De shake is super lekker en romig , het word snel geleverd en ze hebben een goede klantenservice. Mijn blender to go deed het niet goed en kreeg meteen een nieuwe toegestuurd.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Yesss, daar zijn ze weer helemaal vernieuwd! Wat een geweldige shakes met heerlijke smaken. Andere shakes geprobeerd, maar die zijn toch moeilijker weg te krijgen en vaak hebben ze maar een minim... ãã£ãšèŠã
Beste, ik heb op 21-09-2022 een betaling gedaan van EUR 33.95 voor een elektrische loopband. Ik heb tot op heden geen bevestigingsmail/factuur ontvangen Martion.nl. Ik heb geprobeerd om via... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snelle levering, leuk verpakt in een soort van grabbelton (wel bijna de maatbekertjes weggegooid die nog ergens onderin lagen). Leuk een persoonlijk bedankje voor de bestelling, handgeschreven. De sha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
A complete, healthy and delicious meal in just a few seconds? Itâs possible with SHAKEMENT!âš SHAKEMENT is designed to give your body every nutrient it needs at any time of the day. Complete, easy and affordable food which tastes as good as a milkshake.
é£çµ¡å
Promenadeplein 113, 2711AB, Zoetermeer, ãªã©ã³ã
- info@shakement.com
- shakement.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De shake is super lekker en romig
Nooit iets ontvangen en geen gehoor
Op 01-07-2024 iets besteld maar nooit ontvangen. Contact opgenomen en geen gehoor.
Top spullen, snelle levering
Snelle levering. Makkelijk betalen. Ruime keuze. Goede producten. Goed contact met leverancier.
Goede aflevering met verassing erbij .
Lekkere shakes
Shakes lossen goed op en de fatburner is erg lekker. Ook deze lost goed op.
Ik ben goed te spreken over jullie snelâŠ
Ik ben goed te spreken over jullie snel en lekker dus prima
Top product!
Top product! Snelle service, mooie verpakking en een heerlijke smaak. Goede vervanger voor ontbijt en lunch, aanrader!
Opgelicht
Goedemorgen,
Op 23 september heb ik 2 bestellingen bij jullie gedaan, en betaald omstreeks 12:00. Helaas heb ik nog geen bestelbevestigingen op mijn email mogen ontvangen, of enige bevestiging wat dan ook, terwijl ik betaald heb voor Track & Trace.
Zouden jullie mijn bestelling willen bevestigen alsjeblieft, en mij zo spoedig mogelijk de artikelen willen zenden/mij op de hoogte houden?
Martion.nl is jullie dochtermaatschappij, en de rekening waarnaar het geld is overgemaakt is die van jullie, dus als het niet te leveren is, graag mijn geld terugstorten. Martion is ook heel toevallig niet bereikbaar via telefoon en mail, dus ik verwacht een bericht vanuit jullie.
Hoop spoedig van jullie te horen!

Beste,
Beste,
ik heb op 21-09-2022 een betaling gedaan van EUR 33.95 voor een elektrische loopband. Ik heb tot op heden geen bevestigingsmail/factuur ontvangen Martion.nl. Ik heb geprobeerd om via het contact formulier een vraag te stellen maar het contact formulier blijkt niet te werken. Dit heb ik meerdere malen geprobeerd!!
Mocht ik binnen 2 dagen geen reactie ontvangen dan zal er een mooie negatieve review op al jullie social media worden geplaatst.
Begrijp me niet verkeerd maar ik wil dit echt op een fatsoenlijke manier oplossen.
Bij voorbaat dank.
Hanane E.

vraag inzake betaling Martion.nl
Beste shakement b.v.,
Ik heb een betaling gedaan aan Martion.nl voor 3-voudige laptopschermen, deze is bij jullie terecht gekomen als eigenaar van de tegenrekening. Ik krijg geen reactie van Martion.nl en zij zijn evenals jullie niet (telefonisch) bereikbaar. Indien de producten niet geleverd worden dan verzoek ik jullie mijn betaling terug te storten. Graag een reactie met uitleg. M. Deelstra

Shakement B.V. ããã®åç
Snelle levering lekkere shake!
Fijne shakes
Fijne shakes!
Smaken zijn tot nu toe allemaal lekker en dit is voor mij echt een mooie vervanger voor mijn lunch! Ook goed om te gebruiken in bijvoorbeeld een fruitshake.
De smaak van watermeloen is heerlijk
De smaak van watermeloen is heerlijk
Het geeft me energie en minder hongergevoel ben er super blij mee

Shakement B.V. ããã®åç
Hele goede shakes en zeer voedzaam
Hele goede shakes en zeer voedzaam. In de ochtend is het zeker een volwaardig ontbijt. De verschillende smaken zorgen er ook voor dat smoothies nog lekkerder worden.
De lekkere en gezonde recepten maken dat je een goede omslag kan maken om echt elke dag gezond te eten

Shakement B.V. ããã®åç
Snelle levering en heerlijk de meloenâŠ
Snelle levering en heerlijk de meloen smaak!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