レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det er virkelig lÊkkert og smart tÞj 😊 super god betjening og fantastiske Liveshow ❀ der er kun 1 problem 😂 jeg kÞber alt for meget 😘 men var sÃ¥ heldig at vinde et gavekort . De er alle fantastis... もっず芋る

Altid et smilende personale og nyder jeres live hver gang. I mÃ¥ gerne blive ved med at vÊre sÃ¥ jordnÊre, da det gÞr oplevelserne fantastiske. Har kun jeres tÞj og har aldrig haft noget at klage over a... もっず芋る

䌁業が回答したした

Gode priser og hurtigt levering. Jeg har kÞbt 2 par Dina termo leggings, Sort, men de lugter af gummi ogsÃ¥ selvom jeg har vasket dem. Øv hvor Êrgerligt, for sidder ellers super godt og virkelig pÊne,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Engod og munter oplevelse hver gang. Desuden er der tÞj til forskellige mennesketyper og til diverse aldre. Jeg hygger mig hver gang.Ikke mindst over de “ smÃ¥skÊnderier “ mellem Dave og Lotte.ᅵ... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

ShopLondon er en tekstil virksomhed som hovedsaglig sÊlger OneSize dame tÞj direkte til forbrugerne. Vi har har 30 års erfaring indenfor tekstilbranchen. Vi ligger meget vÊgt på god kundeservice og attraktive priser.

4.5

Hurtig levering -

Hurtig levering -

2026幎7月28日

Hej Jytte 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse🌞

Det glÊder os, at du er tilfreds med den hurtige levering.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi hÃ¥ber, vi fÃ¥r fornÞjelsen af at byde dig velkommen igen snart. 😊

Super hurtig levering

Super hurtig levering. KÞber gerne igen

2026幎7月25日

Hej Maja 😊
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 🌞

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du er tilfreds med den hurtige levering. 💛

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din anbefaling og glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen. 😊

ShopLondon kundeservice

Utrolig dårlig og meget uvenlig kundeservice

Jeg ville returnere mine varer til Shoplondon - og kommer i stress til at sende til Likelondon i stedet. Opdager fÞrst fejlen i går, da jeg ellers havde troet at det trak ud med at få penge tilbage pga ferietid, men det viste sig jo at det slet ikke var dem der skulle betale penge tilbage.

Men hos Likelondon er de så sÞde gerne at ville sende min pakke videre til den rigtige virksomhed, blot jeg skaffer adressen. Det er virkelig stor hjÊlpsomhed, i betragtning af jeg ikke har kÞbt nogle varer hos dem.

Men da jeg skriver til Shoplondon til gengÊld og forklarer min fejl samt at de nu kan få pakken tilbage - får jeg besked om at tidsfristen er overskredet så jeg derfor ikke vil få mine knap 800 kr tilbage, selvom de får tilsendt tÞjet. Fristen ville vÊre overskredet med 5 hverdage.

Når man tÊnker på at mange efterhånden har 30 dages returret og jeg også forklarer hÊndelsen, så synes jeg virkelig det er dårlig service og nÊrmest lidt tyveri at de bare vil tage imod tÞjet, uden at betale mig tilbage. SjÊldent man oplever så stor uvenlighed. 800 kr er virkelig mange penge for mig og mine fÞdselsdags penge. KÞber iÞvrigt nÊsten aldrig tÞj, så det er virkelig en kÊmpe skuffelse.

Kort sagt: Jeg anbefaler virkelig at handle hos Likelondon og IKKE hos Shoplondon. Kundeservice hos sidstnÊvnte er ikke eksisterende.

Vil lige tilfÞje at jeg sendte med dao grundet min printer er i stykker og det var den eneste mulighed for at sende uden label. Synes stadig denne virksomhed er virkelig usympatisk og uvenlig. Men smart måde at tjene penge på, selvfÞlgelig.

2026幎7月30日

Hej Pia

Vi er kede af, at du er skuffet over forlÞbet.

Når man vÊlger at sende en returpakke på egen hånd uden at benytte vores returportal, sker det på eget ansvar. Det fremgår også af vores handelsbetingelser. DesvÊrre kan vi derfor ikke gÞre undtagelser eller erstatte, når en retur sendes til en forkert adresse eller modtages efter fortrydelsesfristens udlÞb.

At videresende en pakke hvis den er havnet forkert, det er en service, vi også selv yder, hvis nogen ved en fejl sender en pakke til os, som skulle have vÊret til en anden virksomhed.

