レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg skulle kÞbe ny(brugt) el bil og samtidig have byttet min egen. Jeg oplevede yderst behagelig og god kundeservice. God kommunikation om min nye bil samt god pris for bÃ¥de den nye og den gamle jeg s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Kims Auto Center. Jeg blev betjent af Adam, som var meget venlig, professionel og imÞdekommende gennem hele processen. Han tog sig tid til at svare pÃ¥ mine sp... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Kims Autocenter er en bilforhandler med base i Glostrup. Vi arbejder med kÞb og salg af brugte kvalitetsbiler og hjÊlper dagligt kunder med at finde deres nÊste bil. Hos Kims Autocenter beskÊftiger vi os primÊrt med brugte kvalitetsbiler i forskellige prisklasser. Vi udvÊlger lÞbende biler til vores lager og har fokus på kvalitet og en ordentlig bilhandel. Vi hjÊlper også gerne med indbytning af din nuvÊrende bil og rådgiver omkring de muligheder, der er i forbindelse med et bilkÞb. Kims Autocenter holder til i Glostrup, hvor vi dagligt betjener kunder fra lokalområdet samt resten af landet. Vi glÊder os til at byde dig velkommen hos Kims Autocenter.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

23件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 75に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Super god oplevelse

Super god oplevelse i forbindelse med mit bilkÞb. Jeg kÞbte en Toyota Corolla Hybrid Stationcar for cirka en måned siden, og den kÞrer helt perfekt prÊcis som beskrevet i annoncen.
SÊlgeren var venlig, professionel og gav god rådgivning under hele forlÞbet, hvilket gjorde kÞbet både trygt og behageligt. en rigtig positiv oplevelse jeg kan klart anbefale stedet, hvis man er på udkig efter en god brugt bil.

2026幎3月7日
自発的なレビュヌ

Jeg skulle kÞbe ny(brugt) el bil og

Jeg skulle kÞbe ny(brugt) el bil og samtidig have byttet min egen. Jeg oplevede yderst behagelig og god kundeservice. God kommunikation om min nye bil samt god pris for både den nye og den gamle jeg skulle af med. KÊmpe anbefalinger herfra

2026幎3月22日

KÊre Maria,
tusind tak for din anmeldelse.
Det var virkelig en fornÞjelse at handle med dig, en behagelig og positiv handel hele vejen igennem.
Du er altid velkommen igen.

KimsAutocenter

God, flink og hurtig service, fornuftig pris

Vi kom som helt grÞnne kÞbere og skulle kÞbe fÞrste familiebil. Vi fik virkelig god vejledning og god tid til at se bilen igennem. Vi fik vores Seat Ibiza med hjem samme dag med en individuel aftale om vinterdÊk og skift af småting til en fornuftig pris.

2026幎3月25日

KÊre Celeste,
Tak for de flotte ord!
Vi sÊtter stor pris på, at i valgte os til jeres fÞrste egen bil, det var virkelig en fornÞjelse.
Vi er glade for at hÞre, at i fÞlte jer godt vejledt undervejs.
Rigtig god fornÞjelse med bilen til jer.

Kimsautocenter

Jeg havde fornÞjelsen af at handle med kims da jeg skulle ud og anskaffe mig en ny bil. Super service, super bil og super glad kunde. KÊmpe anbefaling her fra handler der gerne igen når vi skal kigge efter bil til konen

2026幎3月18日

KÊre Ayman,
Tak for de flotte ord, det betyder meget for os.
Det var en god oplevelse at handle med dig, og vi er glade for, at du er glad for bilen.
Vi ser frem til at hjÊlpe jer igen, når der skal findes bil til konen.

Kimsautocenter

Havde den bedste service hos Kimsautocenter.

Havde den bedste service hos Kims autocenter. Ville klart anbefale dem til andre hvis man skal have skiftet sin bil. Fik en fin pris for min gamle bil og min nye Kia kÞrer ubeklageligt, jeg er meget glad 😊

2026幎2月18日

KÊre Camilla,
Mange tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på.
Det glÊder os det hele levede op til dine forventninger.
Vi Þnsker dig mange gode kilometer i din nye Kia.

God handel

Vi er meget glade for vores Suzuki Swift. Vi fik en god pris og oplevede en Êrlig og god handel bilen lever op til vores forventninger og vi er meget tilfredse vi kan klart anbefale denne forhandler god service.
Mvh
Bjarne og Annette

2026幎1月17日

KÊre Bjarne,
Mange tak for jeres anmeldelse, det glÊder os.
Det var en fornÞjelse at have jer forbi, og vi er glade for, at i er tilfredse med både handlen og bilen.
Vi håber, i får mange gode ture i jeres Swift.

Kimsautocenter

KÞbte en Touran tilbage i november og fik en god service hele vejen igennem. Havde en bil i bytte og fik en rigtig god pris for den. Jeg er meget tilfreds med handlen og den gode behandling. Kan klart anbefales.

