レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det er virkelig lÊkkert og smart tÞj 😊 super god betjening og fantastiske Liveshow ❀ der er kun 1 problem 😂 jeg kÞber alt for meget 😘 men var sÃ¥ heldig at vinde et gavekort . De er alle fantastis... もっず芋る

Altid et smilende personale og nyder jeres live hver gang. I mÃ¥ gerne blive ved med at vÊre sÃ¥ jordnÊre, da det gÞr oplevelserne fantastiske. Har kun jeres tÞj og har aldrig haft noget at klage over a... もっず芋る

䌁業が回答したした

Gode priser og hurtigt levering. Jeg har kÞbt 2 par Dina termo leggings, Sort, men de lugter af gummi ogsÃ¥ selvom jeg har vasket dem. Øv hvor Êrgerligt, for sidder ellers super godt og virkelig pÊne,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Engod og munter oplevelse hver gang. Desuden er der tÞj til forskellige mennesketyper og til diverse aldre. Jeg hygger mig hver gang.Ikke mindst over de “ smÃ¥skÊnderier “ mellem Dave og Lotte.ᅵ... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

ShopLondon er en tekstil virksomhed som hovedsaglig sÊlger OneSize dame tÞj direkte til forbrugerne. Vi har har 30 års erfaring indenfor tekstilbranchen. Vi ligger meget vÊgt på god kundeservice og attraktive priser.

4.5

すべおのレビュヌ

(2,119)

過去12か月のレビュヌ数: 727ä»¶

レビュヌを曞く

Super service, hurtig levering og fed tÞjstil.

Hej Anja 😊

Tusind tak for din anmeldelse.
Hvor er det dejligt at hÞre, at du er glad for vores service, den hurtige levering og vores tÞjstil 🥰 Det gÞr os sÃ¥ glade, at du har haft en god oplevelse hos ShopLondon!

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback, det hjÊlper os med at blive endnu bedre✹

Tilfreds

Tilfreds, altid hurtig levering og gode produkter

Hej Mette 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Hvor er det dejligt at hÞre, at du er tilfreds, oplever hurtig levering og gode produkter hos os 🥰 Det betyder rigtig meget for os.

ShopLondon kundeservice

Ringeste tÞjkvalitet jeg nogensinde har

Ringeste tÞjkvalitet jeg nogensinde har modtaget fra en dansk hjemmeside.
TÞjet er uden mÊrker og sendt direkte fra Kina.
KÞbte 2 par bukser i to forskellige farver. Pasform er helt forskellige fra dem begge. Jeg bruger normalt medium, og bukserne skulle efter sigende passes af xl også. Bukserne sidder stramt på mig

Hej Alberte 😊

Vi beklager, at tÞjet ikke levede op til dine forventninger.

Vores tÞj bliver produceret i Italien, og vi er selvfÞlgelig kede af, at du har haft denne oplevelse med pasformen på bukserne.

Som aftalt telefonisk har vi sendt dig en returlabel, så du kan sende varerne retur til os, hvorefter vi sÞrger for en refusion.

Vi håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen igen en anden gang. ❀

De bedste hilsner
Janni

Alting venlig betjening

2026幎8月7日

Hej Maj-Britt 😊

Tusind tak for din anmeldelse.
Hvor er det skÞnt at hÞre, at du har oplevet en venlig betjening hos os 🥰 Det sÊtter vi virkelig stor pris pÃ¥!

ShopLondon kundeservice

De er alle så venlige og hjÊlpsomme

De er alle så venlige og hjÊlpsomme. Gode varer

Hej Hanna 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Hvor bliver vi bare glade for at hÞre, at du oplever os som venlige og hjÊlpsomme, og at du samtidig er glad for vores varer 🥰 Det betyder rigtig meget for os!

SÞde bluser

SÞde bluser, bukser, god kvalitet, og rigtige gode priser, det er ikke sidste gang jeg har bestilt hos shoplondon

2026幎7月24日

Hej Lisbeth 😊

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at du er glad for bÃ¥de vores bluser, bukser, kvalitet og priser 🥰 Og hvor bliver vi bare glade for at hÞre, at det bestemt ikke er sidste gang, du handler hos ShopLondon – du skal vÊre sÃ¥ hjerteligt velkommen igen.

Hurtig spedition og gode varer

Hurtig spedition og gode varer

2026幎8月1日

Hej Gunnar 😊

Tusind tak for din anmeldelse.
Hvor er det skÞnt at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de den hurtige levering og vores varer 🥰 Det sÊtter vi virkelig stor pris pÃ¥!

ShopLondon kundeservice

God forretning lÊkkert tÞj.

God forretning lÊkkert tÞj.

2026幎8月7日

Hej Marianne 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Hvor er det skÞnt, at du synes, vi er en god forretning, og at du er glad for vores lÊkre tÞj 🥰 Det betyder rigtig meget for os!

ShopLondon kundeservice

Kjolerne så fine onside lidt store til

Kjolerne så fine onside lidt store til mig men ok tak

Hej Eva 😊

Tusind tak for din anmeldelse.
Hvor er det dejligt at hÞre, at du synes, kjolerne er fine. Vi hÃ¥ber, du alligevel bliver rigtig glad for dem, selvom de er lidt store 🥰

Syntes det er Trals

Jeg har kÞbt et sÊt med korte Êrmer, men Êrmerne er ikke lige lange , for det fÞrste er det
Er det ikke pÊnt og meget generende at gå med .
Venter svar på mail .

