レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Magen til mÞj firma skal man lede lÊnge efter. Ringer aldrig tilbage vdr service pÃ¥ vores varmepumpe... Brug for gud skyld ikke det firma til at servicere jeres varmepumpe... FÞrst glemte de en aftal... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har forsÞgt i en mÃ¥ned at fÃ¥ opsat en stander derhjemme uden held, da Clever ikke kommer til aftalerne som de lover, og ikke melder afbud. Jeg har derfor siddet og ventet pÃ¥ SIF Gruppen i 6 t... もっず芋る

䌁業が回答したした

En af jeres medarbejdere havde den frÊkhed at koble min elbil fra oplader. Selvom jeg kom tilbage indenfor den tilladte tid. Han havde parkeret sÃ¥ jeg heller ikke kunne komme ud. Meddelte mig at jeg... もっず芋る

䌁業が回答したした

I forbindelse med opsÊtning af solcelleanlÊg fra Watts har SIF gruppen stÃ¥et for el-installation. Som ved alle arbejder er der smÃ¥ akutte problemer som alle er blevet lÞst hurtigt. Vi er blevet hÞrt o... もっず芋る

2.4

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

25件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Magen til mÞj firma skal man lede

Magen til mÞj firma skal man lede lÊnge efter. Ringer aldrig tilbage vdr service på vores varmepumpe... Brug for gud skyld ikke det firma til at servicere jeres varmepumpe... FÞrst glemte de en aftale og sidenhen har de ikke vÊret til at få fat på...

2026幎3月5日

Hej Heino

Tak for din anmeldelse. Det er selvfÞlgelig ikke den oplevelse, vi Þnsker, at vores kunder skal have, og vi er kede af at hÞre, at du har haft svÊrt ved at komme i kontakt med os omkring service på jeres varmepumpe.

Du er meget velkommen til at tage direkte fat i mig, så vil jeg gerne hjÊlpe med at få afklaret situationen og sÞrge for, at du kommer i kontakt med den rette leder i vores organisation.

Du kan kontakte mig på SHC@sif.dk eller 26 32 29 98.

Kommunikationsansvarlig

Har forsÞgt i en mÃ¥ned at fÃ¥ opsat en

Har forsÞgt i en måned at få opsat en stander derhjemme uden held, da Clever ikke kommer til aftalerne som de lover, og ikke melder afbud.

Jeg har derfor siddet og ventet på SIF Gruppen i 6 timer i alt.

Virkelig virkelig dÃ¥rlig service, og lidt plat at man som kunde modtager 4 sms’er og mails om at hvis man ikke selv “mÞder op” koster det et gebyr pÃ¥ 500kr og 1000kr til deres elektriker.

Dette cirkus har nu kostet mig 12.000kr i tabt lÞn (!) og halvanden time om dagen på ladning på deres offentlige lyn-ladestationer (!).

Overvej en ekstra gang om det er dét vÊrd at skifte til Clever som opsÊtter med SIF Gruppen som underleverandÞr!

2026幎2月10日

Hej Stine
Vi er oprigtigt kede af at hÞre om din oplevelse – det er bestemt ikke den service, vi Þnsker at levere.

Den seneste periode med sne og vanskelige kÞrselsforhold gav desvÊrre udfordringer i planlÊgningen og påvirkede flere installationer. Det beklager vi naturligvis, da vi ved, at det har haft konsekvenser for dig. I samarbejde med Clever har vi forsÞgt at ombooke hurtigst muligt.

Vi beklager forlÞbet og den frustration, det har medfÞrt.

SIF Gruppen

Vi har i dag haft besÞg til opsÊtning

Vi har i dag haft besÞg til opsÊtning af ladebox af en meget venlig ung mand ((Magmed ?) De ringede og fortalte der var sygdom men ville se om de kunne presse en mand til at komme men lidt senere. Magmed kom sammen med en leder og kikkede på vores eget gravearb. Sagde alt var lige til at gå til og 1,5 time efter var alt installeret flot stykke arb. Af Magmed. Og et så venligt folk der kom ud til os.

2026幎1月16日

Hej Britta

Tusind tak for den fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at få sådan en tilbagemelding.

