Købte to dækkener - et tørre, et varme - til min hunds 13 års fødselsdagsgave. Tørredækkenet var lige i det største, så jeg bestilte med det samme et nyt og returnerede det der var for stort. Dage... もっと見る
企業が回答しました
Varen er som beskrevet, efter bad var min hund hurtig tør. Hurtig levering. Anbefalinger herfra.
Trots noggrann mätning av hund så passade inte täcket. Returvillkoren är otroligt dåliga (och vilseledande då jag upplever mig köpa en produkt från Sverige). Jag har alltså lagt 359:- på frakt för byt... もっと見る
Intet specielt. VI har tidligere købt produkter og er meget tilfredse med dem. Tørretrøje, håndklæde, tørrevanter og regnfrakke. Denne gang et varmt dækken. Og proceduren var som det plejer. Hurtigt,... もっと見る
企業が回答しました
Siccaro are the creators of the superabsorbent dog drying coats that use the innovative Wet2Dry-tech and odour-reducing bamboo for fast and efficient drying of wet dogs.
デンマーク
ネガティブなレビューの 62%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Yderst kritisabelt reklamationsforløb :(
Jeg har været kunde hos Siccaro i lang tid og er som udgangspunkt glad for de tørredækkener jeg har til vores tre jagthunde. I forbindelse med Black Friday købte jeg et Recovery dækken, der desværre gik i sømmene efter 4 timer på min hund (syningerne gik fra hinanden).
I første omgang var servicen fin og jeg blev lovet et nyt dækken retur. Men mellem jul og nytår (to fulde arbejdsuger efter de modtog dækkenet), har de blot sat pengene retur uden at give mig besked. Efter at have rykket for svar 2 gange, har jeg nu blot et valg om at betale fragt på ny gennem ny faktura.
Som kunde står jeg nu tilbage med lang næse, en hund der har frosset uden dækken i 1.5 måned og i morgen køber jeg et nyt dækken af konkurrerende mærke.
Ærgerligt og vist et tegn på at kundeservice ikke er førsteprioritet i firmaet.
Et virkelig godt tæppe, som vores hund elsker at ligge på.
Meget hurtig ekspedition, og hurtig levering
Super service, ville bestille et tørredækken som var på tilbud, men kunne ikke vælge den størrelse, jeg skulle have til min hund. Jeg skrev til kundeservice. Det viser sig, at tilbuddet kun gælder en bestemt farve, og de havde ikke flere på lager i min hunds størrelse. Men de tilbød mig at vælge en anden farve med 30% rabat. Det kalder jeg for god service.
Fantastisk kundeservice. Havde købt en Recovery Fleecedækken til min gamle hund til black friday og gemt til julegave. Det var så for stort, og jeg har nu sendt retur og bestilt nyt til samme gode pris. Alt gik nemt per mail. Og så er det så lækkert det fleecedækken og han kommer til at elske det.
Fik rigtig god service efter jeg kom til at bestille til en forkert adresse. Kundeservice fandt pakken på lageret og fik ændret adressen, mange tak
Produkterne er i verdensklasse til hunden, det er skønt efter jagt, at sætte ham ind i blien iført tørredækken og ligende på en tørremåtte, han elsker det, når vi kommer hjem er han dejlig tør og varm.
Alt er forløbet perfekt.
Lækre dækkener .
Købte et tørredækken og det holder virkelig hvad det lover.
Så har jeg købt et varmedækkn , det er også virkelig lækkert
Super god tørredækken til min Golden retreiver og hurtig levering
Efter at have købt et siccaro sort smart tørredækken, bed min hvalp det ene spænde i stykker. Bestilte et nyt hos jer uden problemer og med hurtig levering. Synes dog det er ærgerligt at man ikke kan få spændet i sort, som er den farve det er købt med. Jeg har ikke fået sat det nye spænde på, da det ikke er til at få det gamle spænde af remmen og det nye er heller ikke til at få på!
For det første er det ærgeligt at de bliver ved med at reklamere med store rabatter, når det kun er små modeller der er tilbage og vælge mellem.
For det andet er det super ærgerligt at man selv skal betale for retur porto. Jeg har købt en dragt der er for lille og skal betale for at returnere den.
Desuden er der kun 14 dages retur ret, så man skal være temmelig hurtig, hvis man skal nå at returnere varen. De kunne som mange andre firmaer give 30 dages retur ret.
Produkterne har jeg intet at sætte en finger på. Det er super top lækker kvalitet.
Hurtig og præcis ekspedition, god kvalitetsvare, og nemt at sælge det brugte, som var blevet et nummer for lille. Golden retriever han hvalp i vækst, det går hurtigt 😊🐾
Har købt et tørre dækken og det er fantastisk , tørre kun med et håndklæde efter bad og derefter giver jeg Balder dækkenet på og han er 80% tør efter 15-20 min.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。