レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

MÃ¥ sige denne skraber desvÊrre ikke lever op til mine forventninger. Bladet er allerede slÞvt efter det fÞrste ben er blevet skrabet. MÃ¥ sige der er mange andre mÊrker pÃ¥ marked der er meget bedre, a... もっず芋る

䌁業が回答したした

Skraberen er virkelig go men syntes der mangler et beskyttelses hovede i prÞvepakken til nÃ¥r den ikke bliver brugt, for den det sÊbe noget ikke “smelter”

Mine rÞde knopper er faktisk forsvundet — det vildt ! Jeg bruger den sensitive foam. Jeg plejer at have rÞde knopper og hvor alt bare ligner noget rod og det bare skal overstÃ¥es. Men her fÞler jeg vir... もっず芋る

Fantastisk produkt. Som transkÞnnet der ikke har fÃ¥et fjernet “dameskÊgget” med lader endnu, har dette produkt vÊret som sendt fra himlen. Jeg dÞjede rigtig meget med irritation efter at skulle barber... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. りェルネス センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Patenteret shavingserie der forebygger og modvirker knopper, klÞe, indgroede hår og skÊgpest. Produkterne kan både bruges ved barbering, epilering og voksning. Produkterne indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer og alle produkter har fået Forbrugerrådets A-kolbe, hvilket indikerer at der ikke er uÞnsket kemi i produkterne.

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

173件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 80に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Jeg har skrevet til jer for at hÞre

Jeg har skrevet til jer for at hÞre hvordan man bruge jeres produkter, som i havde skrevet man kunne. Men I har ikke svaret desvÊrre

2026幎6月17日

ShaveSafe からの回答

Hej Charlotte, jeg tÊnker at din mail må vÊre gået tabt et sted, for jeg er nÊster altid online og svarer ;) Beklager at det er gået galt med din besked eller mail! Hvis du hopper på vores chat nu, kan jeg lyn hurtigt hjÊlpe dig :D

MÃ¥ sige denne skraber desvÊrre ikke

Må sige denne skraber desvÊrre ikke lever op til mine forventninger. Bladet er allerede slÞvt efter det fÞrste ben er blevet skrabet. Må sige der er mange andre mÊrker på marked der er meget bedre, ang tÊttede barbering og bladet skarphed. Kan nÊvne blandt andet Gillette

2026幎5月29日

Hej Karina,
det lyder som om du er stÞdt ind i en mandagsmodel. Det er faktisk lige det modsatte vores kunder oplever. Hvis du har lyst, så sender jeg dig gerne en pakke med blade gratis, så du kan prÞve om det blot var en fejl :)
Bare skriv til mail@shavesafe.dk

Den er lidt opreklameret en normal

Den er lidt opreklameret en normal skraber for Venus er ligeså fin

2026幎5月5日

ShaveSafe からの回答

Hej Christina, tak for din anmeldelse. Det kan vÊre meget forskelligt hvad folk kan lide. Personligt kan jeg langt bedre lide denne end Venus, da jeg synes bladene er for store og det er svÊrt at komme rundt i snÊvre områder. Men skarpheden af bladene er helt den samme som Venus.
De fleste Venus-blade har kun 3 skÊr, hvor vores har 5. Enkelte har 5, men så betaler du også 135 kr for 4 stk. Vores koster 89,5 og så får du dem endda tilsendt direkte til dÞren - gratis!
Sidst, men ikke mindst, indeholder de fleste Venus-blade parfume eller parfumestoffer, som begge ofte tilfÞrer irritation, specielt til folk med sart hud.
Men igen, vi er alle forskellige og heldigvis findes der masser af mÊrker at vÊlge imellem ♥

Jeg ville desvÊrre ikke anbefale

Jeg ville desvÊrre ikke anbefale produktet, da jeg fik både rÞde knopper og udslet efter brug. Det var en ubehagelig oplevelse, som gÞr, at jeg ikke tÞr bruge det igen.
Jeg giver dog to stjerner, fordi prisen var god for en prÞvepakke, og det var et plus, at der ikke var fragt, samt at det blev leveret direkte til dÞren.

2026幎4月29日

Hej Benedicte,
åh jeg er ked af at mine produkter ikke kunne hjÊlpe dig. Men netop derfor har jeg lavet tilfredshedsgaranti. Der vil altid vÊre nogle få der ikke kan tåle produkterne og så skal man bestemt ikke betale for dem. Hvis du sender mig en mail eller smider mig en sms, så skal jeg sÞrge for at du bliver refunderet :)
Kh Nana

SpÊndt på hvad det kan

Har bestilt prÞvepakke - hurtig levering og fin guidening til hvordan jeg skulle få hovedet på, da det drillede mig. Jeg glÊder mig til at se om produktet har en god effekt for mig.

(Redigeret efter dialog med Nana, min fÞrste mail var havnet i hendes spam)

2026幎5月3日

ShaveSafe からの回答

Hej Tina, det er jeg virkelig ked af. Jeg tror mÃ¥ske din mail er rÞget i spam, jeg svarer altid samme dag og ellers er jeg 24/7 pÃ¥ telefon og sms. Men hvis du sender mig dit nummer, kan jeg sender dig en video af hvordan du fÃ¥r hovedet pÃ¥ ☺
Mange hilsner Nana

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。