2025幎11月8日

KÊre Anette,
Mange tak!
Det glÊder os, at du havde en god oplevelse hele vejen igennem, og at du er tilfreds med både bytte og bil.
Rigtig god fornÞjelse med din Touran.

God og tryg oplevelse hos Kims Auto Center

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Kims Auto Center. Jeg blev betjent af Adam, som var meget venlig, professionel og imÞdekommende gennem hele processen. Han tog sig tid til at svare på mine spÞrgsmål og sÞrgede for, at jeg fÞlte mig tryg i mit bilkÞb.

Jeg oplevede en Êrlig og behagelig dialog uden pres, og hele forlÞbet var overskueligt og professionelt fra start til slut. Det gÞr en stor forskel, når man fÞler, at man bliver taget seriÞst som kunde.

Alt i alt en positiv oplevelse, og jeg vil bestemt anbefale Kims Auto Center til andre, der leder efter en seriÞs bilforhandler.

2026幎3月2日

KÊre Maisson,
Mange tak for din grundige og flotte anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på.
Det glÊder os, at du fÞlte dig tryk gennem hele forlÞbet samt dialogen levede op til dine forventninger.
Vi giver selvfÞlgelig rosen videre til Adam.
Du er altid velkommen igen.

Fem ud af fem

Min oplevelse var rigtig god. besvarede alle mine spÞrgsmål.
De er virkelig venlige og serviceorienterede.
KÊmpe anbefaling herfra.

2026幎3月13日

KÊre Israa,
Mange tak for din anmeldelse, det sÊtter vi pris på!
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os.

Vi kÞbte en brugt Peugeot 208 den 7

Vi kÞbte en brugt Peugeot 208 den 7 januar i år. Adam som vi handlede med var flink og sympatisk, der var en skramme på hÞjre forskÊrm, men Adam ville sende noget reparationslak.
Vi fik at vide at der var helårsdÊk på, men et par dage efter kÞrte vi fast i sneen, de rare folk der hjalp os kunne ikke fatte at vi havde sommerdÊk på. For ikke at få en bÞde kÞrte vi til det nÊrmeste vÊrksted og fik det klaret.
Samme tid var der en motorlampe der lyste så vi kÞrte ud til Kims auto. Der skulle nok en ny katalysator på så vi fik en aftale om tidspunkt.
Samtidig talte vi med Adam om dÊk, men når vi ikke havde dokumentation (billeder) ville han på ingen måde godkende vores regning.
Vi gav op og blev tilbudt et gratis service på 10 minutter,
Vi sagde nej tak og fik tilbudt nye vinduesvisker som de kunne sÊtte på mens bilen blev repareret.
Vi fik en lånebil uden at skulle skrive under og uden at vise kÞrekort!
Da vi hentede bilen, fortalte mekanikeren at katalysatoren kun skulle renses.
De lovede vinduesvisker passede ikke og Adam at han ville sende en ordre til Thansen som han ville sende til og vi kunne hente dem i Roskilde.
Efter et par dage ringede vi efter ordrenummeret men nu kunne vi pludselig ikke få det. Det var en helt anden tone. Nu blev Adam aggressiv, på pludselig ud af det blå at han havde skiftet hele undervognen, hvor kom det fra!!!
Han var virkelig meget ubehÞvlet og talte grimt. Mente at vi da selv kunne bruge 100 kr på nye viskere, det på trods af vores aftale.
Altså ingen vinduesviskere og ingen reparationsarbejde.
Vi har givet op, så derfor:
LAD VÆRE MED AT HANDLE MED KIMS AUTOCENTER
De er ikke seriÞse og ikke til at stole på.
Knud og Jytte Nielsen

2026幎3月5日

Hej Knud og Jytte '

Tak for jeres anmeldelse.
Vi kan forstå, at jeres bil er blevet udbedret under garantien uden beregning, hvilket vi naturligvis er glade for. Vi håber derfor, at bilen nu kÞrer, som den skal. Skulle der opstå noget mekanisk fremadrettet, er i selvfÞlgelig forsat velkomne til at kontake os, vi bestrÊber os altid på at imÞdekomme vores kunder og yde den bedst mulig service.

Når det er sagt, har vi svÊrt ved at forstå, at der bliver ringet 18-22 gange fra flere forskellige numre vedrÞrende en vinduesvisker. det gÞr dialogen unÞdigt vanskelig. Vi vil forsat gerne hjÊlpe jer, men det skal foregå i saglig tone og med gensidig respekt.

kims Auto Cneter

Fantastisk service

Jeg har kÞbt min bil hos Kims Autocenter cirka en måned siden, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds! Fantastisk service fra start til slut, de var super hjÊlpsomme, Êrlige og tog sig tid til at svare på alle mine spÞrgsmål.
Man fÞler sig virkelig godt behandlet. Jeg er så glad for min bil, den lever helt op til forventningerne. Klart en stor anbefaling herfra!!

