.

2025幎8月29日

Hej Lene,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Hvor er det dejligt at hÞre, at du fik en god oplevelse helt fra mÞdet pÃ¥ markedet til besÞget hjemme hos dig – og ikke mindst, at din nye madras har gjort en stor forskel for din sÞvn og dine smerter.
Vi giver naturligvis din ros videre til vores sÊlger.

Det var dejligt

Det var dejligt, at fÃ¥ ryggen til at ligge vandret og sove godt 👍🏌

2025幎8月27日

Hej Otto,
Hvor er det dejligt at hÞre, at du nu ligger godt og får en god nattesÞvn.
Tillykke med sengen, endnu en gang.

- Emily, SengeSpinderiet

God betjening hurtig levering

God betjening hurtig levering, et lille minus benene på min seng er lidt for hÞje til mig, er blevet lovet et sÊt mindre ben som jeg venter på

2025幎8月18日

Hej Lis,
Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du har oplevet god betjening og hurtig levering.
Vi sÞrger selvfÞlgelig for, at de lavere ben når frem til dig.

Fantastisk god service

Fantastisk god service, både da vi bestilte sengene, og da de blev leveret, og sat op og de tog alt affald med igen, så der var ingen oprydning bagefter

2025幎8月15日

Hej Jeanette,
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glÊder os, at du har oplevet god service hele vejen igennem,
og at alt gik nemt og ryddeligt ved levering.

en god oplevelse

hele oplevelsen var helt professionel, lige fra snakken om sengen til leveringen og opsÊttelsen. behagelig medarbejder

mvh Birthe

Hej Birthe,
Tak for din fine anmeldelse.'
Vi er glade for, at du har haft en professionel og behagelig oplevelse hele vejen igennem.

-Emily, SengeSpinderiet

Det er skÞnt med sÃ¥dan en ny seng sover

Det er skÞnt med sÃ¥dan en ny seng sover perfekt som vi har haft i et Ã¥r Og to prima fragt mÊnd som Leon og Rasmus gÃ¥r det som en leg 😀😀😀😀😀

2025幎8月21日

Hej Preben,
Hvor er det dejligt at hÞre, at I stadig sover perfekt i jeres seng efter et Ã¥r Og tusind tak for rosen til Leon og Rasmus – den giver vi med glÊde videre til dem.

Total god oplevelse!

Vi havde besÞg af David, som virkelig bare er en kanon god fyr. Enormt rar og simpelthen så hyggelig.
Han var virkelig god til at forklare os hvad der ville vÊre bedst for os og vores skavanker. David scannede vores rygge og min mands så helt skidt ud i vores gamle seng, så der var ikke andet at gÞre end at få en ny. David sÞrgede for det hele. Han er virkelig en knag :)

Da vores seng skulle leveres kom der to rigtig sÞde fyre (Rasmus og Leon) som var enormt hurtige til at samle sengen og hjÊlpe mig med at få lÞftet hovedgÊrdet på plads.
Jeg må nok sige at vi har fået en enormt god betjening og oplevelse af de sÞde gutter og vi har på ingen måde fortrudt vores kÞb af seng. Hold nu op vores nattesÞvn er blevet noget helt andet og vi er så glade og taknemmelige.
Gid vi kunne give David, Rasmus og Leon 5 stjerner hver for det fortjener de virkelig.

Hej Steffen,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Hvor bliver vi bare glade for at lÊse, at bÃ¥de David, Rasmus og Leon har givet jer en god og tryg oplevelse hele vejen igennem – lige fra rÃ¥dgivning til levering.

Vi sÞrger selvfÞlgelig for at give din ros videre til dem.
Det betyder meget at hÞre, at jeres nattesÞvn allerede er blevet en helt anden, og vi Þnsker jer mange gode og afslappende nÊtter i jeres nye seng.

-Emily, SengeSpinderiet

SÊlger var hÞflig og imÞdekommende fra

SÊlger var hÞflig og imÞdekommende fra start til slut.Sengen hjÊlper på mine rygsmerter.
Fragtmanden hÞflig og havde styr på tingene. Alt var ryddet og pÊnt efterladt.mangler dog stadigvÊk puderne men er blevet lovet at de kommer

2025幎7月29日

Hej Gert,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse bÃ¥de med sÊlger og levering – og at sengen allerede hjÊlper pÃ¥ dine rygsmerter.