2026幎8月2日

Hej Helle 😊

Vi er kede af at hÞre, at Êrmerne på sÊttet ikke er lige lange. Vi kan desvÊrre ikke se nogen henvendelse fra dig på mail omkring dette.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte med dine oplysninger og dit ordrenummer, så vi hurtigt kan finde din ordre og hjÊlpe dig bedst muligt.

Hurtig levering👍

Hurtig levering👍
Altid tilfreds med det jeg har kÞbt, gode varer 👌😊

2026幎8月4日

Hej Mette 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at hÞre, at du altid er tilfreds med dine kÞb, og at varerne lever op til dine forventninger.

Tusind tak for din trofaste stÞtte – det sÊtter vi utrolig stor pris på🥰

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen.

ShopLondon kundeservice

Jeg er meget glad for den bluse jeg har

Jeg er meget glad for den bluse jeg har kÞbt, og leveringen gik helt smertefrit

2026幎7月30日

Hej Jette 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Dejligt at hÞre, at du er glad for din nye bluse, og at leveringen gik helt smertefrit.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r rigtig meget glÊde af blusen, og vi glÊder os til at byde dig velkommen igen 🥰

Jeg bestilte 2 par shorts

Jeg bestilte 2 par shorts, som blev hurtigt leveret og de var rigtig lÊkre.
De var one size og det hedder sig op til str 3xl. Jeg bruger xl, og kan ikke bruge det medfÞlgende bÊlte fordi det er for kort. Derudover er elastikken i livet lidt til den stramme side, så jeg ville hÞjst vÊre str xl for at kÞbe de shorts.

2026幎7月30日

Hej Katrine 😊
Tusind tak for din anmeldelse og for din Êrlige feedback 🌞

Det glÊder os at hÞre, at du er glad for shortsene og den hurtige levering💛

Tak også for din feedback omkring stÞrrelsen, elastikken i livet og bÊltet. Den tager vi med videre, da den er vÊrdifuld for os i arbejdet med vores produkter og beskrivelser.

Vi hÃ¥ber, du fortsat bliver glad for dine shorts, og vi glÊder os til at byde dig velkommen igen😊

ShopLondon kundeservice

En fin vare som svarede til

En fin vare som svarede til forventningerne, hurtig levering helt igennem en god oplevelse som jeg vil foretage en anden gang igen

2026幎7月23日

Hej Anni 😊

Tusind tak for din anmeldelse 🌞

Dejligt at varen levede op til dine forventninger, og at du havde en god oplevelse med den hurtige levering.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Flotte kjoler

Flotte kjoler, min kone er meget glad for dem, kÞbte 2 stk

Hej SÞren 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Dejligt at hÞre, at din kone er glad for kjolerne, og at I fandt hele to, hun kunne lide 🥰

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse med os. Vi håber, hun bliver rigtig glad for dem, og at vi får fornÞjelsen af at byde jer velkommen igen.

TÃ¥lmodighed

Fik besked på mine vare var på vej d 27/7 og kan se at DAO ikke har modtaget dem endnu, der er gået 14 dage siden jeg bestilte

2026幎8月3日

Hej Pia

Hvis du kontakter vores kundeservice med dit ordrenummer og dine oplysninger, hjÊlper vi dig meget gerne med at undersÞge sagen nÊrmere. Det har vi desvÊrre ikke mulighed for her via en anonym anmeldelse.

Vi ser frem til at hÞre fra dig, sÃ¥ vi kan finde en lÞsning hurtigst muligt💛

Hurtig og effektiv levering

Hej Linda 😊

Tusind tak for din anmeldelse🌞

Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med leveringen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber, vi får fornÞjelsen af at byde dig velkommen igen snart.

ShopLondon kundeservice

Det er flot tÞj og en god kvalitet og

Det er flot tÞj og en god kvalitet og til en rigtig god pris. Jeg har efterhånden kÞbt en del hos jer, og er altid yderst tilfreds

2026幎7月23日

Hej Conny 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse💛

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du er tilfreds med både tÞjet, kvaliteten og de gode priser.

Dejligt at hÞre, at du efterhÃ¥nden har kÞbt en del hos os, og at vi stadig lever op til dine forventninger. Tusind tak for din trofaste stÞtte – det sÊtter vi utrolig stor pris pÃ¥. 🥰
Vi glÊder os til mange flere hyggelige handler med dig.

God oplevelse

Hurtig levering og varerne levede til fulde op til, hvad der beskrives på hjemmesiden. Ikke sidste gang jeg har handlet hos ShopLondon

2026幎7月13日

Hej Anita 😊

Tusind tak for din anmeldelse🌞

Det glÊder os at hÞre, at du havde en god oplevelse, og at både den hurtige levering og varerne levede op til dine forventninger.

Hvor er det dejligt at hÞre, at du har handlet hos ShopLondon flere gange. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din loyalitet og glÊder os til at byde dig velkommen igen. 😊

ShopLondon kundeservice

Handler gerne med jer igen

Handler gerne med jer igen. Beklageligvis var en vare udsolgt uden at det stod på siden, det kan jo ske.

Hej Pernille 😊
Tusind tak for din anmeldelse og for din forstÃ¥else. 🌞

Vi beklager meget, at den ene vare desvÊrre var udsolgt. Der var tale om en lagerfejl, som vi fÞrst opdagede, da vi skulle pakke din ordre.

Som en lille undskyldning håber vi, at du blev glad for den gratis gave, vi sendte med 💛

Tak fordi du tog det sÃ¥ pÊnt – og vi glÊder os meget til at byde dig velkommen igen 😊