レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Altid sÞde dyrlÊger og ledige tider til akut hjÊlp eller spÞrgsmÃ¥l. Kan helt sikkert anbefales altid at kunne kontakte en dyrlÊge direkte pÃ¥ telefonen eller online :-) det skaber stor tryghed at kunne... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Min hund "Kiwi" havde dÃ¥rlig mave med opkast. Efter en god snak med dyrlÊgen "Christina" og herunder kamerakig pÃ¥ Kiwi, fik vi en kÞreplan omhandlende kost og brug af tarmregulerende middel. Heru... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Da vores kat kom til skade efter egen

Da vores kat kom til skade efter egen dyrlÊge havde lukket, var Ivet super hjÊlpsomme og gav os den fornÞdne hjÊlp og tryghed frem til at vi kunne komme til egen dyrlÊge. Fra tiden blev bestilt og til jeg kom igennem gik der en lille halv time og tiden var meget prÊcis. Alt i alt en super god oplevelse, som vi vil gÞre brug af en anden gang hvis der skulle ske noget

2026幎4月21日
5぀星のうち5の評䟡

Super service, dejligt dÞgnåben, dygtig og kompetent dyrlÊge!

Min kat fik en kloskade en aften, det så ikke voldsomt ud, men jeg tog alligevel nogle billeder og tÊnkte at jeg ville kontakte egen dyrlÊge i morgen. Indtil jeg kom i tanke om at jeg havde ret til dÞgnåben dyrlÊge online via tryg's forsikring.
Jeg tog straks mod tilbuddet og bestilte en tid, 15 minutter efter kunne jeg logge på et link.
Jeg snakkede med en rigtig flink dyrlÊge, hun var enig med mig i at det ikke så slemt ud, og vi blev enige om at holde Þje med det og lige trimme den lÞse del af.
Så langt så godt tÊnkte jeg.

Men så blev jeg da godt nok positivt overrasket!
10 minutter efter samtalen fik jeg en mail, med alt det vi havde snakket om og aftalt! Det var SÅ dejligt at få det på skrift! Både fordi det gjorde det nemmere at forklare manden når han kom hjem, men også fordi min hukommelse generelt ikke er så god.

Endnu mere overrasket blev jeg i dag, da jeg fik en mail fra dyrlÊgen. Hun ville bare lige fÞlge op på min kat, hÞre hvordan det går med ham. Arhmen sikke en service altså!

2026幎4月17日

+ 5 stjerner herfra

Plus 5 stjerner herfra. Har altid fået god hjÊlp ifht mine dyr når der var det mindste. Man kan hurtigt få en online tid og så de super sÞde dem vi har snakket med. HjÊlpsomme og vil dyrene det bedste som os ejere og giver sig tid og virker ikke stresset. Jeg anbefaler varmt.

2026幎3月30日
5぀星のうち5の評䟡

Vores hund fik dårlig mave i påsken

Vores hund fik dårlig mave i påsken, så vi tog fat i iVet og fik en tid indenfor 1 time. det var virkelig som at vÊre hos egen dyrlÊge, uden den skrÊk vores hund har for stedet

Virkelig en super seriÞs dyrlÊge der tog sig tid til at snakke os med. EfterfÞlgende opfÞlning på mails med det vi havde snakket om og godt en uge efter en ny mail for at sikre alt er ok. Det var virkelig en god oplevelse

Jeg er dybt imponeret over denne service, det er snart bedre end almindelig dyrlÊge

2026幎4月3日

God og hurtig hjÊlp

Vi har iVet gennem vores forsikring, super god og hurtig hjÊlp. Hurtig afklaring på problemet, og perfekt til de små problemer så man er fri for at tage til fysisk dyrlÊge.

2026幎3月27日

Kompetent, sÞd og grundigt

Super sÞd, dygtigt og imÞdekommende dyrelÊge Rikke. Teknikken drillede lidt, men det gjorde ikke noget, da Rikke var sÞd til at ringe op og vi fik en grundig snak. Vi fik lavet en god og grundig plan for vores kats halten, og jeg var meget glad over, at der kunne udskrives smertestillende medicin til min kat. Vores plan, med forskellige andre tiltag, har indtil videre holdt og vores kat halter ikke mere. Derved slap vi også for, for nu, at betale en dyr selvrisiko for evt. rÞntgenbilleder osv.
Meget fin service i Þvrigt, at vi en måneds tid efter, fik en opfÞlgende mail - jeg ved dog ikke om dette er standart, men virkelig fint.

2026幎3月12日

God oplevelse!

Meget sÞd dyrlÊge og rigtig god hjÊlp når det var uden for normal åbningstid for vores fysiske dyrlÊge for at sikre om det var noget der var alvorligt eller kunne vente til mandag. De efterspurgte også en opdatering på hvordan det gik med mit kÊledyr efter vi havde haft den til fysisk dyrlÊge, fordi de gerne ville fÞlge med i hvordan den havde det og at den fik det hjÊlp den skulle have.

2025幎12月24日
5぀星のうち5の評䟡

Tryghed og ro i paniksituation

Vores hund havde det virkelig skidt og vi var helt i panik over det. DyrlÊgen åbnede fÞrst en time senere, så vi valgte at ringe til iVet. Det bliver ikke sidste gang, vi fik så god hjÊlp og det hjalp så vores hund fik det bedre hurtigt.

2026幎1月21日
5぀星のうち5の評䟡

Vi har brugt online dyrlÊge ivet

Vi har brugt online dyrlÊge ivet, da vores kat kom hjem med en stor flÊnge på sin hale. De var med på videochat og kunne ud denne hjÊlpe os gennem behandlingen af katten. Der blev udskrevet smertestillende, som jeg kunne hente på apoteket med det samme. Dette skete fredag eftermiddag, havde vi ikke haft denne hjÊlp gennem vores forsikring, skulle vi have haft katten til dyrlÊgevagten, hvilket havde vÊret en bekostelig adfÊrd. Vi fÞlte os i trygge hÊnder hele vejen gennem behandlingen, og katten har det meget bedre og alt går i den rigtige retning med hans hale. Så kÊmpe tak for hjÊlpen herfra. Vi gik online og bestille en tid, en halv time senere var vi igennem på videochat med dyrlÊgen. Derefter blev der sendt en mail med journalen til os. Det var virkelig nemt. KÊmpe anbefaling herfra.

2026幎2月13日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg havde en rigtig god oplevelse med

Jeg havde en rigtig god oplevelse med videokonsultation hos iVet - Din Online DyrlÊge gennem Tryg hundeforsikring.

DyrlÊge Amalie var utrolig nÊrvÊrende, professionel og grundig under hele konsultationen. Vi fik en klar og overskuelig plan, og jeg fÞlte mig tryg og taget seriÞst hele vejen igennem forlÞbet.

Dagen efter kunne vi tydeligt mÊrke en forbedring, og Liv fik det heldigvis meget bedre.

Jeg kan varmt anbefale online dyrlÊgehjÊlp – det er en tryg og effektiv lÞsning, nÃ¥r man har brug for hurtig rÃ¥dgivning.

2026幎2月12日

Nemt, hurtigt og gratis

Jeg har tryg dyrelÊge forsikring på min hund, og vi ved alle, at uheld altid sker i weekenden. Med ivet igennem tryg, bestil en tid, få en dyrelÊges råd, vejledning og berolig til mandag. Spare 1000 vis af kroner. Jeg har brugt ivet mange gange. Og er super tilfreds.

2026幎2月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス