Fijn dat er websites bestaan voor deze markt. Helaas heel slecht uitgevoerd doordat ze voor alles doorverwijzen naar de leverancier. En dat is nu juist lastig omdat je daar geen account of order hebt.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wat een verademing om zoân fijne webshop te ontdekken! Eindelijk een duurzaam bedrijf dat laat zien dat milieubewust ook stijlvol en betaalbaar kan zijn. Het assortiment is verrassend uitgebreid, met... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Shop ethicallyâeffortlessly. We do the research, so you donât have to ð Shop our entirely vegan collection of fair & sustainable fashion, cosmetics and home essentials. For those who give a damn.
Amsterdam, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Mooie webshop met vegan producten. Mijn bestellingen zijn snel geleverd en de communicatie is helder en heel vriendelijk

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Heb al meerdere items gekocht. Allemaal even mooi en bijzonder. Laatste aanschaf waren regenlaarsjes van kurk/rubber. Zoiets moois vind je niet in de winkels hier. Levering loopt altijd prima, goede communicatie hierover. Ik heb nog nooit iets terug hoeven sturen. De website is heel compleet. Je kunt echt lekker online winkelen en jezelf verwennen.

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Ik heb hier hele mooie vegan schoenen gekocht. Ze zitten lekker en zien er super tof uit. Ook de service is erg prettig. Ik had een vraag over een korting die ik vergeten was in te voeren en binnen no time kreeg ik reactie en het kortingsbedrag teruggestort. De schoenen werden snel geleverd. Alles top.

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Blij met deze fijne webshop! Via deze weg vind ik de mooiste duurzame kleding.
Fijne items, overzichtelijke website en super vriendelijke klantenservice ð

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Ik probeer al jaren ecologisch bewust mijn huidverzorging te kopen, dat ook nog eens effectief goed is voor mijn huid. IT IS A JUNGLE OUT THERE, ik heb te vaak moeten checken, dubbelchecken en dan NOG ben je niet zeker of het product effectief niet getest is op dieren en goed is voor je huid EN ecologisch. Soit, mijn frustraties zaten hoog en dan ben ik 'Shop Like You Give a Damn' tegengekomen. Intuïtieve website, goede omschrijvingen van de producten, gemakkelijke en veilige betaling. Shoutout ook naar hun customer service, zoals het wel meer gebeurt was ik vergeten mijn land aan te passen van 'Nederland' naar ' België'. Nadat het eerste mailtje van customer service in mijn spam is beland, nam Sinaï de tijd om toch een follow-up mail te schrijven. Ik ben enorm dankbaar voor de tijd en service.

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Quick delivery and good values. No complaints here.

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Super nice webshop! I love that it has many sustainable fashion brands so no need to surf across million pages, everything is at one place. :)

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Shop Like You Give A Damn is een geweldige plek voor eerlijke, vegan en mooie kleding, sieraden, schoenen, cosmetica etc. Ze onderzoeken zelf of producten voldoen aan eisen van eerlijk werk, en schone en plantaardige productie. Hun webshop geeft ook aan kleinere merken de kans om producten aan te bieden aan een groter publiek, wat ik heel tof vind. Bovendien is de klantenservice van de Shop heel persoonlijk en ook nog eens megasnel. Eerlijk gezegd is de Shop mijn favo webshop :)))

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Super fijne webshop, als ik iets nodig heb kijk ik eerst hier omdat ze een enorm aanbod hebben aan kleding,schoenen ,sierraden en woonspullen.Het is zo fijn dat alles vegan is en je niet hoeft op te letten zoals bij andere duurzame webshops of een product dierlijke materialen bevat.Eenmaal kocht ik een riem bij SLYGAD die nog uit een oude collectie van een bepaald merk bleek te komen en toch leer bevatte.Ik kreeg meteen een mailtje van SLYGAD toen ze het ontdekten waarin ze schreven dat ze het erg vervelend vonden omdat dit niet bij hun waarden past ,dat ik het aankoopbedrag terug kreeg maar dat ik de riem niet hoefde terug te sturen en aan iemand anders kon geven.Die eerlijkheid en oplettendheid waardeer ik enorm.Die gebeurtenis was natuurlijk eenmalig,over alle andere aankopen ben ik erg tevreden.Deze webshop is de perfecte combinatie van vegan en duurzaam,een aanrader!

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Was een probleempje met de levering, maar dat hebben ze netjes opgelost.

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Omdat ik het belangrijk vind om producten te kopen die ethisch verantwoord zijn, kwam ik bij de website terecht van Shop Like You Give A Damn. Ik heb hier al meerdere malen bestellingen gedaan en ik ben echt fan! Merken met een mooi verhaal, die geven om de wereld, duurzaam zijn, vegan en fair.
En de klantenservice is TOP! Je krijgt snel en persoonlijk antwoord. Ik word altijd erg goed geholpen; een betrouwbare webshop. En, ook belangrijk, de website werkt super goed en makkelijk ð

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Snelle en vriendelijke reactie van de klantenservice. En natuurlijk mooie en duurzame kleding! Helaas zat mijn eerste aankoop dus niet goed, maar ik ga zeker nog een keer iets kopen!

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Erg leuke webshop met veel duurzame en leuke artikelen, moeilijk om een keuze te maken :)
Paar bookmarks gemaakt voor de volgende keer en uiteindelijk slippers besteld.
Dag later een persoonlijk bericht dat mijn kleur er net niet meer was. Waarna er een vriendelijk en persoonlijk mailcontact was om tot een mooi alternatief te komen.
Verder prima verzending en goede communicatie hierover.
Product kwam geheel overeen met de omschrijving en de maattabel.
Ps, een doos in een doos hoeft wat mij betreft niet. Plak de adressticker maar gewoon op de fabrieksdoos :)

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Fijne website, met veel duurzame verkopers. Ik heb leuke duurzame enkel sokken besteld, en ze zitten geweldig. Goede communicatie en verzending, via de verkoper

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
My friends bought me some gifts from Shop like you give a damn. A great platform to find cute vegan and sustainable brands! I received jewellery and clothes. So much choice and all on one website.

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Er was een klein probleem toen ik bij één van de leverende bedrijven wilde retourneren. SLYGAD heeft dit heel vlot en naar alle tevredenheid opgelost.
Mooi zoân duurzaam bedrijf met oog voor de klant!

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
Super winkel. Breed aanbod, snelle levering. Een van de schoenen was kapot maar de klantenservice schakelde heel snel met de leverancier en we kregen het complete bedrag teruggestort. Klasse!

Shop Like You Give a Damn ããã®åç
I've searched the entire internet for slippers made without synthetic or animal derived fibers. On Shop Like You Give a Damn I finally found vegan slippers from Thies made from bamboo, meaning no plastic!
Ordering was very simple. They arrived just in time for Christmas and honestly, they never left my feet ever since they arrived. They're soft, comfortable, warm and cute baby blue and ethically produced.
If you value the lives of other animals and humans, this website is totally recommendable. Besides slippers / shoes, they also have a great range of fair wear clothes, bags, self care and beauty products. I will definitely come back for more!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã