レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Hulp aan huis gevraagd voor het draadloos aansluiten van mijn printer. Op woensddag middag kwam dhr. George Molenaar. Was volgens hem zo gebeurd. Wifi opnieuw instaleren . Router hangt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vanochtend kwam Dhr. Léon Lodewich mij helpen met mijn computerproblemen. Ik was aangenaam verrast door zijn grote “up to date” kennis en de begrijpelijke taal waarmee hij mij van alles wist uit te... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik wil graag van deze gelegenheid gebruikmaken om de heer Jan Jaarsma te bedanken voor het oplossen van mijn Outlook-account en gerelateerde pc-problemen. Hij was heel bekwaam, vriendeli... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben nog niet zolang lid van SeniorWeb maar ik heb al heel wat informatie uit de e-mails kunnen halen. Tevens heb ik een keertje een beroep gedaan op de telefonische helpdesk. Ben zeer tevreden... もっず芋る

䌁業情報

1. コンピュヌタのサポヌトずサヌビス

圓該䌁業による蚘述

SeniorWeb: de computerhulp voor u De digitale wereld verandert snel. Voor veel mensen is dat soms lastig bij te houden. SeniorWeb helpt u om mee te blijven doen. Wij maken de digitale wereld begrijpelijk en toegankelijk. Bij SeniorWeb geloven we dat internet, computers en smartphones het leven leuker en makkelijker kunnen maken. Daarom bieden wij duidelijke uitleg, handige tips, persoonlijke hulp en leerzame cursussen. Zo kunt u zelfverzekerd gebruikmaken van digitale mogelijkheden. We zijn er voor u, op de manier die bij u past. U kunt kiezen uit cursussen op meer dan 500 locaties in Nederland. Hebt u een digitale vraag of probleem? Onze deskundige vrijwilligers staan voor u klaar via telefoon, internet of zelfs bij u thuis. Onze website wordt jaarlijks 13 miljoen keer bezocht en staat vol met actuele artikelen, stap-voor-stap uitleg en video’s. Daarnaast ontvangen onze 151.000 leden het tijdschrift Enter computertips, uitleg, inspiratie en achtergrondinformatie. Met onze 2.800 deskundige en betrokken vrijwilligers zorgen we ervoor dat u met plezier en vertrouwen gebruik kunt maken van de digitale wereld.

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Hulp aan huis gevraagd voor het

Hulp aan huis gevraagd voor het draadloos aansluiten van mijn printer.
Op woensddag middag kwam dhr. George Molenaar.
Was volgens hem zo gebeurd.
Wifi opnieuw instaleren . Router hangt in meterkast.
Wist niet hoe de router opging. Ging totaal mis en stekkerdoos viel naar beneden op vaste telefoon .
Kreeg een snauw vraag waarom iemand in de meterkast een vaste telefoon had staan ?
Herhaalde malen op wifi toets op router geduwd , opnieuw opgestart .
Lukte niet .
Op mijn vraag of hij het wel kon , kreeg ik als antwoord dat hij al duizend printers had aangesloten. Ik kon het toch ook niet.
Vriendelijk verzocht om ermee te stoppen .
Was erg onbesaan Senioren web .
Klacht telefonisch doorgegeven aan Senioren web .
Inmiddels zijn we 10 dagen verder en heb niets meer vernomen .

Zouden contact met mij opnemen

2026幎2月25日

SeniorWeb からの回答

Beste Marlou, dank voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend dat het zo is gelopen bij uw PCHulp aan Huis-afspraak! Wilt u uw klacht insturen via het contactformulier: https://www.seniorweb.nl/contact-en-service#ik-heb-een-klacht Dan komt uw klacht meteen bij de juiste afdeling terecht en kunnen we het opvolgen. Excuus voor het ongemak. Vriendelijke groet, SeniorWeb

Geen flexibiliteit, niet meedenken

Ik heb een jaar abonnement afgesloten en vond het lastig om met seniorenweb aan de slag te gaan. Heb t maar 3 keer ofzo gebruikt. Toen ik t uiteindelijk had opgezegd bleek dat ik een paar dagen te laat was met opzeggen en nu moet ik dus nog een heel jaar lid zijn terwijl ze weten dat ik t niet gebruik. Nul coulance en begrip. Ik wist niet eens dat ik t voor 1 nov had moeten opzeggen
 vind het heel vreemd dat je dan direct weer een heel jaar lid bent. Dus 1 ster omdat er niet meegedacht wordt.

