Hej Emily,
Tusind tak for din Êrlige anmeldelse â og fÞrst og fremmest undskyld for den lange ventetid. Det er bestemt ikke sÃ¥dan, jeg Þnsker, at mine kunders oplevelse skal vÊre, og det er heller ikke noget, der normalt sker.
Grunden til forsinkelsen var, at Eva Hoop, som var en del af din ordre, ventede pÃ¥ materialer fra min leverandÞr. Jeg blev lÞbende lovet, at materialerne ville ankomme i tide, men desvÊrre blev leveringen ved med at blive udskudt â og derfor blev din forsendelse ogsÃ¥ forsinket. Hver gang jeg skrev, at pakken ville blive sendt "i morgen" eller "i weekenden", var det fordi jeg oprigtigt troede, jeg kunne sende den afsted â men det Êndrede sig lÞbende.
Som en undskyldning sendte jeg en ekstra Þrering med i din ordre, da jeg virkelig sÊtter pris på din tålmodighed.
Jeg driver Sif Jasmin Smykker alene og lÊgger stor vÊgt pÃ¥ at give en personlig og trovÊrdig service. Derfor er det vigtigt for mig at sige, at det aldrig har vÊret min intention at love noget, jeg ikke kunne holde â men blot et udtryk for, at jeg selv troede, det hele var lige pÃ¥ trapperne.
Jeg hÃ¥ber virkelig, at du er glad for smykkerne, og jeg vil gÞre mit bedste for, at din nÊste oplevelse bliver meget bedre. â€ïž
De bedste hilsner,
Sif