Vi er glade for, at vi trods sygdom fandt en lÞsning, og at bÃ¥de installationen og forlÞbet levede op til jeres forventninger. Jeg sÞrger selvfÞlgelig for at give rosen videre til teamet 😊

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Sofie
SIF Gruppen

En af jeres medarbejdere havde den

En af jeres medarbejdere havde den frÊkhed at koble min elbil fra oplader. Selvom jeg kom tilbage indenfor den tilladte tid. Han havde parkeret så jeg heller ikke kunne komme ud. Meddelte mig at jeg bare kunne vente en time på at han havde fået ladet sin bil op.
Det er et meget dårligt signal at sende som firma. Meget uforskammet opfÞrsel.

2026幎1月12日

Hej Torben

Det er vi virkelig kede af at lÊse. Den opfÞrsel er ikke i orden og er bestemt ikke sådan, vi Þnsker at fremstå som virksomhed.

Vi tager det her alvorligt og fÞlger op internt. Hvis du har mulighed for at sende os lidt flere oplysninger om, hvor og hvornår det skete, vil det hjÊlpe os med at tage fat i det på den rigtige måde.

Tak fordi du gÞr os opmÊrksomme på det.

Sofie
SIF Gruppen

DÃ¥rlig service og mange aflysninger.

Selskabet er via Clever hyret ind til at installere ladeboks. 1. aftale med et teknikerbesÞg, glemte firmaet og vi blev ikke orienteret om, at de ikke kunne komme som aftalt. Ved kontakt til sif gruppen efter aftalens udlÞb, beklagede de overbookningen. Der blev aftalt et nyt besÞg. Det blev aflyst pÃ¥ dagen pga. sygdom - fair nok, det ka’ ske. 3. gang var lykkens gang og teknikeren kom som aftalt. Vi aftalte, at vi selv ville grave renden til kablet og de ville komme og installere mandag den 13/10. I gÃ¥r, torsdag, fik vi mail om, at de glÊdede sig til at komme og installere boks og kabel. I dag, fredag, fÃ¥r vi sÃ¥ besked om, at de ikke kan komme mandag og installere som aftalt. Ikke sÊrlig fedt, at have taget fri og ferie, for at vÊre til stede🀬 det ender med, at man har brÊndt 5 feriedag af for at blive holdt for nar af sif gruppen. Ydermere er hele forhaven gravet op efter Sif gruppens anvisninger for at vÊre klar til installation.

Der er kun mulighed for at komme i kontakt med sif gruppen på et hovednummer, hvor medarbejderen ikke aner noget som helst.

Opdateret fredag aften 101025.

Sif gruppen reagerede fredag aften på besvarelse af deres egen aflysningsmail. Nu kunne det godt lade sig gÞre, at rykke lidt rundt så vores aftale 131025 godt kunne ske alligevel. Ret skal vÊre ret.

2025幎10月10日

Hej Morten

Vi forstår godt frustrationen over de aflysninger og Êndringer, sÊrligt når der er taget fri og forberedt gravearbejde efter vores anvisninger. Det beklager vi. Det er ikke et forlÞb, der lever op til den standard, vi Þnsker at levere.

Vi er dog glade for, at det lykkedes at finde en lÞsning, så installationen kunne gennemfÞres, og tak fordi du også nÊvner det i din opdatering.

SIF Gruppen

HÞje priser og lav kvalitet

Vi er en grundejerforening i NÊstved som endte med at betale dyrt for transport til/fra og 3,5 time for at få spÊndt få bolte i 2 gadelampers lampehoveder, som var gået lÞse.
SIF Gruppen har en afdeling 7,5 km fra hvor lamperne står, så vi er overraskede over den hÞje pris for afstand og tidsforbrug.

Vi har vendt det med den ansvarlige el-formand og det var prisen.

Kan ikke anbefales!

2025幎9月12日

KÊre Johnny.

Jeg er ked af at hÞre, at jeres oplevelse med os ikke levede op til forventningerne. Hos SIF Gruppen bestrÊber vi os altid pÃ¥ at levere arbejde af hÞj kvalitet og med fokus pÃ¥ sikkerhed og ordentlighed – bÃ¥de for vores kunder og vores medarbejdere.

Vi forstår godt, at en mindre opgave kan virke enkel udefra, men som autoriseret elinstallatÞr er det vores ansvar at sikre, at arbejdet udfÞres korrekt og forsvarligt i henhold til gÊldende sikkerhedsregler. Det kan i nogle tilfÊlde betyde, at der er behov for ekstra udstyr eller forberedelse, hvilket kan påvirke prisen.

Vi sÊtter pris på, at I har taget jer tid til at give feedback, da det giver os mulighed for at gennemgå vores processer og sikre, at vi kommunikerer tydeligt om opgavens omfang og pris fremadrettet.

