Zeer klantvriendelijk. Op mijn vraag hoe een bepaalde trui en jas qua lengte zouden vallen, werd ik vlot te woord gestaan en via facetime had men alle tijd om de items van Elisabetta te showen. Geweld... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik kon eerst niet naar België versturen. Heb gebeld en ze hebben dit onmiddellijk in orde gemaakt. Ze nemen je vraag heel persoonlijk aan, super vriendelijk en antwoorden heel ad rem op zowel mails al... ãã£ãšèŠã
Nathalie met de korte paardestaart, heeft mij erg geholpen met het maken van mijn keuzes. Belangstelling getoond over wat ik in de kast heb hangen om daardoor bewuster mijn aankopen te kunnen doen. Wa... ãã£ãšèŠã
Heel mooie kwalitatieve artikels. Het was een heel leuke ervaring : na mijn bestelling werd ik onmiddellijk telefonisch gecontacteerd zodat ze de juiste maat zou verstuurd worden. Twee dagen later we... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij zijn altijd op zoek naar de leukste merken en mooiste items. Ons doel is de hoogst mogelijke klanttevredenheid te bereiken. Onze winkels in de Cornelis Schuyt zijn inmiddels ook weer 7 dagen per week geopend. Ook is het mogelijk een privé shopping & styling afspraak te maken. Nieuwe collecties worden gratis verstuurd en ook online sale aankopen mogen altijd retour.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mooie najaarscollectie, super bediening
Mooie najaarscollectie, uitstekende bediening. Heel blij met mijn aankoop, ik kom zeker terug
Super leuke verkoopsters
Super leuke verkoopsters. Heel betrokken, gastvrij en allemaal prachtige dames!

Ik kom zeker terug
De dame in de winkel is een verkoopster pur-sang die ons had geholpen. Zij is het visitekaartje van de winkel. Helaas weet ik haar naam niet, maar ik was er donderdag 31 juli, betreft een getinte dame met kort haar.
Was goedlachs, dacht mee en nog belangrijker, ze gaf ons als klant ook de ruimte.
De kleding in de winkel, is nu Sale, was mooi en van goede kwaliteit. Ook fikse kortingen van 50% en 70% wat het helemaal leuk maakt.
Dank en hoop dat dit compliment de betreffende verkoopster toekomt.
Deskundig personeel
Deskundig personeel. Goed geholpen. Schone overzichtelijke zaak. Zeker de moeite waard om voor om te rijden.
Waardeloze retourbeleid
Het item willen retourneren: herenmaat XXL zat als maat M.Bedrijf niet te bereiken: Telefoonnummer op website geeft foutief nummer. Tweede Mobiele nummer geeft direct voicemail. Na meerdere keren bellen en verschillende dagen mailen nog geen contact. Je moet een retournummer opvragen bij de klantenservice voordat je een item kan retourneren. Volkomen onnodig en bureaucratisch, stuur dit nummer direct mee en als je het toch onlogisch wil laten verlopen wees dan bereikbaar voor je klanten. Waardeloos!

service is zero
I ordered 5 items, the order was paid for, I found out that the shorts were not available only after opening the parcel a few days later, the purchase was intended for a vacation and to buy something in exchange and I have a little time and it was an unpleasant surprise, but that's not all, I received the parcel on 24.07 I am writing a review on 30.07 because they still have not returned my money, in response to my letter to return my money, the store manager tells me stories about vacations and illnesses of employees, but whose problems are these? certainly not mine as a client!!! There is still no money, although they should have returned it as soon as they accepted the order and realized that the goods were not available!!!

VLVT Amsterdam ããã®åç
Mooie verschillende stijlen kleding enâŠ
Mooie verschillende stijlen kleding en goed advies kreeg ik! Snel weer langs.
Bijzonder nachtje weg!
Vanaf inchecken tot aan uitchecken was het perfect geregeld. Mooie kamer, lekker bed, perfecte douche, goed ontbijt en een mooi uitzicht vanaf ons balkon.
Alles voor een fijne nachtje weg van huis!

VLVT Amsterdam ããã®åç
Heb mijn bestelling nogsteeds nietâŠ
Heb mijn bestelling nogsteeds niet binnen en ze zeggen dat je voor 00:00 besteld het de volgende dag binnen hebt

VLVT Amsterdam ããã®åç
Leuke artikelen gekocht! Kan altijd speciale kleding bij Velvet kopen!
Leuke artikelen gekocht!

Goed geholpen!
Heel aardige verkoopster die leuke suggesties aandroeg. Helaas was niet alles meer in mijn maat
Veronica Beard Jessup denim vestâŠ
Veronica Beard Jessup denim vest gekocht maar is oude collectie. Ik heb 478 betaald en online is die 336. Dus voel me wel in de maling genomen.
Ik heb niet gezegd in dit bericht dat ik het bij u online gekocht zou hebben.
Het vest is online elders voor 336 euro te koop.

VLVT Amsterdam ããã®åç
Erg blij met de heren collectie!
Erg blij met de heren collectie!
Dames was altijd al up to dateððŒ
Zeer vriendelijk geholpenâŠ.,aanraderð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