レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

hej jeg er ny ejer af shopsimple.dk og har ikke noget med de gamle ejere at gÞre jeg håber dem som ikke har fået deres varer sagsÞger de tidligere ejere af denne webshop mvh. paw bjerremann

Köpte en dash kamera, kom pÃ¥ ett par dagar dock saknades en detalj, efter ett par dagar fick jag kontakt med kundtjÀnst som skickade den saknade detaljen. dock blev nÃ¥tt fel och fel detalj dök upp....... もっず芋る

20191126. Hej alla kunder! jag ger detta företag fyra stjÀrnor endast dÀrför att jag inte vill slösa med fem stjÀrnor. Detta företag visade verkligen upp utmÀrkta prestationer tros falerande dysfunkt... もっず芋る

Tog chancen og lagde en handel her pÃ¥ siden via annonce pÃ¥ Instagram. Fandt mine sommer- ynglings- sandaler til 1/3 pris af hvad andre tager. Bagefter blev jeg noget forskrÊkket da jeg kigg... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚・テクノロゞヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi har siden 2006 beskÊftiget os med at importere fra til Danmark og solgt videre til andre B2B kunder, vi synes derfor det er på tide at privat kunderne får gavn af vores vilde priser. Deraf opstod Shopsimple.dk konceptet. Vi tilbyder både e-mail support og telefonsupport i alle hverdage.

4.4

4.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Bilen er ikke som beskrivelsen i salg

Bilen er ikke som beskrivelsen i salg annonce.
Der er ik 2 gået frem. Og der er kun et 6 v batteri med ikke 2 Skt 6 v batteri som i beskrivelsen

2017幎5月24日

Hej Mohmmd
Det er vi da ked af du mener,
Men den er da prÊcis som i beskrivelsen?

KÞbte en cykel d 2 maj .

KÞbte en cykel d 2 maj .
Betalingen trak de med samme.
D 23 maj er cyklen ikke modtaget .
Ringer derefter til firmaet .
Deres tlf er optaget og det er IKKE muligt at ligge en besked .
Skriver derefter på Messengers til shopsimple .
Der ikke kan svare på hvornår cyklen kommer og
Hvilket fragt firma der leverer .
De kan og vil ikke diskutere (deres svar )
PÃ¥ hvor cyklen bliver af .
KÞrer så ud på deres firma adresse .
Hvor de lover at annullere ordren ....
Venter på den bliver annulleret endnu .
Det er alt i alt nogle meget korte og ikke sÊrlig hjÊlpsomme svar man efterfÞlgende modtager på Messengers....
Messengers er deres svar på personlig kontakt

2017幎5月23日

Hej Tina.
Leveringstiden var på ingen tidspunkt overskredet. Det er selvfÞlgelig super beklageligt hvis du ikke har lÊst hvad leveringsbetingelser der var på produktet.
Vi henviser dig 10 gange til at skrive en mail hvorpå du fortsat skriver på facebook.

Mycket bra kundservice!

Köpte en dash kamera, kom på ett par dagar dock saknades en detalj, efter ett par dagar fick jag kontakt med kundtjÀnst som skickade den saknade detaljen. dock blev nått fel och fel detalj dök upp.... efter ett nytt mail skickar dom då en ny komplett kamera!! utmÀrkt service och bemötande ock kostade inte mig en krona!

2017幎5月17日

VIRkelig dårlig kundeservice!

Alt for lange leveringstider stik imod deres handelsbetingelser. Det kan jeg måske acceptere, hvad jeg ikke vil finde mig i, er en flabet måde at håndtere utilfredse kunder når man retter en kritik.
Da det ikke var muligt at sende en mail retur til dem skrev jeg via Facebook. Mage til dårlig kundepleje skal man lede lÊnge efter og når man ikke Þnsker kritik, ja så sletter man da bare ens opslag, det er VIRkelig dårlig stil.

I Þvrigt var det tydeligt at se at jeg ikke er den eneste som undre sig over deres dårlige leveringstider, hvilket fremgik af flere opslag på deres Facebookside.

Og når så Shopsimple vÊlger at kommentere mit opslag med at jeg ikke har handlet der, fortÊller det jo ALT om deres måde at kÞre deres forretning på. Så pyt med at jeg har gemt min ordrebekrÊftigelse som vi i enighed har annuleret eller de mails der trods alt er kommet igennem med svar retur. JESUS!!!

2017幎5月17日

Super ringe produkt.

Super ringe produkt.. har kÞbt et vÊrktÞjssÊt i en kuffert for 799 kroner. Ved godt man fÃ¥r hvad man betaler for, men kvaliteten er sÃ¥ ringe at efter en uge er der gÃ¥et fire ting i stykker.. Sku tro det var lavet af aluminium. Kina kvalitet .. og endnu vÊrre er at de har slettet min kommentar pÃ¥ deres Facebook-side da jeg sagde min mening om produktet da der var en anden der spurgte til kvaliteten. Jeg havde ellers set andet pÃ¥ deres side jeg ville investere i, og jeg har ikke engang reklameret til dem over det ringe vÊrktÞj, men efter denne opfÞrsel vil jeg ikke stÞtte dem med en krone mere. Det er et klassisk eksempel pÃ¥ en forretning der ikke tager klager seriÞst men bare ignorerer dem for at tjene penge pÃ¥ ringe varer . Kom igen shop simple.. I burde skifte navn til.... simple crap. I kan blokere mig pÃ¥ face ... men ikke her, hvor det tÊller😡 fe har rapporteret min anmeldelse til trods for at jeg har handlet ved dem.. de pÃ¥stÃ¥r jeg ikke har

2017幎5月15日

Har ikke tilmeldt mig

Har ikke tilmeldt mig, men får pludselig deres nyhedsbrev.

