レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Fijn dat er websites bestaan voor deze markt. Helaas heel slecht uitgevoerd doordat ze voor alles doorverwijzen naar de leverancier. En dat is nu juist lastig omdat je daar geen account of order hebt.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Shop Like You Give A Damn is een geweldige plek voor eerlijke, vegan en mooie kleding, sieraden, schoenen, cosmetica etc. Ze onderzoeken zelf of producten voldoen aan eisen van eerlijk werk, en schone... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Heb al meerdere items gekocht. Allemaal even mooi en bijzonder. Laatste aanschaf waren regenlaarsjes van kurk/rubber. Zoiets moois vind je niet in de winkels hier. Levering loopt altijd prima, goede c... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat een verademing om zo’n fijne webshop te ontdekken! Eindelijk een duurzaam bedrijf dat laat zien dat milieubewust ook stijlvol en betaalbaar kan zijn. Het assortiment is verrassend uitgebreid, met... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン垂堎
  2. オヌトクチュヌル ファッション ハりス

圓該䌁業による蚘述

Shop ethically—effortlessly. We do the research, so you don’t have to 💚 Shop our entirely vegan collection of fair & sustainable fashion, cosmetics and home essentials. For those who give a damn.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Inmiddels al een paar keer wat besteld

Inmiddels al een paar keer wat besteld en dat is me uitstekend bevallen.
Jullie zijn heel klantvriendelijk!!!
Daarbij weet je dat alles eerlijk, milieu- en diervriendelijk is.
Ik ben fan!!

2024幎6月26日

Shop Like You Give a Damn からの回答

Hi Nel, dankjewel voor je prachtige review. Wij zijn ook fan van jou! Hopelijk mogen we je in de toekomst weer in ons vegan, fair en duurzamer online warenhuis verwelkomen! 💚

5぀星のうち5の評䟡

Ook een fijne webshop als je niet geeft om de planeet

Ook een fijne webshop als je niet geeft om de planeet.

Goede kwaliteit kleding & veel keuzes. Aanrader!

2023幎12月4日

Shop Like You Give a Damn からの回答

Dankjewel Dirk, voor je mooie review! Hopelijk mogen we je in de toekomst weer in ons vegan, fair en duurzamer online warenhuis verwelkomen! 💚

Great company!

Great company! Would 10/10 order from them again.

2024幎6月10日

Shop Like You Give a Damn からの回答

Thank you Josie for your beautiful review! Looking forward to welcoming you back in the future 💚

Samen,

Samen,
(Onderstaande is een mail die ik naar 'shop like . . .' heb gestuurd gehad'). - Hhhaallloo 'shop like you give a damn'! Ook ik maakte (serieus) een vreugdesprong toen ik zag dat de bestelling was geslaagd! (Want als je niet internetbankiert is dat vaak een probleem).
Ik herken me helemaal in jullie, ik ben blij dat ik nu samen met jullie mijn doel, (helemaal duurzaam (in alle opzichten) en zelfvoorzienend worden en leven), kan bereikken!
Bedankt hiervoor, een levensdroom(pje) komt uit. (Mensen zijn toch niet allemaal zo onverschillig en negatief, . . . . . want dat kun je soms wel gaan denken).
Zo steken we mekaar aan om door te gaan, i.p.v. te denken, "wat heeft t voor nut als ik de enige ben die dit doet!!".
Nogmaals bedankt, en 'keep up the good work'. -

2024幎6月18日

Shop Like You Give a Damn からの回答

Dankjewel voor de prachtige review. Samen maken we het verschil! Hopelijk mogen we je in de toekomst weer in ons vegan, fair en duurzamer online warenhuis verwelkomen! 💚

5぀星のうち3の評䟡

Great concept, but overall 'meh'

Likes: Vegan, and more sustainable clothing, good prices
Dislikes: took a month to receive some basic t-shirts, had to pay extra to customs in hindsight (was noted, but not very clear). Shirts have a really strange fit. I am not a short person (188cm), but the fit from the waist down is way too long while the sleeves are regular. Like a strange pyjama shirt. Sending them back is not really an option either, cause then I'll have to pay customs again. Also: you can't write reviews for specific items, so no other way then to write one here.