Vi er dog nÞdt til at administrere vores returpolitik ens for alle kunder. Hvis vi gjorde undtagelser i enkelte tilfÊlde, ville det ikke vÊre fair over for de kunder, der overholder vores returprocedure og fortrydelsesfrist.

Vi beklager, at udfaldet ikke blev, som du havde håbet, men vi håber samtidig på forståelse for, at vi er nÞdt til at fÞlge de vilkår, som gÊlder for alle vores kunder.

ShopLondon kundeservice

Gode varer til rimelige priser

Rimelige priser - god pasform og hurtig levering

2026幎7月27日

Hej Mette 😊

Tusind tak for din anmeldelse🌞

Det glÊder os, at du er tilfreds med både priserne, pasformen og den hurtige levering.

Hurtig og prÊcis levering

Hurtig og prÊcis levering. Fin kvalitet

2026幎7月15日

Hej Birte 😊

Tusind tak for din anmeldelse🌞

Dejligt at du er tilfreds med den hurtige og prÊcise levering samt kvaliteten af varerne. 💛

ShopLondon kundeservice

Nemt og overskueligt at bestille

Nemt og overskueligt at bestille. TÞjet levede fuldt ud op til billederne. StÞrrelsen er svarende. Jeg bestiller helt sikkert igen.

2026幎7月19日

Hej Pia 😊
Tusind tak for din anmeldelse.

Det glÊder os at hÞre, at du oplevede det som nemt og overskueligt at bestille, og at tÞjet levede op til dine forventninger💛

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen🌞

ShopLondon kundeservice

Fine produkter og hurtig levering

2026幎7月28日

Hej Marianne 😊

Tusind tak for din anmeldelse🌞

Det glÊder os, at du er tilfreds med bÃ¥de produkterne og den hurtige levering 💛

ShopLondon kundeservice

Kvaliteten af tÞjet er ikke den bedste

Kvaliteten af tÞjet er ikke den bedste. Jeg vil returnere noget af mit tÞj og har skrevet til shoplondon uden, at få svar.
Der er ingen retur seddel med i pakken.

2026幎7月23日

Hej Jeanette.

Vi er kede af at hÞre, at kvaliteten ikke levede helt op til dine forventninger.

Vi kan desvÊrre ikke se, at vi har modtaget nogen henvendelse fra dig via vores kundeservice. Hvis du stadig har brug for hjÊlp, er du meget velkommen til at kontakte os, så hjÊlper vi dig gerne.

Vi vedlÊgger ikke returlabels i vores pakker. Hvis du Þnsker at returnere en vare, skal returen oprettes via vores returportal, hvor du der automatisk fÃ¥r din returlabel 😊

Hurtig og prÊcis levering 👍

Hurtig og prÊcis levering 👍
Vil helt sikkert handle hos Jer igen 👏

2026幎7月21日

Hej Finn 😊

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med den hurtige og prÊcise levering.

Vi glÊder os til at byde dig velkommen tilbage😊

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, fin vare, jeg er meget tilfreds

2026幎7月24日

Hej Trille 😊

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse. 🌞
Det glÊder os, at du er tilfreds med den hurtige ekspedition, og at varen faldt i din smag💛

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi hÃ¥ber, vi fÃ¥r fornÞjelsen af at byde dig velkommen igen snart😊

Fejl i farve på blusen

Fejl i farve på Kirstine blusen. Fik sort men bestilte en brun.

2026幎7月14日

Hej Karen 😊

Vi er rigtig kede af, hvis vi har lavet en pakkefejl og sendt dig den forkerte farve. Det beklager vi. ❀

Vi har sendt dig et returlabel, sÃ¥ du nemt kan sende blusen retur til refundering. Du er ogsÃ¥ altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte, da vi dér ofte kan hjÊlpe dig bÃ¥de hurtigere og finde den bedste lÞsning med det samme✹

Berit shorts og Kirstine bluser

KÞbt 1 par Berit shorts og 2 Kirstine bluser.
Jeg er en str 40, begge dele passer perfekt og er lÊkre at have på.
Ikke sidste gang jeg handler hos jer 🌺

2026幎7月19日

Hej Kirsten 😊

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse.
Det glÊder os, at bÃ¥de shorts og bluser passer perfekt, og at du synes, de er dejlige at have pÃ¥. 💛

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder rigtig meget, og vi glÊder os til at byde dig velkommen igen🌺

ShopLondon kundeservice

Flot kjole og levering uden problemer.

