レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De shake is super lekker en romig , het word snel geleverd en ze hebben een goede klantenservice. Mijn blender to go deed het niet goed en kreeg meteen een nieuwe toegestuurd.

5぀星のうち5の評䟡

Yesss, daar zijn ze weer helemaal vernieuwd! Wat een geweldige shakes met heerlijke smaken. Andere shakes geprobeerd, maar die zijn toch moeilijker weg te krijgen en vaak hebben ze maar een minim... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Beste, ik heb op 21-09-2022 een betaling gedaan van EUR 33.95 voor een elektrische loopband. Ik heb tot op heden geen bevestigingsmail/factuur ontvangen Martion.nl. Ik heb geprobeerd om via... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, leuk verpakt in een soort van grabbelton (wel bijna de maatbekertjes weggegooid die nog ergens onderin lagen). Leuk een persoonlijk bedankje voor de bestelling, handgeschreven. De sha... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. フィットネスず栄逊のサヌビス
  2. オンラむン食品泚文サヌビス

圓該䌁業による蚘述

A complete, healthy and delicious meal in just a few seconds? It’s possible with SHAKEMENT!‹ SHAKEMENT is designed to give your body every nutrient it needs at any time of the day. Complete, easy and affordable food which tastes as good as a milkshake.

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Opgelicht

Goedemorgen,

Op 23 september heb ik 2 bestellingen bij jullie gedaan, en betaald omstreeks 12:00. Helaas heb ik nog geen bestelbevestigingen op mijn email mogen ontvangen, of enige bevestiging wat dan ook, terwijl ik betaald heb voor Track & Trace.

Zouden jullie mijn bestelling willen bevestigen alsjeblieft, en mij zo spoedig mogelijk de artikelen willen zenden/mij op de hoogte houden?

Martion.nl is jullie dochtermaatschappij, en de rekening waarnaar het geld is overgemaakt is die van jullie, dus als het niet te leveren is, graag mijn geld terugstorten. Martion is ook heel toevallig niet bereikbaar via telefoon en mail, dus ik verwacht een bericht vanuit jullie.

Hoop spoedig van jullie te horen!

2022幎9月23日

Hey Robert,

Helaas ben je opgelicht door Martion.nl. Onze bedrijfsnaam wordt ten onrechte in een omschrijving van een afschrift gebruikt. Wij hebben afgelopen weken meerdere berichten ontvangen hier over
 Hoe dit mogelijk is begrijpen wij ook niet. Martion.nl is ook zeker niet onze dochtermaatschappij zoals u zegt. Wij hebben geen enkele band met Martion.nl.

Zelf loopt onze aangifte op dit moment bij de politie en wij hebben bericht gehad van de (Duitse) bank waar de rekening loopt dat zij de rekening bevroren hebben t.b.v het onderzoek.

Beste,

ik heb op 21-09-2022 een betaling gedaan van EUR 33.95 voor een elektrische loopband. Ik heb tot op heden geen bevestigingsmail/factuur ontvangen Martion.nl. Ik heb geprobeerd om via het contact formulier een vraag te stellen maar het contact formulier blijkt niet te werken. Dit heb ik meerdere malen geprobeerd!!

Mocht ik binnen 2 dagen geen reactie ontvangen dan zal er een mooie negatieve review op al jullie social media worden geplaatst.
Begrijp me niet verkeerd maar ik wil dit echt op een fatsoenlijke manier oplossen.

Bij voorbaat dank.

Hanane E.

2022幎9月21日

Beste,

Hoe dit mogelijk is begrijpen wij ook niet. Wij hebben geen enkele band met Martion.

vraag inzake betaling Martion.nl

Beste shakement b.v.,

Ik heb een betaling gedaan aan Martion.nl voor 3-voudige laptopschermen, deze is bij jullie terecht gekomen als eigenaar van de tegenrekening. Ik krijg geen reactie van Martion.nl en zij zijn evenals jullie niet (telefonisch) bereikbaar. Indien de producten niet geleverd worden dan verzoek ik jullie mijn betaling terug te storten. Graag een reactie met uitleg. M. Deelstra

2022幎9月22日

Hey Michael,

Hoe dit mogelijk is begrijpen wij ook niet.

De smaak van watermeloen is heerlijk

De smaak van watermeloen is heerlijk
Het geeft me energie en minder hongergevoel ben er super blij mee

2022幎7月31日

Shakement B.V. からの回答

Goed om te horen Alma en bedankt dat je de moeite neemt om een review te schrijven! Wordt gewaardeerd :)

5぀星のうち5の評䟡

Hele goede shakes en zeer voedzaam

Hele goede shakes en zeer voedzaam. In de ochtend is het zeker een volwaardig ontbijt. De verschillende smaken zorgen er ook voor dat smoothies nog lekkerder worden.
De lekkere en gezonde recepten maken dat je een goede omslag kan maken om echt elke dag gezond te eten

2022幎7月29日

Shakement B.V. からの回答

Wat een mooie review! Bedankt Edyta! Fijn om te horen dat je zo blij bent.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。