Usually not the person to write reviews, but had more 'meh' experiences with Shop like you give a damn before, so probably won't buy again.

2024幎6月21日

Shop Like You Give a Damn からの回答

Hi Jur, thank you for your valuable feedback! We're very sorry to hear about your experience. I've just sent you an email about your order with a possible solution. Looking forward to hearing from you! 💚

Custumor Happiness agent

Custumor Happiness agent: well chosen;)

Fijne persoonlijke communicatie toen de items die ik wilde bestellen niet in mijn maat te leveren waren in de gewenste kleur. Ik kreeg een bericht met mogelijke alternatieven en de keuze was snel gemaakt. Mooie producten en goede service.

2024幎5月14日

Shop Like You Give a Damn からの回答

Dankjewel voor je prachtige review! Wij zijn ook erg blij met onze Customer Happiness Agent. :) Hopelijk mogen we je in de toekomst weer in ons vegan, fair en duurzamer online warenhuis verwelkomen! 💚

Zeer positief

Ik heb al ca 5 keer via SLYGAD besteld en alle keren gingen heel soepel. Je bestelt natuurlijk niet bij SLYGAD zelf, maar bij andere merken/winkels. Dat is ook wel iets om goed op te letten als je je winkelmandje vult, om te voorkomen dat je onverwacht 10 losse pakketjes ontvangt. Ik vind het fijn om via SLYGAD te bestellen omdat dat vertrouwen geeft in dat de merken eerlijk, milieu- en diervriendelijk zijn en het voelt veilig. Heel fijn om op deze manier gemakkelijk deze leuke merken en hun producten te kunnen vinden. Ik vind de nieuwsbrief en de artikelen/blogs ook erg leuk en goed geschreven, en ik sta natuurlijk achter de missie.

2024幎4月7日

Shop Like You Give a Damn からの回答

Hi Nina, dankjewel voor je supermooie review! We waarderen het enorm. Tot de volgende keer weer 💚

5぀星のうち5の評䟡

Fijne webshop voor als je wat geeft om de wereld

Fijne webshop voor als je wat geeft om de wereld met alle bewoners, en toch af en toe wat moois en nieuws wil kopen. Heb hier een paar keer wat gekocht en dit voelt zoveel beter dan de grote online shops waar ik vroeger wel kocht. Ook prettig contact gehad toen iets een keer niet meer voorradig bleek te zijn. Heb SLYGAD onlangs spontaan genoemd rond m’n verjaardag en ze doen ook nog aan giftcards bleek toen 😁

2024幎4月18日

Shop Like You Give a Damn からの回答

Hi Janneke, wat een prachtige review! Enorm bedankt voor je mooie woorden. We vinden het fantastisch dat je zo blij met ons bent. Tot de volgende keer! 💚

5぀星のうち5の評䟡

Al meerdere keren besteld bij SLYGAD

Al meerdere keren besteld bij SLYGAD, ooit gezien bij Dennis Vink (plantbased Dennis) en hij had gelijk, wat een fijne shop! Ik bestel niet graag online, maar woon nogal afgelegen dus lokaal niet mogelijk, dan is dit wel een goede optie, verantwoord, vegan, en goede service, ook wanneer je schoenen ruilt, is het kundig afgehandeld 💚

2024幎4月12日

Shop Like You Give a Damn からの回答

Dankjewel N, voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je zo blij met ons bent. Wij zijn ook superblij met jou! Tot de volgende keer 💚

5぀星のうち5の評䟡

Fijn contact en mooie kleding

Fijn contact en mooie kleding. Als er iets mis is dan wordt het snel opgelost. Top bedrijf!

2024幎4月12日

Dankjewel Anneke voor je mooie review! En tot de volgende keer! 💚

5぀星のうち2の評䟡

NAE BRETELS HEREN

TSSSJAKKK!!!!

Winkel verder oké, denk ik..
Dit gaat over de vegan NAE bretels voor heren die ze verkopen..

Als je als vegan diervrije bretels zoekt heb je twee keuzes: één is een belachelijk duur merk met een al even belachelijke decoratie. Of deze van NAE. Nog steeds niet echt goedkoop, maar oké..

Ze zijn best oké voor een keertje dragen, mischien, maar volledig ongeschikt voor dagelijks gebruik.
Voortdurend tsssjakkk!! Gaat ie weer! schiet vooral de achterste clip los. En dan kun je een toilet op gaan zoeken om je half uit te kleden om 'm weer vast te maken. Meestal niet voor lang.

Jammer dat de enige leervrije, enigszins betaalbare, bretels van zo'n slechte kwaliteit zijn.

Het wachten is op vegan bretels die WEL werk - en bukken naar de onderste plank in de supermarkt - bestendig zijn!

2024幎4月6日

Hi Nitram,

Dankjewel voor je feedback! Wat vervelend dat de bretels van NAE steeds los schiet. Ik kan je bestelling niet vinden in ons systeem, maar ik zou je graag willen helpen. Zou je het ordernummer of de naam en datum van bestelling kunnen doorsturen naar support@shoplikeyougiveadamn.com? Dan ga ik met NAE samen in gesprek over een oplossing. :)

Ik spreek je hopelijk snel!

Warme groet,

Sinai Starink

5぀星のうち5の評䟡

Mijn go-to winkel om te shoppen

Mijn go-to winkel om te shoppen. Mooie, duurzame merken en hele goede klantenservice.

2024幎2月2日

Shop Like You Give a Damn からの回答

Dankjewel Melatti voor je mooie review! Tot de volgende keer in ons vegan, fair en duurzamer online warenhuis! 💚

5぀星のうち5の評䟡

Een platform dat je duurzame keuzes laat maken zonder gedoe

Dankzij SLYGD heb ik heel wat fijne merken ontdekt die verantwoord omgaan met de natuur en maatschappij waarin wij leven.

Het platform werkt zo handig dat ik simpelweg, telkens ik opzoek ben naar een specifiek product, via de website check welke ethische opties er zijn!

Wat nog handiger is; je kan gewoon je winkelmandje vullen met verschillende leveranciers en in één keer afrekenen!

2024幎2月16日

Shop Like You Give a Damn からの回答

Dankjewel Hilde voor je prachtige review! Hier worden onze groene hartjes helemaal warm van. We hopen je nog heel vaak te mogen verwelkomen! Tot de volgende keer 💚

5぀星のうち5の評䟡

Communicatie en service is erg goed

Communicatie en service is erg goed. Een aanrader als je duurzaam wil winkelen!

2024幎1月17日

Shop Like You Give a Damn からの回答

Dankjewel voor je mooie review! Hopelijk mogen we je in de toekomst weer in ons vegan, fair en duurzamer online warenhuis verwelkomen! 💚

Prettige website

Een goede, overzichtelijke site waarop je goed kunt zoeken en filteren. Fijn dat ik zelf niet meer hoef te onderzoeken of een merk ethisch en/of duurzaam is. Ook heel prettig dat je alles in één keer kunt bestellen in plaats van dat je doorverwezen wordt naar de betreffende verkoper.

2023幎10月25日

Shop Like You Give a Damn からの回答

Hi Meike, dankjewel voor je prachtige review! Wat enorm fijn dat je zo blij met ons bent. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer in ons vegan, fair en duurzamer online warenhuis verwelkomen! 💚

5぀星のうち5の評䟡

Goed platform, sterke customer service

Echt een top platform is dit. Veel mooie, eerlijke producten en kleding. Ook de customer service is erg goed.

2023幎12月8日

Shop Like You Give a Damn からの回答

Dankjewel Nienke voor je mooie review! Hopelijk mogen we je in de toekomst weer in ons vegan, fair en duurzamer online warenhuis verwelkomen! 💚

Superwinkel

Superwinkel! Dit is de enige plek waar ik iets koop als ik kleren nodig heb. Je weet altijd zeker dat het vegan en duurzaam is.

2023幎8月30日

Shop Like You Give a Damn からの回答

Dankjewel Saman voor je prachtige review! Wat fijn dat we de standaard-plek zijn waar je winkelt als je iets nodig hebt. 💚 Tot de volgende keer!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。