Jeg har lige kÞbt et par benskinner hos Shads og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds. Bestillingen var nem at gennemfÞre, og kort efter fik jeg besked om, at pakken var pÃ¥ vej. Leveringen kom hurtigt,... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super tilfreds med kÞbet af benskinner til vores dreng. Vi er overrasket over hvor skarpe billederne er, trods de er printet over pÃ¥ et andet materiale. SÃ¥ personlige skinner hjalp pÃ¥ humÞret... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det er nogle yderst nydelige benskinner. Lidt skuffet over skriften er en lille smule utydelig. Da pakken ankommer er jeg lidt skuffet over designet. FÞler godt det kunne vÊre en smule federe hv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde hÞrt godt om Shads Football fra nogle venner, sÃ¥ jeg valgte at prÞve det af for mig selv, for at se om det mine venner sagde virkelig kunne passe. Og lad mig bare sige, det har IKKE sk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Shads Football sÊlger unikke formbare benskinner, som kunden selv skal designe på vores hjemmeside. Hertil sÊlger vi andet fodboldudstyr. Tjek vores hjemmeside og få inspiration til dit nÊste sÊt benskinner.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top nemme at tage ibrug
Top nemme at tage ibrug
Sidder perfekt
Det er nogle yderst nydeligeâŠ
Det er nogle yderst nydelige benskinner.
Lidt skuffet over skriften er en lille smule utydelig.
Da pakken ankommer er jeg lidt skuffet over designet. FÞler godt det kunne vÊre en smule federe hvis man fx kÞbte det til sin sÞn.
Pakket var lidt smadret men det er vel leverendÞren der ikke pakker tingene ordentligtâŠ

Shads Football ããã®åç
Det er nogle gode benskinner der holderâŠ
Det er nogle gode benskinner der holder lang tid og sidder godt
Customized benskinner
Super fede customized benskinner i hÞj kvalitet. Servicen var helt i top.

Shades football
Fantastik kvalitet og hurtig levering og de passer perfekt

Shads Football ããã®åç
Hurtig levering, Fantastisk kvalitet og bare en god vare:)

Shads Football ããã®åç
Nem og hurtig bestilling samt fantastisk produkt
Har nu kÞbt to par til min sÞn, og han er kÊmpe fan! Bestillingen foregår nemt og hurtigt, og muligheden for at customize er et kÊmpe hit. Kan på det varmeste anbefale Shads.

Fantastisk koncept!
Fantastisk koncept!! Nemt at tilpasse sine nye benskinner. Smart, med navn på. Herhjemme er vi fan, og vilde med benskinner, tape og strÞmper!

BEDSTE benskinne
BEDSTE benskinne, den er Virkelig behÊrlig og ha på, er selv virkelig glad for dem. Vil udentivl kÞbe fra Shads igen

Fantastiske produkter
Fantastiske produkter! Nemt at forme benskinnerne til den perfekte pasform har brugt deres produkter i en halv sÊson. En benskinne der kan holde til meget, som er nem at gÞre ren igen og strÞmper i hÞj kvalitet. Fem stjerner herfra!

Shads Football ããã®åç
En leg at customize mine skinner
Super overskuelig customize sektion, som gjorde det til en leg at designe mine skinner. De var lige som forventet, og fitter helt perfekt.

Shads Football ããã®åç
Det er virkelig nogle gode benskinner
Det er virkelig nogle gode benskinner. Udvalget hos Shads er også godt!
Er vild med pasformen på benskinnerne

Shads Football ããã®åç
Jeg modtog et par benskinner
Jeg modtog et par benskinner, og de sidder bare helt perfekt og ligesom jeg har Þnsket mig. Det med at man selv kan vÊre med til at designe dem, gÞr bare oplevelsen endnu mere fed! Super taknemmelig og glad for jeg blev introduceret for âshadsfootballâ. Vender helt sikkert tilbage!

Shads Football ããã®åç
Sindsygt lÊkre benskinner jeg harâŠ
Sindsygt lÊkre benskinner jeg har modtaget. De var super nemme at forme og jeg er sikker på at jeg får dem brugt rigtig meget. Tak for god service!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã