レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Altid et smilende personale og nyder jeres live hver gang. I mÃ¥ gerne blive ved med at vÊre sÃ¥ jordnÊre, da det gÞr oplevelserne fantastiske. Har kun jeres tÞj og har aldrig haft noget at klage over a... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er virkelig lÊkkert og smart tÞj 😊 super god betjening og fantastiske Liveshow ❀ der er kun 1 problem 😂 jeg kÞber alt for meget 😘 men var sÃ¥ heldig at vinde et gavekort . De er alle fantastis... もっず芋る

Gode priser og hurtigt levering. Jeg har kÞbt 2 par Dina termo leggings, Sort, men de lugter af gummi ogsÃ¥ selvom jeg har vasket dem. Øv hvor Êrgerligt, for sidder ellers super godt og virkelig pÊne,... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 衣料品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

ShopLondon er en tekstil virksomhed som hovedsaglig sÊlger OneSize dame tÞj direkte til forbrugerne. Vi har har 30 års erfaring indenfor tekstilbranchen. Vi ligger meget vÊgt på god kundeservice og attraktive priser.

4.5

すべおのレビュヌ

(2,120)

過去12か月のレビュヌ数: 727ä»¶

レビュヌを曞く

Amora kjole i Navy er godt nok mere

Amora kjole i Navy er godt nok mere falmet i farven end pÃ¥ billedet, sÃ¥ lidt misvisende foto. Kjolen er flot med god pasform, men skuffet over farven der ikke har den glÞd jeg forventede. Øv

Hej Marianne 😊

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at hÞre, at farven på kjolen ikke levede op til dine forventninger. Vi bestrÊber os altid på at vise vores varer så retvisende som muligt, men farver kan desvÊrre variere en smule afhÊngigt af lys og den skÊrm, de vises på.

Vi er glade for at hÞre, at du synes, kjolen har en flot pasform. Hvis varen ikke lever op til dine forventninger, eller ikke passer, er du naturligvis altid velkommen til at sende den retur til refundering via vores returportal.

Tak fordi du tog dig tid til at give en anmeldelse, det hjÊlper os med at blive endnu bedre✹

Jeg er vild med ShopLondon

Jeg er vild med ShopLondon. GlÊder mig til online shopping hver uge. GlÊder mig til prÊsentationerne af lÊkkert tÞj, der er til at betale.
Nemt at handle og prÞve tÞjet. Nemt at returnere. Kan kun anbefale ShopLondon.

2026幎7月9日

Hej Sofie 😊
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.

Det gÞr os utrolig glade at hÞre, at du er vild med ShopLondon, og at du glÊder dig til vores lives💛

Det betyder meget for os, at du sÊtter pris pÃ¥ prÊsentationen af tÞjet, de gode priser og den nemme handel – og at bÃ¥de kÞb og returnering fungerer godt for dig.

Tusind tak for din varme anbefaling. Vi glÊder os til mange flere hyggelige shoppingoplevelser sammen med dig 😊

Super dejlige short.

Hej Anette 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glÊder os at hÞre, at du er glad for dine shorts

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi hÃ¥ber, vi fÃ¥r fornÞjelsen af at byde dig velkommen igen snart. 😊

God oplevelse hver gang

Fine varer som altid passer til beskrivelsen og hurtig og nem ekspedition 👍

2026幎7月17日

Hej Susanne 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse🌞

Det glÊder os at hÞre, at du har en god oplevelse hver gang, og at vores varer lever op til beskrivelserne. 💛

Dejligt at du også er tilfreds med den hurtige og nemme ekspedition. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – det betyder rigtig meget. 😊

Levering til tiden

Nemt hurtigt og levering til tiden

2026幎7月16日

Hej Laila 😊
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse. 🌞

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du har haft en nem og hurtig kÞbsoplevelse, og at din ordre blev leveret til tiden. 💛

Fin service

Fin service. Alt bliver fortalt omkring mål osv. Varerne er fine.

