レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

De shake is super lekker en romig , het word snel geleverd en ze hebben een goede klantenservice. Mijn blender to go deed het niet goed en kreeg meteen een nieuwe toegestuurd.

5つ星のうち5の評価

Yesss, daar zijn ze weer helemaal vernieuwd! Wat een geweldige shakes met heerlijke smaken. Andere shakes geprobeerd, maar die zijn toch moeilijker weg te krijgen en vaak hebben ze maar een minim... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Beste, ik heb op 21-09-2022 een betaling gedaan van EUR 33.95 voor een elektrische loopband. Ik heb tot op heden geen bevestigingsmail/factuur ontvangen Martion.nl. Ik heb geprobeerd om via... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Snelle levering, leuk verpakt in een soort van grabbelton (wel bijna de maatbekertjes weggegooid die nog ergens onderin lagen). Leuk een persoonlijk bedankje voor de bestelling, handgeschreven. De sha... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. フィットネスと栄養のサービス
  2. オンライン食品注文サービス

当該企業による記述

A complete, healthy and delicious meal in just a few seconds? It’s possible with SHAKEMENT!
 SHAKEMENT is designed to give your body every nutrient it needs at any time of the day. Complete, easy and affordable food which tastes as good as a milkshake.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

I love it !

I love it !! Super enthousiast over de shakes! De smaken zijn heerlijk ten eerste en ten tweede voel ik me echt vervuld na een shake. Ik ga niet meer anders want het helpt me zo goed!

2021年11月11日

Beste op de markt

Neem het bijna elke dag, echt een super product met heerlijke smaken, andere merken kunnen hier niet aan tippen. Met 2 ijsklontjes vind ik hem het lekkerst!

2021年11月1日

Lekker en handig

Lekker smaken! Vaak zijn shakes erg zoet, dat viel bij deze mee. Erg handig voor onderweg met de bijbehorende beker. Zit er goed vol van. Helemaal toppie!

2021年10月29日
5つ星のうち5の評価

Door mijn drukke lifestyle kom ik vaak…

Door mijn drukke lifestyle kom ik vaak tijd te kort om mijn maaltijden te bereiden. Doordat de maaltijden van Shakement Meals zo makkelijk en snel te bereiden zijn is dit echt de uitkomst voor mijn drukke leven! Ik ben er erg over te spreken en zou het zeker aanraden aan andere. Ik heb de smaken cherry en cookies and cream, beiden zijn ze heerlijk!

2021年10月27日

TOP!

TOP! Fantastisch lekkere smaken. Voor werk ben ik vaak onderweg en schiet een maaltijd er wel eens bij in. Met de shakes van Shakement heb ik altijd een voedzame maaltijd bij mij. Mega blij mee!

2021年10月27日

Heerlijke shake!

Deze maaltijdshake is echt precies wat ik nodig heb, aangezien ik nooit tijd heb. Lekker én simpel, zonder een chemische smaak die ik gewend ben met andere maaltijdshakes. De cookies and cream is mijn favoriet, een echte aanrader!

2021年10月23日

Super product!

Wat een chille vervanger. 'S ochtends niet meer lang bezig hoeven zijn met het maken van ontbijt, een vervanger die zo goed vult dat ik tussendoor niet meer hoef te snacken en welke ook gewoon heel lekker is! Win-win dus. Mijn favorieten zijn crazy banana en sweet vanilla.

2021年10月14日
5つ星のうち5の評価

I am really surprised about the good…

I am really surprised about the good taste and nutritional value of the shakement meal. I have tried Crazy Banana for a while. This tastes really like banana (not chemical like other shakes) and is a good meal to start the day!

2021年10月8日

Positief verrast

Ik ben normaliter sceptisch t.o.v. het nut en de smaak van shakes en dergelijke producten, maar Shakement heeft mij erg positief verrast. Ik ben zeer tevreden over de smaken banaan en vanille, want ik merk dat ik voldoende vol zit na een shake en dat ik de dagen daarna genoeg spierkracht en energie heb om mijn dagelijkse bezigheden uit te voeren. De insteek van een milkshake vind ik ook goed, een paar ijsblokjes toevoegen maakt de shake af!

De kennismaking kwam ook precies op het goede moment, namelijk na het afsluiten van een sportschool abonnement, en het verdere contact voor vragen verliep erg soepel. Ik heb het al aangeraden & laten proeven aan vrienden en die zijn ook erg positief!

2021年10月7日
5つ星のうち4の評価

Smaken + cijfer

De shakes zijn een prima maaltijd vervanger en geven je de rest van de dag energie. Zelf had ik gekozen voor de smaken tropical (4/10) en vanille (7/10) gemengd met water.

2021年10月4日

Smaak is goed

Smaak is goed
Heb het gevoel dat ik inderdaad een maaltijd over kan slaan

De shaker is ook top

Enigste min puntje dat er geen scoop in de verpakking zit

Na mijn revieuw kreeg ik een bericht dat ze de scoops vergeten waren. En alsnog gekregen

Top product

2021年10月4日