ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Superb experience with Shipshark. Professional, efficient and friendly. Since day 1 they have made everything super easy and always informed us about next steps. Thrilled to have you all as pa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har brugt Shipshark som lagerhotel til vores webshop, og det har vÊret en markant forbedring af vores drift. OrdrehÃ¥ndtering og forsendelser kÞrer hurtigt og stabilt, og deres system er let a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi håndterer alt fra opbevaring til verdensomspÊndende forsendelse fra vores lager i Randers, så du kan fokusere på at udvikle din virksomhed. Enkelt, effektivt og skalerbart.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Helt igennem fantastisk support ððŒ herâŠ
Helt igennem fantastisk support ððŒ her i Marts 2026 endte vi ind i en udfordring som vores udvikler umiddelbart ikke kunne lÞse iforhold til nogle integrationer og Êndringer pÃ¥ tvÊrs af systemer, men der trÃ¥dte Michael N. til, og fiksede det fra top til tÃ¥! KÃMPE KÃMPE hjÊlp, og tusind tak til dig Michael ððŒ hvis man er ude efter et pÃ¥lideligt og up-to-date lagerhotel der ikke kun pakker pakker, sÃ¥ kan vi hos LUVO absolut kun anbefale ShipShark ððŒ
A+ Partnership with Shipshark
Superb experience with Shipshark. Professional, efficient and friendly.
Thrilled to have you all as partners :) Just the start!

Shipshark ããã®åç
Jeg har arbejdet med Shipshartk i etâŠ
Jeg har arbejdet med Shipshartk i et lille halvt års tid nu, og alt er som det skal vÊre. Hurtig levering og god kommunikation samt service, hvis der er brug for, at noget skal Êndres på eller lignende. 5 stjerner herfra.

Shipshark ããã®åç
En virkelig stÊrk fulfilment-partner âââââ
Vi har brugt Shipshark som lagerhotel til vores webshop, og det har vÊret en markant forbedring af vores drift. Ordrehåndtering og forsendelser kÞrer hurtigt og stabilt, og deres system er let at arbejde med i hverdagen.
Teamet er bÃ¥de proaktive og servicemindede â man fÃ¥r altid hurtige svar, og de er gode til at finde lÞsninger, nÃ¥r der opstÃ¥r spÞrgsmÃ¥l. Det giver en tryghed at arbejde med et setup, hvor bÃ¥de kvalitet og kommunikation er i top.
Shipshark gÞr det nemt at skalere, og vi kan kun anbefale dem til andre webshops, der Þnsker en fleksibel og pålidelig 3PL-partner.
100% tilfredshed herfra.

Once it was all set up
Once it was all set up, it worked flawlessly. A bit of a learning curve to integrate everything into webshops but it was well worth the time. Transparent billing and good communication. Package go out fast, are trackable and customers seem to very happy with the shipping process.

Virkelig god samarbejdspartner
Vi har brugt Shipshark i nogle måneder nu, og det kÞrer bare! For os er kommunikationen og evnen til at lÞse problemer sammen alfa omega. De er meget fleksible, lyttende og vi er et godt team sammen med dem.
Og så flyver pakkerne ud - det er en fornÞjelse at se.

Super oplevelse herfra!
Vi har virkelig haft en god oplevelse med Shipshark. Skiftet til dem som lagerhotel har vÊret overraskende nemt, og hele setuppet er gÃ¥et super godt. SelvfÞlgelig opstÃ¥r der altid nogle smÃ¥ bump, nÃ¥r man skifter systemer og software â men hver gang vi har haft spÞrgsmÃ¥l eller stÞdt pÃ¥ noget, har de svaret lynhurtigt pÃ¥ Slack og vÊret klar til at hjÊlpe.
Det, vi isÊr sÊtter pris pÃ¥, er menneskene bag. De er simpelthen sÃ¥ sÞde, hjÊlpsomme og oprigtigt interesserede i, at det hele spiller for os. Og det betyder virkelig meget â det fÞles som om, de er en forlÊngelse af vores eget team.
Hele lÞsningen er professionel, og det hele kÞrer bare. Der er styr på tingene, og vi kan mÊrke, at vi er i trygge hÊnder. Samtidig er de altid nemme at få fat i, og det giver en kÊmpe ro i maven i en travl hverdag.
Vi er virkelig glade for samarbejdet og kan kun give vores varmeste anbefalinger videre.

Shipshark ããã®åç
Shipshark har gjordt de muligt for migâŠ
Shipshark har gjordt de muligt for mig at fokusere mere på min forretning fordi de tager sig simpelt og nemt af mine ordre og kommunikationen er i top!