2026幎7月16日

Hej Ruth 😊
Tusind tak for din anmeldelse. 🌞

Dejligt at hÞre, at du er tilfreds med vores service, og at du synes, beskrivelserne og mÃ¥lene hjÊlper dig. 💛

Det glÊder os at hÞre, at varerne ogsÃ¥ levede op til dine forventninger. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – det betyder rigtig meget. 😊

ShopLondon kundeservice

Jeg modtog en bluse og den var så fin

Jeg modtog en bluse og den var så fin og passede godt til slå om bukserne😎
En af mine gÊster ville gerne have en i lyseblÃ¥, sÃ¥ der er nok en ordre mere pÃ¥ vej😍
Tak for det

2026幎7月11日

Hej Sille 😊
Tusind tak for din anmeldelse. 🌞

Hvor er det dejligt at hÞre, at du er glad for din bluse, og at den passer perfekt til slÃ¥-om bukserne. 😍

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen. 😊

ShopLondon kundeservice

Kvaliteteten pÃ¥ tÞjet er simpelthen

Kvaliteteten på tÞjet er simpelthen ikke godt nok, shorts går i stykker efter en vask, lynlåse kan ikke åbne og lukkes ordentligt.

2026幎6月1日

Hej Signe 😊

Det er vi virkelig kede af at hÞre.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker, at vores kunder skal have. Hvis shortsene er gået i stykker efter én vask, og lynlåsen ikke fungerer korrekt, lyder det som om, der kan vÊre tale om en fejl på varerne.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med dit ordrenummer og et par billeder af fejlene, så vi kan se nÊrmere på sagen og finde en god lÞsning for dig. ❀

Fantastisk service

Fantastisk service, superskarpe priser, god stemning og godt humÞr på hver live. og 5 stjerner til Dave og Lotte

Hej Eva-Lotte 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse. 🌞

Det glÊder os utrolig meget at hÞre, at du er tilfreds med vores service, priser og den gode stemning pÃ¥ vores lives. 💛

Dave og Lotte bliver helt sikkert glade for de ekstra 5 stjerner⭐🥰

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glÊder os til mange flere hyggelige lives sammen med dig. 😊

det jeg missede

det jeg missede var at der stod gratis forsendelse over 500kr.At det så ikke galdt ved hjemmelevering kunne jeg ikke se nogen steder men pyt det blev bare til en bluse mindre. Ellers hurtig levering og varerne svarede til mine foventninger.

2026幎7月3日

Hej Preben😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at hÞre, at du var tilfreds med den hurtige levering, og at varerne levede op til dine forventninger. 💕

Gratis fragt ved kÞb over 500,- gÊlder desvÊrre ikke hjemmelevering nej, kun pakkeshop.

Onesize er ikke onesize

Onesize er ikke onesize, alt alt for stor til mig. Og kjolen var af rimelig dårlig kvalitet, groft og klÞende

2026幎7月9日

Hej Lene 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi kede af at lÊse.

Kjolen er en onesize-model, som er designet til at passe stÞrrelser fra S til 3XL. Pasformen vil naturligvis opleves forskelligt alt efter kropsform og hvordan man foretrÊkker, at tÞjet skal sidde – den vil vÊre mere lÞs pÃ¥ en str. S og mere tÊtsiddende pÃ¥ en str. 3XL.

Du er altid velkommen til at sende en vare retur og få refunderet dit kÞb, hvis den ikke passer eller ikke lever op til dine forventninger.

Du Þnskes en rigtig dejlig dag✹

Indtil videre upåklagelig service

Indtil videre upåklagelig service - desvÊrre var tÞjet ikke pÊnt til mig, så det må retur. Håber så at det bliver lige så nemt med returnering og at få sine penge tilbage.

