Det er virkelig lÊkkert og smart tÞj ð super god betjening og fantastiske Liveshow â€ïž der er kun 1 problem ð jeg kÞber alt for meget ð men var sÃ¥ heldig at vinde et gavekort . De er alle fantastis... ãã£ãšèŠã
Altid et smilende personale og nyder jeres live hver gang. I mÃ¥ gerne blive ved med at vÊre sÃ¥ jordnÊre, da det gÞr oplevelserne fantastiske. Har kun jeres tÞj og har aldrig haft noget at klage over a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gode priser og hurtigt levering. Jeg har kÞbt 2 par Dina termo leggings, Sort, men de lugter af gummi ogsÃ¥ selvom jeg har vasket dem. Ãv hvor Êrgerligt, for sidder ellers super godt og virkelig pÊne,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Engod og munter oplevelse hver gang. Desuden er der tÞj til forskellige mennesketyper og til diverse aldre. Jeg hygger mig hver gang.Ikke mindst over de â smÃ¥skÊnderier â mellem Dave og Lotte.ᅵ... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ShopLondon er en tekstil virksomhed som hovedsaglig sÊlger OneSize dame tÞj direkte til forbrugerne. Vi har har 30 års erfaring indenfor tekstilbranchen. Vi ligger meget vÊgt på god kundeservice og attraktive priser.
Dalgas Alle 2A, 6600, Vejen, ãã³ããŒã¯
- webshop@shoplondon.dk
- shoplondon.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç

Super hurtig levering
Super hurtig levering. KÞber gerne igen

Shoplondon ããã®åç
Utrolig dårlig og meget uvenlig kundeservice
Jeg ville returnere mine varer til Shoplondon - og kommer i stress til at sende til Likelondon i stedet. Opdager fÞrst fejlen i går, da jeg ellers havde troet at det trak ud med at få penge tilbage pga ferietid, men det viste sig jo at det slet ikke var dem der skulle betale penge tilbage.
Men hos Likelondon er de så sÞde gerne at ville sende min pakke videre til den rigtige virksomhed, blot jeg skaffer adressen. Det er virkelig stor hjÊlpsomhed, i betragtning af jeg ikke har kÞbt nogle varer hos dem.
Men da jeg skriver til Shoplondon til gengÊld og forklarer min fejl samt at de nu kan få pakken tilbage - får jeg besked om at tidsfristen er overskredet så jeg derfor ikke vil få mine knap 800 kr tilbage, selvom de får tilsendt tÞjet. Fristen ville vÊre overskredet med 5 hverdage.
Når man tÊnker på at mange efterhånden har 30 dages returret og jeg også forklarer hÊndelsen, så synes jeg virkelig det er dårlig service og nÊrmest lidt tyveri at de bare vil tage imod tÞjet, uden at betale mig tilbage. SjÊldent man oplever så stor uvenlighed. 800 kr er virkelig mange penge for mig og mine fÞdselsdags penge. KÞber iÞvrigt nÊsten aldrig tÞj, så det er virkelig en kÊmpe skuffelse.
Kort sagt: Jeg anbefaler virkelig at handle hos Likelondon og IKKE hos Shoplondon. Kundeservice hos sidstnÊvnte er ikke eksisterende.
Vil lige tilfÞje at jeg sendte med dao grundet min printer er i stykker og det var den eneste mulighed for at sende uden label. Synes stadig denne virksomhed er virkelig usympatisk og uvenlig. Men smart måde at tjene penge på, selvfÞlgelig.

Shoplondon ããã®åç
Gode varer til rimelige priser
Rimelige priser - god pasform og hurtig levering

Hurtig og prÊcis levering
Hurtig og prÊcis levering. Fin kvalitet

Shoplondon ããã®åç
Nemt og overskueligt at bestille
Nemt og overskueligt at bestille. TÞjet levede fuldt ud op til billederne. StÞrrelsen er svarende. Jeg bestiller helt sikkert igen.

Shoplondon ããã®åç
Kvaliteten af tÞjet er ikke den bedste
Kvaliteten af tÞjet er ikke den bedste. Jeg vil returnere noget af mit tÞj og har skrevet til shoplondon uden, at få svar.
Der er ingen retur seddel med i pakken.

Hurtig og prÊcis levering ð
Hurtig og prÊcis levering ð
Vil helt sikkert handle hos Jer igen ð

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, fin vare, jeg er meget tilfreds

Fejl i farve på blusen
Fejl i farve på Kirstine blusen. Fik sort men bestilte en brun.

Berit shorts og Kirstine bluser
KÞbt 1 par Berit shorts og 2 Kirstine bluser.
Jeg er en str 40, begge dele passer perfekt og er lÊkre at have på.
Ikke sidste gang jeg handler hos jer ðº

Shoplondon ããã®åç
Flot kjole og levering uden problemer.
Flot kjole og levering uden problemer.

Stramme i taljen
Har kÞbt to par bukser i samme stÞrrelse. De er begge meget stramme i livet, det ene par var så stramme at jeg ikke kunne trÊkke dem op.
Sendte begge retur.

Shoplondon ããã®åç
Varen blev leveret tidligete end lovetâŠ
Varen blev leveret tidligere end lovet og forventet.

Shoplondon ããã®åç
Jeg har vÊret glad for at handle hosâŠ
Jeg har vÊret glad for at handle hos jer. Jeg er plus size og det var i rigtig gode til tidligere! Nu er mit indtryk og erfaring, at I satser på piger i mindre stÞrrelser - for der er mange af jeres varer jeg ikke kan passe mere - og så er det Êrgerligt at I KUN bruger super tynde modeller til at vise jeres tÞj - jeg er helt med på at det sÊlger bedre, men Êrgerligt for os der er plusside!

Shoplondon ããã®åç
Det var sÃ¥ dejligt nemt og gode vare ogâŠ
Det var så dejligt nemt og gode vare og hurtig levering glÊder mig til nÊst kÞb

Shoplondon ããã®åç
Gode billige bukser med bÊlte
Gode billige bukser med bÊlte , dejlige i sommervarmen ð

Shoplondon ããã®åç
Amora kjole i Navy er godt nok mereâŠ
Amora kjole i Navy er godt nok mere falmet i farven end pÃ¥ billedet, sÃ¥ lidt misvisende foto. Kjolen er flot med god pasform, men skuffet over farven der ikke har den glÞd jeg forventede. Ãv