Skulle du have lyst til at drÞfte sagen yderligere, foreslår jeg, at du kontakter vores serviceleder, som du allerede har vÊret i dialog med om sagen.

Maj-Britt Mosbek
SIF Gruppen A/S

Montering af solceller

I forbindelse med opsÊtning af solcelleanlÊg fra Watts har SIF gruppen stået for el-installation. Som ved alle arbejder er der små akutte problemer som alle er blevet lÞst hurtigt. Vi er blevet hÞrt og alle har arbejdet sammen for at nå i mål. Fremragende resultat. Alle har vÊret imÞdekommende og hÞflige. Flotte lÞsninger ved montage

2025幎7月25日

Hej Anne

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris på.

Det er dejligt at hÞre, at samarbejdet omkring installationen er forlÞbet godt, og at de udfordringer, der opstod undervejs, blev lÞst hurtigt og i fÊllesskab. Vi ved, at god dialog gÞr en stor forskel i sådanne projekter.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse, og for de pÊne ord om både lÞsningerne og vores folk.

SIF Gruppen

Bed jeres inkompetente personale om at

Bed jeres inkompetente personale om at fjerne sig fra ladestander, når jeres klamme WV buzz Er fÊrdig Med at lade Fremfor at sidde i bilen Som en eller anden pauseklovn når der er kÞ og vi er flere som vil til. Hvad f4anen er det for noget??

Lystrup Uno X d.25 februar.

2025幎2月25日

Professionel og god holdning

Jeg vil gerne anbefale SIF elektriker. På trods af at jeg ventede fra fÞr juleferien, fik jeg svar på, at de ville vÊre tilgÊngelige i det nye år. Og tro mod deres ord var Klaus hjemme hos mig et par minutter fÞr 8. Han er en behagelig ung mand, meget professionel, han forklarer, hvad han laver hvert skridt på vejen. Han skulle finde ud af hele ledningssystemet for at udbedre fejlen. Han arbejdede tålmodigt i 3 timer og med et smil og en positiv indstilling. Sådan en elektriker har du brug for!!
Tusind tak Klaus!
Joan

2025幎1月3日

KÊre Joan
Tusinde tak for din fine anmeldelse af vores medarbejder, Claus. Den er vi glade for. Vi sÞger for at give beskeden videre til Claus.

Kompetent og god service

Vores boligselskab (Boligselskabet NordsjÊlland) bruger SIF-gruppen, hvilket vi er meget glade for. Vi har tidligere haft besÞg af Claus - denne gang var det Henrik. Begge gange har arbejdet vÊret udfÞrt meget professionelt - det er behagelige mennesker - og information og kommunikation fungerer perfekt.

2024幎11月1日

Hej Henriette
Tusinde tak for din fine anmeldelse og de pÊne ord. Jeg skal sÞge for at din besked ryger videre til både Claus og Henrik.
Maj-Britt Mosbek, SIF Gruppen

Vogn 2417 igen igen! Ham har I vist ikke talt med!!!

Åbenbart flere der mÞder jeres vogn 2417! Fik lige oplevet en meget ubehagelig og sÊrdeles farlig kÞrsel fra jeres chauffÞr i vogn 2417! overhaling indenom og chikanekÞrsel pÃ¥ motorvejen inkl ."“brake checks”, ren dÞdskÞrsel !!!!
Vil i se videoen ?

2024幎10月21日

KÊre Forbrugeren
Mange tak for din henvendelse, som vi tager meget alvorligt og som vi sÊtter stor pris på, da det er meget vigtigt for os, at vores medarbejdere opfÞrer sig ordentligt i trafikken og generelt overholder gÊldende love og regler. Oplevelsen lyder hverken sÊrlig sikker eller sÊrlig behagelig for dig eller de Þvrige trafikanter.
Jeg vil meget gerne tale med dig om hÊndelsen, men kan desvÊrre ikke se dine kontaktoplysninger i opslaget her. Vil du kontakte mig på mfb@sif.dk eller 39 75 06 43?
Maj-Britt Mosbek, SIF Gruppen

I mÃ¥ gerne sige til jeres chauffÞr i

I mÃ¥ gerne sige til jeres chauffÞr i vogn 2417, at det er ulovligt i Danmark at foretage “brake checks”, overhale hÞjre om og bruge cykelstien som overhalingsbane. Det skete i dag kl. 14:40 omkring Kongens Nytorv.

