Hulp aan huis gevraagd voor het draadloos aansluiten van mijn printer. Op woensddag middag kwam dhr. George Molenaar. Was volgens hem zo gebeurd. Wifi opnieuw instaleren . Router hangt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vanochtend kwam Dhr. Léon Lodewich mij helpen met mijn computerproblemen. Ik was aangenaam verrast door zijn grote âup to dateâ kennis en de begrijpelijke taal waarmee hij mij van alles wist uit te... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik wil graag van deze gelegenheid gebruikmaken om de heer Jan Jaarsma te bedanken voor het oplossen van mijn Outlook-account en gerelateerde pc-problemen. Hij was heel bekwaam, vriendeli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik ben nog niet zolang lid van SeniorWeb maar ik heb al heel wat informatie uit de e-mails kunnen halen. Tevens heb ik een keertje een beroep gedaan op de telefonische helpdesk. Ben zeer tevreden... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SeniorWeb: de computerhulp voor u De digitale wereld verandert snel. Voor veel mensen is dat soms lastig bij te houden. SeniorWeb helpt u om mee te blijven doen. Wij maken de digitale wereld begrijpelijk en toegankelijk. Bij SeniorWeb geloven we dat internet, computers en smartphones het leven leuker en makkelijker kunnen maken. Daarom bieden wij duidelijke uitleg, handige tips, persoonlijke hulp en leerzame cursussen. Zo kunt u zelfverzekerd gebruikmaken van digitale mogelijkheden. We zijn er voor u, op de manier die bij u past. U kunt kiezen uit cursussen op meer dan 500 locaties in Nederland. Hebt u een digitale vraag of probleem? Onze deskundige vrijwilligers staan voor u klaar via telefoon, internet of zelfs bij u thuis. Onze website wordt jaarlijks 13 miljoen keer bezocht en staat vol met actuele artikelen, stap-voor-stap uitleg en videoâs. Daarnaast ontvangen onze 151.000 leden het tijdschrift Enter computertips, uitleg, inspiratie en achtergrondinformatie. Met onze 2.800 deskundige en betrokken vrijwilligers zorgen we ervoor dat u met plezier en vertrouwen gebruik kunt maken van de digitale wereld.
Christiaan Krammlaan 8, 3571 AX , Utrecht, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 90ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Hulp aan huis gevraagd voor het draadloos aansluiten van mijn printer.
Op woensddag middag kwam dhr. George Molenaar.
Was volgens hem zo gebeurd.
Wifi opnieuw instaleren . Router hangt in meterkast.
Wist niet hoe de router opging. Ging totaal mis en stekkerdoos viel naar beneden op vaste telefoon .
Kreeg een snauw vraag waarom iemand in de meterkast een vaste telefoon had staan ?
Herhaalde malen op wifi toets op router geduwd , opnieuw opgestart .
Lukte niet .
Op mijn vraag of hij het wel kon , kreeg ik als antwoord dat hij al duizend printers had aangesloten. Ik kon het toch ook niet.
Vriendelijk verzocht om ermee te stoppen .
Was erg onbesaan Senioren web .
Klacht telefonisch doorgegeven aan Senioren web .
Inmiddels zijn we 10 dagen verder en heb niets meer vernomen .
Zouden contact met mij opnemen

SeniorWeb ããã®åç
Ik heb een jaar abonnement afgesloten en vond het lastig om met seniorenweb aan de slag te gaan. Heb t maar 3 keer ofzo gebruikt. Toen ik t uiteindelijk had opgezegd bleek dat ik een paar dagen te laat was met opzeggen en nu moet ik dus nog een heel jaar lid zijn terwijl ze weten dat ik t niet gebruik. Nul coulance en begrip. Ik wist niet eens dat ik t voor 1 nov had moeten opzeggen⊠vind het heel vreemd dat je dan direct weer een heel jaar lid bent. Dus 1 ster omdat er niet meegedacht wordt.

SeniorWeb ããã®åç
Ik ben heel blij en gelukkig met SeniorWeb, ze helpen met alles ook met deze email ben ik blij zoveel tips jullie in mijn ogen toppers bedankt

SeniorWeb ããã®åç
Tevens heb ik een keertje een beroep gedaan op de telefonische helpdesk.
Ben zeer tevreden over SeniorWeb
Berry Alberts

SeniorWeb ããã®åç
Hij was heel bekwaam, vriendelijk en geduldig.
Hij heeft de tijd en moeite genomen om van Delft naar Rotterdam Zuid te fietsen om mij te helpen.
Bovendien hij is heel bijzondere en beschaafde man.
Het siert Senioren Web dat het zo'n bekwaam en kundig persoon als vrijwilliger heeft en bereid is om zoveel kilometers te fietsen om leden te helpen.
Tot slot wens ik alle leden en hun dierbaren een voorspoedig en gelukkig 2026.
Walid Aman

SeniorWeb ããã®åç
De informatie die wordt gegeven in het blad 'Enter' is zeer de moeite waard en goed toepasbaar op verschillende apparatuur.
Heldere uitleg met voorbeelden!

