レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

hej jeg er ny ejer af shopsimple.dk og har ikke noget med de gamle ejere at gÞre jeg håber dem som ikke har fået deres varer sagsÞger de tidligere ejere af denne webshop mvh. paw bjerremann

5぀星のうち5の評䟡

Köpte en dash kamera, kom pÃ¥ ett par dagar dock saknades en detalj, efter ett par dagar fick jag kontakt med kundtjÀnst som skickade den saknade detaljen. dock blev nÃ¥tt fel och fel detalj dök upp....... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

20191126. Hej alla kunder! jag ger detta företag fyra stjÀrnor endast dÀrför att jag inte vill slösa med fem stjÀrnor. Detta företag visade verkligen upp utmÀrkta prestationer tros falerande dysfunkt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tog chancen og lagde en handel her pÃ¥ siden via annonce pÃ¥ Instagram. Fandt mine sommer- ynglings- sandaler til 1/3 pris af hvad andre tager. Bagefter blev jeg noget forskrÊkket da jeg kigg... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚・テクノロゞヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi har siden 2006 beskÊftiget os med at importere fra til Danmark og solgt videre til andre B2B kunder, vi synes derfor det er på tide at privat kunderne får gavn af vores vilde priser. Deraf opstod Shopsimple.dk konceptet. Vi tilbyder både e-mail support og telefonsupport i alle hverdage.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har bestilt noen trÃ¥dÞÞse

Jeg har bestilt noen trådÞÞse Þrepropper, men ikke hÞrt noe mer fra Simpleshop enn at ordren er confirmed, penger er trukket fra konto, men det er ikke svar å få noe sted. Så dette er ikke veldig imponerende. Det virker useriÞst forelÞpig. Jeg har sendt epost flere ganger. Ingen svarer. Andre nettselskaper har sider for sporing og slikt. Her er det som et stort tomrom. OPPDATERING: Etter en del frem og tilbake ble jeg varslet om at Simpleshop ikke hadde sendt produktet, pga et eller annet i sine rutiner, det ble så sendt og kom frem, omkring en måned etter det de hadde reklamert med. De svarte også etter hvert, men jeg måtte purre mange ganger. E

2018幎8月20日

KÞb aldrig ved dem!!

KÞb aldrig ved dem!!! De leverede forkert vare - og har ingen tlf nr! Så det er ikke muligt at komme i kontant med dem på andre måder end på facebook, hvor de skriver en automat besked med at man skal skrive en mail til dem, som man så kan skrive 1000 af for de svarer ikke - skriver man på deres annoncer på facebook, at man vil i kontant med dem, sletter de dem bare,

2018幎8月16日

Urusel sevice

Fick 1 vara av 3 bestÀllda. Mailat 2 ggr med frågan var resten av varorna tagit vÀgen. Inget svar. Fakturan Àr på Klarna så får vÀl betala iallafall trots att jag ej fått varorna. Såg annonsen på fb. Dessa annonser skulle tas bort så inte fler blir lurade

2018幎8月15日

Urusel service

Urusel service
Felaktig vara
Krånglig retur
LÀser inte mailen utan får autosvar
Dålig kommunikation (sÀger att man svarar på mail inom 24 tim vilket inte stÀmmer, dessutom aldrig svar under helg)
Får betala frankt trots att varan som levereras Àr fel (hÀnvisar till företagspolicy)

2018幎8月12日

Varning handla inte av Shopsimple

Varning handla inte av Shopsimple! Köpte en produkt jag absolut inte var nöjd med - Chillow Cooler/sval kudde. Du ska sjÀlv fylla den med vatten och lÀgga den i frysen - vem vill ligga på is? Enligt annonsen kyler den ned sig sjÀlv och Àr 4-6 grader kallar Àn omgivningen. Jag skrev en recenstion om kudden på deras hemsida - vilken de givetvis inte visar. Skickade mail till dem och fick följande svar:
Skulle du inte vara nöjd med en vara får du naturligtvis reklamera och skicka tillbaka den till oss och bli återbetald.
men eftersom du redan har gett oss dåliga betyg och gett oss en dålig attityd utan ens försökt prata med oss behöver vi inte bry oss om det.