Flot kjole og levering uden problemer.

2026幎7月20日

Hej Dorthe 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de kjolen og leveringen💖

Tak fordi du tog dig tid til at give en anmeldelse, det hjÊlper os med at blive endnu bedre✹

Stramme i taljen

Har kÞbt to par bukser i samme stÞrrelse. De er begge meget stramme i livet, det ene par var så stramme at jeg ikke kunne trÊkke dem op.
Sendte begge retur.

2026幎7月24日

Hej Annette.

Det er vi virkelig kede af at hÞre❀

Selvom bukserne var samme stÞrrelse, kan pasformen godt variere en smule fra model til model.
Du er altid velkommen til at sende retur hvis varen ikke passer eller lever op til forventning.
Du er ogsÃ¥ altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte, da vi dér ofte kan hjÊlpe dig bÃ¥de hurtigere og bedre med at finde den bedste lÞsning😊

Vi hÃ¥ber, du vil finde en anden model hos os, som passer dig bedre✹

Flot bluse til en god pris

Flot bluse til en god pris

2026幎7月17日

Hej Alice 😊

Tusind tak for din anmeldelse 🌞
Det glÊder os at hÞre, at du er glad for din bluse💛

ShopLondon kundeservice

Varen blev leveret tidligete end lovet

Varen blev leveret tidligere end lovet og forventet.

2026幎7月14日

Hej Iben 😊

Tusind tak for din anmeldelse🌞

Det glÊder os at hÞre, at din ordre blev leveret hurtigere end bÃ¥de lovet og forventet💛

ShopLondon kundeservice

Jeg har vÊret glad for at handle hos

Jeg har vÊret glad for at handle hos jer. Jeg er plus size og det var i rigtig gode til tidligere! Nu er mit indtryk og erfaring, at I satser på piger i mindre stÞrrelser - for der er mange af jeres varer jeg ikke kan passe mere - og så er det Êrgerligt at I KUN bruger super tynde modeller til at vise jeres tÞj - jeg er helt med på at det sÊlger bedre, men Êrgerligt for os der er plusside!

2026幎7月21日

Hej Winnie 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af at hÞre, at du fÞler, vores udvalg ikke lÊngere passer dig som tidligere.

Vi vil gerne understrege, at vi ikke er en plus size-butik, men en butik med almindelige stÞrrelser, hvor en stor del af vores styles går op til 3XL. Da vores sortiment skifter lÞbende, vil der naturligvis vÊre perioder, hvor der er flere eller fÊrre styles, der passer forskellige kropstyper.

Vi forstår godt, at det kan vÊre frustrerende, når man oplever, at fÊrre styles passer ens behov. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med i vores videre arbejde med sortimentet. Vi håber, at du fortsat vil kigge forbi, da vi lÞbende får nye varer hjem. ❀

ShopLondon kundeservice

Det var så dejligt nemt og gode vare og

Det var så dejligt nemt og gode vare og hurtig levering glÊder mig til nÊst kÞb

2026幎7月16日

Hej Pia 😊
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse.

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du havde en nem og god oplevelse, at du er tilfreds med varerne, og at leveringen levede op til dine forventninger.

Vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen ved dit nÊste kÞb. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. 😊

ShopLondon kundeservice

Gode billige bukser med bÊlte

Gode billige bukser med bÊlte , dejlige i sommervarmen 😉

2026幎7月20日

Hej Hanne 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse🌞

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du er glad for bukserne, og at de er dejlige at have pÃ¥ i sommervarmen.☀

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber, vi får fornÞjelsen af at byde dig velkommen igen snart

ShopLondon kundeservice

Amora kjole i Navy er godt nok mere

Amora kjole i Navy er godt nok mere falmet i farven end pÃ¥ billedet, sÃ¥ lidt misvisende foto. Kjolen er flot med god pasform, men skuffet over farven der ikke har den glÞd jeg forventede. Øv

2026幎7月10日

Hej Marianne 😊

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at hÞre, at farven på kjolen ikke levede op til dine forventninger. Vi bestrÊber os altid på at vise vores varer så retvisende som muligt, men farver kan desvÊrre variere en smule afhÊngigt af lys og den skÊrm, de vises på.

Vi er glade for at hÞre, at du synes, kjolen har en flot pasform. Hvis varen ikke lever op til dine forventninger, eller ikke passer, er du naturligvis altid velkommen til at sende den retur til refundering via vores returportal.