Vi beklager naturligvis, at puderne ikke er kommet med, men godt at du er blevet lovet, at de er på vej. Vi fÞlger selvfÞlgelig op, så du får det hele på plads hurtigst muligt.

-Emily, SengeSpinderiet

Fragt mÊndene kom til den aftalte tid

Fragt mÊndene kom til den aftalte tid og selvom det var den forkerte farve sengen kom i sÃ¥ var de sÞde og hjÊlpsom med at finde ud af hvad jeg lige skulle gÞre i den situation og fik hurtigt sat min seng op. Og i dag har Rasmus ringet for at hÞre hvordan det gÃ¥r med min nye seng 😀

Hej Lenette,

Tak fordi du deler din oplevelse med os.
Vi beklager naturligvis forvekslingen med farven, men hvor er det dejligt at hÞre, at vores fragtmÊnd tog godt hånd om situationen og sÞrgede for en tryg og god oplevelse.

Modtagelse af ny seng

jeg har handlet en seng ved SengeSpinderiet. den modtog jeg idag af Leon og Rasmus, som sikrede en nem og behagelige opsÊtning af sengen.
glÊder mig til at sove i den nye seng.

2025幎8月19日

Hej Birgit,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Hvor er det dejligt at hÞre, at Leon og Rasmus sÞrgede for en nem og behagelig opsÊtning.
Vi håber, du kommer til at sove rigtig godt i din nye seng!

langsom sagsbehandling,

langsom sagsbehandling,
efter forevisning alt for hurtigt krav om betaling uden forevisning af salgs- og betalingsregler og firmaholdning,
fin, hurtig og professionel levering, opsÊtning og bortkÞrsel af gammel seng.

2025幎8月18日

Hej Birgit,

Tak fordi du har delt din oplevelse med os.
Vi er kede af at hÞre, at du har oplevet udfordringer i forbindelse med sagsbehandling og information om betalingsbetingelser – det tager vi til os, da det bestemt ikke er meningen, at du som kunde skal stÃ¥ tilbage med den fÞlelse.

Vi er samtidig glade for, at du fremhÊver vores leveringsteam for hurtig og professionel levering, opsÊtning og bortkÞrsel af din gamle seng. Det betyder meget for os.

-Emily, SengeSpinderiet

Super god oplevelse og fin madras

Jeg har for nylig fået leveret min nye madras fra Sengespinderiet efter besÞg af Dennis.
MÃ¥ indrÞmme, at denne madras har forbedret min nattesÞvn betydeligt 😊
Vil også sige tak til Dennis for meget fin og kompetent vejledning til, hvad jeg og min krop havde brug for, for at vågne op mere udhvilet.
Anna Maria

2025幎7月8日

Hej Anna Maria,
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Hvor er det dejligt at hÞre, at din nye madras har givet dig en bedre nattesÞvn – det er lige prÊcis sÃ¥dan, det skal vÊre!
Vi giver din ros videre til Dennis, som helt sikkert vil blive rigtig glad for den fine feedback.

Vi fÞler os bondefanget

Vi har brugt mange penge på nye senge hos Sengespinderiet.Þv
Vi fÞler at vi lige så godt kunne have kÞbt hos en tilfÊldig senge forhandler. Jeg ligger ikke specielt behagelig og servicen har ikke vÊret bedre end hos andre forhandlere.
Lidt ros skal de have for en god levering og at elevationen funger.

2025幎8月12日

Hej Jan,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.
Vi er kede af at hÞre, at din nye seng ikke har levet op til dine forventninger, og at du ikke har oplevet en forskel i service i forhold til andre forhandlere. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker, at vores kunder skal have.