2024幎10月10日

KÊre Consumer
Mange tak for din henvendelse vedr. en af vores medarbejdere, som du har mÞdt i trafikken og haft en ubehagelig oplevelse med. Det er meget vigtigt for os, at vores medarbejdere generelt opfÞrer sig hensynsfuldt i trafikken, og at de overholder gÊldende love og regler. Vi vil tage en alvorlig snak med pågÊldende medarbejder om situationen. Jeg vil også gerne på vegne af vores medarbejder beklage mange gange for den usikre oplevelse, det har vÊret for dig og dine medtrafikanter.

Skuffet

Skuffet
Har igennem en måned forsÞgt af kÞbe nogle adgangskort, hvor sif-gruppen har forhandlingen. Laver aftale via telefon, hÞrer intet. Ringer og efterlader en besked, hÞrer intet.
Sender en sms til medarbejderen på områder, hÞrer intet.
Er virkelig skuffet over at der ingen responce er.

2023幎11月1日

KÊre Michael
Jeg beklager meget din dårlige oplevelse, og jeg vil rigtig gerne finde ud af hvad der er sket og ikke mindst hjÊlpe dig videre. Vil du ikke kontakte mig enten på mail mfb@sif.dk eller pr. telefon 39 75 06 43, så jeg kan få flere detaljer.
Maj-Britt Mosbek, SIF Gruppen

Fantastisk elektrikker virksomhed - Hurtig reaktion, fantastisk service, god kvalitet

Jeg har haft den store glÊde af at have Lucas Mejlby fra SIF gruppen til at hjÊlpe os med en elskade pÃ¥ vores hus efter et lynnedslag. SIKKE EN FORNØJELSE. Hurtig reaktion, fantastisk service, gode kommunikative evner og problem lÞst. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling af SIF gruppen hvis du sÞger en professionel og god elektrikker. Mvh Ulrik NerlÞe

2023幎8月10日

Hej Ulrik NerlÞe
Mange tak for din fine anmeldelse af Lucas' arbejde. Det er en fornÞjelse for os at få sådan en tilbagemelding!
Mvh Maj-Britt Mosbek, SIF Gruppen

Super kompetente

Jeg er overrasket over at lÊse de dårlige anmeldelser SIF gruppen har fået her, for vores oplevelse er fuldstÊndig modsat.
Kasper fra SIF gruppen og et par andre har stået for installation af ny eltavle, batteri til solceller, installation af kontakter, samt opsÊtning af elbil -lader.
Kommunikationen har vÊret i top, arbejdet er virkelig lavet pÊnt. De er kommet til tiden, og har ryddet usÊdvanligt pÊnt op efter sig. De fortjener alle 5 stjerner!

2023幎6月8日

Parkerer af helvedes til

Parkerer af helvedes til. SIF’s medarbejdere er flÞjtende ligeglade med gÊldende parkeringsregler og nÃ¥r man henvender sig til medarbejderen bliver man truet og rÃ¥bt af.

2023幎5月24日

KÊre Hr. Knudsen
Jeg beklager meget din oplevelse med en af vores medarbejdere. Kan jeg få dig til at sende dine kontaktoplysninger på marketing@sif.dk, da jeg gerne vil tale med dig om hÊndelsen, så jeg kan tage sagen videre?
På forhånd tak.
Maj-Britt, SIF Gruppen

Lever ikke op til aftalerne

Vi er har netop bygget sommerhus hvor NÊsted El-service (nu del af SIF gruppen) var valgt til el-arbejdet af entreprenÞren. Vi havde indledende en rigtig god dialog med deres installation/sÊlger, fik en fin el-plan og aftaler på plads. Vi kan nu efter at byggeriet er fÊrdigt konstatere mangel på installationen som NÊstved El-service nÊgter at lave uden ekstrabetaling.

Konklusion: stol ikke på de aftaler der indgås med dette firma, ihvertfald ikke hvis det har at gÞre med folk fra NÊstved afdelingen.

2021幎2月11日

3 timers arbejde for at skifte en

3 timers arbejde for at skifte en sikring
Utrolig dårlig oplevelse. Skulle forestille at vÊre foreningens foretrukne elinstallatÞr, men elektrikeren der ankom vidste ikke hvor tavlen var og havde derefter ikke en nÞgle til at åbne skabet. Måtte ringe til Radius for at få dem ud for at klare opgaven alt imens elektrikeren bare sad i bilen og fakturerede til meget hÞj timepris.

Min egen elektriker vurderede opgaven til at koste hÞjest 2.000 kr., men fik en regning på over 5.000.
Kan absolut ikke anbefales til nogen.

2020幎4月6日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。