Hej Gitte 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse. 🌞

Det glÊder os meget at hÞre, at du indtil videre har haft en god oplevelse med vores service. 💛

Vi er selvfÞlgelig kede af, at tÞjet ikke var det rette for dig. Vi håber, du får en lige så god oplevelse med din returnering, og vi behandler naturligvis din retur hurtigst muligt, når vi modtager den.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber, vi får mulighed for at byde dig velkommen igen en anden gang. 😊

ShopLondon kundeservice

Hurtige til, at sende varen

Hurtige til, at sende varen. PÊnt tÞj til rimelige priser.

2026幎7月5日

Hej Birgitte 😊

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse og de 4 stjerner. 💕

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du er tilfreds med den hurtige levering, og at du synes, vores tÞj er pÊnt til gode priser. Det betyder meget for os.

ShopLondon kundeservice

Super fine shorts både str

Super fine shorts både str. og kvalitet er umiddelbart fin. dog lidt lang leveringstid, men så ved jeg det til nÊste gang.

2026幎7月7日

Hej Louise 😊
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse. 🌞

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de kvaliteten og pasformen pÃ¥ dine shorts. 💛

Vi sÊtter også pris på din feedback omkring leveringstiden. Vi gÞr altid vores bedste for at sende ordrer hurtigst muligt, og håber nÊste oplevelse bliver endnu bedre.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen. 😊

ShopLondon kundeservice

Meget hurtig levering efter min

Meget hurtig levering efter min bestilling og produktet er lige som det skal vÊre, super service hele vejen.

Hej Elsebeth 😊
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 🌞

Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med den hurtige levering, at produktet levede op til dine forventninger, og at du har haft en god oplevelse med vores service 💛

ShopLondon kundeservice

Jeg synes at priserne er gode

Jeg synes at priserne er gode, men er lidt ked af at meget kun er onesize. Og at der f.eks. ikke er syning i cykelshorts som er syet i et stykke for og bag, så de sidder lidt mÊrkeligt. Men bukserne er fine.

Hej Anja 😊

Tusind tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner. 💕

Det glÊder os, at du synes, vores priser er gode, og at du er glad for bukserne.

Vi sÊtter også pris på din Êrlige feedback omkring vores onesize-modeller og cykelshortsene. Onesize er en fast del af vores sortiment, fordi de fleksible materialer kan passe mange forskellige kropstyper, men vi har fuld forståelse for, at pasformen ikke er den rette for alle. Din kommentar omkring syningen på cykelshortsene tager vi også med videre, da vi altid arbejder på at forbedre vores produkter.

Husk du altid er velkommen til at sende retur, hvis varen ikke passer eller lever op til forventningen.

Helt fantastisk handel

Helt fantastisk handel , meget fint tÞj til billige penge..😍men man kommer os til og bruge mange penge.. 🥰men en fantastisk service.. 😊

Hej Birgith 😊
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 🌞

Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med både tÞjet, priserne og vores service.

ShopLondon kundeservice

Dejligt blÞdt og fint tÞj

Dejligt blÞdt og fint tÞj , holder beskrivelsen og sidder flot ❀

Hej Charlotte 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌞

Det glÊder os at hÞre, at du er glad for tÞjet, og at det bÃ¥de levede op til beskrivelsen, fÞles dejligt blÞdt og sidder flot. ❀💛

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder rigtig meget, og vi håber at byde dig velkommen igen snart. 😊

ShopLondon kundeservice

LÊkker kvalitet og en fornuftig pris.

2026幎7月2日

Hej Lene 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌞

Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de kvaliteten og prisen. 💛

ShopLondon kundeservice

Flot tÞj der svarer helt til

Flot tÞj der svarer helt til forventningerne og passer i stÞrrelse og hurtig levering.

2026幎7月3日

Hej Lotte 😊
Tusind tak for din anmeldelse 🌞

Det glÊder os at hÞre, at tÞjet levede helt op til dine forventninger, passede i stÞrrelsen, og at du var tilfreds med den hurtige levering. 💛