2025幎11月5日

SeniorWeb からの回答

Beste meneer De Valck, wat jammer dat uw lidmaatschap niet heeft gebracht wat u had gehoopt. We begrijpen dat het vervelend is als de opzegdatum wordt gemist. SeniorWeb werkt met een jaarlijkse contributie en een vaste opzegdatum vóór 1 november; deze staat vermeld in onze voorwaarden en in elk nummer van Enter.

Uw opzegging is verwerkt. Mocht u dit jaar tóch gebruik willen maken van onze cursussen, artikelen of persoonlijke hulp, dan helpen we u graag op weg zodat u er nog iets aan hebt. Belt u gerust even met onze ledenservice (030 276 99 45) of bezoek seniorweb.nl, daar helpen we u graag verder!

SeniorWeb

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben heel blij en gelukkig met

Ik ben heel blij en gelukkig met SeniorWeb, ze helpen met alles ook met deze email ben ik blij zoveel tips jullie in mijn ogen toppers bedankt

2026幎2月19日

SeniorWeb からの回答

Dank voor uw mooie review, mevrouw Velleman! We hopen dat u nog lang plezier hebt van uw SeniorWeb-lidmaatschap.

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben nog niet zolang lid van SeniorWeb

Tevens heb ik een keertje een beroep gedaan op de telefonische helpdesk.
Ben zeer tevreden over SeniorWeb

Berry Alberts

2026幎2月12日

SeniorWeb からの回答

Dank voor uw review, meneer Alberts! Fijn dat u zoveel profijt hebt van uw SeniorWeb-lidmaatschap. We hopen dat u nog lang tevreden lid blijft!

5぀星のうち5の評䟡

Groot dank aan de heer Jaarsma,

Hij was heel bekwaam, vriendelijk en geduldig.
Hij heeft de tijd en moeite genomen om van Delft naar Rotterdam Zuid te fietsen om mij te helpen.

Bovendien hij is heel bijzondere en beschaafde man.

Het siert Senioren Web dat het zo'n bekwaam en kundig persoon als vrijwilliger heeft en bereid is om zoveel kilometers te fietsen om leden te helpen.

Tot slot wens ik alle leden en hun dierbaren een voorspoedig en gelukkig 2026.
Walid Aman

2026幎1月16日

SeniorWeb からの回答

Beste Walid Aman, hartelijk dank voor uw mooie reactie! Fijn dat onze vrijwilliger Jaarsma u zo goed verder heeft kunnen helpen. We hopen dat u nog lang profijt hebt van het SeniorWeb-lidmaatschap!

Heldere uitleg

De informatie die wordt gegeven in het blad 'Enter' is zeer de moeite waard en goed toepasbaar op verschillende apparatuur.
Heldere uitleg met voorbeelden!

2026幎1月6日

SeniorWeb からの回答

Dank voor uw mooie review, meneer Wessels! Fijn dat u zoveel profijt hebt van de tips in ons tijdschrift Enter. We hopen dat u nog lang plezier hebt van uw SeniorWeb-lidmaatschap!

5぀星のうち1の評䟡

Totaal geen coulance bij teleurstellende prestaties

Onlangs als lid van Seniorweb thuishulp ingeschakeld voor een probleem met mijn pc, maar die man bleek nog veel minder kennis te hebben dan ik zelf. Compleet zinloos, dit lidmaatschap. En als je dan van het lidmaatschap af wil, zijn ze heel kil en zakelijk, en schermen met de algemene voorwaarden: Opzegtermijn belachelijk hoog: 2 maanden, en ook totaal geen coulance over de tegenvallende prestaties. Ik heb zelf een bedrijfje, en ik respecteer mijn klanten als iets niet aan de verwachtingen voldoet, in plaats van kil naar de voorwaarden te verwijzen. En zal je zien dat ze straks ook nog een deurwaarder langs sturen als je weigert te betalen voor volgend jaar. En daarnaast is het verhogen van het abonnementsgeld normaal gesproken een geldige reden om een abonnement op te zeggen. Maar zelfs dat hebben ze in hun algemene voorwaarden afgedekt, terwijl ze vrijwel ieder jaar het bedrag ophogen. Als je eenmaal lid bent, kom je er moeilijk van af. Las ik ook bij andere reviews over Seniorweb. Trieste organisatie! Ik zou het op prijs stellen als jullie begripvoller omgaan met mijn klacht, en accepteren dat ik vanwege teleurstellende hulp per 1 januari 2026 geen lid meer wil zijn, zonder te schermen met de algemene voorwaarden. Ik heb mijn wensen al via meerdere emails doorgegeven. Lidnummer xx3329.