Vi sÊtter stor pris på, at du fremhÊver den gode levering og at elevationen fungerer, og vi vil meget gerne i dialog med dig for at finde en lÞsning, så du kan blive mere tilfreds med dit kÞb.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på mail " info@sengespinderiet.dk"

-Emily, SengeSpinderiet

HÞflighed og personale med hÞj service

Vi mÞdte sÞdt personale ved fÞrste mÞde med sÊlger. Han var sÞd, og meget hÞflig, og meget rummelig overfor os. Vi er yderst tilfreds med vores kÞb af seng og massage stol, begge dele lever op til vores forventninger. Desuden, var det nogen sÞde og effektive unge mÊnd der leverede vores mÞbler. De ydet en meget god service, de bar både ind, pakkede ud, samlede, og satte på plads. Tak for en skÞn behandling

2025幎8月5日

Hej Winnie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at hÞre, at både dit mÞde med vores sÊlger, dit kÞb og leveringen har levet op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du fÞler dig godt behandlet hele vejen igennem. Vi håber, du får stor glÊde af både sengen og massagestolen, og vi står selvfÞlgelig altid klar, hvis du får brug for os igen.

Service er i top

Vi fik virkelig god service fra Jonas.
Vi kan kun anbefale ham til andre.

2025幎7月31日

Hej Helene,
Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive din sÞde anmeldelse.
Tak for ordene om Jonas, jeg sÞrger for at det kommer videre til ham.

-Emily, SengeSpinderiet

Jeg har haft min seng i halvanden år og jeg er så glad for den.

Jeg har haft min seng i halvanden år, og jeg er så glad for den......Jeg valgte at få lavet en ryg scanning , efter jeg mÞdte dem på en julen messe. De kom hjem til mig og lavede en scanning. på scanningen kunne man virkelig se hvor skÊvt jeg lå i min gamle seng. Jeg sov ikke sÊrlig godt, var meget vågn, havde altid ondt i kroppe,
jeg har gigt . Jeg valgte at kÞbe en seng ved dem. Jeg har aldrig fortrudt. Jeg sover meget bedre , selvfÞlgelig har jeg stadig dage hvor jeg er mere vågn end andre . Sengen kan jo ikke fjerne mit gigt. Jeg har fået stÞtte de steder min krop har brug for det. Jeg går mindre til kiropraktor og fysioterapeuter, efter jeg har fået sengen, de siger også de kan se og mÊrke det på min krop og isÊr min lÊnd . Sengen har virkelig gjort en kÊmpe forskel på min krop og mit humÞr, når jeg ikke skal gå og have ondt 27/4 mere.

2025幎7月17日

Hej Kunde,

Tusind tak for din flotte og Êrlige anmeldelse. Hvor er det dejligt at hÞre, at du har fÃ¥et sÃ¥ stor glÊde af din seng, og at den har gjort en forskel for bÃ¥de din sÞvn, din krop og dit humÞr – selvom vi desvÊrre ikke kan fjerne din gigt. Det betyder meget for os at vide, at scanningen og den tilpassede stÞtte har hjulpet dig til fÊrre smerter og mindre behov for behandling.

Emily, SengeSpinderiet

Professionel service hele vejen rundt

Jeg har handlet stol og massagestol, og jeg har fået en meget god behandling hele vejen rundt. Specielt Leon og Rasmus som var forbi idag smilende, rare og have på besÞg de var gode til at forklare om produkterne. En meget tilfreds kunde herfra.
Vi Hanne Nielsen

2025幎7月16日

Hej Hanne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – og at Leon og Rasmus gav dig en grundig og venlig service. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine ord og er glade for, at du er tilfreds med dine nye produkter.

Har nu haft sengen i 3Ã¥r

Har nu haft sengen i 3år. Det har hjulpet på min ryg og efter jeg har taget lidt ekstra kg på. Har de vÊret gode til at justere min sengebund . Meget hÞflige og gode til deres arbejde. Tak for god behandling amin og

2025幎7月11日

Hej Karin,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at hÞre, at din seng har gjort en forskel for din ryg gennem årene, og at du har oplevet god hjÊlp til justeringerne undervejs.
Vi strÊber altid efter at give den bedste service.

Havde en god snak om

Havde en god snak om, at passe på ryggen, god information om madrasser, alt i alt et behageligt besÞg. Også levering gav sig tid til at forklare at vi skal huske at vende den. Mvh Henrik Andersen

2025幎5月21日

Hej Henrik,
Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os, at du havde en god oplevelse med både rådgivningen og leveringen. Vi sÊtter stor pris på, at du fremhÊver vores fokus på god information og service hele vejen.

Tillykke med kÞbet!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。