Lång leveranstid, och tyvÀrr ingen info under tiden. En dag kom plötsligt det jag hade bestÀllt (visste att det skulle ta lite tid...) och Àr mycket nöjd med produkten!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi var i kontakt med Severins angÃ¥ende en leverans av vÃ¥ra utestolar. Vi upplevde att dom verkligen bryr sig om sina kunder och de gÃ¥r det extra steget för att fÃ¥ sina kunder nöjda. Jag rekommenderar... ãã£ãšèŠã
Enkelt att bestÀlla pÃ¥ hemsidan! Och mycket bra, effektivt och personligt bemötande frÃ¥n de som skötte leveransen frÃ¥n Severins lager. DÀremot helt obetydlig kontakt och engagemang frÃ¥n sÀljavdelning... ãã£ãšèŠã
Jag har köpt fÃ¥töljen EkenÀs i juli och fÃ¥tt den levererad hem. FörsÀljaren var mycket kunnig och bra att ha att göra med. Leveransen fungerade mycket bra och jag kunde bestÀmma en tid som passad... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Severins.se â Kvalitetsmöbler med kÀnsla för stil och service Severins.se Àr en svensk möbelbutik med rötter som strÀcker sig lÃ¥ngt tillbaka i tiden. Med tvÃ¥ fysiska butiker i Jönköping och Halmstad, samt en modern och inspirerande e-handel, erbjuder Severins ett noggrant utvalt sortiment av möbler och inredningsdetaljer för dig som vÀrdesÀtter kvalitet, design och personlig service. Oavsett om du söker en ny soffa, ett matbord för hela familjen, eller smart förvaring med stil, hittar du produkter frÃ¥n bÃ¥de vÀlkÀnda varumÀrken och unika formgivare. Fokus ligger pÃ¥ hÃ¥llbarhet, komfort och estetik â möbler som ska hÃ¥lla över tid bÃ¥de i funktion och uttryck. Att handla pÃ¥ Severins.se Àr tryggt och enkelt. Webbplatsen Àr lÀttnavigerad, med tydlig information, inspirerande bilder och möjlighet att fÃ¥ personlig hjÀlp via bÃ¥de chatt, mejl och telefon. Leveranser sker smidigt direkt till dörren, ofta med inbÀrning, vilket gör hela köpupplevelsen bekvÀm frÃ¥n start till mÃ¥l. Severins.se passar bÃ¥de dig som inreder ditt hem med omsorg och dig som söker det dÀr lilla extra till kontoret eller sommarhuset. En möbel frÃ¥n Severins Àr inte bara ett köp â det Àr en investering i kvalitet och stil.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det gÃ¥r bra att vara tillmötesgÃ¥endeâŠ
Det går bra att vara tillmötesgående nÀr det skall sÀljas men nÀr man kontaktar för reklamation av transportskada så Àr kontakten som bortblåst
Smidigt inköp via telefon
Smidigt inköp via telefon. Tack för utmÀrkt hjÀlp i Jönköping.
Efterservicen bevis på bra företag
Alla kan "sÀlja" men det Àr långt ifrån sen det finns en bra efterservice om något uppstår. Jag fick snabb och bra service i ett Àrende ett mottagen leverans vilket uppskattas jÀtte mycket.

severins.se ããã®åç
Reklamation
Jag hade en reklamation som ni inte återkopplade till mig förrÀn jag ringde tillbaks igen. VÀntar nu på reservdel?
LÀtt att fÃ¥ rÀtt produkt till ett braâŠ
LÀtt att få rÀtt produkt till ett bra pris
Saknade Ã¥terkoppling dÃ¥ produktenâŠ
Saknade återkoppling då produkten skulle komma till butik. VÀntetid på produkt Àr ok men skicka information om preliminÀr vÀntetid
Mycket bra service!
Mycket bra service!
Trevlig kontakt med kundservice och snabb leverans av varan Ànda till dörren.
En bra produkt!
Trevliga!!
Fick besked om leverans. Leveransen kom på minuten. Trevlig personal.
Dåligt bemötande i butik (inget alls).
Dåligt bemötande i butik (inget alls).
Trots gott om personal och extremt få kunder i butiken och lediga sÀljare som gick runt fick vårt sÀllskap noll uppmÀrksamhet.
Jag var dÀr med mina förÀldrar och fru och skulle vÀlja en 50 års present på lite sentimentalt tema då mina förÀldrar köpte alla sina möbler dÀr till sitt första hus.
Jag valde Àndå att lÀgga en webborder och fick inte heller dÀr någon respons mer Àn ett vÀntande Àrende i Klarna. BestÀllningen gjordes i mitten av augusti och jag valde att makulera i början av oktober. Efter makuleringen hörde de av sig och gav beskedet att jag kunde få varan inom ett par dagar men då hade jag köpt den av annan leverantör. Dock ingick Àven denna i Svenska hem så Severins blev involverade i leveransen Àndå. Då kom beskedet att om jag valde den senare leverantören så skulle jag få vÀnta ytterligare en tid. MÀrkligt nÀr varan fanns och de kunde leverera. Allt löste sig dock och jag fick varan via Severins men kundnöjdheten blev sådÀr och det skall mycket till innan jag kommer gå in i den butiken igen.
Tack för svaret Erik!
Du matchade priset mot annan butik och det var snyggt Àven om det först var efter att ni erbjöd fri frakt och jag återkom med bild från Svenska Hems lÀgre pris.
Jag köper delar av förklaringen men ett hej, kom till mig om ni behöver hjÀlp tar 20 sekunder.
Ett hej nÀr man går in genom dörren tar en sekund, samma sak med ett VÀlkommen åter!
Absolut jag Àr kritisk i mitt omdöme men de varor ni sÀljer Àr sÀllanköp och i ett lite högre prissegment. Då Àr mottagandet extremt viktigt enligt mig.

severins.se ããã®åç
Produkten var inte samma som pÃ¥ bildâŠ
Produkten var inte samma som på bild eller i beskrivning.
Bra utbud och mycket bra hemsida
Bra utbud och mycket bra hemsida.
Snabb leverans och trevlig personal
Enkelt o bra
Enkelt o bra. TyvÀrr missades en sak mot bestÀllningen men det fixade Severins galant!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