2025幎12月22日

SeniorWeb からの回答

Wat vervelend om te lezen dat u zo ontevreden bent over onze vrijwilliger én het opzeggen. Onze excuses voor het ongemak, meneer/mevrouw Van de Sande.
SeniorWeb is een vereniging, geen bedrijf. Wij werken met een jaarlidmaatschap. Daarom is het van belang om op te zeggen vóór 1 november voor het opvolgende jaar. We werken niet met deurwaarders. Let u op dat u niet een betaalde dienst gebruikt bij het opzeggen? Maar direct contact opneemt met onze ledenservice hierover?
Ik geef uw klacht over de PCHulp-vrijwilliger door aan onze afdeling PCHulp. Zij zullen dit afhandelen. Wilt u hiervoor ingaan op ons verzoek om meer informatie te verstrekken? We horen graag als reactie op dit verzoek uw adresgegevens. Of uw SeniorWeb-lidnummer. Dan kunnen wij uw klacht snel opvolgen. Vriendelijke groet, SeniorWeb

Heer Arnout Hes was bij mij thuis ten

Heer Arnout Hes was bij mij thuis ten einde windows 10 om te zetten naar windows 11.Los van het feiot dat ik zeer goed geholpen ben was het ook een zeer prettig persoon waar ik qua computer ook nog van geleerd heb:)

2025幎11月20日

SeniorWeb からの回答

Dank voor uw mooie reactie! Fijn dat onze vrijwilliger Arnout Hes u zo goed verder heeft kunnen helpen. We hopen dat u nog lang profijt hebt van het SeniorWeb-lidmaatschap!

Nieuwe start met laptop.

Altijd heb ik met een Desk gewerkt. Nu ik met Windows 11 wil werken heb ik een laptop aangeschaft. Om onduidelijke reden kon geen back-up gemaakt worden van bestanden van mijn desk. Hiervoor contact opgenomen met Seniorenweb. Binnen een week kwam dhr. Gaarthuis. Het kostte wat tijd om dat uit te zoeken maar uiteindelijk had ik mijn back-up. Daarna heeft dhr. Gaarthuis van alles op mijn laptop gezet en klaargemaakt voor gebruik. Ik vond het fijn zoals dhr Gaarthuis mij hierbij betrok. Ik ben blij dat hij gauw terugkomt om nog Office Windows 11 op laptop te zetten en het laatste te doen dat ik hiermee aan de slag kan.

2025幎11月24日

SeniorWeb からの回答

Dank voor uw mooie reactie, meneer Borgart! Fijn dat onze vrijwilliger meneer Gaarthuis u zo goed verder heeft kunnen helpen. We hopen dat u nog lang profijt hebt van het SeniorWeb-lidmaatschap.

Persoonlijke benadering.

Persoonlijke benadering,kon al mijn vragen stellen en die werden ook beantwoord,afspraak was op tijd ook belangrijk.

2025幎12月9日

SeniorWeb からの回答

Dank voor uw review, Jantine! Hopelijk blijft u nog lang tevreden lid van SeniorWeb.

5぀星のうち5の評䟡

Een uiterst snelle en effectieve hulp

Een uiterst snelle en effectieve hulp van Jan Smolders heeft me binnen korte tijd weer op de rails gezet. Hartelijk dank daarvoor. Ga zo door Senior Web.

2025幎12月9日

SeniorWeb からの回答

Dank voor uw mooie reactie! Fijn dat onze vrijwilliger Jan Smolders u zo goed verder heeft kunnen helpen. We hopen dat u nog lang profijt hebt van het SeniorWeb-lidmaatschap!

