et helt igennem kundefjendsk og…
et helt igennem kundefjendsk og ubehøvlet foretagende, der burde tvinges til at lære hvordan man behandler kunder på ordentlig og anstændig vis.
Med hilsen
Henning Brundstedt
PS. Efter at have anmeldt Shark VVS ved Marc på trust pilot blev jeg ringet op af Marc, som først bestred overhovedet at have været på adressen, dog forstod han i samtalens løb, at det havde han.
Derefter svinede han mig til på det groveste.
En meget ubehagelig oplevelse som kunde.
Derfor denne korte beskrivelse af hændelsesforløbet. Marc fra Shark VVS blev af lejer af huset tilkaldt for at se på tilstoppet afløb i toilettet. Han kunne imidlertid ikke afhjælpe problemet, som blev videregivet til kloakfirma, som udførte opgaven. Lejer meddelte Marc at regningen skulle betales af udlejer/ejer, som var på ferie i Thailand, men ville blive videresendt til rette vedkommende. Det ventede Marc ikke på men bad på truende og uforskammet måde i en SMS lejer om at betale omgående eller, hvis ikke, trusler om inkasso og deraf følgende ekstra omkostninger.
Lejer blev skræmt af den hårde, uforskammede måde beskeden blev afleveret på og måtte bede sin søn om at betale beløbet.Jeg bekræfter gerne endnu en gang, at Shark VVS er et afskrækkende eksempel på dårlig kundepleje og opførsel.
Med hilsen
Henning Brundstedt