SeniorWeb ããã®åç
Onlangs als lid van Seniorweb thuishulp ingeschakeld voor een probleem met mijn pc, maar die man bleek nog veel minder kennis te hebben dan ik zelf. Compleet zinloos, dit lidmaatschap. En als je dan van het lidmaatschap af wil, zijn ze heel kil en zakelijk, en schermen met de algemene voorwaarden: Opzegtermijn belachelijk hoog: 2 maanden, en ook totaal geen coulance over de tegenvallende prestaties. Ik heb zelf een bedrijfje, en ik respecteer mijn klanten als iets niet aan de verwachtingen voldoet, in plaats van kil naar de voorwaarden te verwijzen. En zal je zien dat ze straks ook nog een deurwaarder langs sturen als je weigert te betalen voor volgend jaar. En daarnaast is het verhogen van het abonnementsgeld normaal gesproken een geldige reden om een abonnement op te zeggen. Maar zelfs dat hebben ze in hun algemene voorwaarden afgedekt, terwijl ze vrijwel ieder jaar het bedrag ophogen. Als je eenmaal lid bent, kom je er moeilijk van af. Las ik ook bij andere reviews over Seniorweb. Trieste organisatie! Ik zou het op prijs stellen als jullie begripvoller omgaan met mijn klacht, en accepteren dat ik vanwege teleurstellende hulp per 1 januari 2026 geen lid meer wil zijn, zonder te schermen met de algemene voorwaarden. Ik heb mijn wensen al via meerdere emails doorgegeven. Lidnummer xx3329.

SeniorWeb ããã®åç
Heer Arnout Hes was bij mij thuis ten einde windows 10 om te zetten naar windows 11.Los van het feiot dat ik zeer goed geholpen ben was het ook een zeer prettig persoon waar ik qua computer ook nog van geleerd heb:)

SeniorWeb ããã®åç
Altijd heb ik met een Desk gewerkt. Nu ik met Windows 11 wil werken heb ik een laptop aangeschaft. Om onduidelijke reden kon geen back-up gemaakt worden van bestanden van mijn desk. Hiervoor contact opgenomen met Seniorenweb. Binnen een week kwam dhr. Gaarthuis. Het kostte wat tijd om dat uit te zoeken maar uiteindelijk had ik mijn back-up. Daarna heeft dhr. Gaarthuis van alles op mijn laptop gezet en klaargemaakt voor gebruik. Ik vond het fijn zoals dhr Gaarthuis mij hierbij betrok. Ik ben blij dat hij gauw terugkomt om nog Office Windows 11 op laptop te zetten en het laatste te doen dat ik hiermee aan de slag kan.

SeniorWeb ããã®åç
Persoonlijke benadering,kon al mijn vragen stellen en die werden ook beantwoord,afspraak was op tijd ook belangrijk.

SeniorWeb ããã®åç
Een uiterst snelle en effectieve hulp van Jan Smolders heeft me binnen korte tijd weer op de rails gezet. Hartelijk dank daarvoor. Ga zo door Senior Web.

SeniorWeb ããã®åç
Een APK van Senior Web houdt in: inzet van een vrijwilliger met deskundigheid, klantgerichtheid en geduld om de computer en zijn baas draaiende en bij de les te houden.

SeniorWeb ããã®åç
Dhr. Van Woerkom heeft alle moeite gedaan om mijn probleem met scannen en opslaan te verhelpen. Kwam hiervoor zelfs twee keer bij mij aan huis.
Helaas is het niet gelukt, wrs door een probleem met de Canon scanner.

SeniorWeb ããã®åç
Dhr. Spiekerman is kundig, nam de tijd om naar alle problemen te kijken, nam ook initiatief om bepaalde, door mij als digibeet, mogelijke problemen meteen aan te pakken en/of op te lossen. Of gaf mij tips en adviezen hoe ermee om te gaan in toekomst, mocht het daadwerkelijk problemen geven. Daarnaast was hij prettig geduldig om het mij telkens uit te leggen en te laten zien wat hij deed. Bij alles wat dhr. Spiekerman ging doen betrok hij mij eerst en legde me telkens alle mogelijke opties voor.

SeniorWeb ããã®åç
Ze hebben doortastend gehandeld en ik durfde zonder schroom mijn chaos toe te vertrouwen.

SeniorWeb ããã®åç
Wij werden perfect geholpen door de heer Van de Klok bij de installatie van onze nieuwe computer.
Hij was heel geduldig bij ons digibetische onbegrip.
We zullen zeker Seniorweb weer inschakelen bij eventuele problemen.

SeniorWeb ããã®åç
Geweldige hulp en oplossingen nu kan ik weer de Desktop gebruiken

SeniorWeb ããã®åç
Wat een prima organisatie ondanks ik nog maar kort lid ben nu al heel fijn geholpen .en ik denk dat vele lid moeten worden top.

SeniorWeb ããã®åç
was een lastige klus, hij nam alle tijd om een oplossing te vinden, terwijl ik het al lang opgegeven zou hebben.

SeniorWeb ããã®åç
De manier, waar op ik geholpen ben, was heel prettig. Heb goede uitleg gekregen. Was een warboel bij mij. Was te veel van mijzelf gevraagd, om alles te laten functioneren, op mijn nieuwe computer, met Windows 11.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã