Fijn dat er websites bestaan voor deze markt. Helaas heel slecht uitgevoerd doordat ze voor alles doorverwijzen naar de leverancier. En dat is nu juist lastig omdat je daar geen account of order hebt.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Shop Like You Give A Damn is een geweldige plek voor eerlijke, vegan en mooie kleding, sieraden, schoenen, cosmetica etc. Ze onderzoeken zelf of producten voldoen aan eisen van eerlijk werk, en schone... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Heb al meerdere items gekocht. Allemaal even mooi en bijzonder. Laatste aanschaf waren regenlaarsjes van kurk/rubber. Zoiets moois vind je niet in de winkels hier. Levering loopt altijd prima, goede c... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wat een verademing om zoân fijne webshop te ontdekken! Eindelijk een duurzaam bedrijf dat laat zien dat milieubewust ook stijlvol en betaalbaar kan zijn. Het assortiment is verrassend uitgebreid, met... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Shop ethicallyâeffortlessly. We do the research, so you donât have to ð Shop our entirely vegan collection of fair & sustainable fashion, cosmetics and home essentials. For those who give a damn.
é£çµ¡å
Amsterdam, ãªã©ã³ã
- shoplikeyougiveadamn.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Inmiddels al een paar keer wat besteldâŠ
Inmiddels al een paar keer wat besteld en dat is me uitstekend bevallen.
Jullie zijn heel klantvriendelijk!!!
Daarbij weet je dat alles eerlijk, milieu- en diervriendelijk is.
Ik ben fan!!

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Great variety of sustainable items!
Great variety of sustainable items!

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Ook een fijne webshop als je niet geeft om de planeetâŠ
Ook een fijne webshop als je niet geeft om de planeet.
Goede kwaliteit kleding & veel keuzes. Aanrader!

Great company!
Great company! Would 10/10 order from them again.

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Love the sustainable products!

Samen,
Samen,
(Onderstaande is een mail die ik naar 'shop like . . .' heb gestuurd gehad'). - Hhhaallloo 'shop like you give a damn'! Ook ik maakte (serieus) een vreugdesprong toen ik zag dat de bestelling was geslaagd! (Want als je niet internetbankiert is dat vaak een probleem).
Ik herken me helemaal in jullie, ik ben blij dat ik nu samen met jullie mijn doel, (helemaal duurzaam (in alle opzichten) en zelfvoorzienend worden en leven), kan bereikken!
Bedankt hiervoor, een levensdroom(pje) komt uit. (Mensen zijn toch niet allemaal zo onverschillig en negatief, . . . . . want dat kun je soms wel gaan denken).
Zo steken we mekaar aan om door te gaan, i.p.v. te denken, "wat heeft t voor nut als ik de enige ben die dit doet!!".
Nogmaals bedankt, en 'keep up the good work'. -

Great concept, but overall 'meh'
Likes: Vegan, and more sustainable clothing, good prices
Dislikes: took a month to receive some basic t-shirts, had to pay extra to customs in hindsight (was noted, but not very clear). Shirts have a really strange fit. I am not a short person (188cm), but the fit from the waist down is way too long while the sleeves are regular. Like a strange pyjama shirt. Sending them back is not really an option either, cause then I'll have to pay customs again. Also: you can't write reviews for specific items, so no other way then to write one here.
Usually not the person to write reviews, but had more 'meh' experiences with Shop like you give a damn before, so probably won't buy again.

Custumor Happiness agent
Custumor Happiness agent: well chosen;)
Fijne persoonlijke communicatie toen de items die ik wilde bestellen niet in mijn maat te leveren waren in de gewenste kleur. Ik kreeg een bericht met mogelijke alternatieven en de keuze was snel gemaakt. Mooie producten en goede service.