Kan kun anbefales
Vi har samarbejdet med ShipShark som vores 3PL-partner i nogle mÃ¥neder nu â og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse. De leverer lynhurtigt, er altid tilgÊngelige med svar pÃ¥ vores spÞrgsmÃ¥l, og gÃ¥r ofte langt ud over det, man normalt kan forvente af en 3PL. Deres service fÞles mere som en samarbejdspartner end blot en leverandÞr. Har du en webshop, er det Êrligt talt en no-brainer at vÊlge ShipShark â vi kan kun give dem vores varmeste anbefaling.

Shipshark ããã®åç
Fleksible, lÞsningsorienteret og hurtig svartid
Vi har vÊret kunde hos Shipshark i nogle måneder nu, og vi er meget tilfredse. Vi havde fÞr haft varehuse i Polen, men sammenlignet med vores tidligere varehuse, så er Shipshark meget fleksible, klar på at finde lÞsninger og svarer hurtigt på alle type sprÞgsmål.
Vi kan varmt anbefalde Shipshark som varehuse.

âïžâïžâïžâïžâïž
Vi har samarbejdet med Shipshark i en lÊngere periode, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse.
De har et hurtigt og effektivt lager-setup, som gÞr det nemt og trygt at skalere â og de er altid til at fÃ¥ fat pÃ¥, nÃ¥r vi har spÞrgsmÃ¥l eller brug for sparring. Deres kundeservice og kommunikation er i top, og det mÊrkes, at de virkelig vil deres kunder det bedste.
Det er sjÊldent at finde en logistikpartner, der både er så skarpe på drift og samtidig komunikation.
100% anbefaling herfra!

Skuffende oplevelse
Skuffende oplevelse, og det fÞltes ikke som det mest avancerede 3PL i Danmark

Shipshark ããã®åç
ShipShark er helt fantastisk!
ShipShark er helt fantastisk! Opstart og samarbejde er nemt og overskueligt, og deres service er både professionel, venlig og kommunikativ. Pakkerne bliver leveret til tiden, og de har kapacitet til at skalere op.
Det er tydeligt, at ShipShark går op i at give deres kunder en god oplevelse. Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der Þnsker pålidelighed og hÞj kvalitet.

Shipshark ããã®åç
Rigtigt god service og fik den bedsteâŠ
Rigtigt god service og fik den bedste start da vi havde en masse forudsbestillingsvarer, da vi startede vores samarbejde. De programmer som de benytter sig af, er i top og fungerer nemt og simpelt.

Shipshark ããã®åç
Shipshark er et no-brainer valg for enhverâŠ
Shipshark er et no-brainer valg for enhver webshopejer. De har virkelige skarpe priser, ingen skjulte gebyrer, sender ordrene hurtigt og bedste af alt, det er nogle flotte og hyggelige mennesker der arbejder der. Jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds med at have valgt Shipshark og ser frem til et langt samarbejd.
Venligt hilsen,
Mnasie Gilay
Pawpals.dk

DAISSE anmeldelse
Mine pakker blev altid sendt ud til tiden. Kundeservice var fantastisk og jeg havde alt i alt en rigtig god oplevelse

De er ALTID på pletten
De er ALTID på pletten! De gÞr sig virkelig umage, sjusker ikke og der er god kommunikation. Det er oprigtig en kÊmpe hjÊlp at have dem i ryggen, når det fÊlles mål er at tjene kunderne.

Vores samarbejde med Shipshark
Der er total plug and play i forhold til at koble sig på deres digitale systemer. Vi har desuden haft rigtige gode oplevelser med teamet og den service der fÞlger.
Derudover er deres prismodel nem at forstå og priserne er konkurrencedygtige sammenlignet med andre lagerhoteller.
Vi kan varmt anbefale ShipShark.

Fantastisk samarbejdspartner!
Shipshark er den perfekte lÞsning, hvis du Þnsker at udlicitere alt, der vedrÞrer lager og forsendelse af dine varer.
Jeg har vÊret kunde i et par måneder nu og alt har kÞrt problemfrit lige fra oprettelse og integration af systemer til varemodtagelse, optÊlling, og kommunikation.
Og så gÞr de det hele til super gode og konkurrencedygtige priser.
KÊmpe anbefaling herfra!

Service i topklasse!
Alt fra fÞrste mail og samtale med Anni til sidste hånd på pakken inden afsendelse har vÊret super behagelig. Folket fra Shipshark tager én i hånden igennem hele processen og gÞr noget der kan vÊre så indviklet så super nemt fra A-Z. Som helt nye i branchen frygtede vi både opsÊtning og sammensÊtning af alle parter som producent til lager, lager til fragtfirma, fragtfirma til kunde. Men Shipshark har formået at tage sig af alt så det eneste vi skal fokusere på er det der er vigtigst for os! Produktudvikling og Salg! Ps. De gÞr det super nemt og transparent ift alle involverede priser og gebyr. Kan anbefale på det varmeste! - Vh. Bikelabs

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