2.6

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

4件のレビュヌ

Hold jer langt vÊk fra Parcel Feeder – mit livs dÃ¥rligste samarbejde

Jeg kan på det kraftigste fraråde at benytte Parcel Feeder som lagerhotel.
Jeg har som erhvervskunde oplevet et forlÞb prÊget af ekstremt dårlig kommunikation, urimelige ekstraopkrÊvninger og en fuldstÊndig mangel på respekt for aftaler og rimelige tidsfrister.
Efter at have vÊret kunde i over et år blev jeg mÞdt af uvarslede prisstigninger på nedpakning, dobbeltfaktureringer og rykkere udsendt midt i en aktiv tvist.
Svar kom sent, tonen var nedladende, og jeg blev presset til betaling med trusler om renter og retslige skridt, selvom sagen ikke var afklaret.
Dette har vÊret det mest ubehagelige forretningsforlÞb, jeg har oplevet som virksomhedsejer.
Jeg anbefaler enhver, der overvejer at benytte Parcel Feeder, at vÊlge et andet lagerhotel.

2025幎12月5日
自発的なレビュヌ

Vi har desvÊrre haft et samarbejde med

Vi har desvÊrre haft et samarbejde med Parcelfeeder i mere end fire Ã¥r, og det har vÊret en af de mest frustrerende og uprofessionelle oplevelser, vi nogensinde har haft med en samarbejdspartner. NÃ¥r vi ser tilbage, burde vi have stoppet meget tidligere – men vi forsÞgte at give dem chancen igen og igen. Det skulle vi aldrig have gjort.

Allerede fra starten var der massive problemer med deres fakturering. FejlopkrÊvningerne har vÊret sÃ¥ voldsomme og sÃ¥ hyppige, at vi reelt har vÊret nÞdt til at gennemgÃ¥ hver eneste faktura linje for linje, mÃ¥ned efter mÃ¥ned. Vi har spildt ufatteligt mange timer pÃ¥ at rette op pÃ¥ deres rod – tid, der burde vÊre brugt pÃ¥ at drive vores forretning. At en virksomhed i 2020’erne kan operere med sÃ¥ inkompetent en faktureringsproces, er intet mindre end chokerende.

Vi besluttede derfor at stoppe samarbejdet i marts. Og hvad sker der sÃ¥? Flere mÃ¥neder efter, at vi har lukket ned, bliver vi stadig opkrÊvet for en Webshipper-portal, vi ikke lÊngere bruger, og for fragt, der ligger langt tilbage i tiden. Det er fuldstÊndig utilgiveligt. At blive ved med at sende regninger pÃ¥ noget, vi ikke bruger, efter vi har afsluttet samarbejdet, er ikke bare inkompetence – det er tÊt pÃ¥ svindelagtig adfÊrd.

Det vÊrste er dog ikke de enkelte fejl, men den totale mangel på professionalisme og ansvar. Vi har mistet al tillid til Parcelfeeder. Man kan simpelthen ikke stole på deres systemer, deres processer eller deres ansatte. Hver gang man tror, at nu kan det ikke blive vÊrre, kommer der endnu en fejl, endnu en regning, endnu et bevis på, at de ikke har styr på deres forretning.

Parcelfeeder fremstÃ¥r som en virksomhed uden struktur, uden kompetence og uden respekt for deres kunder. At drive forretning pÃ¥ den mÃ¥de er dybt useriÞst, og vi fÞler os direkte dÃ¥rligt behandlet. Vi kan ikke advare nok imod at indgÃ¥ et samarbejde med dem – det vil koste jer bÃ¥de penge, tid og nerver.

Efter fire års erfaring tÞr vi uden tÞven sige: Hold jer langt, langt vÊk fra Parcelfeeder. De er fulde af fejl, fulde af rod og fulde af inkompetence.

2025幎8月26日
自発的なレビュヌ

Jeg vil stÊrkt frarÃ¥de ethvert

Jeg vil stÊrkt fraråde ethvert samarbejde med Parcelfeeder. Min oplevelse med dem har vÊret prÊget af konstante fejl og dårlig kommunikation. Det er desvÊrre ikke usÊdvanligt, at det tager dem 2-3 uger at svare på selv de mest simple spÞrgsmål, hvilket gÞr det umuligt at opretholde en effektiv dialog.

Der har nÊsten vÊret fejl i hver eneste faktura, jeg har modtaget fra dem. Hvis du allerede er kunde, vil jeg stÊrkt opfordre dig til at tjekke dine fakturaer grundigt igennem. Efter at vores samarbejde var afsluttet, fortsatte de med at sende fakturaer og rykkere for fragt og lagerplads – hvordan kan der faktureres for noget, der ikke er afsendt? Dette rejser mistanke om, hvorfor der har vÊret sÃ¥ mange fejl i de tidligere fakturaer.

Inden jeg opsagde samarbejdet stoppede de med at sende vores pakker, fordi de mente, vi havde overset en betaling – selvom fejlen lÃ¥ hos dem. Dette resulterede i, at de undlod at sende vores pakker i 3 mÃ¥neder, hvilket fÞrte til store tab for os. Efter endnu en omgang, hvor deres svar trak ud i 2-3 uger uden nogen form for lÞsning, blev vi til sidst nÞdt til at tage beslutningen om at afbryde samarbejdet. Ventetiden og den manglende kommunikation gjorde det umuligt at fortsÊtte.

Hvis du driver en seriÞs e-handelsvirksomhed og håndterer over 2.000 pakker om måneden, vil jeg på det kraftigste anbefale, at du finder en anden partner.

2024幎9月19日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