Zeer positief
Ik heb al ca 5 keer via SLYGAD besteld en alle keren gingen heel soepel. Je bestelt natuurlijk niet bij SLYGAD zelf, maar bij andere merken/winkels. Dat is ook wel iets om goed op te letten als je je winkelmandje vult, om te voorkomen dat je onverwacht 10 losse pakketjes ontvangt. Ik vind het fijn om via SLYGAD te bestellen omdat dat vertrouwen geeft in dat de merken eerlijk, milieu- en diervriendelijk zijn en het voelt veilig. Heel fijn om op deze manier gemakkelijk deze leuke merken en hun producten te kunnen vinden. Ik vind de nieuwsbrief en de artikelen/blogs ook erg leuk en goed geschreven, en ik sta natuurlijk achter de missie.

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Fijne webshop voor als je wat geeft om de wereld
Fijne webshop voor als je wat geeft om de wereld met alle bewoners, en toch af en toe wat moois en nieuws wil kopen. Heb hier een paar keer wat gekocht en dit voelt zoveel beter dan de grote online shops waar ik vroeger wel kocht. Ook prettig contact gehad toen iets een keer niet meer voorradig bleek te zijn. Heb SLYGAD onlangs spontaan genoemd rond mân verjaardag en ze doen ook nog aan giftcards bleek toen ð

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Al meerdere keren besteld bij SLYGAD
Al meerdere keren besteld bij SLYGAD, ooit gezien bij Dennis Vink (plantbased Dennis) en hij had gelijk, wat een fijne shop! Ik bestel niet graag online, maar woon nogal afgelegen dus lokaal niet mogelijk, dan is dit wel een goede optie, verantwoord, vegan, en goede service, ook wanneer je schoenen ruilt, is het kundig afgehandeld ð

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Fijn contact en mooie kleding
Fijn contact en mooie kleding. Als er iets mis is dan wordt het snel opgelost. Top bedrijf!

NAE BRETELS HEREN
TSSSJAKKK!!!!
Winkel verder oké, denk ik..
Dit gaat over de vegan NAE bretels voor heren die ze verkopen..
Als je als vegan diervrije bretels zoekt heb je twee keuzes: één is een belachelijk duur merk met een al even belachelijke decoratie. Of deze van NAE. Nog steeds niet echt goedkoop, maar oké..
Ze zijn best oké voor een keertje dragen, mischien, maar volledig ongeschikt voor dagelijks gebruik.
Voortdurend tsssjakkk!! Gaat ie weer! schiet vooral de achterste clip los. En dan kun je een toilet op gaan zoeken om je half uit te kleden om 'm weer vast te maken. Meestal niet voor lang.
Jammer dat de enige leervrije, enigszins betaalbare, bretels van zo'n slechte kwaliteit zijn.
Het wachten is op vegan bretels die WEL werk - en bukken naar de onderste plank in de supermarkt - bestendig zijn!

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Goede en duurzame producten en goedeâŠ
Goede en duurzame producten en goede service en bezorging

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Mijn go-to winkel om te shoppen
Mijn go-to winkel om te shoppen. Mooie, duurzame merken en hele goede klantenservice.

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Een platform dat je duurzame keuzes laat maken zonder gedoe
Dankzij SLYGD heb ik heel wat fijne merken ontdekt die verantwoord omgaan met de natuur en maatschappij waarin wij leven.
Het platform werkt zo handig dat ik simpelweg, telkens ik opzoek ben naar een specifiek product, via de website check welke ethische opties er zijn!
Wat nog handiger is; je kan gewoon je winkelmandje vullen met verschillende leveranciers en in één keer afrekenen!

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Communicatie en service is erg goed
Communicatie en service is erg goed. Een aanrader als je duurzaam wil winkelen!

Prettige website
Een goede, overzichtelijke site waarop je goed kunt zoeken en filteren. Fijn dat ik zelf niet meer hoef te onderzoeken of een merk ethisch en/of duurzaam is. Ook heel prettig dat je alles in één keer kunt bestellen in plaats van dat je doorverwezen wordt naar de betreffende verkoper.

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Goed platform, sterke customer service
Echt een top platform is dit. Veel mooie, eerlijke producten en kleding. Ook de customer service is erg goed.

Superwinkel
Superwinkel! Dit is de enige plek waar ik iets koop als ik kleren nodig heb. Je weet altijd zeker dat het vegan en duurzaam is.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