レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fra fÞrste skridt ind hos ShoeLine kunne jeg mÊrke positiv energi og varme. Hurtigt blev jeg imÞdekommet med et velkommen til og service pÃ¥ hÞjt plan, der fik mig til at fÞle her ville jeg gerne vÊre... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig god fÞrste gangs oplevelse. Min pakke kom meget hurtig og var pÊnt pakket ind osv. kan sagtens handle der igen. 😊

䌁業が回答したした

Kunne man give flere stjerner, havde jeg gjort det. SÅ god service! Jeg havde bestilt en frakke, leveringen gik virkelig hurtigt og derefter var jeg virkelig positivt overrasket. Man kan se Dian... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk service. Havde skrevet min e-mail adresse forkert, og skrev til kundeservice sent om aftenen for at gÞre opmÊrksom pÃ¥ dette - 10 min. Efter var den rettet, med en tilhÞrende sÞd besked. D... もっず芋る

䌁業情報

1. 靎屋
  2. ファッション アクセサリヌ店
  3. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

SHOELINE er en Êgte familievirksomhed, der er drevet af mor og datter. Det har i mange år vÊret en stor drÞm at starte en fÊlles virksomhed, deraf salg af sko, tÞj og livsstilsprodukter. Da chancen derfor bÞd sig for, pr. den 1/11-2022 at overtage den etablerede og anerkendte butik i Egedals Centret, så gik det pludselig hurtigt. Med Dianas sans for kvalitet/mode, Pernilles erfaring med Sociale Medier (uddannet Multimediedesigner) er vi overbeviste om, at vi kan tilbyde de helt rigtige varer til vores kunder VISION Det er vores ambition, at skabe en virksomhed med de bedste varer, den bedste kundeservice og de bedste muligheder for at handle.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

128件のレビュヌ

Super hurtig forsendelse

Super hurtig forsendelse. Jeg fik de smukke sko dagen efter jeg havde bestilt og fik ovenikÞbet en lille ekstra gave med.

2025幎10月15日

KÊre Lene

Mange tak for dine fine 5-⭐, de er super vÊrdsat hos os. Dejligt at du vÊrdsatte vores lille ekstra gave :-)

Smilende hilsner fra Diana & Pernille

Fede sko og hurtig levering

Fede sko og hurtig levering. Super nemt. Og fik endda en sÞd håndskrevet besked og en hårelastik med - tusind tak!

2025幎8月16日
自発的なレビュヌ

KÊre dig

Tusind tak for din positive 5-⭐ anmeldelse af os - den sÊtter vi enormt stor pris på💖

Smilende hilsner fra Diana & Pernille

Rigtig god fÞrste gangs oplevelse

Rigtig god fÞrste gangs oplevelse.

2025幎7月4日

KÊre Maria

Mange tak for din sÃ¥ fine anmeldelse - den betyder rigtig meget for os💖 Dejligt at hÞre om den hurtige levering, og at pakken levede op til dine forventninger.

Smilende hilsner fra Diana og Pernille

2025幎6月6日

KÊre Anja

Tusind tak for dine fine 5-⭐, de er virkelig vÊrdsat hos os.

Mega god service

Jeg fik et hÃ¥ndskrevet kort, som jeg syntes var mega sÞdt og personligt! Jeg bestilte mine stÞlver som jeg er rigtige glade for og de kom dagen efter😇

2025幎5月26日

KÊre Mathilde

Mange tak for din super fine anmeldelse af os - den er virkelig vÊrdsat. 💖 SkÞnt at hÞre at du er glad for dine fine stÞvler samt vores hurtige levering.😍

Virkelig god oplevelse☺

Virkelig hurtig levering - der gik kun 2 dage til jeg modtog min pakke😍 Fik endda ogsÃ¥ en hÃ¥ndskrevet besked og en lille gave med☺ Kan klart anbefales!🩷

2025幎6月3日
自発的なレビュヌ

KÊre Viktoria

Tusind tak for din fine anmeldelse af os - den betyder enormt meget.💖 Dejligt at hÞre at du vÊrdsatte vores hurtige levering samt personlige besked.☺

Hurtig og fin ekspedition

Hurtig og fin ekspedition, tak for det ;)

2025幎5月23日

KÊre dig

Tusind tak for din 5-⭐ anmeldelse af os - den er virkelig vÊrdsat.

Fantastisk

Fantastisk
Mega sÞde😍

2025幎4月1日

KÊre Gry

Tusind tak for din sÞde anmeldelse af os - den vÊrdsÊtter vi super meget og bringer smilet frem hos os, tak. 💖

Smilende hilsner fra Diana & Pernille

Mangelfuld information om returnering af varer

Mangelfuld information om returnering af vare.

2025幎3月28日

KÊre Ca!

Tak for din anmeldelse, omend vi synes den er noget hård.

Du begrunder din anmeldelse med at der mangler information omkring returnering af vare.

På vores hjemmeside står alt omkring returnering og der skulle også meget gerne ligge en vejledning i hvordan man returnerer, i forsendelsen.

Ligeledes kan man kÞbe en returlabel på shoppen.

Vi har dog ikke et automatisk system, da vi “heldigvis” har meget fÃ¥ returneringer og beklager hvis det er dét der har trigget din 1-stjernede anmeldelse og det har vÊret til gene for dig.

Vi prÞver ellers på at gÞre os umage med alle vores ordrer og gÞre handleoplevelsen ekstra fin.
Vi håndskriver en hilsen samt vedlÊgger en lille gave, som tak for tilliden ved at handle hos os.

Specifikt for din ordre, overfÞrte vi pengene til din konto, samme dag vi modtog returneringen. Synes ikke det kan gÞres hurtigere.

Som du kan lÊse på alle de andre anmeldelser vi har modtaget, er vi slet ikke vant til at få 1 stjerne - har faktisk udelukkende modtaget 5-stjerner og derfor gÞr denne lidt ondt på vores faglige stolthed, men én gang skal jo vÊre den fÞrste.

Synes du, modsat os, at den er berettiget, så accepterer vi den naturligvis.

Smilende hilsner fra Pernille
medindehaver af Shoeline by Canille

Lyn hurtig afsendelse af bestilte vare

Lyn hurtig afsendelse af bestilte vare, med en lille ekstra gave👍

2025幎3月31日

KÊre Birgitte

Mange tak for din skÞnne 5-⭐ anmeldelse af os. Dejligt at hÞre, at du vÊrdsÊtter vores hurtige afsendelse og ekstra lille gave 🀗

Lyn hurtig evering

Bestilte min vare fredag eftermiddag, og lÞrdag formiddag lå den klar i pakkeshop. Varen var prÊcis, som forventer

2025幎3月18日

KÊre Pia

Tusind tak for din fine anmeldelse - den er virkelig vÊrdsat. SkÞnt at hÞre at leveringen gik hurtigt og varen var som forventet 🀗

Super tilfreds

2025幎3月5日

KÊre Poul

Mange tak for din 5-⭐ anmeldelse af os - den sÊtter vi enormt stor pris på.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。