5぀星のうち5の評䟡

Een APK van Senior Web: DOEN!

Een APK van Senior Web houdt in: inzet van een vrijwilliger met deskundigheid, klantgerichtheid en geduld om de computer en zijn baas draaiende en bij de les te houden.

2025幎11月20日

SeniorWeb からの回答

Dank voor uw mooie reactie, mevrouw Barendregt! Fijn dat onze vrijwilliger u zo goed verder heeft kunnen helpen met een Computer-APK. We hopen dat u nog lang profijt hebt van het SeniorWeb-lidmaatschap!

Scannen en opslaan

Dhr. Van Woerkom heeft alle moeite gedaan om mijn probleem met scannen en opslaan te verhelpen. Kwam hiervoor zelfs twee keer bij mij aan huis.
Helaas is het niet gelukt, wrs door een probleem met de Canon scanner.

2025幎11月26日

SeniorWeb からの回答

Dank voor uw mooie reactie! Fijn dat onze vrijwilliger zo zijn best heeft gedaan. We hopen dat het euvel alsnog verholpen wordt. Houdt u ons op de hoogte? We hopen dat u nog lang profijt hebt van het SeniorWeb-lidmaatschap!

Dhr. Spiekerman

Dhr. Spiekerman is kundig, nam de tijd om naar alle problemen te kijken, nam ook initiatief om bepaalde, door mij als digibeet, mogelijke problemen meteen aan te pakken en/of op te lossen. Of gaf mij tips en adviezen hoe ermee om te gaan in toekomst, mocht het daadwerkelijk problemen geven. Daarnaast was hij prettig geduldig om het mij telkens uit te leggen en te laten zien wat hij deed. Bij alles wat dhr. Spiekerman ging doen betrok hij mij eerst en legde me telkens alle mogelijke opties voor.

2025幎11月24日

SeniorWeb からの回答

Dank voor uw mooie reactie! Fijn dat onze vrijwilliger meneer Spiekerman u zo goed verder heeft kunnen helpen. We hopen dat u nog lang profijt hebt van het SeniorWeb-lidmaatschap!

5぀星のうち4の評䟡

Het bedrijf heeft doortastend gehandeld

Ze hebben doortastend gehandeld en ik durfde zonder schroom mijn chaos toe te vertrouwen.

2025幎11月18日

SeniorWeb からの回答

Beste meneer Teunissen, dank voor uw mooie review. Fijn dat u uw 'chaos' durfde toe te vertrouwen aan onze kundige vrijwilliger! We hopen dat u nog lang plezier hebt van uw SeniorWeb-lidmaatschap.

Computerinstallatie

Wij werden perfect geholpen door de heer Van de Klok bij de installatie van onze nieuwe computer.
Hij was heel geduldig bij ons digibetische onbegrip.
We zullen zeker Seniorweb weer inschakelen bij eventuele problemen.

SeniorWeb からの回答

Dank voor uw mooie reactie! Fijn dat onze vrijwilliger Van de Klok u zo goed verder heeft kunnen helpen. We hopen dat u nog lang profijt hebt van het SeniorWeb-lidmaatschap!

5぀星のうち4の評䟡

een lastig probleem met geduld opgelost

was een lastige klus, hij nam alle tijd om een oplossing te vinden, terwijl ik het al lang opgegeven zou hebben.

SeniorWeb からの回答

Dank voor uw mooie reactie! Fijn dat onze vrijwilliger u zo goed verder heeft kunnen helpen. We hopen dat u nog lang profijt hebt van het SeniorWeb-lidmaatschap!

5぀星のうち5の評䟡

weer orde op zaken, kan weer verder.

De manier, waar op ik geholpen ben, was heel prettig. Heb goede uitleg gekregen. Was een warboel bij mij. Was te veel van mijzelf gevraagd, om alles te laten functioneren, op mijn nieuwe computer, met Windows 11.

SeniorWeb からの回答

Dank voor uw mooie reactie, Tonnie Wellens! Fijn dat onze vrijwilliger u zo goed verder heeft kunnen helpen. We hopen dat u nog lang profijt hebt van het SeniorWeb-lidmaatschap!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。