ShytoBuy.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Met een bang hartje besteld op de site voor de 1ste keer, gechat en gemaild en telkens geholpen De bestelling blijft id wel lang weg ,dus de schrik zat erin, maar vandaag alles mogen ontvangen wat... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden met de artikelen die ik heb besteld! Netjes en snel geleverd! Wel was er een artikel die wat later geleverd zou worden en dit is (kosteloos) nageleverd. Via de mail hierover contact geh... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Het duurde even voordat het product weer voorradig was. Shytobuy heeft mij op de hoogte gehouden hoe lang het nog zou duren. Enkele dagen voor er geleverd werd kreeg ik een bevestiging van Shytobuy... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. スキンケア クリニック

圓該䌁業による蚘述

Onze website is in 2004 opgericht om je een discrete en gemakkelijke manier aan te bieden om producten te kopen die helpen bij een breed scala aan vervelende of gênante problemen. Inmiddels is ons productassortiment uitgebreid, van gezondheids- en schoonheidsproducten tot aan welzijn producten voor in de slaapkamer.

ShytoBuy.nl

圓該䌁業による蚘述

Wereldwijde 24 uurs Levering
We werken samen met een betrouwbaar netwerk van logistieke partners die 24-uurs en 3-5 daagse express levering bieden. Amsterdam, Parijs of Londen, wij regelen een 24 uurs levering tot aan jouw voordeur.
Gratis Levering
Gratis leveringen bij besteding van meer dan €50.
Voorradig
In tegenstelling tot veel andere aanbieders, beschikken we over een groot warenhuis waarin we alle producten daadwerkelijk voorradig houden. Mocht het product toch uitverkocht zijn, doen we onze uiterste best om het binnen enkele dagen toch te kunnen versturen.
Natuurlijke ingrediënten
Bijna al onze producten worden geproduceerd op GMP gecertificeerde locaties. Elk product wordt veilig getest en we werken enkel met merken samen als deze aan de hoogste standaarden voldoen.
Fantastisch support
Onze internationale klantenservice staat graag voor u klaar. Bel en ervaar het zelf! In 8 verschillende talen zijn we telefonisch, per live chat en per e-mail bereikbaar op werkdagen tussen 10 en 16.

Laagste prijs garantie

De beste deals zijn hier!

De beste deals zijn hier!
Vind je hetzelfde product ergens anders voor een lagere prijs, stuur ons dan een bericht en dan passen wij de prijs voor je aan.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Heb een ander product uit Turkije

Heb een ander product uit Turkije gebruikt hij is 1000 keer beter dan die van jullie. echt verdoving!

2024幎7月16日
ShytoBuy.nl ロゎ

ShytoBuy.nl からの回答

Hallo Abdel.

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met ons product. We streven er altijd naar om de beste kwaliteit te bieden, en het is jammer dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan.

Als je verdere opmerkingen hebt of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten.

Met vriendelijke groeten,
Guillaine

Shytobuy Team

5぀星のうち1の評䟡

Super slechte producten ( niet doen)

Slechte producten niks waard

2024幎2月22日
ShytoBuy.nl ロゎ

ShytoBuy.nl からの回答

Beste Omer,

We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen, en het spijt ons te horen dat de producten niet aan je verwachtingen voldoen. We hebben je bestelgegevens gecontroleerd en we willen graag wat informatie bieden die je misschien kan helpen.

Onze producten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten, en hun effectiviteit kan verschillen van persoon tot persoon. Het is niet ongebruikelijk dat natuurlijke supplementen enige tijd nodig hebben voordat er merkbare resultaten optreden. We raden doorgaans aan om het product consistent te gebruiken gedurende minstens twee tot drie maanden om je lichaam de tijd te geven om zich aan te passen en de volledige voordelen te ervaren.

Als je merkt dat de producten nog steeds niet voor je werken na wat meer tijd te hebben gegeven, moedigen we je aan om contact op te nemen met ons klantenserviceteam. Zij kunnen je begeleiden bij het proces om gebruik te maken van ons retourbeleid met geld-terug-garantie, dat je kunt vinden op onze website. Dit beleid is ingesteld om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop, en je kunt daar de details van het terugbetalingsproces vinden.

Onze klantenservice is op werkdagen van 09-14 uur bereikbaar via het volgende telefoonnummer: (+31) 858 884 418 of via de Live Chat op www.shytobuy.nl. En je kunt natuurlijk mailen via info@shytobuy.nl.

Guillaine

Shytobuy Team