レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har lige kÞbt et par benskinner hos Shads og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds. Bestillingen var nem at gennemfÞre, og kort efter fik jeg besked om, at pakken var pÃ¥ vej. Leveringen kom hurtigt,... もっず芋る

StÊrk håndtering af reklamation for det fÞrste! Gode produkter, der vÊkker stor glÊde - både i fÞrste omgang og ved 2. ordre også.

䌁業が回答したした

Super tilfreds med kÞbet af benskinner til vores dreng. Vi er overrasket over hvor skarpe billederne er, trods de er printet over pÃ¥ et andet materiale. SÃ¥ personlige skinner hjalp pÃ¥ humÞret... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er nogle yderst nydelige benskinner. Lidt skuffet over skriften er en lille smule utydelig. Da pakken ankommer er jeg lidt skuffet over designet. FÞler godt det kunne vÊre en smule federe hv... もっず芋る

䌁業情報

1. スポヌツりェア店

圓該䌁業による蚘述

Shads Football sÊlger unikke formbare benskinner, som kunden selv skal designe på vores hjemmeside. Hertil sÊlger vi andet fodboldudstyr. Tjek vores hjemmeside og få inspiration til dit nÊste sÊt benskinner.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

53件のレビュヌ

Benskinner fra shads

Jeg har lige kÞbt et par benskinner hos Shads og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds. Bestillingen var nem at gennemfÞre, og kort efter fik jeg besked om, at pakken var på vej. Leveringen kom hurtigt, og de var pakket forsvarligt ind.

Selve benskinnerne er i virkelig god kvalitet – lette, komfortable og giver en solid beskyttelse. De sidder perfekt, og man mÊrker nÊsten ikke, at man har dem pÃ¥, de bliver formet efter ens ben - helt genialt koncept. ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎11月17日
自発的なレビュヌ

God service, gode produkter!

2025幎11月12日

Shads Football からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Vi er glade for, at reklamationen blev hÃ¥ndteret tilfredsstillende, og at vores produkter skaber glÊde hos jer – ogsÃ¥ ved anden ordre.

Tak fordi I handler hos os.

Hilsen Victor

Super tilfreds med kÞbet af benskinner

Super tilfreds med kÞbet af benskinner til vores dreng.

Vi er overrasket over hvor skarpe billederne er, trods de er printet over på et andet materiale.

Så personlige skinner hjalp på humÞret på vores nu 10 årige dreng efter et nej til de helt små benskinner man ser rundt omkring.

2025幎9月20日

Shads Football からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Vi er virkelig glade for at hÞre, at jeres dreng er glad for sine personlige benskinner – og at kvaliteten lever op til forventningerne.

Tak fordi I valgte Shads Football!

Hilsen Victor

Super skinner og hurtig levering

Hurtigt og nemt at forme skinnerne efter dine skinneben samt hurtig levering. Bestilte en fredag og modtog dem allerede onsdagen ugen efter trods det er custom made

2025幎8月13日

Hej Tobias,

Tak for din fine anmeldelse - det er vÊrdsat! Vi er glad for, at du var tilfreds med vores benskinner, samt leveringstiden!

Bh.

Perfekt til fodboldspillere

100% anbefalet, kÞbte mini benskinner, de passer godt og er lette.

2025幎4月10日

Hej Dope,

Tak for din anmeldelse det sÊtter vi stor pris på! Vi er rigtig glade for at du kan lide vores mini benskinner!

Bh.

Fantastisk benskinne

Fantastisk benskinne, nem at tilpasse og sidder perfekt efterfÞlgende.

2025幎2月6日

Hej Benny,
Tak for sin anmeldelse! Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med vores produkt, og at vores benskinner laver op til forventningerne om at have perfekt pasform.

Mvh.

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastiske benskinner og super

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastiske benskinner og super service!

Jeg kÞbte et par benskinner til min sÞn hos Shads Football, og de har vÊret helt perfekte! Kvaliteten er i top, og min dreng blev super glad for dem. De sidder godt, beskytter som de skal, og han synes, de er de bedste, han har haft. Leveringen var hurtig, og hele kÞbsoplevelsen var nem og problemfri. Kan kun anbefale Shads Football til andre!

2025幎1月31日

Hej Ivana

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌 Vi er glade for, at din sÞn elsker benskinnerne, og at bÃ¥de kvalitet og service levede op til forventningerne. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din anbefaling! ⚜😊

De bedste hilsner,
Shads Football

Perfekte benskinner

Perfekte benskinner som sidder vanvittigt godt. God service fra a til b plus en hurtig levering

2024幎9月2日

Hej,

Mange tak for din anmeldelse! Den betyder rigtig meget!
Det er lige prÊcis feedback som din, der gÞr, at vi elsker vores arbejde. Vi ser frem til at betjene dig igen, Frederik!

God dag!

Victor Kubel

Stod og skulle bruge et par benskinner

Stod og skulle bruge et par benskinner en lÞrdag og jeg tog chancen og skrev derfor til Shads om de kunne hjÊlpe, da jeg befandt mig i samme by. Victor tÞvede ikke ét sekund og skrev om han måtte svinge forbi med et par samme aften som jeg skrev. Endnu engang tak for hjÊlpen og den fantastiske service!

2024幎8月24日

Hej,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at kunne hjÊlpe!

Benskinner med Billede

Bestilte benskinner med billede på til min dreng. De er perfekte. Nemt at til passe og rigtig god kvalitet.

2024幎8月17日

Hej,

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget!

Victor Kubel

Jeg synes at det var meget svÊrt at få

Jeg synes at det var meget svÊrt at få dem til at blive blÞde som det er i videoerne. Det er skrald men når du fÞrst har bukket dem efter mange kraften er det okay.

2024幎8月11日

Hej Alma.

Vi er kede af at hÞre, at formningsprocessen var besvÊrlig.

Når benskinnerne skal formes, er det vigtigt, at vandet er varmt nok (+80 grader), da materialet dermed blÞdgÞres nemmere. Vi håber, det kan hjÊlpe.

Vi er trods alt glade for, at resultatet blev okay til slut.

Victor, Shads Football

God kvalitet, men mangelfuld guide ved bestilling.

God kvalitet pÃ¥ benskinnerne. KÞbte str. mini til min sÞn, men synes det er svÊrt at finde ud af str pÃ¥ skinnerne 🀷🏻‍♀ og hvad forskellen pÃ¥ “standard str S” og “mini” (andet end prisen 199kr mod 349kr) er?
Når man ikke aner noget om benskinner, så savner jeg en bedre guide og oversigt på hjemmesiden. Ellers et trovÊrdigt produkt.

2024幎6月29日

Hej Pia,

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for du kan lide vores produkt. Tak for heads up i forbindelse med vores hjemmeside. Det er helt sikkert noget vi vil optimere på:)

Mvh.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。