Dårlig stil og markedsfÞring!
Kommer aldrig til at handle hos dem

2017幎5月15日

Hej Rasmus
Vi har skam både timestamp og permission ellers kan vi ikke sende dig mails. Tror du skal vÊre mere opmÊrksom på når du deltager i konkurrencer og lign.

Afmeldelse af mail umulig

Jeg kÞbte en cykel hos dem og havde ingen problemer med handlen. Dog er det for dårligt at man ikke kan afmelde deres mail. Trods talrige forsÞg på dette, ved at klikke på linket i bunden af mailen, sker der intet. Deres mail kommer alligevel i en lind strÞm. De ryger dog i spam filtret på min gmail, så jeg ser dem aldrig. For dårligt at en afmelding ikke respekteres.
Kan se at de skriver man bare skal fuldfÞre udmeldelsen, så er der ikke nogen problemer. Det har jeg nu gjort tre gange, men modtager stadigvÊk mails fra dem. Det burde vÊre nok med et link man klikkede på og så var man afmeldt. Det kan lade sig gÞre mange andre steder.

2017幎5月13日

Hej Per
Det beklager vi meget, men hvis man fuldfÞrer unsubcribe delen er det ikke noget problem.

Fixie sÞlv/sort

KÞbte Fixie sÞlv/sort plus lidt tilbehÞr. Leveret på tre hverdage. Ingen problemer.
Pedalerne er med meget slÞr og bremsklodserne holder ikke når de spÊndes fast i den rette position.
NÃ¥r dette er sagt syntes jeg det er en fin cykel til prisen.

2017幎5月10日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig kundeservice ved reklamation.

Bestilte 4 barstole. Efter meget lang leveringstid fik jeg dem. DesvÊrre var den ene flÊkket i sÊdet.
Sendte den retur med det samme. HÞrte intet fra deres kundeservice. Efter lang tid kontaktede jeg deres kundeservice. Fik svar at de vil sende mig en ny barstol med det samme. Fik den efter et par dage. Super..... MEN de havde sendt den flÊkkede barstol som jeg havde sendt retur.
Igen rykker jeg dem hvad jeg skal gÞre. De bekrÊfter de vil sende en ny og jeg skal beholde den flÊkkede barstol til den nye ankommer. Efter 7 uger er intet sket..!!!!...

2017幎3月27日

Hej Henrik

Vi beklager meget såfremt der noget der gået galt i behandlingen af din reklamation.
I vores system ser din sag ud til at vÊre lÞst og vi håber derfor du vil overveje at opdatere din anmeldelse en smule.
God dag:)

Tina, Shopsimple.dk

Forkert vare !!!

Bestilte og betalte en vare men de sendte en forkert, men de vil ikke bytte den, det er dårligt og ikke acceptabelt

2017幎3月9日

Hej Tony
Vi beder dig opdatere din anmeldelse inden 7 dage, da hvad du skriver ikke passer.

Tina, Shopsimple.dk

Ligeglade ang ordre 6503

Modtog varen hurtigt, men da der var fejl i kameraet, har jeg skrevet til dem flere gange, og de har ikke orket at skrive tilbage, så nu står jeg med et produkt som jeg egentlig ikke kan bruge til noget, meget ringe kundeservice , og må indrÞmme at jeg vil ikke handle hos dem igen, så derfor kun en stjerne
Ordre 6503

2017幎1月25日

Hej Jan
Hvis du skriver en email til info@shopsimple.dk sidder Tina klar til at hjÊlpe dig og hun svarer på alle mails inden for 24 timer :)

Vi vil med glÊde hjÊlpe dig :)

Meget lang leveringstid og manglende levering af vare

Ang. Ordre 4911
Jeg bestilte 19/11 en starShower og et sÊt hÞje ledlys. Den lovede leveringstid var 1-2 uger. Efter at have rykket for varen modtog jeg den efter 3 uger d 10/12. Dog var der ingen hÞje ledlys med. Dem har jeg nu rykker for for tredje gang (12+18+28.december) og de er ikke modtaget endnu trods sÊlger har lovet at gensende. Og til trods for at den lovede leveringstid på hjemmesiden var 1-2 dage. Jeg fÞler mig virkelig dårlig behandlet. Handler der ikke mere.
Giver 2 stjerner da jeg har modtaget noget af min ordre
Jeg har nu idag d 10. Januar Êndret min anmeldelse. Jeg har endnu ikke modtaget mine lys trods lovning på at de blev sendt i sidste uge. Har igen igen skrevet til firmaet og idag bedt dem refundere pengene.
Trustpilot har i Þvrigt modtaget hele mailkorrespondancen mellem mig og firmaet.

2016幎12月28日

Hej Anneli

Vi er meget uenige i forlÞbet her, de manglende lys til 59,- har vi flere gange oplyst dig om var i restordre om du Þnskede at vente og det gjorde du, samme dag som du Þnskede pengene retur krediterede vi dig.

Lidt langsom service, men ok

Jeg bestilte et IP- overvågnings kamera og der gik omkring en uges tid inden det dukkede op.
Kameraet fungerede fint til den som kun Þnsker at kunne se billederne direkte, men svarede så ikke til mine forventninger om at kunne indbinde det i et overvågnings anlÊg.
Jeg kontaktede shopsimple omkring det og der var intet problem med at returnere varen, dog måtte jeg lige rykke ekstra gang fÞr den lovede retur pakkelabel kom.
Lidt tid efter returforsendelsen fik jeg kÞbsbelÞbet retur fratrukket fragtomkostningerne.

Konklusion: firmaet arbejder i en hastighed svarende til 1980'erne. Men har over for mig overholdt hvad de har lovet.

2016幎11月18日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。