2026幎1月28日

Kan anbefales

Jeg kÞbte min ford KA i septemper sidste år, og er super glad for den den kÞre ubeklageligt.
Jeg havde et Per udfordringer med vinduesvisker, som han skiftede ud.
Virkelig god og profesionelle medarbejder altid imÞdekommende, og kommer helt klart igen når min sÞn skal have bil efter kÞrekort.

2026幎2月24日

KÊre Christine Ramming,

SkÞnt at hÞre, at bilen lever op til dine forventninger!
Tak for din anmeldelse og tak for din tillid!

GOD SERVICE

Jeg kÞbte i november en Kia Niro 2018 plug-in hybrid, som levede fuldt op til beskrivelsen og stod rigtig flot ved levering. Efter cirka tre måneder oplevede jeg desvÊrre at bilen ikke ville starte Jeg kontaktede Adam som med det samme bad mig indlevere bilen på deres vÊrksted. Efter en fejlsÞgning viste det sig at start/stop-systemet var defekt Fejlen blev udbedret på garantien uden nogen form for bÞvl, og jeg oplevede en rigtig god og professionel håndtering hele vejen igennem. Allerede to dage senere kunne jeg hente bilen igen.
Som en ekstra positiv overraskelse havde de ovenikÞbet rengjort bilen både indvendigt og udvendigt, inden jeg fik den tilbage det er virkelig god service. Jeg har kun oplevet god kommunikation, hurtig handling og en trovÊrdig behandling. Kan klart anbefale stedet venlige mennesker og en tryg

2026幎1月19日

KÊre Rikke Hansen,

Tusind tak for din udfÞrlige anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at bilen levede op til dine forventninger, og at vi kunne hjÊlpe, da problemet opstod.
Vi lÊgger stor vÊgt på god kommunikation og en tryg handel, så det betyder en del for os at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse hele vejen igennem.
Vi Þnsker dig mange gode kilometer i din Kia, og du er altid velkommen hos os!

Klar anbefaling

Rigtig godt sted, venligt personale og gode biler samt service. Rigtig tilfreds med kÞbet og personale var virkelig sÞde! Klar anbefaling

2026幎2月15日

KÊre Abdallah Ibrahim

Tak for din anbefaling! samt feedback. Vi er glade for at hÞre, at både bil og service levede op til dine forventninger.

Kims Autocenter

Havde en rigtig god oplevelse og fÞlte

Havde en rigtig god oplevelse og fÞlte mig hÞrt og vejledt på en behagelig og god måde, og har siden vÊret virkelig tilfreds med min nye bil.

Kan varmt kun anbefale stedet, nu er det lidt siden, men de bÞr da få lidt godt feedback, når der er det

2025幎10月2日

KÊre Sarah Tange,

Det er vi rigtig glade for at lÊse.
Tak fordi du deler din oplevelse. Det betyder meget for os at hÞre, du har fÞlt dig godt hjulpet og tilfreds med forlÞbet hos os.

Gik sku meget godt

Gik sku meget godt. Hurtigt respons, altid tilgÊngelige, sÞde og professionelle mennekser.

Kan klart anbefales!

2026幎2月2日

KÊre Shayan,

Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling. Vi sÊtter stor pris på din feedback.
Det er dejligt at hÞre du er tilfreds med med både service og forlÞb.

HOLD JER VÆK !

HOLD JER VÆK !! KÞbte bil der bÃ¥de skulle vÊre nysynet, nyserviceret og undervognsbehandlet...INTET var korrekt... Til gengÊld var varmeapparat defekt og blinklys i sidespejl skulle have vÊret eftersendt og selv repareret....Har kostet mig 11.000 indtil videre. HOLD JER VÆK !!!

2025幎5月7日

Hej Lars Nordgaard Jakobsen

Jeg er ked af, at du har haft den oplevelse. Vi har dog dokumentation for at bilen ved levering fik monteret helt nye helårsdÊk, blev undervognsbehandlet, nysynet samt serviceret. Jeg forstår godt, at du er frustreret over, at vi ikke Þnskede at udskifte dit hÞjre bliklys på din måde, flere mdr. efter kÞbet. et bliklys betragtes dog som en almindelig sliddel. Alligevel tilbÞd vi at hjÊlpe med at udskifte det. Du Þnskede dog at få arbejdet udfÞrt på dit eget vÊrksted, hvilket vi godt kan forstå, da du bor et stykke fra os. Vi kan desvÊrre ikke acceptere fakturering fra andre vÊrksteder, da vi ikke har muligheden for at kontrollere arbejdet eller prissÊtningen. Vi tilbÞd derfor i stedet at senden selve bliklyset-delen til dig med posten, så du kunne få den monteret lokalt og blot betale for arbejdslÞnnen hos dit vÊrksted. Dette Þnskede du desvÊrre ikke at acceptere.

Vi har forsÞgt at hjÊlpe så vidt muligt inden for rimelighedens rammer.

Kims Auto Center

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。