Det Àr verkligen en kundtjÀnst nÀr den Àr som bÀst. Ser på era andra omdömen att jag knappast lÀr få pengarna tillbaka. Så min rekomendation Àr att absolut inte handla av dem!

2018幎8月7日

Kina BRAS

Kina Bras. . Billigt Kina Bras. kÞbte samme vare i lokal butik. i original embalage i bedre kvallitet billigere. I tåler bare ikke kritik

2018幎8月1日

Ringe produkt

Ringe produkt, kinesiske stÞrrelser og ikke muligt at få kontakt med forhandler.... Som også hedder Skovgaard medie.

Pengene spildt... Jeg vil aldrig handle der mere.

2018幎7月20日

Alt andet end "simple"

Bestilte en cykel hos dem og de trak betaling dagen efter, men derefter hÞrte vi intet fra dem og de svarede ikke på vores mails.
Det er en meget lang historie og vi oplevede at det var et mareridt at kÞbe hos dem. Vi troede til sidst at vores cykel aldrig dukkede op.

Nåede endda at oprette en indsigelse til vores bank, så fik vi en mail om at cykel lå på et fragtlager 30 km vÊk men ville blive sendt retur indenfor 2 dÞgn. TÊnk der skulle gå 12 dage inden vi fik tracking kode på cykel.

Vi hentede cykel og de reklamerer på hjemmeside. at stel er af alu, men det er af tyndt stål, og stel har mange buler, men formoder det nok er standarden sådan en cykel fra Kina :-(

Vi handler vildt meget på nettet, og vi har aldrig oplevet en kundeservice på mail der bare tilnÊrmelsesvis er så elendig. Vi oplever man bare bliver holdt hen når der endelig bliver svaret, "se i din spam mappe", eller vi har sendt svaret i den anden e-mail du har opgivet, er standard svaret fra dem til os, når vi endelig hÞrer noget. Og der var ingen mail kommet på vores anden e-mail adresse.

Vi lod os lokke af billig pris samt ekstra 15 % rabat, men hold op vi har brugt mange timer på mails samt spekulationer. Vi gÞr det aldrig igen.

Opdatering 7/8-18:
Shopsimple.dk valgte i sidste uge at få Trustpilot til at fjerne denne her anmeldelse og det var til trods for at Shopsimple.dk fik mit ordre nummer så de kunne se at jeg havde handlet hos dem.

Jeg sendte herefter hele min mail korrespondance med Shopsimple.dk til Trustpilot og de har nu verificeret min oplevelse har fundet sted så min anmeldelse igen er aktiv.

For mig virker det som om de prÞver at fjerne dårlige anmeldelser på Trustpilot.

2018幎7月10日
5぀星のうち1の評䟡

VÀnliga så lÀnge man handlar!

VÀnliga så lÀnge man handlar!
Men om man vill returnera för att varan ex. ”Air-Bed” inte uppfyller beskrivningen utan Àr sÃ¥ dÃ¥lig att man inte kan anvÀnda den, sÃ¥ dröjer det lÀnge innan man fÃ¥r svar och tonen Àr helt annorlunda!
Ingen fri retur utan kunden fÃ¥r stÃ¥ för det, kan bli dyrare Àn varan! 👎

2018幎7月5日

Massageapparat!!!!

Massageapparat!!!!
Det fÞrste jeg tik tilsendt holdt ikke ret lÊnge, så ville det ikke tÊnde. Fik dog pengene retur og bestilte i god tro et nyt. Mindre end en uge efter jeg modtog det, vil det heller ikke tÊnde, og har kun vÊret brugt to gange!! Jeg skriver til shopsimple på facebook, og får her af vide at det er mig der ikke kan finde ud af at bruge apparatet rigtigt!!! Samt en absolut uprofessionel behandling som kunde....
Lad vÊre med at kÞbe derinde, medmindre i har masser af tid til at skrive mails, bruge penge på at sende varer retur mv.
Det skal dog siges at de denne gang vil sende en retur label pr mail til mig, men lad os nu se...

2018幎6月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス